- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
farkettinizmi evli erkeklerle beraber olan kadinlarin ortak söylemleri
- karisiyla arasi kötü evde yabanci gibi yasiyorlar
- cocuklari icin beraberler
- cok denedik ama birbirimizden kopamiyoruz
- bosanacakti karisi sorun cikartiyor
- karisi hasta uzmek istemiyor
has..ktir diyesim geliyo artik varya bahane bahane uzerine
onurluca ask acisini cekip oturacagina onursuzca metres olmayi kabul etmek daha cazip geliyo !!
Aşık oldukları adamlar da he zengin oluyor ne hikmetse. Tesadüfe bak sen.Allahın bi hikmeti zaar.
Komsum aldatildi. cok yiprandi. bende yiprandim. cok üzülüyorum ona. onun derdi benim derdim oldu.
Görüyorum okuyorum duyuyorum.
"Kocam beni aldatti. Kocam beni aldatiyor. Bir cocugum var. Ben ne yapayim?""
Erkekler kötüdür tamam kabul ettik cümleten. Kadin kadina yapiyor bunu yapmayin. Lütfen yapmayin. Evli adamlara asik olunmaz. Ask gecicidir. Yuva yikmayin. Ahh almayin. Hak yemeyin. Ben zamaninda biriyle tanismistim adam evli ve bir cocuk sahibiymis. Söylememisti saklamisti ama ben arastirdim ve yüzüne vurdum neye ugradigini sasirmisti. arastirmadan birinden etkilenmeyin, sonradan degil ama baslarda bir iliskiye baslamadan evli olmadigina sevgilisi olmadigina emin olun arastirin. Basta yalnizca hoslanti oluyor oda gecici zaten. Yapmayin kizlar o kadinin yerine kendinizi koyun yapmayin!!! Karisini aldatan seni de aldatir yapmayin lütfeb lütfen lütfen yapmayin. Allah rizasi icin nefsinize yenik düsmeyin. Hayvanlar bile yapmiyor. Hayvandan da asagilik olmayin. Allah rizasi icin yapmayin.
Cok üzülüyorum komsuma cooooook. Nasil destek olsam bilemedim. Bi fikriniz var mi?
Kadınlar hemen kadınları suçlar.. Ya erkekler çok mu masum? Hem kadının erkeğin işi değil mi aldatmak. Suçlu olan kanan da kandırılanda. Hiç bir kadın evli erkeğin peşine düşecek kadar salak mı? Çevresinde tonla bekar adam dururken. Evli adamlar başka kadınlara evli olduklarını söylüyorlar mı?
Ya ben genç kızlarımıza uyarı amaçlı gözlerinizi açın amaçlı yazdım. Erkekler mi aldatıyor sadece? Öyle olsaydı erkek erkekle aldatırdı. Madem erkekler böyle pislikler bende kızlara dikkatli olun diyorum hepsi bu. Sanki erkeklere haktır ama kadınlar namussuzdur demişim gibi. Töbe yarabbi ya. Burda bi konu takip ediyorum. Kadının kocası ablasıyla kırıştırıyo. O kadın da mı kandırıldı erkek tarafından????!!!!!!!!! Dikkatli olun diyorum, yapmayın diyorum hepsi bu sanki erkekleri akladım pakladım.
aminAllah kimseyi şeytana köpek etmesin ...Harama uçkur çözdürtmesin...çözeninde bi tarafını işlevsiz hale getirsin amin..(er kişi içinde dişi kişi içinde geçerlidir)
Komsum aldatildi. cok yiprandi. bende yiprandim. cok üzülüyorum ona. onun derdi benim derdim oldu.
Görüyorum okuyorum duyuyorum.
"Kocam beni aldatti. Kocam beni aldatiyor. Bir cocugum var. Ben ne yapayim?""
Erkekler kötüdür tamam kabul ettik cümleten. Kadin kadina yapiyor bunu yapmayin. Lütfen yapmayin. Evli adamlara asik olunmaz. Ask gecicidir. Yuva yikmayin. Ahh almayin. Hak yemeyin. Ben zamaninda biriyle tanismistim adam evli ve bir cocuk sahibiymis. Söylememisti saklamisti ama ben arastirdim ve yüzüne vurdum neye ugradigini sasirmisti. arastirmadan birinden etkilenmeyin, sonradan degil ama baslarda bir iliskiye baslamadan evli olmadigina sevgilisi olmadigina emin olun arastirin. Basta yalnizca hoslanti oluyor oda gecici zaten. Yapmayin kizlar o kadinin yerine kendinizi koyun yapmayin!!! Karisini aldatan seni de aldatir yapmayin lütfeb lütfen lütfen yapmayin. Allah rizasi icin nefsinize yenik düsmeyin. Hayvanlar bile yapmiyor. Hayvandan da asagilik olmayin. Allah rizasi icin yapmayin.
Cok üzülüyorum komsuma cooooook. Nasil destek olsam bilemedim. Bi fikriniz var mi?
Sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın. Bir daha oku. Kadınlar akıllı olsaydı zaten tipinden anlayabilirdi karakterli adamı.
Bu çok karmaşık aslın da erkekde kadında çok severek de evlense sevmeyerek de evlense. Erkekler nerde dişi görse iradesi güçlü değilse vs. vs. aldatmaya meyilli.
Kızlara hiç değinmiyorum yeni nesil o kadar farklı ki . GEnç kızların çoğunun erkeğin nişanlı,evli olmasına bakmıyor nasıl bir karakterse sadece elde etme eğilimindeler. Bizim neslimizi dizi filimler bozuyor. Batıya özenti,örf, adet unutuluyor. Gerçi geçmiş zaman veya gelecek zaman farketmiyor her erkek uzun yıllar geçince eski gençlik yıllarına özenip aldatmaya meylediyor. Kadın da aklı mı havada nasıl anlamıyorsa bir şekilde evli-bekar olduğuna bakmadan ... Kızlara hiç değinmiyorum yeni nesil o kadar farklı ki . GEnç kızların çoğunun erkeğin nişanlı,evli olmasına bakmıyor nasıl bir karakterse sadece elde etme eğilimindeler. Bizim neslimizi dizi filimler bozuyor. Batıya özenti,örf, adet unutuluyor. Gerçi geçmiş zaman veya gelecek zaman farketmiyor her erkek uzun yıllar geçince eski gençlik yıllarına özenip aldatmaya meylediyor. Kadın da aklı mı havada nasıl anlamıyorsa bir şekilde evli-bekar olduğuna bakmadan ...[/
Yukarıda yazdığım adam eski kuşaktan ama bozuk yeni kuşakla alakası yok mayası bozuk olanın çaresi yok direk boşayacaksın af etmiyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?