evli erkekleri cazip kılan ne

Ne güzel..:lepi:
Biz kadınların toplumsal sorumluluğumuz daha fazla olduğunu göre erkekler at koşturmaya devam etsinler bence.. Ne de olsa erkek demek bebe demek,toplum kurallarına uymaması tescil edildiğine göre..
Vallahi erkek olsam bana bu kadar yüz veren kadın millettine az bile yapıyorum derim..
Uyanın hanımefendi uyanın!
Erkekleri çocuk gibi görmeye devam ettiğimiz sürece üzerimizdeki oyunlar devam edecektir ömür boyunca.. :ecrin_bebek:

neden üzgün olduğunuzu da bana neden gerici dediğinizi de,evli bir erkekle ilişki yaşayan etrafımızdan biriyse onu kınamalıyız,dışlamalıyız dediğimde ,insanları dışlamaya kınamaya teşvik ediyorsunuz,kışkırtıyorsunuz. diye niye dediğinizide anladım.Ama sizin liseden sevdiğiniz arkadaşınız evli biriyle birlikte olup onunla yaşamaya baslamıs ya o arkadaşınızla yollarınınzı neden ayırdınız anlayamadım.ama dıslamıs kınamıs sayılmazsınız değilmi?

Valla kadın dul yada bekar hiiiç önemli değil.... Evli bir erkekle ilişki yaşayabilir. Ahlaksızlık mı evet ahlaksızlık, yanlış mı evet yanlış....
Suç mu? Neden suç olsun ki. ılişki iki kişiliktir.. Eğer o evli adam evliliğini bir kenara bırakıp bekar yada dul bir kadınl bir ilişkiyr giriyorsa bunun suçu ne evdeki kadındadır ne de dışarıdaki... Suç adamdadır.. Uçkuru nereyi gösteriyorsa oraya koşan, erkeğim ben napyım doğam bu genlerim bu elimde değil, biz erkekler sizden farklıyız maalesef diye kendine kılıflar biçen iradesine sahip olamayan, evlilik sözü verdiği halde gözü dışarıda olan adamdır....
3. kadın neden mi suçlu değil...Çünkü kadının kimseyeverdiği bir söz yok, erkek le kadın evleniren iyi günde hastalıkta sağlıkta hep birlite olacağım hep birbirimize destek olacağız ölene kadar, yada boşanana kadar diye söz verirler... 3. kadının bu söz vermeyle alakası yoktur.. 3. kadın kimseye söz vermemiştir... Dolayısıyla Hayatına 3. kişiyi sokan suçludur....
3. kadın ahlaksız olabilir, hafifmesrep olabilir, umursamaz olabilir... ama kimseye verdiği bir söz bir yemn olmadığı gibi kimseye karşı sorumluluğu da yoktur....
Yuvayı dişi kuş yapar ekek kuş yıkar..
Yuvayı hem yapan hem yıkan dişi kuş olamaz....
Yuvayı yıkan 3. kişi değildir, elindekiyle yetinemeyen,uçkurunun peşine düşen, doyumsuz olan ve bunu da erkeklik doğası diye kamufle etmeye çalışan arsız ahlaksız karaktersiz erkeklerdir....
KAdınları suçlamaktan vazgeçin artık, gözlerinizi açın...
Evimin direği kocam dediğiniz adam eğer gidip de başka bir kadının koynna giriyorsa bunda kadının ne suçu var allah aşkına....
Niye ortalıkta evli yada bekar farketmeksizin kadınları tavlamaya çalışan kazanova erkekler yok mu??? Niye kadınlar da tüm suç o adamın ben de kadın doğası gereği duygusalım 2 çift tatlı söz duyunca yekenleri indiriverdim, tüm suç o adamda diye savunmaya geçmiyor. Çünkü kadınlar böyle biey yapmıyor (yapalar çok çok çok azınlıkta)...
Burada kocamı aldattım diye konu açan bikaç kişi oldu, herkes tü kaka yaptı onları ne ahlaksızlıkları kaldı ne utanmazlıkları.. iye o knu açan kadınları suçladınız, o zaman da ayartmak için uğraşan adamları suçlamadınız....

Siz bu çifte standardı kabul ettikçe, kabul etmenin de ötesinde onaylayıp baş tacı ettikçe kocalarınız sizi daha çoook aldatır, ve siz daha çoook suçlayacak kadın bulursunuz....

belliki siz beni uyandıracaksınız.erkekler bebe demek değil,aksine kendilerine yakınlık gösteren,saflıkla:ecrin_bebek: iyi niyetle yanlış anlaşılacağını düşünemeyen bayanları kullanabilecek canlılalar,kim bilir belkide erkekleri kullamak isteyen bayanlarda vardır.ama yoook kadınlar iyi niyetten ,saflıktan yaklasır:ecrin_bebek:

herkes sorumluluklarını bilse kadın da erkekte bu ahlaki sorunlar ortaya çıkmaz.bilmeyenlere de bildirilmeli diyorum ben.

Kadınların hangi niyetle yanaştığını görmedim çok şükür çevremde öyle bir hemcinsim olmadı..
Ancak çok erkek tanıdım evli olup da evindeki eşine kök söktüren ama çevresindeki kadınlara iyilik meleği,sevgi kelebeği şeklinde pır pırlayan..opuyorumnanaktan

Mesela kadınların iyi niyetli yada kötü niyetli olması değil ki... Tut ki kadın kötü niyetli, tut ki dul, kocası onu terketmiş, yada kocası ölmüş, yada kocasının saçmalıklarına dayanamamış boşanmış, veee milletin kocasına ırf seçilmş mal psikolojisiyle sarkıyor.... Sarkar sarkar... bu yasal bir suç değildir... Adam evliyse kadın ilgi gösteremez bekarsa yanaşabilir die br kanun yok... Ama evli kadın ve erkekler için evlilik birliği içinde eşlerin birbirini aldatması suçtur, ve bu ıspatlandığında boşanma gerekçesi olarak kabul edlir...
Neymiş demekki suçlu evlilik birliği süresince gözü dışarıda olanınmış....
İşin ahak kısmında evet evli adamı ayartmaya çalışan kadın da yanlıştadır, hatalıdır.. Ama üstüne basa basa söylüyorum suçlu değildir.. HAtalı olmakla suçlu olmak aynı şey değildir...
Niye kcaları ayartan duları dışayalım afaroz edelim diye haykırırken, karısını aldartan adamları dışlayalım afaroz edelim boşayalım demiyorsunuz ben bunu anlamıyorum....
Sizin arkadaşu kocası aldatmamoduna girmş, yok kafası karışmışmı da sonra aiesini dşününce vazgeçmimmişde.... Kafasının karışması bile yeterli benim için...Belki o eniştebeyi ayartmaya çalışan kadının da bir an duygusal boşluna geldi ve adama meyletti, kafası karıştı, ama sonra adam kendine gelince kadın da kendine geldi, ve geçti gitti...
Neden kocalarınıza gözterdiğiniz hoşgörü müsamaha ve savsaklamayı karşı tarafa göstermiyorsunuz da aksine tüm suçu karşı tarafa yüklüyorsunuz..
Bu düpedüz başını kuma gömektir... Benim kocam yamaz, ama o dışardaki kadınlar var ya hepsinin işi gücü yok benim kocamı ayatmaya çalışıyolar.... Hadi yaa... Sizin kocalar da bılunmaz hint kumaşıbütün kadınlar onları ayartmaya uğraşıyor....
Glüyorum artık bu aymazlığa....

Konuştukça battığınızın farkında mısınız acaba?
Araştırıp bulduğunuz mesajımda bekar bir arkadaşımın evli bir adamla birlikte olup sonra da onunla evlendiği yazıyor.. Özellikle belirteyim tekrar bekar, o arkadaşımla görüşüp görüşmemek benim tercihim. Bunun benim savunduğum konulara tezat olan tarafı nedir? Herkes evli adamlarla beraber olsun bu çok normal, ben çok normal karşılarım mı dedim ben? Hayır aksine işte bunu söyledim, bu olayın dulu bekarı evlisi yok dedim. Arayıp bulduğunuz mesaj da örneği olmuş..
Çırpınışlarınız boşuna, daha önce arkadaşların da belirttiği gibi hatanızı kabul edip, özür dilerim maksadımı aştım diyeceğinize hala herkese tek tek cevap vermeye çalışıyorsunuz..

şu ilk paragrafta hem benim dediklerime katılmışsınız hem de aksini savunduğunuz iddia etmişsiniz.

ben erkekler salaklıklarından yapmıyor bunu diyorum. siz de einsteini örnek vermişsiniz. ee sonra? ben de onu diyorum zaten, erkekler bi uçkurlarına sahip olamayacak kadar aptal değiller diyorum. sadece sizin gibi düşünenler öyle sanıyor. erkekler öyle düşünmüyomuş da bilmemne de. dünyanın en zeki adamlarından biri bile bu ahlaksızlığı yapıyosa bu onun kafası farklı çalıştığından değil ahlaksızlığındandır.

evli bir erkek eşini aldattığı zaman ve eşi bunu isptladığı zaman , bu evli erkek ve beraber olduğu kadında tazminat ödemek zorunda artık..

“Eşler birlikte yaşamak, birbirine sadık kalmak ve yardımcı olmak zorundadırlar’ biçimindeki düzenleme gereğince, evli bir kimsenin evlilik dışı birlikteliği, diğer eşin sosyal kişilik değerlerine saldırı niteliğindedir. Bu eyleme, evliliği bilerek katılan kişi de zarardan sorumludur. Davalı, davacının evli olduğunu bilerek, duygusal ve cinsel ilişkiye girdiğine göre, Borçlar Kanunu’nun 49’uncu maddesi gereğince manevi tazminatla sorumlu tutulmalıdır."

aldatan evli erkek elbetteki suçludur.. ama ona evli olduğunu bile bile yaklaşan kadında bir o kadar suçludur artık yasalara göre..

Ama 3. kişinin cezası boşanmak falan gibi bişey olmuyor.... Yani ceza sadece kendisini bağlıyor... yuvası yıkılmıyor düzeni bozulmuyor çoluk çocuk varsa onlar etkilenmiyor falan filan....

Son düzenleme:

Buradaki olay, 3. şahsın suçsuz olup olmadığı değil, olay, 3. kişiye yapıştırılan dul etiketidir. Tabiki aldatmada her iki tarafta suçludur. Ama diğer kadının dul olması yaptığı ahlaksızlığa sebep olarak gösterilirse işte o noktada itiraz ederiz. Yani ahlaksızlığın, edepsizliğin ve namussuzluğun dul olup olmamakla hiç bir alakası yoktur. Kadın ne kadar suçluysa uçkurusan sahip olmayan, kendisine cilve yapılınca "ben erkeğim, fıtratım böyle, kuyruk sallayana giderim" zihniyetinde olan erkeğinde en başta sadakatsizlik olmak üzere diğer kadından daha çok suçu vardır. Oysa ki arkadaşın anlattığı olayda dul bayan suçlu olarak gösterilmiş onun cilve yaptığı beyefendi ise yapılan cilvelere karşı gönlü kaymış masum erkek. İşte itiraz hem dulluk hemde bu adaletsizlik üzerine yaptığımız itirazlardan ibarettir.

(dünyanın en zeki adamlarından biri bile bu ahlaksızlığı yapıyosa bu onun kafası farklı çalıştığından değil ahlaksızlığındandır.) Çok doğru bir yorum.
Einsten evliyken 6 kadınla ilişkisi varmış sanırım..(Zekanın yarısı başka yerlerde.) 7'sini birden aynı anda yürüttüğü için erkeklere göre daha zeki bir adam.Tartışılan konu zeka değil tabi..Herneyse..
Kızdığım nokta..'Erkektir elini kiridir.' diye düşünüp,anaçlığa dem vuran ve anaçlığı yemek pişirip temizlik yapıp,erkeğin hep 1 adım gerisinde kafasını yerden kadlırmayan bir simge sanan hemcinslerim..
Yapmayın, aşın artık bunları...Kadın-erkek farketmez.....Aldatmak, ahlaksızlıktan öte geçemez..İlişkiyi bitirip yapın ne yapıyorsanız.

Ha duygusal bağ, ha uçkur bağı aldatma aldatmadır.

hayır ben bu yazıyı burdaki konuya istinaden değil, ashemez adlı üyenin yazmış olduğu " evli bekar ayrımı yapmaz kanun, " gibi cümlelerine yazdım.. yani kanun artık ayırım yapıyor, evli erkekle birlikte olan kadına da ceza veriliyor,tazminat veriliyor.. bunu açıklamak için yazdım..

bir kere apapaçık ortada olan birşey var..ben bu masum beyefendiye inanmadım.. çamur at izi kalsın.. kadını istedi ve kadın bunu reddetti kesin.. sonrada ortya çıkar korkusuyla hikayeyi kendi lehine çevirerek anlattı diye düşünüyorum..

dul olma konusuna gelince, her kadın yada her erkeğin sonu zaten dulluktur.. boşanma olmasa dahi eşlerin birbirlrnden önce vefatı durumu ile karşılaşma ihtimalde yüksektir.. ha genç yaşta, ha ilerleyen yaşta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…