Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne diyecemi ne söyleyecemi sasirdim
bugün esimle gezdik dolandik kiskanclik felan deyil inanin kadin resmen yanimda esime asildi esimle gezdik dolandik yanimda kizim var bir türk restoranttina oturduk orda calisan kadin esimle konusmaya calisti esimde yüz vermeyince bana döndü esine sahip cik kaparlar dedi aaaaaben esime güveniyorum siz esinize sahip cikin dedim ben esimden bosandim alan olursa evlenecem dedi ben cok lagubali olmamak icin esime kalkalim dedim esime dediki sizin gibi biri varsa haber ver aaaaatöbe töbe basiniza böyle sey geldimi yaaaa ben soklardayim esimde dediki siz bu akilda oldukca sizi kimse almaz alsada iki günde kapiya korrrr töbe töbe eskiden erkekler asilirdi simdi kadinlar namus böyle ayaklarami düstü yaaaaa
geçen gün eşimle işimiz vardı alışveriş merkezine gidiyorduk.biz merkez ile 1 saat uzakta olduğumuz için ilçemizden otobüse bindik.ayrı ayrı yerlere oturmak zorunda kaldık. 2 tane bayan vardı ben birine eşim birine oturdukk..
karşılıklı oturuyoruzz. kız baktım eşime bişey diyorr..anam ne oluyor dedim:1shok::1shok:
şeyy pardon vücudmu çaLIŞIYORSUNUZZ SİZ DEMEZZMİİİ ..:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
eşim şaşırıp :1shok: kalmış bakıyıor benim yüzüme onun yerine ben cvp verdim evet ne var dedimm muhteşem dedi.:1shok::1shok:kızım sen iyimisin dedim bu arada eşimde hemen ben demeden kalktı kızın yanındann ..sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab .yanımdaki baynda durakta inince benim yanıma geçtii.bizi dinlemiş yol boyu gittiğimiz alışveriş merkesine geldi arkamızdan ben söylenmeye felan başladımklava:.sonra kaybolduu ortalıktann..ertesi gün ekmek almaya giderken gördüm bu kız annemin mahallesinde ki liseye gidiyormuşş.:1shok:dedim sen ne yapmaya çalışıyorsunn o da bana sende az malın gözü değilsin demezmii :1shok: :1shok: yakaladım sübürge saçlarınıı naniknanik naniknanikdedim sen beni tanıyormusun gebertirim seni dedimm valla kendimi kaybetmişimmm burnu incinmişşş göz altları felan mosmorduu kızın ama daha faslasını hakettii.
15-16 yaşında ama benim 2 katım.yaklaşık 170 boyunda raht 65 kilo varr.adamı elimdem alacakmışş bak
sennnnsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
:1shok::1shok::1shok:yuuuuuhhh diorum bu zamane kızları wallaha azmış Allah korusun cümlemizi... az bile yapmışsın ben olsam kocamıda alır ewine gider anne babasına anlatırdım.:mymeka::mymeka:.terbiyesiz yok yaaa Allah sonumuzu hayır etsin...insanlık nereye gidiyo yaaaaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
geçen gün bir kolojin önünden geçiyorum.ayakkabımın bagcığı çözüldü bağlamak için kenara çekildim.3 kız konuşuyor yaa benimki gene gelemiyor bugünn dedi diğer kızda aman seninkii karısınından ödü kopuyorr dedi.:1shok::1shok::1shok::1shok:
parası var yakışıklıdaa benide seviyorrr yter bana bunlar diyorrr diğer hiç konuşmayan kızda en son dediki bunun sonu yok ama sen nasıl olurda sevdiğini paylaşıyorsun ve o adam evlii aman kızımm azcık oynaşıyorum alıyorum cebindeki parasınıı:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:klava:
klava:
klava:
bayanlar kocalarınızı azgın kızlardan koruyunnnnnnnn:1shok::1shok:
yaa size dahada iğrencini söyleyeyim kuzular evli erkeklere asılan evli kadınlar!!!!!!!! ortam iğrenç ama bu tür terbiyesizler hep varmış bizlerden uzak olsun. buarada konu sahibesi o kadının psikolojisi bozukmuş bence ciddiye alma kadın kafayı sıyırmış
ne diyecemi ne söyleyecemi sasirdim
bugün esimle gezdik dolandik kiskanclik felan deyil inanin kadin resmen yanimda esime asildi esimle gezdik dolandik yanimda kizim var bir türk restoranttina oturduk orda calisan kadin esimle konusmaya calisti esimde yüz vermeyince bana döndü esine sahip cik kaparlar dedi aaaaaben esime güveniyorum siz esinize sahip cikin dedim ben esimden bosandim alan olursa evlenecem dedi ben cok lagubali olmamak icin esime kalkalim dedim esime dediki sizin gibi biri varsa haber ver aaaaatöbe töbe basiniza böyle sey geldimi yaaaa ben soklardayim esimde dediki siz bu akilda oldukca sizi kimse almaz alsada iki günde kapiya korrrr töbe töbe eskiden erkekler asilirdi simdi kadinlar namus böyle ayaklarami düstü yaaaaa
Kesinlikle evli olması cazip geliyor yaa. Benim eşimde yanımdayken bakan öyle çok kız oluyor ki. Allah için kocamın yan gözle baktığını görmedim en azından yanımda bakmadı hatta ben etrafa bakarım öyle bakma ben hep sana bakıyorum der. Zaten aynı yerde çalışıyoruz aynı kaöpüsteyiz fakültelerimiz farklı bir tek öğle yemeğine beraberiz haftasonları hep beraberiz hiç şüphelneceğim birşey olmamıştı ama bayramda bir kız aradı önce mesaj atmıştı sonra aradı hocam bayramınız kuıtlu olsun nasılsınız iyi misiniz falan gibisinden baya uzattı bende eşimin tavrından anladım rahatsız oldu ama eşimde uzattı teli kapatınca kızdım eşime neden telini veriyorsun her öğrencine diye baya kavga ettik sen böyle numaranı verirsen yüz bulurlar falan dedim ona kalmadı başka bir kızdan yine mesaj geldi eşim lavabodaydı yine bayram mesajı ama altında da çarşamba okuldasınız dimi hocam ders yok ama sizi görmeye gelicem faan diyordu iyice çıldırdım attım telefonu duvara. Eşim ne olduğnu anlamadı bile. Hiç face şifresini bilmem herşeyini söyleyecksiniz tüm mesajlara bakıcam falan dedim güvenmiyormusun dedi yok dedim falan yine kavga neyse işte sonra pişmanda oldum tabii ama o an sinirlendiğim eşimin her öğrenciye telini vermesiydi boşanmayı bie düşündüm bir an zaten hassas bir dönemden geçiyoruz sonra kızla beni tanıştırdı eşim falan dedi öğle tatilinde kız acayip baktı memnun oldum dedi soğukça gitti. ama kızlar gerçektne evli erkek seviyorlar yanii. Bu kzlar daha öğrenci yaa..