Komsum aldatildi. cok yiprandi. bende yiprandim. cok üzülüyorum ona. onun derdi benim derdim oldu.
Görüyorum okuyorum duyuyorum.
"Kocam beni aldatti. Kocam beni aldatiyor. Bir cocugum var. Ben ne yapayim?""
Erkekler kötüdür tamam kabul ettik cümleten. Kadin kadina yapiyor bunu yapmayin. Lütfen yapmayin. Evli adamlara asik olunmaz. Ask gecicidir. Yuva yikmayin. Ahh almayin. Hak yemeyin. Ben zamaninda biriyle tanismistim adam evli ve bir cocuk sahibiymis. Söylememisti saklamisti ama ben arastirdim ve yüzüne vurdum neye ugradigini sasirmisti. arastirmadan birinden etkilenmeyin, sonradan degil ama baslarda bir iliskiye baslamadan evli olmadigina sevgilisi olmadigina emin olun arastirin. Basta yalnizca hoslanti oluyor oda gecici zaten. Yapmayin kizlar o kadinin yerine kendinizi koyun yapmayin!!! Karisini aldatan seni de aldatir yapmayin lütfeb lütfen lütfen yapmayin. Allah rizasi icin nefsinize yenik düsmeyin. Hayvanlar bile yapmiyor. Hayvandan da asagilik olmayin. Allah rizasi icin yapmayin.
Cok üzülüyorum komsuma cooooook. Nasil destek olsam bilemedim. Bi fikriniz var mi?
Allah kimseyi şeytana köpek etmesin ...Harama uçkur çözdürtmesin...çözeninde bi tarafını işlevsiz hale getirsin amin..(er kişi içinde dişi kişi içinde geçerlidir)
Kıza biraz nasihat vereyim dedim.Kimseye inanma gözündeki perdeyi indir fln daha bir çok şey.2gün sonra adama söylemiş biri gelip bana söyledi kıza söyleme adama herşeyi ağlayarak anlatıyor tövbe Yarabbim.Napalım şimdi
ayrıca adam sanırım 45 li yaşlarda askerde oğlu var kız 24 babası yaşında adamlatimsah gözyaşlarıdır o güya vijdanını adamın yanında ağlayarak rahatlatıcak, bu tarzlar için fazla yapcak bişey yok birde üste çıkıyorlar
ayrıca adam sanırım 45 li yaşlarda askerde oğlu var kız 24 babası yaşında adamla
Kizlar burda yaslari kücük bocalamakta olabilecek kizlarda vardir diye yaziyorum. Kizlar kendinizi degerli görün lütfen. Sizin günahinizi bir yavru cekmesin. Nefsinize hakim olun. Erkek bulursunuz ama o cocuk baska bir baba bulamaz. Vicdan sahibi olun biraz. Lütfen. Empati yapin biraz. O cocuk o kadinin yerinde sizde olabilirsiniz.
Bu cümlelerin hepsi o adama söylenmesi lazim. Yavru onun yavrusu, niye elin kadini o yavruyu daha cok düsünmek zorunda?
Öyle niyeti olan bir erkegin atiyorum ayse ile degilse, fatma ile beraber olur. Eger bir erkek onurlu, gururlu ve serefli ise asla aldatmaz ailesini. Erkek seref yoksunu diye bir kadini suclamak yanlistir.
Bir kadin aldatinca "utanmiyormu anneliginden" deniliyor, erkek aldatinca, o diger kadin suclaniyor. Niye? O erkek baba degilmi?
Bir kadin esini aldattiginda, bir erkegin " allah rizasi icin kadinlarimizdan uzak durun, erkekler" diye bir konu acacagini düsünebiliyormusun? Asla yapmazlar cünkü onlar icin tek sorumlu o kadindir, ki dogru tespit. Herkes kendi esine ve ailesine karsi sorumludur.
Bende diyorum ki madem o erkek mahluklar yapmiyor bunu bizde kizlarimizin kadinlarimizin gözünü acalim. Niyetim bu sadece.
Ikinci kadin olmayin. Kendinize deger verin diyorum. Kizlar Allah rizasi icin bunu okuyan ve yapmakta olan veya o hataya düsünler icin söylüyorum. Nerden dönerseniz kardir. Kendi kendinize deger verin elin adami size deger vermez diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?