Onemli olan niyet.adamin niyeti bozuksa aldatir.evli erkeklerle birlikte olan kadinlar tabikide suçlu .ama şu var benim erkegim geri cevrildigi icin benle kaliyorsa istemem onu.bu yaziniz biraz tuhaf buldum.ne demek erkekler kötü kabul ettik onu?hayir ben kabul etmiyorum.bu firsati biz veriyoruz erkeklere asil.sen her aldattikca affedersen surekli kadinlar uzerinden bakarsan daha cok aldatilirsin.
Sen derken cogul konustum.sen aldatildin demek istemedim.boyle dusunenler icin konustum.yaniliyorsun kadinlar aldatilinca erkekleri degil diğer kadini suçlar .egilim bu yondedir.genelde koca affedilir diger kadin rezil edilir ve bu sekilde yasanmaya devam edilir.turkiyede boyle.yani kadinlar erkeklerine toz kondurmaz.ama asil olan erkek sucludur.erkek karisina acimazsa elin kizi mi aciyacak .ayrica rica minnet yanimda kaliyorsa o erkek hic kalmasin yanimda.erkeklere bu firsati biz verdik veriyoruz hala. Ama yeni nesil pek cekmiyor artik calisan ayaklari üstünde duran kadin bakmiyor gözünün yasina adamin.Benim aldatıldığım izlenimine nerden vardın çok merak ettim doğrusu? Komşumdan bahsettim konuyu açarken bilmem farkında mısın?
Ayrıca da her erkek aldatır diye bir kaide yok zaten. Benim onu yazma sebebim kadınların genelde erkeklere suç buldukları için, sadece erkeklerin kadına değil, kadının da kadına yaptığı yanlışın altını çizmek istedim hepsi bu.
Bende sizin gibileri hiç anlamıyorum. Konuyu anlamayıp yorum yapmakta kadınlar kulübünün bir çok üyesine özgü olsa gerek.
Yorumlar için tşkler.
kesinlikle katılıyorumBu cümlelerin hepsi o adama söylenmesi lazim. Yavru onun yavrusu, niye elin kadini o yavruyu daha cok düsünmek zorunda?
Öyle niyeti olan bir erkegin atiyorum ayse ile degilse, fatma ile beraber olur. Eger bir erkek onurlu, gururlu ve serefli ise asla aldatmaz ailesini. Erkek seref yoksunu diye bir kadini suclamak yanlistir.
Bir kadin aldatinca "utanmiyormu anneliginden" deniliyor, erkek aldatinca, o diger kadin suclaniyor. Niye? O erkek baba degilmi?
Bir kadin esini aldattiginda, bir erkegin " allah rizasi icin kadinlarimizdan uzak durun, erkekler" diye bir konu acacagini düsünebiliyormusun? Asla yapmazlar cünkü onlar icin tek sorumlu o kadindir, ki dogru tespit. Herkes kendi esine ve ailesine karsi sorumludur.
Bende kiz pesinde kosan kendini bekar tanitan evli erkekleri görüyorum etrafta.kimse şu adam evli dur bakayim yuvasını yikayim demiyor valla hic duymadim.ama evli adamlar bekarlardan daha fena..Ya ben bunu anlayamıyorum işte. Kadınlar artık özellikle evli erkek tercih eder olmuş. O kadar sinirliyim ki onlara. Başka erkek kalmamış gibi bu nasıl bir mantık. Adamların aklına zorla sokuyorlar. Kimse bana benim kocam yapmaz, o da bakmasın falan demesin. Hepsi bi fırsat bulsa yapar. Korkar oldum valla ya!
Yok anam yok bosuna yaziyosun. Sanki erkek kitligi var. Dadandilar evli erkeklere!! Ya artik okadar karaktersizlestilerki hic o kisinin yaninda karisimi var yokmu umurladinda degil. Utanmasalar adamin agzina giricekler karisinin yaninda. Ama bu artik okadar normallestiki her dizide aldatmalar kim kime gum gume. Artik dizi mizide bakmiyorum. Lanet olsun boylelerine..
Üniversite ortaminda bazi kizlar istanbula gelirler ve burada evli zengin bir erkek bulurlar. O adama bedenini verir adam da ev araba telefon giyim kuşam para. Bildigin o.puluk yani. Para karsiligi yapiyorlar. Ve ben gördüm, biliyorum.
Allah hidayet versin. Yani evli erkeklerden daha cok etkilenen kizlar var. Ohh karisi bir işe yaramaz ben onun seks aletiyim diye düşünüp tatmin oluyorlar. Onların zekasi da bu kadar işte.
Bende kiz pesinde kosan kendini bekar tanitan evli erkekleri görüyorum etrafta.kimse şu adam evli dur bakayim yuvasını yikayim demiyor valla hic duymadim.ama evli adamlar bekarlardan daha fena..
Adam yuz vermese kiz birsey yapamaz.adamlar gidiyor kizlarin pesine bende cok gordum.azda olsa diger türlüsü de vardir.ama is erkekte biter. Ben evliyim kizim benden ne istiyorsun demek zor nu.Valla inan bana ben sevgilisinin yanında karısıyla konuşanını biliyorum. Üstelik yaşı adamın yarısı kadar. Sen görmemişsin. Dilerim hiç de karşılaşşmazsın. Bazılarının gezmek adına para adına yapamayacağı şey yok.
Adam yuz vermese kiz birsey yapamaz.adamlar gidiyor kizlarin pesine bende cok gordum.azda olsa diger türlüsü de vardir.ama is erkekte biter. Ben evliyim kizim benden ne istiyorsun demek zor nu.
Senin dusunce tarzinin kv denle farki yok.kabullenmissiniz erkek farkli erkek farkli.bu erkekler hayvan mi cinsel durtulerine dur diyemiyor mu.ayni nefis kadinlardada var.ben kabul etmiyorum o erkek firsat bulamadigi icin beni alsatmiyorsa bunun önemi yok.ne cirkin disi köpek kuyruk sallamasa falan.sokakta laf atanada biz yüz veriyoruz dimi.14 yaşındaki kiz tecavuze ugrar kiz istedi diyorlar.seninle tartismayacam cunku senin dusuncene tahammülum yok canim.Bir kadına göre değil canım ama erkeklere kendi pencerenden bakamazsın. Onların yaradılışı kadınlara hiç benzemiyor. Konu cinsellik oldu mu nefisleri kabarıyor. Sadece nefis olayı da değil erkekleri böyle yetiştirenler de kadınlar. Erkek adam yapar nolmuş yani zihniyeti.
Bak sana en yakınımdan örnek vericem. Benim kv evliliğinde hep mutsuzmuş. Kp hep içermiş dövermiş ve en iğrenç şekillerde aldatmış. Buna ramen o gün bi muhabbet oldu. Eşim de var yanımızda. Diyo ki "erkek adam kızım ne diyebilirsin yapacak. Erkek yaparsa sorun yok kadın yaparsa var." Ben de " böyle düşünüyorsanız yaşadıklarınızı haketmişsiniz anne, çünkü eminim zamanında sizin kvniz de oğluna böyle öğüt vermiştir." Dedim.
Ben bunu söyledim diye erkekleri günahsız görüyorum sanma ama dişi köpek kuyruk sallamadıkça erkek köpek peşinden gitmez. Kısacası kadın istemedikçe erkek hiç bi halt yiyemez.
Senin dusunce tarzinin kv denle farki yok.kabullenmissiniz erkek farkli erkek farkli.bu erkekler hayvan mi cinsel durtulerine dur diyemiyor mu.ayni nefis kadinlardada var.ben kabul etmiyorum o erkek firsat bulamadigi icin beni alsatmiyorsa bunun önemi yok.ne cirkin disi köpek kuyruk sallamasa falan.sokakta laf atanada biz yüz veriyoruz dimi.14 yaşındaki kiz tecavuze ugrar kiz istedi diyorlar.seninle tartismayacam cunku senin dusuncene tahammülum yok canim.
Kimsede şu adam evli ayattayim bunu diye baslamaz heralde. Adamlar malin gözü .saf maf demeyin .ne safi yaa. Neyse sustum çünkü bu konulari hic sevmem.
Evet boyle biz kadiniz onlat erkek onlar yapar mantigina tahammulum yok.disi kopek kuyruk sallamasi falan ne oluyoruz.aldatildim evet bunda ne sıkıntı var konu acmak istersem acarim sana mi sorucam.bence senin esin genc kizlara bakiyor bu kadar hiddetlendigine göre. Neyse Üzgünüm canim yarana tuz bastiysamAyrıca baktım da herkesin yazdığına cevap vermişsin. Hayırdır can sıkkınlığı mı hit olma çabası mı? Nedir? Herkes senin gibi düşğnmek zorunda mı da girmişsin herkesin yorumuna bi cevap. Karın ağrısı nedir? Aldatıldın mı? Eğer öyleyse aç bi konu ordan yardımcı olalım başkasının konusu üzerinden mi tatmin ediyorsun kendini?
Evet boyle biz kadiniz onlat erkek onlar yapar mantigina tahammulum yok.disi kopek kuyruk sallamasi falan ne oluyoruz.aldatildim evet bunda ne sıkıntı var konu acmak istersem acarim sana mi sorucam.bence senin esin genc kizlara bakiyor bu kadar hiddetlendigine göre. Neyse Üzgünüm canim yarana tuz bastiysam
Aldatilmakla bu konunun ilgisi ne .ben aldatildim diye diger bayani suclamadim.beni aldatani sucladim ve terk ettim.bunda guluncek ne var.bence korjularin var ki kadinlara saldiriyorsun. Elindeki kaçacak diyw korkuyor olabilirsin.kp rinde zaten capkinmis .umarim armut dibine dusmez sekerim...Tamam arkadaşlar karın ağrısı anlaşılmıştır
Evet benim kocam genç kadınlara bakıyor
Allahım ya! Allah da seni güldürsün canım.
Neyse şaka bi yana üzüldüm aldatılmana. Hiç kimse haketmez aldatılmayı. Geçmiş olsun!
Aldatilmakla bu konunun ilgisi ne .ben aldatildim diye diger bayani suclamadim.beni aldatani sucladim ve terk ettim.bunda guluncek ne var.bence korjularin var ki kadinlara saldiriyorsun. Elindeki kaçacak diyw korkuyor olabilirsin.kp rinde zaten capkinmis .umarim armut dibine dusmez sekerim...
ZIRVALAYAN SENSIN.YETER YA.SABAHTAN BERI.DISI KOPEK DEMEM SINIRIMI BOZDU SADECE. BASTAN ASAGI YANLIS ANLADIN BENI.IYI OKU YAZDIKLARIMI.BIR EVLI ERKEK ALDATIYORSA BU ERKEGIN SUCUDUR.ERKEK ISTEMEZSE EN ZILLISIDE GELSE SALLAMAZ.ERKEK ISTEDIGI ICIN ALDATIR.BU KADAR BASIT.YASIN BENDEN BUYUK SAYGISIZLIK ETMEK ISTEMEM IYI GUNLERValla düşerse de keyfi bilir. Gidene kal denmez ama inan öyle bi korkum yok. Kendime güvenim var çünkü. Ve insanlık hali herşey insanlar için olur da aldatılırsam arkama dönmeyecek kadar da güvencem var. Dolayısıyla da korkum yok. Kadınlara saldırdığımı nerden çıkartıyorsun ayrıca? İki oğlum da benim var biri 15 aylık biri 14 günlük ve şimdiden başladım pedagogla görüşmeye. Sırf iyi yetiştirmek adına. Sen beni tanımadan nasıl yorum yapabiliyorsun?
Erkek adam yapar, erkeğe birşey olmaz zihniyetiyle yetiştirilen erkeklerin halini görüyoruz işte. Bunu yapan anneler değil mi? Bunda yanlış birşey mi var? Neyi savunduğun belli değil anca zırvalıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?