Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeğin karakterine bağlı o,evli ya da bekar olmasına değil.Bu noktada genelleme yapmak yanlış olur.:icecream:
Evli erkeği değilde kanı bozuk erkeği baştan çıkarmak çok kolay diyorum bende,:1rolleyes:
Peeh Almanlarda kimmiş.:dilcikar:
Benim araştırma sonucumda bu:icecream:
ben katılmıyorum:1closedeyes:
neden bütün evli erkekler zan altında kalıyor böyle abidik kubidik araştırmalarla-tatlicadiarzu-
bunun evlilikle,cartla curtla alakası yok.tamamen kişilik ile orantılı
namusuna düşkün,karısından başkasına nefsi uyanmayan,onurlu erkeklerde var:1closedeyes:
Ben bu genellemeye çok katılamayacağım. "Özellikle evli erkekler böyledir" denemez Evliliklerin çoğu kötü gidiyor. Hemen yargılamamak lazım karakteri bozuk insanlar bunu yapar diye...
Özellikle kadınlar dışarıya karşı evliliklerinde herşey yolundaymış gibi göstermeye çalışıyorlar. Oysa ki çizdikleri mutlu aile tablosunun gerçekle ilgisi yok. Birbirine sevgiyle, aşkla bağlı olan çift o kadar az ki. Mesela, birbirlerine aylardır hatta yıllardır dokunmamış olduğunu iyi bildiğim çiftlerin sosyal paylaşım sitelerindeki sarmaş dolaş fotoğraflarının ne kadar aldatıcı olduğunu iyi bilenlerdenim. :) Hal böyleyken, ortalıkta bir dolu mutsuz ama evli insan varken, bir gün birilerine aşık olmayacaklarının garantisini kim verebilir? Gönül bu, cinsel ihtiyaçlardan bahsetmiyorum (ki o da önemli), aşık olmaktan bahsediyorum. Pekala herkesin başına gelebilir, asla büyük konuşmamak lazım. Benim bugüne dek başıma gelmedi, evliyken de asla böyle bir şey yaşamadım ama asla başıma gelmez diyemem büyük konuşmamak adına....
Tabii güzel olanı evliliği layıkı ile bitirip yeni bir ilişkiye öyle başlamak, yoksa çok yıpratıcı olabilir. Zaten sırf boşanmamış olmak adına yanlış evlilikleri sürdürmek hata, 3. şahıs olmasa bile bitmeli diye düşünüyorum. Çocuklar da sevgisiz bir ortamda mutsuz büyüyorlar, oysa ki saygı yitirilmeden boşanıldığında ve dost kalınabildiğinde, sık görüşüldüğünde, çocuklar da ayrılıklardan etkilenmiyor. Yani aslında, birine aşık olmayı beklemeden, bitmiş ama inadına sürdürmek adına süründürülen bir ilişkiden kurtulmak gerekiyor.
Ve şu bir gerçek ki, büyük bir aşkın önünde de hiçbir şey duramaz. Birbirine geç kalmış olsa da gerçekten aşık olan insanların birbirinden uzak durması çok zor diye düşünüyorum. Birine gerçekten çok derin hislerle aşık olan ama "ben evliyim yapamam" diyebilecek biri var mıdır? Yeter ki iki ilişki bir arada yürütülmeye çalışılmasın. Ne yardan ne serden vazgeçerim hesabı hem eşini hem sevgilisini elinde tutmaya çalışandan hiç kimseye hayır gelmeyeceği bir gerçek.