Evinde anaç bir hanımefendi isteyen dahi, aşk maceralarını dışarıda aramaktaydı. bu kimin düşüncesi biliyormusunuz.dünyanın en zeki adamının.albert einstein.dünyanın en aptal kadını bile bu düşüncede olmaz sanıyorum.erkekle bayan aynı kefeye konamaz,dünyaya iz bırakmışta olsalar,maalesef erkekler bizlerden farklı ve bizim üzerimize düşen ahlaki ,toplumsal sorumluluk daha fazla
evli adama göz diken kadına kızdığımın 10 katı kadar adama kızıyorum sözünüze tamamen katılıyorum.
bir yuvanın yıkılmasındaki suçlu adama meyleden kadın değil, o kadına meyleden evlilik sözü vermiş erkektir. demişsiniz.bence evlilik sözü vermiş erkek kadar kadında suçludur.
Dul kadına tecavüze iğrenç 'savunma'
Aynı işyerinde çalışan dul kadına bıçakla tecavüze kalkıştı; savunmasında ise 'Özrü kabahatinden büyük' dedirtti.
Güncelleme:13 Kasım 2009 16:29
İddiaya göre, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde bir inşaat firmasında çalışan Serdar A. çıkış saatinde başının ağrıdığını belirterek ofiste kaldı. Ofiste çalışmasına devam eden S.E. (28) ile bir süre sohbet eden 19 yaşındaki Serdar A. kadının tuvalete gittiği sırada ofisin kapısını kilitleyerek anahtarını aldı. Bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen S.E'nin peşinden giden Serdar A. kendisiyle beraber olmak istediğini söyledi. Ret cevabı alan 19 yaşındaki genç, kadının boğazına bıçak dayayarak taciz etmeye başladı.
BOĞUŞMADA ELLERİ KESİLDİ
Tecavüze uğrayacağını anlayan S.E., gencin elindeki bıçağı almaya çalıştı. Bu sırada Serdar A. ile talihsiz kadın arasında boğuşma yaşandı. Kadının ellerinde bu boğuşma sırasında kesikler oluştu. Bağırarak kaçmaya çalışan kadının imdadına sesleri duyan bina sakinleri yetişti. İhbar üzerine olay yerine gelen Osmaniye Polis Merkezi Amirliği' ne bağlı polis ekipleri Serdar A'yı kaçmaya çalıştığı sırada yakaladı.
2 AY SONRA ASKERE GİDECEKMİŞ!
Aynı işyerinde çalıştığı kişi tarafından tecavüze uğramaktan son anda kurtulan S.E boğuşma sırasında ellerinde oluşan kesiklerin tedavisinin ardından polis merkezine gelerek ifade verdi. Serdar A. ise polis merkezindeki ilk ifadesinde olayı kabul ederek, "2 ay sonra askere gidecektim. Dul olduğunu öğrenince kendisiyle birlikte olabileceğimi düşündüm. Reddedince ise bıçağı boğazına dayadım" şeklinde konuştuğu öğrenildi. İfadesi tamamlanan Serdar A. götürüldüğü Bakırköy Adliyesi' nde savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Metris Cezaevi' ne gönderildi.
Bu sabah gazetede okudum bu haberi, o kadar canım sıkıldı ki, burayı okurken ne kadar sıkıldıysa işte.. Kadınlar bu şekilde düşünmeye devam ettikleri sürece böyle adamlar yetiştirecekler işte.. Öğretmen hanım eğitimci olduğunuz için neden üzüldüğümü şimdi anladınız mı acaba.. .
Ne güzel..:lepi:
Biz kadınların toplumsal sorumluluğumuz daha fazla olduğunu göre erkekler at koşturmaya devam etsinler bence.. Ne de olsa erkek demek bebe demek,toplum kurallarına uymaması tescil edildiğine göre..
Vallahi erkek olsam bana bu kadar yüz veren kadın millettine az bile yapıyorum derim..
Uyanın hanımefendi uyanın!
Erkekleri çocuk gibi görmeye devam ettiğimiz sürece üzerimizdeki oyunlar devam edecektir ömür boyunca.. :ecrin_bebek:
belliki siz beni uyandıracaksınız.erkekler bebe demek değil,aksine kendilerine yakınlık gösteren,saflıkla:ecrin_bebek: iyi niyetle yanlış anlaşılacağını düşünemeyen bayanları kullanabilecek canlılalar,kim bilir belkide erkekleri kullamak isteyen bayanlarda vardır.ama yoook kadınlar iyi niyetten ,saflıktan yaklasır:ecrin_bebek:
herkes sorumluluklarını bilse kadın da erkekte bu ahlaki sorunlar ortaya çıkmaz.bilmeyenlere de bildirilmeli diyorum ben.
belliki siz beni uyandıracaksınız.erkekler bebe demek değil,aksine kendilerine yakınlık gösteren,saflıkla:ecrin_bebek: iyi niyetle yanlış anlaşılacağını düşünemeyen bayanları kullanabilecek canlılalar,kim bilir belkide erkekleri kullamak isteyen bayanlarda vardır.ama yoook kadınlar iyi niyetten ,saflıktan yaklasır:ecrin_bebek:
herkes sorumluluklarını bilse kadın da erkekte bu ahlaki sorunlar ortaya çıkmaz.bilmeyenlere de bildirilmeli diyorum ben.
neden üzgün olduğunuzu da bana neden gerici dediğinizi de,evli bir erkekle ilişki yaşayan etrafımızdan biriyse onu kınamalıyız,dışlamalıyız dediğimde ,insanları dışlamaya kınamaya teşvik ediyorsunuz,kışkırtıyorsunuz. diye niye dediğinizide anladım.Ama sizin liseden sevdiğiniz arkadaşınız evli biriyle birlikte olup onunla yaşamaya baslamıs ya o arkadaşınızla yollarınınzı neden ayırdınız anlayamadım.ama dıslamıs kınamıs sayılmazsınız değilmi?
Evinde anaç bir hanımefendi isteyen dahi, aşk maceralarını dışarıda aramaktaydı. bu kimin düşüncesi biliyormusunuz.dünyanın en zeki adamının.albert einstein.dünyanın en aptal kadını bile bu düşüncede olmaz sanıyorum.erkekle bayan aynı kefeye konamaz,dünyaya iz bırakmışta olsalar,maalesef erkekler bizlerden farklı ve bizim üzerimize düşen ahlaki ,toplumsal sorumluluk daha fazla
evli adama göz diken kadına kızdığımın 10 katı kadar adama kızıyorum sözünüze tamamen katılıyorum.
bir yuvanın yıkılmasındaki suçlu adama meyleden kadın değil, o kadına meyleden evlilik sözü vermiş erkektir. demişsiniz.bence evlilik sözü vermiş erkek kadar kadında suçludur.
Mesela kadınların iyi niyetli yada kötü niyetli olması değil ki... Tut ki kadın kötü niyetli, tut ki dul, kocası onu terketmiş, yada kocası ölmüş, yada kocasının saçmalıklarına dayanamamış boşanmış, veee milletin kocasına ırf seçilmş mal psikolojisiyle sarkıyor.... Sarkar sarkar... bu yasal bir suç değildir... Adam evliyse kadın ilgi gösteremez bekarsa yanaşabilir die br kanun yok... Ama evli kadın ve erkekler için evlilik birliği içinde eşlerin birbirini aldatması suçtur, ve bu ıspatlandığında boşanma gerekçesi olarak kabul edlir...
Neymiş demekki suçlu evlilik birliği süresince gözü dışarıda olanınmış....
İşin ahak kısmında evet evli adamı ayartmaya çalışan kadın da yanlıştadır, hatalıdır.. Ama üstüne basa basa söylüyorum suçlu değildir.. HAtalı olmakla suçlu olmak aynı şey değildir...
Niye kcaları ayartan duları dışayalım afaroz edelim diye haykırırken, karısını aldartan adamları dışlayalım afaroz edelim boşayalım demiyorsunuz ben bunu anlamıyorum....
Sizin arkadaşu kocası aldatmamoduna girmş, yok kafası karışmışmı da sonra aiesini dşününce vazgeçmimmişde.... Kafasının karışması bile yeterli benim için...Belki o eniştebeyi ayartmaya çalışan kadının da bir an duygusal boşluna geldi ve adama meyletti, kafası karıştı, ama sonra adam kendine gelince kadın da kendine geldi, ve geçti gitti...
Neden kocalarınıza gözterdiğiniz hoşgörü müsamaha ve savsaklamayı karşı tarafa göstermiyorsunuz da aksine tüm suçu karşı tarafa yüklüyorsunuz..
Bu düpedüz başını kuma gömektir... Benim kocam yamaz, ama o dışardaki kadınlar var ya hepsinin işi gücü yok benim kocamı ayatmaya çalışıyolar.... Hadi yaa... Sizin kocalar da bılunmaz hint kumaşıbütün kadınlar onları ayartmaya uğraşıyor....
Glüyorum artık bu aymazlığa....
evli bir erkek eşini aldattığı zaman ve eşi bunu isptladığı zaman , bu evli erkek ve beraber olduğu kadında tazminat ödemek zorunda artık..
“Eşler birlikte yaşamak, birbirine sadık kalmak ve yardımcı olmak zorundadırlar’ biçimindeki düzenleme gereğince, evli bir kimsenin evlilik dışı birlikteliği, diğer eşin sosyal kişilik değerlerine saldırı niteliğindedir. Bu eyleme, evliliği bilerek katılan kişi de zarardan sorumludur. Davalı, davacının evli olduğunu bilerek, duygusal ve cinsel ilişkiye girdiğine göre, Borçlar Kanunu’nun 49’uncu maddesi gereğince manevi tazminatla sorumlu tutulmalıdır."
aldatan evli erkek elbetteki suçludur.. ama ona evli olduğunu bile bile yaklaşan kadında bir o kadar suçludur artık yasalara göre..
evli bir erkek eşini aldattığı zaman ve eşi bunu isptladığı zaman , bu evli erkek ve beraber olduğu kadında tazminat ödemek zorunda artık..
“Eşler birlikte yaşamak, birbirine sadık kalmak ve yardımcı olmak zorundadırlar’ biçimindeki düzenleme gereğince, evli bir kimsenin evlilik dışı birlikteliği, diğer eşin sosyal kişilik değerlerine saldırı niteliğindedir. Bu eyleme, evliliği bilerek katılan kişi de zarardan sorumludur. Davalı, davacının evli olduğunu bilerek, duygusal ve cinsel ilişkiye girdiğine göre, Borçlar Kanunu’nun 49’uncu maddesi gereğince manevi tazminatla sorumlu tutulmalıdır."
aldatan evli erkek elbetteki suçludur.. ama ona evli olduğunu bile bile yaklaşan kadında bir o kadar suçludur artık yasalara göre..
şu ilk paragrafta hem benim dediklerime katılmışsınız hem de aksini savunduğunuz iddia etmişsiniz.
ben erkekler salaklıklarından yapmıyor bunu diyorum. siz de einsteini örnek vermişsiniz. ee sonra? ben de onu diyorum zaten, erkekler bi uçkurlarına sahip olamayacak kadar aptal değiller diyorum. sadece sizin gibi düşünenler öyle sanıyor. erkekler öyle düşünmüyomuş da bilmemne de. dünyanın en zeki adamlarından biri bile bu ahlaksızlığı yapıyosa bu onun kafası farklı çalıştığından değil ahlaksızlığındandır.
Buradaki olay, 3. şahsın suçsuz olup olmadığı değil, olay, 3. kişiye yapıştırılan dul etiketidir. Tabiki aldatmada her iki tarafta suçludur. Ama diğer kadının dul olması yaptığı ahlaksızlığa sebep olarak gösterilirse işte o noktada itiraz ederiz. Yani ahlaksızlığın, edepsizliğin ve namussuzluğun dul olup olmamakla hiç bir alakası yoktur. Kadın ne kadar suçluysa uçkurusan sahip olmayan, kendisine cilve yapılınca "ben erkeğim, fıtratım böyle, kuyruk sallayana giderim" zihniyetinde olan erkeğinde en başta sadakatsizlik olmak üzere diğer kadından daha çok suçu vardır. Oysa ki arkadaşın anlattığı olayda dul bayan suçlu olarak gösterilmiş onun cilve yaptığı beyefendi ise yapılan cilvelere karşı gönlü kaymış masum erkek. İşte itiraz hem dulluk hemde bu adaletsizlik üzerine yaptığımız itirazlardan ibarettir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?