Evli erkeklerden uzak durun!!! Allah rizasi icin!!!

farkettinizmi evli erkeklerle beraber olan kadinlarin ortak söylemleri

- karisiyla arasi kötü evde yabanci gibi yasiyorlar
- cocuklari icin beraberler
- cok denedik ama birbirimizden kopamiyoruz
- bosanacakti karisi sorun cikartiyor
- karisi hasta uzmek istemiyor

has..ktir diyesim geliyo artik varya bahane bahane uzerine
onurluca ask acisini cekip oturacagina onursuzca metres olmayi kabul etmek daha cazip geliyo !!

Ben hayatımda birşey duyduğumda beynimden vurulmuştum. Şuan eşim, o zaman sevgilimdi biz staj yaptığmı yerde çalıştık orda x kız kişisi vardı çalıştığım bölümde birde y erkek kişisi. ikisinide çok severdim. ve y kişisinin eşi aynı şirkette başka bölümde çalışıyordu. bnm çalıştığmı bölüm genelde belli dönemleri mesaili geçirirdi. ben stajer olduğum için kalmazdım ama ordan çıktıktan bi sene sonra o mesaili dönemlerde kamera müdür vs o saatlerde olmadığı için bi x kızı ve y erkeği birlikte olmuşlar hem de kaç kere.. öyle midem bulanmıştıki ztn bi daha görmedim onları. Allhta çıkarmasın karşıma.
Kadın kadına nasıl yapar bunu

erkek adam, kadın hanımefendi olsa harama zinaya el uzatmaz ikisi de.. allah ettiklerini çektirsin onların.düşünsenize eşinizin hayatında başka bir oldugunu.. allah korusun! ayrıca hani diyoruz ya kadı kadına nasıl yapar diye, aslında bazen kadının en büyük düşmanı kadın olabiliyor malesef

Aşık oldukları adamlar da he zengin oluyor ne hikmetse. Tesadüfe bak sen. Allahın bi hikmeti zaar.

kadın erkek farketmeksizin, evliligi sirket gibi dusunuyorum,
bir ilişki bitmisse bitmistir, karsılıklı anlasma da feshedilir.

hangi sirkette ortagım beni batırıyor ama olsun cok seviyorum diyor insanlar?
ya da hangi fabrikada uretimimiz cok, onlar ziyan olmasın diyip insanlar dolandırıcılıgını mesrulastırıyor?
ortagımı sevmiyorum hicbir konuda fikirlerimiz uyusmuyor, farklı ticari yatırımlar yapmak istiyoruz ama once baska bir yatırımcı bulayım da ortagı satayım deniliyor? ustelik zaman kaybının uzun vadede daha fazla kayıp getirecegini bilen mantıklı bir girisimci icin diyorum...

bunları yazınca ne kadar sacma duruyor degil mi...
cocukları bahane olarak kullanmak da, farkettiklerimize goz yummak da, iki yabancıyız ama once yedegini bulayım demek de hepsi aynı kapıya cıkıyor bence.

elbette bazen tek taraflı olarak bitirilebiliyor ancak hangi ilişkiye tek taraflı sevgi ile baslıyoruz ki taraflardan biri icin aynen devam ettirelim?

daha once aldatıldım ve cok kotu hissetmistim. eminim evli ciftler icin coook cok daha agır bir duygudur... tahmin etmek bile zor. ancak bir evde iki yabancı olunmussa devam etmek de bir o kadar anlamsız bence.
o adam dısarıya bakmaya baslamıssa bu ilk degildir, aranıyordur ve sonunda bulmustur.
bu olay patlak vermeden once sırf "o kadın" karsısına cıkmadı diye o adam daha mı serefliydi sanki?

evli olup da bana yapısan, yılmadan yavsayan, dinlemek istemedigim halde evliligindeki sorunlardan bahseden igrenc yaratıklar da tanıdım.
mutsuzsa ayrılsaydı.... kimsenin tesellisi olamam.
ancak kisiligi tam olarak gelismemis ve o guzel sozlere kanabilecek pek cok kadın var...
o adamın pisligini, sevgiyi yanlıs yerde arayan diger insanlara yuklemek yerine; aldatan insanların toplumsal bir kabahat islemiscesine dıslanmasından yanayım.
ustelik bir omru tek bir insanla gecirmenin, hic bitmeyecek sevginin zor oldugunu düsünmeme ragmen.

Aldatılan kadının özgüveninin sıfırlanmasını anlamıyorum dünyanın en güzel en şahane kadınları bile aldatılabiliyorken,
kendini yetersiz hissetmenin bir anlamı yok fakat öyle bile olsa bu aldatan adama geçerli bir bahane vermiyor yani.
O pislik adamalar bu haltları yerken birde suçu ben yetemedim mi diye kendinizde aramayın Allah aşkına.
Hırsızın hiç mi suçu yok yani?

Yok anam yok bosuna yaziyosun. Sanki erkek kitligi var. Dadandilar evli erkeklere!! Ya artik okadar karaktersizlestilerki hic o kisinin yaninda karisimi var yokmu umurladinda degil. Utanmasalar adamin agzina giricekler karisinin yaninda. Ama bu artik okadar normallestiki her dizide aldatmalar kim kime gum gume. Artik dizi mizide bakmiyorum. Lanet olsun boylelerine..

Benim bir komşum vardı bu şerefsiz adam köyden bir kızı kandırıp hamile bırakmış köylü kızında yaşı geçkindi ki adamın üniversiteye giden oğlu lise sondada kızı vardı ,bu adam şehire gelip kadını ,kızını dövüyordu bende birgün buna uğradım baktım adam bunu ve kızı dövmüş
ağlaşıyorlar arkadaşıma dedim hemen erkek kardeşini arayacaksın seni burdan alıp annene götürecek neyse bunun abisi gemiş bunu köydeki anasına taşıdı ama anasıda istemedi , en son ilçeye taşındı ana ,kız işe girdiler adamdanda boşandı benim anlamadığım böyle şerefsiz adamlardan nediye 3 çocuk doğurursağlaşıyorlar arkadaşıma dedim hemen erkek kardeşini arayacaksın seni burdan alıp annene götürecek neyse bunun abisi gemiş bunu köydeki anasına taşıdı ama anasıda istemedi , en son ilçeye taşındı ana ,kız işe girdiler adamdanda boşandı benim anlamadığım böyle şerefsiz adamlardan nediye 3 çocuk doğurursağlaşıyorlar arkadaşıma dedim hemen erkek kardeşini arayacaksın seni burdan alıp annene götürecek neyse bunun abisi gemiş bunu köydeki anasına taşıdı ama anasıda istemedi , en son ilçeye taşındı ana ,kız işe girdiler adamdanda boşandı benim anlamadığım böyle şerefsiz adamlardan nediye 3 çocuk doğurursağlaşıyorlar arkadaşıma dedim hemen erkek kardeşini arayacaksın seni burdan alıp annene götürecek neyse bunun abisi gemiş bunu köydeki anasına taşıdı ama anasıda istemedi , en son ilçeye taşındı ana ,kız işe girdiler adamdanda boşandı benim anlamadığım böyle şerefsiz adamlardan nediye 3 çocuk doğurursunuz

Kadınlar hemen kadınları suçlar.. Ya erkekler çok mu masum? Hem kadının erkeğin işi değil mi aldatmak. Suçlu olan kanan da kandırılanda. Hiç bir kadın evli erkeğin peşine düşecek kadar salak mı? Çevresinde tonla bekar adam dururken. Evli adamlar başka kadınlara evli olduklarını söylüyorlar mı?

Ya ben genç kızlarımıza uyarı amaçlı gözlerinizi açın amaçlı yazdım. Erkekler mi aldatıyor sadece? Öyle olsaydı erkek erkekle aldatırdı. Madem erkekler böyle pislikler bende kızlara dikkatli olun diyorum hepsi bu. Sanki erkeklere haktır ama kadınlar namussuzdur demişim gibi. Töbe yarabbi ya. Burda bi konu takip ediyorum. Kadının kocası ablasıyla kırıştırıyo. O kadın da mı kandırıldı erkek tarafından????!!!!!!!!! Dikkatli olun diyorum, yapmayın diyorum hepsi bu sanki erkekleri akladım pakladım.

Sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın. Bir daha oku. Kadınlar akıllı olsaydı zaten tipinden anlayabilirdi karakterli adamı.

Bu çok karmaşık aslın da erkekde kadında çok severek de evlense sevmeyerek de evlense. Erkekler nerde dişi görse iradesi güçlü değilse vs. vs. aldatmaya meyilli.
Kızlara hiç değinmiyorum yeni nesil o kadar farklı ki . GEnç kızların çoğunun erkeğin nişanlı,evli olmasına bakmıyor nasıl bir karakterse sadece elde etme eğilimindeler. Bizim neslimizi dizi filimler bozuyor. Batıya özenti,örf, adet unutuluyor. Gerçi geçmiş zaman veya gelecek zaman farketmiyor her erkek uzun yıllar geçince eski gençlik yıllarına özenip aldatmaya meylediyor. Kadın da aklı mı havada nasıl anlamıyorsa bir şekilde evli-bekar olduğuna bakmadan ...

Son düzenleme:

Ya ben bunu anlayamıyorum işte. Kadınlar artık özellikle evli erkek tercih eder olmuş. O kadar sinirliyim ki onlara. Başka erkek kalmamış gibi bu nasıl bir mantık. Adamların aklına zorla sokuyorlar. Kimse bana benim kocam yapmaz, o da bakmasın falan demesin. Hepsi bi fırsat bulsa yapar. Korkar oldum valla ya!

Yukarıda yazdığım adam eski kuşaktan ama bozuk yeni kuşakla alakası yok mayası bozuk olanın çaresi yok direk boşayacaksın af etmiyeceksin

Yukarıda yazdığım adam eski kuşaktan ama bozuk yeni kuşakla alakası yok mayası bozuk olanın çaresi yok direk boşayacaksın af etmiyeceksin

Biraz da aile faktörü var sanırım genlerden geçiyor. Baba, dayı, amca nasılsa onlarda biraz karekter şekillenirken iş de maya bozuluyor :). Kızlar da farklı değil :)

Tanıdığım çok iyi diye bildiğim bir ailenin kızı var. Sevgilisinden ayrıldı. Ve hali hazırda sevgilisi olan iki kişiyle görüştü. Erkekler de kabul etti. bu erkeklerden birinin sosyal paylaşım sitelerinde hali hazırdaki sevgilisiyle boy boy fotoğrafları var ve kız bunun askerliğini beklemiş. aynı dönem sevgilisiyle fotoğraf koyup bu kızla da aynı niyetle görüşüyor ve diyor ki ikinizin arasında bir karar vereceğim.
Durum bu. Burada ne erkekler kadınlardan daha masum ne de kadınlar erkeklerden...
Kız sevgilisi olan bir erkekle görüşmeyi, onları ayırıp kendisi birlikte olmayı düşünmemeliydi.
Erkek, kendisine askerdeyken destek olmuş ve yıllardır birlikte olduğu kıza ihanet etmemeliydi.
İkisi de karaktersiz, layıklarını bulsunlar.
Gerçekten böyle insanlar layığını bulsun ve kimsenin canını yakmasın. Şuan o kıza kim talip olsa gidip bu olayları anlatasım geliyor... Yazık, senin de başın yanmasın, bu yarın senden iyisini bulup seni bırakır gider diye...
Ve işte bu durum bu türden kadınlara ve erkeklere normal geldiği için sadece Allah bunların şerrinden korusun diyebiliyorum. İşte o erkek hayatımda biri var seninle görüşemem bir daha beni arama demeliydi. Kız da alenen kız arkadaşı olduğu bilinen bir erkeğe bu niyetle yanaşmamalıydı.

Onemli olan niyet.adamin niyeti bozuksa aldatir.evli erkeklerle birlikte olan kadinlar tabikide suçlu .ama şu var benim erkegim geri cevrildigi icin benle kaliyorsa istemem onu.bu yaziniz biraz tuhaf buldum.ne demek erkekler kötü kabul ettik onu?hayir ben kabul etmiyorum.bu firsati biz veriyoruz erkeklere asil.sen her aldattikca affedersen surekli kadinlar uzerinden bakarsan daha cok aldatilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…