Evli erkeklere asilan kadinlar

ayol kadın asılsa neyse . geçen gün yolda yürüyorduk travestinin biri kocama laf attı ayol katil olacaktım klava::roflol:

:1shok: :1shok: yuuhhh artik öööhhh ben orda kalkar kadini parcalardim agzima gelen herseyi sayardim
bu ne yuzsuzluk bu ne .......(siz anlayin ) yavas yavas sokakda yuruyemeyecek durumami gelicek aileler yarabbim...sen akil ihsan eyle ne bicim bir ortama geldik...

kadın asıldıgınla kalmış eşiniz gereken cvp vermiş takmayın bence ya eşinizde gülse yılışmasına sebep olsa napardınız mutluluklar böyle insanlar var maleseff

geçen gün eşimle işimiz vardı alışveriş merkezine gidiyorduk.biz merkez ile 1 saat uzakta olduğumuz için ilçemizden otobüse bindik.ayrı ayrı yerlere oturmak zorunda kaldık. 2 tane bayan vardı ben birine eşim birine oturdukk..
karşılıklı oturuyoruzz. kız baktım eşime bişey diyorr..anam ne oluyor dedim:1shok::1shok:
şeyy pardon vücudmu çaLIŞIYORSUNUZZ SİZ DEMEZZMİİİ ..:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
eşim şaşırıp :1shok: kalmış bakıyıor benim yüzüme onun yerine ben cvp verdim evet ne var dedimm muhteşem dedi.:1shok::1shok:kızım sen iyimisin dedim bu arada eşimde hemen ben demeden kalktı kızın yanındann ..sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab .yanımdaki baynda durakta inince benim yanıma geçtii.bizi dinlemiş yol boyu gittiğimiz alışveriş merkesine geldi arkamızdan ben söylenmeye felan başladımklava:.sonra kaybolduu ortalıktann..ertesi gün ekmek almaya giderken gördüm bu kız annemin mahallesinde ki liseye gidiyormuşş.:1shok:dedim sen ne yapmaya çalışıyorsunn o da bana sende az malın gözü değilsin demezmii :1shok: :1shok: yakaladım sübürge saçlarınıı naniknanik naniknanikdedim sen beni tanıyormusun gebertirim seni dedimm valla kendimi kaybetmişimmm burnu incinmişşş göz altları felan mosmorduu kızın ama daha faslasını hakettii.15-16 yaşında ama benim 2 katım.yaklaşık 170 boyunda raht 65 kilo varr.adamı elimdem alacakmışş bak sennnnsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

amann kadına bak yaa
klava:
çok sinirlerim bozuldu valla
okkalı bi laf soksaydında ole kalksaydınıs kıs :jeyyar:
resmen yanında asılmış kocana
sen olmasan yapışcak sakız gibi adama demek baksana terbiyesize :mymeka:

:1shok::1shok::1shok:yuuuuuhhh diorum bu zamane kızları wallaha azmış Allah korusun cümlemizi... az bile yapmışsın ben olsam kocamıda alır ewine gider anne babasına anlatırdım.:mymeka::mymeka:.terbiyesiz yok yaaa Allah sonumuzu hayır etsin...insanlık nereye gidiyo yaaaaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

geçen gün bir kolojin önünden geçiyorum.ayakkabımın bagcığı çözüldü bağlamak için kenara çekildim.3 kız konuşuyor yaa benimki gene gelemiyor bugünn dedi diğer kızda aman seninkii karısınından ödü kopuyorr dedi.:1shok::1shok::1shok::1shok:
parası var yakışıklıdaa benide seviyorrr yter bana bunlar diyorrr diğer hiç konuşmayan kızda en son dediki bunun sonu yok ama sen nasıl olurda sevdiğini paylaşıyorsun ve o adam evlii aman kızımm azcık oynaşıyorum alıyorum cebindeki parasınıı:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:klava:klava:klava:
bayanlar kocalarınızı azgın kızlardan koruyunnnnnnnn:1shok::1shok:

resmen ben sinir oluyorum ya gezıyoruz kız bılerek eşimin gozunun içine bakıyo utanmaz yanında karısı var yıne bakıyo ya acaba bızım yerımızde olsalar ne hıssderler sonrada ben eşimle tartışıyorum sınır oluyorum bor marıfet sanıyolar yalmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

vay terbiyesiz vay

Cok komik bir topik olmus.
Anam ne terbiyesizler var...Geberesiceler!
Kizlar aynen devam kocislerimizi bu azgin karilardanmi desem yoksa kizlardanmi desem koruyalim.
Malum hayat kötü olmus, ne istiyorlar kocislerimizden yahu?
Ay sinirlerim bozuldu

Bacılar tamam kocişinizi seviyosunuz güveniyosunuzda hırsızın hiç suçu yokmu diye sorarlar adama.
valla evli erkekler hiç rahat durmuyor görüyorum 40 yaşına gelip 20 yaşında kızlara bile sarkıntılık eden evli barklı adamlar var ve bunlar evde süt dökmüş kedi gibiler kadınlar için kuyruk sallama muhabbeti vardırya erkekler içinde geçerli sanırım.
Mesela benim işyerindeki erkeklerin çoğu evli genci yaşlısı çapkınlık peşinde bi stajer gelsin peşinde pervane gibi dönüyorlar e kızlarda küçük saf kanıyorlar bir şekilde. o kadar adam var yalnızca bir arkadaş çapkın değil kaşı gözü oynamıyo kimsede ona sarkıntılık etmiyo tipide diğerlerinden düzgün.Herşeyde bayanlara suç bulmamak lazım erkekleri anlamıyorum ne güzel yuvaları çocukları var ama gözleri dışarda içlerinde var..Benim abimde çok çapkın eşini aldatıyo bekar bi kızla ama ben suçu kızda bulmuyorum evli olan abim ailesine sahip çıkması gereken o....tabi fettan kızlarda var kabul ama biraz irade sahibi olsunlarda yapmasınlar ben evlenmeye korkuyorum o kadar ço kgörüyorum ki evli olupta gözü dışarda olmayan erkek çok az malesef

yaa size dahada iğrencini söyleyeyim kuzular evli erkeklere asılan evli kadınlar!!!!!!!! ortam iğrenç ama bu tür terbiyesizler hep varmış bizlerden uzak olsun. buarada konu sahibesi o kadının psikolojisi bozukmuş bence ciddiye alma kadın kafayı sıyırmış

bende bı arkadasımdan duydum.. Kızın bı erkek arkadası var..İlişkisini 3 yıl sonunda nısan asamasına gelmıs Şaşalı bı nısan torenı falan yapılmıs..Nısanlısıyla aynı semtte oturuyorlar.Nisanlısının calıstıgı sırkette calısan x bı bayanda bu cıftle aynı semtte.. Aradan bellı bı zaman gecıyo x Hanım nısanlı hanım kızımızı arıyor ulasıyor artık ''Senın Nısanlın 3 yıldır benımle bırlıkteydı sana acıdıgı ıcın ılıskıyı bıtıremıyor ayrıl ondan'' Ne kotu kadınlar var yaa..

bu benim başıma geldi benim pislik kocam evli bir kadınla beni aldattı benim gözümde ikisi de aynı derecede şerefsiz çünkü o sürtük ailece görüştüğümüz bir kadındı beni ve çocuklarımı çok iyi biliyordu evime geldi gitti evine gittik.kocası benim kocamın arkadaşıydı boyunca çocukları var burda kimi kadına değil kocanıza kızın diyor haklılar aslında ama böyle adamın karısını çocuğunu bile bile asılanlara yada benim koca asılmışsa bile ilişki yaşayanlara peki ne demeli çok mu masumlar bence para karşılığı bu işi yapan kadınlar bu kadınlardan daha şerefli benim gözümde

kadın azmış ,,diline vurmuş ::)))))))

geçenlerde komşularımla bu konu açılmıştı...
Komşularımdan birinin de başına gelmiş bu tarz birşey..
Eşi demiş ki ben yalnızken kimse bana böyle yapmıyor sen varken özellikle yapıyorlar..
Sanırım bazı kadınlar için evli olması daha cazip..

Kesinlikle evli olması cazip geliyor yaa. Benim eşimde yanımdayken bakan öyle çok kız oluyor ki. Allah için kocamın yan gözle baktığını görmedim en azından yanımda bakmadı hatta ben etrafa bakarım öyle bakma ben hep sana bakıyorum der. Zaten aynı yerde çalışıyoruz aynı kaöpüsteyiz fakültelerimiz farklı bir tek öğle yemeğine beraberiz haftasonları hep beraberiz hiç şüphelneceğim birşey olmamıştı ama bayramda bir kız aradı önce mesaj atmıştı sonra aradı hocam bayramınız kuıtlu olsun nasılsınız iyi misiniz falan gibisinden baya uzattı bende eşimin tavrından anladım rahatsız oldu ama eşimde uzattı teli kapatınca kızdım eşime neden telini veriyorsun her öğrencine diye baya kavga ettik sen böyle numaranı verirsen yüz bulurlar falan dedim ona kalmadı başka bir kızdan yine mesaj geldi eşim lavabodaydı yine bayram mesajı ama altında da çarşamba okuldasınız dimi hocam ders yok ama sizi görmeye gelicem faan diyordu iyice çıldırdım attım telefonu duvara. Eşim ne olduğnu anlamadı bile. Hiç face şifresini bilmem herşeyini söyleyecksiniz tüm mesajlara bakıcam falan dedim güvenmiyormusun dedi yok dedim falan yine kavga neyse işte sonra pişmanda oldum tabii ama o an sinirlendiğim eşimin her öğrenciye telini vermesiydi boşanmayı bie düşündüm bir an zaten hassas bir dönemden geçiyoruz sonra kızla beni tanıştırdı eşim falan dedi öğle tatilinde kız acayip baktı memnun oldum dedi soğukça gitti. ama kızlar gerçektne evli erkek seviyorlar yanii. Bu kzlar daha öğrenci yaa..

ben de öğrenciyim ve danışman hocalarımızın numaraları genelde oluyo bizde belki öyle bi durumdur. zaten birinde olunca kolayca bulunuyo hocaların numarası lazım olunca özellikle kayıt yenileme sırasında filanihtiyacı olan istiyo . ama okuldaki kızlar da çok fena tabi işlerini yaptırmak için hocaların diplerinden ayrılmıyolar ya bi de yüz filan bulurlarsa herşey olabilir yani rahatsız olmakta haklısınız tepkinizi sert bi şekilde koymanız iyi olmuş herkes davranışlarına dikkat emeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…