Evli erkeklere asilan kadinlar

ne diyecemi ne söyleyecemi sasirdim
bugün esimle gezdik dolandik kiskanclik felan deyil inanin kadin resmen yanimda esime asildi esimle gezdik dolandik yanimda kizim var bir türk restoranttina oturduk orda calisan kadin esimle konusmaya calisti esimde yüz vermeyince bana döndü esine sahip cik kaparlar dedi aaaaaben esime güveniyorum siz esinize sahip cikin dedim ben esimden bosandim alan olursa evlenecem dedi ben cok lagubali olmamak icin esime kalkalim dedim esime dediki sizin gibi biri varsa haber ver aaaaatöbe töbe basiniza böyle sey geldimi yaaaa ben soklardayim esimde dediki siz bu akilda oldukca sizi kimse almaz alsada iki günde kapiya korrrr töbe töbe eskiden erkekler asilirdi simdi kadinlar namus böyle ayaklarami düstü yaaaaa

koptum ben yaa ::roflol:
canısı boşver
eşinin belki hoşunada gitmiştr ama çokta kızmıştr eminim
kadın eşine asılmamış aslında sadece ona ve sana kendini kücük düşürmüş aptalım ben die bagırmak gibi bişi bu
nese gecenin bir yarısı karnıma agrı girdi gülmekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile5

ah aynı dertten bende muzdarıpım mıllet kocam yanımdayken hıc utanmadan kocamı ızlıyo gercı ben bısey demesemde kocam agızlarının payını verıyo mesela gecen bırı aynı boıle ıcıne dusucek gıbı bakmıs benımkıde gormuyomusun kardesım yuzugu evlıyım ben hıc utanmıyomusun dıye fırcaladı bıdaha uatncıdan bakamadılar ama korkıyorum bıgun sınırlenıcem kotu olacak dıye ama mıllette utanma kalmamıs maalesef oylesıne zına dolu bı dunyada yasıyoruzkı mıllet herkesı kendı gıbı sanıyoo bosver aldırmayın kızlar onlar terbıyesızlıklerıyle kalsınlarrr

Ya canımcım, Türk restoranı demişsin de, yurtdışında mı yaşıyorsunuz?
Ne alaka dersen, orada yaşayan kadınların çoğu pek bi rahat oluyorlar bu tip durumlarda.
Bundan beterlerini de duyup gördüm zira zamanında.
Hatta eğer o kadın yabancıysa esprisine, hatta hatta seni onore etmek için bile yapmış olabilir bunu inan bana.
Espri anlayışları da pek bi farklı işliyor bize nazaran.
Ama Türkiye'de olduysa bu olay yuh diyebiliyorum sadece.

terbiyesiz,ahlaksiz ve hasiyetsiz kadin böyle reziller yüzünden bu güzelim yuvalar yikiliyo ama bak esinle sende ne güzel vermisin agzinin payini valla bide restorantin yetkilisine sikayet etseydiniz daha iyi olurdu. ay cok sinir oldum ya

ne diyeyim bilmemki arkadaşlar .. hemcinslerimizi bu şekilde görünce kadınlığımdan utanıyorum .artık eşlerimizi yalnız bi yere de gönderemicez. ben o kadınların artık aklından geçtim ; Allah daha çok kocalarımıza akıl fikir versin de böyle kendini bilmezlere uyupta yuvalarını dağıtmasınlar..:Saruboceq:

alışmış kudurmuştan beterdir derler..
yazıklar olsun böyle kadınlara..
bir yuvayı yine bir kadın ayırıyor...

eşim mesleği gereği evlere gidiyor...
öyle kadınlar varki resmen iş atıyor diyor...
:oklava:

Allah böyle kadınları yuvalarımızdan uzak etsin,,,,malesef zaman o kadar bozulduki namus kelimesi ayaklar altında artık,,,,eşimde öğretmen daha çocuğu yaşındaki kız öğrencileri bile benim yanımda öğretmenlerine adeta üzerine atlayarak konuşuyor koluna girip konuşuyorlar benimde ağzım açık bakıyorum,,,,ben öğrencilik yıllarımda öğretmenlerimizle mesafemiz vardı,,,utanmamız çekinmemiz vardı şimdi o mef un kalmamış malesef,,,,,

bugün esimle gezdik dolandik kiskanclik felan deyil inanin kadin resmen yanimda esime asildi esimle gezdik dolandik yanimda kizim var bir türk restoranttina oturduk orda calisan kadin esimle konusmaya calisti esimde yüz vermeyince bana döndü esine sahip cik kaparlar dedi aaaaaben esime güveniyorum siz esinize sahip cikin dedim ben esimden bosandim alan olursa evlenecem dedi ben cok lagubali olmamak icin esime kalkalim dedim esime dediki sizin gibi biri varsa haber ver aaaaatöbe töbe basiniza böyle sey geldimi yaaaa ben soklardayim esimde dediki siz bu akilda oldukca sizi kimse almaz alsada iki günde kapiya korrrr töbe töbe eskiden erkekler asilirdi simdi kadinlar namus böyle ayaklarami düstü yaaaaa

Eşiniz çok doğru demiş kapıya konmayı hak ediyor böyleleri
A salak işte bunlar ....

Ne noktalama işareti var ne büyük harf var yazınızda. Lütfen internet ortamı bile olsa dilbilgisi kurallarımıza dikkat edelim, bilmiyorsak öğrenelim. Türkçemizi gitgide küçültüyorlar zaten, bari biz sahip çıkalım.

Konunuza gelince, bir kadın öyle bir densiz konuşma yapmış, karakteri o şekilde demek ki yani rahat bir kadın olsa gerek. O kadını düzeltemeyiz ama en azindan bunu okuyan öyle insanlar varsa hatalarının farkına varırlar. Bu konunun amacı da başka ne olabilir bilmiyorum. O kadını burda yermenin anlamı yok bence.

Çok saçma ya ne insanlar var anlamıyorum.... şaşırtıcı gerçekten
sade kahve noktalama işaretleri konusuna gelince nerden biliyorsun burdaki yazanların ilkokulmu ortaokulmu veya belki sadece yazmayı bilen biridir bu yoruma gerek yok bence yanlışlıkta olumlu rep verdim ayrıca arkadaş yurt dışında aksanın ve şivesinde bozulma olabilir.Sadece yazılana cevap vermeniz ve imla hatalarıyla ilgili görüşlerinizi moderatör arkdaşlara bildirmeniz rica olunur.

Eşin iyi yağmış ağzının payını vermiş. Cevabını almış sen sıkma canını. Böyle tebiyesiz insanlara haddini bildirmek gerekir. :oklava:
Benim eşim kel yani saçlarını kazıyor, dışarı çıktığımızda kızlar öyle bakıyorlar, sinir oluyorum. Yakında yolucam birini o olacak.:oklava:
Bayanların yüz karası bunlar.:oklava:

:1no2::1no2:

vay anasını cesarete bak ya:uhm:şaşırdım!yani artık erkekler de namuslarını kollayacaklarsengözlerimebaksanabzaten kaçan kovalanır erkekler zoru seviyor öyle kadınların çok cazip geleceğini sanmıyorum:1no2:

pesss!!
normalde şiddete karşıyım ama benim sevgilime onu yapsalar, anlık sinirle o kadının saçından tuttuğum gibi....:oklava:
sadece eş demeyelim buna..
hepimiz şahidizdir.
söz yüzüğü nişan yüzüğü-alyans takan erkekler nedense bazı hanımların gözdesi oluyorlar...:oklava:...
bundan kurtulmanın da pek yolu yok gibi..
ama eşlerimiz sağlam olduktan sonra sorun yok.

aaaa bukadarda arsızlık namusluk olmaz yani. utanmaz kadın yanında eşi çocuğu olan bi erkeğe nasıl böyle bişey söyleyebilir. ben senin kadar sabırlı davranamayabilirdim dalardım ona herhalde, neyseki eşin ağzının payını vermiş.

-tatlicadiarzu- = bu başınıza geleni ilk okuduğumda aldığım hal
kaydirigubbakcemile: bu okadını aynen böyle yerlerde sürüklemek istedim ondan
sonrasında kendimi kaybettim bakınız aşağı:

kafamçokkarıştı :mymeka:laelaelaelaelae:kızgın::oklava::oklava:

allah yuvanızın mutluluğunu huzurunu bozmasın:nazar: eşinizle sevginiz sonsuz olsun bir yastıkta yaşlanıp beliniz bükülene torun torba sahibi olup ölene kadar aşık kalırsınız inş.:Saruboceq:

Back
X