evli erkekleri bastan cıkarmak cok kolay

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
almanyada yapılan bir arastırmaya gore

Araştırmaya katılan kadınların yüzde 14 üne göre, en kolayı, evli erkekleri baştan çıkarmak. Zaten araştırmaya katılan evli erkeklerin yarısından fazlası, maceraya atılabileceklerini söylüyor.

evli erkeklere ilgisi olan kadınlarda cok..sanırım daha kolay oldukları icin hepsi icin aynısı gecerli degildir tabiki siz ne dusunuyosunuz bu konu hakkında

Son düzenleyen: Moderatör:
aklıma carolin geldi :oklava: kötükedihüso

karısından başkasına, baştan çıkmaya hazır erkeğede, onu baştan çıkarmak için planlar yapan kadınada yazıklar olsun derim ben!!! düşünülecek elle tutulacak bir yanı olduğunu sanmıyorum bu durumun.

sanırım insanlar sahip olmadıgı bir seyi elde ederek ego tatmini yasıyorlar ama normal bir davranıs olmadıgı kesin bi suru bekar varken evliyi napıcan

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy hatırlatma en nefret ettigim kadın tipi bu işte. Git genç bekar birine bak niye evli adama yanaşıyorsun :oklava:

Gerçi erkeklerin çoğuda hazır baştan çıkmaya

demekki bu araştırma yapılan kadınlar kadını olan erkegi seviyorlar ya da diyelim baskasının yuvasını dagıtmaktan zevk alıyorlar.. sacma gelıyor bana ya evli adamın karısı vardır yataga girdigi bir kadın vardır hayatı bir kadınladır nasıl ilgi duyulur ki.. bekar olupta cok ilişkili adamlar bile itici gelirken..
Allah böyle kadınları bizden uzak tutsun.. maceraya acık erkekleri de..
Allah korkusu olmayan insan zaten her haltı yer.. Allahtan korkanla karşılaştırsın Rabbim.

Ayy hatırlatma en nefret ettigim kadın tipi bu işte. Git genç bekar birine bak niye evli adama yanaşıyorsun :oklava:

Gerçi erkeklerin çoğuda hazır baştan çıkmaya

Erkeğin karakterine bağlı o,evli ya da bekar olmasına değil.Bu noktada genelleme yapmak yanlış olur.:icecream:

enteresan
almanlar kuralci insanlardir
böyle bi sonuc beklemezdim onlardan
tabi burda her milletten insan var
herhalde karisiktir bu arastirma

Bi insan sevdiğini nasıl paylaşabilirki? Ona ihtiyacım olduğunda yanımda olamayan adamı ne yapiim ben ya

Evli erkekleri bastan cikartan o %14lük kesimde malesef kendi hemcinslerimiz ayip ya o kadar bekar adam dururken millet macera ariyor aman evlerden uzak olsun böyleleri:bbo:

Aldatmaların yüzdesi arttıkça evlenmeden korkar oldum yaa :1shok: etraf sütü bozuk insanlarla dolu :oklava: Allah denk getirmesin boshayallersmile

o baştan çıkaranların, evlendikleri zaman eşlerini de birileri baştan çıkarsın inşallah..kötükedihüso
baştan çıkan adamın cezasını da Allah versin diyorum...

Son düzenleme:
sırnaşık şeyhiçç kafamı yoramam valla baştan çıkarana değil çıkana bakarım! :kahve:onuda boşarım! gider....:teytey:

ohoooooo evli olupta eşini baska bir evli adamla aldatan cokkk kadın ve erkek var

ohoooooo evli olupta eşini baska bir evli adamla aldatan cokkk kadın ve erkek var

evet bu tip insanları bende çok duyuyorum kadına hiç yakışmıyor malesef

bi kaç kişiyle birlikte olmayı nasıl mideleri kaldırıyor anlam veremıyorum Allah evlerden uzak tutsunkötükedihüso

erkekleri anlamıyorumki hiç. Eşlerinin kıyafetlerine karışırlar , mini etekli kadına bakarlar. herşeyini kısıtlarlar ama özgür kadınlar ilgilerini çeker.eşlerini gösterişli istemezler ama gösterişli bir kadın gördüklerinde dipleri düşer. sonrada KARIM KENDİNE BAKMIYORDU ALDATTIM. olduuu canıııımmm olduuuuuukötükedihüso

erkekleri anlamıyorumki hiç. Eşlerinin kıyafetlerine karışırlar , mini etekli kadına bakarlar. herşeyini kısıtlarlar ama özgür kadınlar ilgilerini çeker.eşlerini gösterişli istemezler ama gösterişli bir kadın gördüklerinde dipleri düşer. sonrada KARIM KENDİNE BAKMIYORDU ALDATTIM. olduuu canıııımmm olduuuuuukötükedihüso

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X