evli erkekleri cazip kılan ne

Dul kadınların neden dul kaldıklarına bakacak olursak
Çoğu namusunu korumak için dul kalmayı göze alıyor
Yani bi çoğu aslında evli yada bekarlardan daha namuslu
Dul kadın kötü kadınsa
Bekar kızda koca arayan kız oluyor
Bi tek evliler mi namuslu CADIARZU
Kanunlar bile artık dul bekar ayrımı yapmıyor. Boşanan kadının kimliğine bekar yazılıyor

dulsan potansiyel partnersin çünkü arsız erkeklerin gözünde. arkadaşımın annesi dul. eşi vefat etti. dükkan işletiyor. Belediyeye işi düşmüş ama sorun çıkmış. ıyi bir müşterisi de tanıyormuş belediyedekileri. Kadıncağız rica da bulunmuş. Adam ne dese beğenirsin... "gelin bir akşam X otelde yemek yiyelim orda konuşuruz" .. kovmaktan beter etmiş adamı. kadıncağız kaç gün ağladı, ölen kocasına feryat etti "beni bıraktın gittin bak neler geliyor başıma" diye.

bazı kadınlar da dul hanımları potansiyel koca ayartıcı olarak görüyor. o küçük beyinleriyle "kocasız kaldı bu, benimkini kapar" gibi salak bir mantık yürüterek

Dul kadını tehlikeli görüp horlayıp dışlayıp kötülüğe iten de bi başka kadın oluyor bazen

esinden, nisanlisindan vs ayrilmis kadinlar erkekler icin herzaman kolay kadin olarak goruluyor ne akla hizmetse...herhalde bunu dusunenler, o kucuk beyinleriyle bir kadinin mutlaka bi erkege bagli olmasi gerektigini zannediyorlar

Kadınlar alışverişte bile yanındaki kadının elindeki ürüne bakmaz mı o ne almış diye.Evli erkek de seçilmiş olduğu için iyi mal (kusura bakmayın, bu benzetmede kullanacak başka kelime bulamadım) ki seçilmiş diye görülüyor bence

Sizi ve sizin gibi yorumları olan arkadaşlara sesleniyorun nasıl bişey bu yaa.. nasıl bir zihniyet...
Evet kadının kadından başka düşmanı yok ne yazıkki....

Siz de bir kadınsınız, madem markete yanınızdan geçen kadınların elindeki ürünlere bakıyorsunuz, yanınızdan geçen kadınların da kocalarına mı bakıyorsunuz...
Bu nasıl sefil bir yorum gerçekten inanamıyorum...
İnsanın fikri neyse zikri de odur demişler...

Evet bazan markette diğer kadınların aldıkları ürünlere bakarım, belki benim görmediğim farketmediğim bir kampanya vardır ucuza almıştır ben de kaçırmıyım derim.. Yada bir ürünün başka markasını almıştır hatta sorarım bile memnunmusunuz diye...
Ne yani aynen sizin yaptığınız benzetmeye bakacak olsak kadınların kocalarına da göz dikmiş mi oluyorum..
Pes...... Artık bu knuda daha fazla yorum yazamıycam... Kadının toplumda ezilmesi, dul bayanarın kötü gözle yaklaşılması, vs.vs.. hep bunlar yine biz(biz demekten utanıyorum ama maalesef ben de bu grubun biyolojik üyesiyim) kadınlar sebep oluyoruz...

Ben evli bir bayanım, ama inanın çık kızdım çok kırıldım bu yorumlara.... Umarım bir gün eşinizden ayrılmak zorunda kalmazsınız, umarım boşanamaz umarım eşinizi kaybetmezsiniz...
Çünkü görüyorum ki kocalarınız olmadığında hepiniz namusunuzu da kaybedeceksinz....(bu benim düşüncem değil sizin düşüncelerinizi sizin yüzünüze vuruyorum)

Sayfalar önceki mesajımda kadının en büyük düşmanı kadındır demiştim. İşte güzelim tamda bu olayı anlatmak için söylemiştim. İnan ki dul bayanlara kötü kadın gözüyle bakanların malesef çoğu kadın.
Eğer dulsan, en yakın arkadaşın bile senle ilişkiyi keser. Sanır ki kocası bulunmaz hint kumaşa ve sende hemen onu kapacaksın. Piyasada sanki erkek kalmamış, sanki dünyada onun kocasından başka erkek gibi erkek yokmuş gibi sana düşman kesilir.
"kocalarınız olmadığında hepiniz namusunuzu da kaybedeceksiniz" cümlene canı yürekten katılıyorum.

Sözde hatun devamlı ilgilenip yakınlaşmaya çalışıyormuş, sizinki itiyormuş kadını filan iyi de yanındamıydınız gözünüzle mi gördünüz diye sorarım açıkçası.

Böyle kendi içinde git geller yaşayan bir adamın kalkıpta hatun bana ilgili davranıyordu, bende müsade ediyordum demesini beklemiyorsunuz sanırım.

Her ilgili davranış ayartmak için değildir.
Kimi insanlar vardır ki saflıklarından mı desek, yoksa hala insanların işine gelen herşeyden nem kapıp art niyete kapılacaklarını hesaplayamadıklarından mı desek, her ne ise artık çevrelerinde kendilerine yakın gördükleri her insana hesapsız ve sıcakkanlı yaklaşırlar ve çoğunlukla da yanlış anlaşılırlar.
Karşısındaki insan yanlış anlamasa, çevresindekiler kulp takmaya çalışır.

Kısaca diyeceğim şudur ki yakın akrabanızın eşinin madem ufacık ilgi de aklı karışabiliyormuş yeri geldiğinde mesafe koymayı bilip, ilgisini bayanlardan çok işinin üzerinde toplasaymış öyle kafası da karışmazmış. sengözlerimebaksanab

Aslında sizin aksinize biz boşanmış kadınlar o iyi malın bir gün nasıl da çürüğe çıkacağını çok iyi biliyoruz.. O yüzden gülesim geliyor bu yorumlara işte..:ecrin_bebek:
Yarın kimin başına ne geleceğini Allahtan başka hiç kimsenin bilemeyeceği gerçeğini demek insanoğlu yaşamadan bilemiyor...

evlii erkeklere göz diken kadınlardan iğreniyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evli erkek istemese bi bok olmaz, çoğunun hoşuna gidiyo bi kadın tarafından beğenilmek, gizlice flört etmek, herkesin içinde desin bakalım kadına hareketlerine dikkat et beni rahat bırak, bi daha o kadın ona yapabilecek mi bişi, kim ne derse desin kadınlar tek suçlu değil, olayın tam terside olabilirdi, kesin bi dille red edilmeyi herkes anlar hoşuna gidiyo adamın besbelli

Haaa bu arada hani sözde dul kadınlar başkası tarafından seçilmiş olanı istiyolarmış, daha makbul görüyolarmış ya...
Çok komik...
Madem adamlara mal muamelesi yapıyosunuz, Allah aşkına kim 2. el mal isterki 0 kilometresi dururken....
Dul kadın madem ki ahlaksız madem ki namusu boşandığı anda boşa çıkmış.. etrafında bisürü erkek dururken niye sizin kocalarınızı ayartmaya çalışsın ki... 0 kilometreleri ayartır....

Yapmayn allah aşkına.. kimsenin kocalarınızı ayarttığı falan yok.. Kocalarınız ayarlanmaya hazır ortalıkta dolaşıp, nasıl olsa dul bana değil ona laf gelir, dul değilmi beni ayartmaya çalıştı der işin içinden çıkarım diye etraflarındaki dul bayanlara sarkıyorlar...
Gözünüzü açın artık....

ikinizde cok dogru soyluyorsunuz kızlar:lepi:alkisalkisalkis

Dul kadına tecavüze iğrenç 'savunma'

Aynı işyerinde çalışan dul kadına bıçakla tecavüze kalkıştı; savunmasında ise 'Özrü kabahatinden büyük' dedirtti.

Güncelleme:13 Kasım 2009 16:29

İddiaya göre, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde bir inşaat firmasında çalışan Serdar A. çıkış saatinde başının ağrıdığını belirterek ofiste kaldı. Ofiste çalışmasına devam eden S.E. (28) ile bir süre sohbet eden 19 yaşındaki Serdar A. kadının tuvalete gittiği sırada ofisin kapısını kilitleyerek anahtarını aldı. Bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen S.E'nin peşinden giden Serdar A. kendisiyle beraber olmak istediğini söyledi. Ret cevabı alan 19 yaşındaki genç, kadının boğazına bıçak dayayarak taciz etmeye başladı.

BOĞUŞMADA ELLERİ KESİLDİ
Tecavüze uğrayacağını anlayan S.E., gencin elindeki bıçağı almaya çalıştı. Bu sırada Serdar A. ile talihsiz kadın arasında boğuşma yaşandı. Kadının ellerinde bu boğuşma sırasında kesikler oluştu. Bağırarak kaçmaya çalışan kadının imdadına sesleri duyan bina sakinleri yetişti. İhbar üzerine olay yerine gelen Osmaniye Polis Merkezi Amirliği' ne bağlı polis ekipleri Serdar A'yı kaçmaya çalıştığı sırada yakaladı.

2 AY SONRA ASKERE GİDECEKMİŞ!
Aynı işyerinde çalıştığı kişi tarafından tecavüze uğramaktan son anda kurtulan S.E boğuşma sırasında ellerinde oluşan kesiklerin tedavisinin ardından polis merkezine gelerek ifade verdi. Serdar A. ise polis merkezindeki ilk ifadesinde olayı kabul ederek, "2 ay sonra askere gidecektim. Dul olduğunu öğrenince kendisiyle birlikte olabileceğimi düşündüm. Reddedince ise bıçağı boğazına dayadım" şeklinde konuştuğu öğrenildi. İfadesi tamamlanan Serdar A. götürüldüğü Bakırköy Adliyesi' nde savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Metris Cezaevi' ne gönderildi.

Bu sabah gazetede okudum bu haberi, o kadar canım sıkıldı ki, burayı okurken ne kadar sıkıldıysa işte.. Kadınlar bu şekilde düşünmeye devam ettikleri sürece böyle adamlar yetiştirecekler işte.. Öğretmen hanım eğitimci olduğunuz için neden üzüldüğümü şimdi anladınız mı acaba.. .

TheShe bu konudaki tüm yorumlarınıza katılıyorum üstüste hepsini alıntı yapmak istemedim. bu şekilde belirteyim dedim...vereliniortak

boşanmış insana neden DUL KADIN iması yapılıyor. başımızda erkek olsun deniyor erkek eşittir namus. erkek ortadan kalkınca namussuz... boşanmış kadın işe girmesin komşumuz olmasın gitsin başka dünyada yaşasın yada topluma girip iyi insan olacak ise evlensin öylemi....
çok yazık çoook.... ben babamı 7 yaşındayken kaybettim. annem 28 yaşında halk diliyle dul kaldı... yeniden evlenmedi. kimsenin kocasınıda ayartmadı bizi rahatsız eden yada etmeyen flörtüde olmadı. birçok evli başındakocası olan kadından daha namuslu. ve fabrika ortamında çalışıyordu. birço bayan arkadası çift olarak görüştüğü kişiler babam ölünce annemden biraz uzaklaşmış. annem de selamı sabahı kesmiş. ve bunları geçen akşam bu konuyu okurken anlattı şimdiye kadar hiç bahsetmemişti...
toplumda kadın olmak ve dul kadın olmak gerçekten zor...

bence boşanmış bir yıkım yaşamış kadın kolay kolay evli bir erkeğin hayatına girmez. çünkü zorluğu bilir. ama evli yada bekar erkek malesef Allah hepsinin cezasını versin ki.. boşanmış yada dul kadına hazır açık kapı gözüyle bakarak sırnaşıyor. bunuda sosyal kültürel düzeyi düşük ezik erkekler ve bunları bu şekilde yetiştirenlerin ürünü... malesef...

evli erkeği cazip kılan bir kadının diğer kadına olan hırsıdır. kadınlar birbiri için rekabete girer. senini oldu benim oldu kavgasıdır. gereksiz bir ego tatminidir bu.

lütfen kadın kadının dostu olsun postunu yere seren olmasın.

er_ca anlattıklarına eklemek isterim, eskiden boşanmış yada eşleri ölmüş kişiler gerçekten çok sıkıntı çekti, eskiden kadını bırak kızına bile laf gelirmiş, hatırlıyorum teyzem kuzenimi bizimle her yere salmazdı, akşam falan dışarı çıkamazdı, "aman kızım derdi sen dul karı kızısın kimseye laf söylemezler ama sana laf gelir otur oturduğun yerde sen" kendini koruduğu gibi çevresini de korumaya çalışırdı bu kadınlar, üzülüyorum hala kadınlar bunları düşünmeye zorlandığı için..

bende aynı şekilde büyüdüm canım.. annem aman yavrum laf gelir boşver gitmeyelim sende gitme derdi.. toplumdan biraz daha çektik kendimizi.. milletin densiz konuşmalarını duymamak için damga yememek için...

geçenlerde köpeğimi gezdirirken ben dikiliyorum köpeğim geziyordu boşuk arsada mahalledeki kadınlarda kapının önüne oturmuş. anlatıyorlar mahalleye dul kadın taşınmış. kızı varmış aynı sınıftaymış kızıyla ama kadın kızını göndermiyormuş oraya... aynen konuşma'' kızıma dedim kır dizini otur oraya elin dul karısının evine gidipte laf getirtme babana ne olu nolmaz güven olmaz öylelerine'' şok oldum içim burkuldu. orada onu parçalamak ağlamak geldi içimden... ne acı birşeydir bu yaaa... eşinin ölümü onun suçumu? yada aldatılıyorsa dayak yiyorsa çekmek zorunda m? yüzlerine tüküresim geldi.. aman bırak dedim zihniyet belli...

daha yeni bi konu açıldı geçenlerde, küçük bi kız evli bi adama aşık olmuş. demediğimi bırakmadım, o konuda dediklerim yüzünden banlansam yeri, o derece.

ancak şu var, evli adama göz diken kadına kızdığımın 10 katı kadar adama kızıyorum.
neden mi?

1. evli olan o adam. bir sorumluluğu var. verdiği bir söz var.
2. evli adam, ailesinin direğidir. nasıl bir çadırı direk ayakta tutarsa, erkek de o kadar sağlam durmalıdır ki ailenin çatısı sağlam kalsın. ailedeki en sorumlu kişidir. (ne kadar modernleşsek de bu bizim geleneksel yapımızdır)
3. baba çocuklar tarafından istisnasız ilk ve en çok örnek alınan kişidir. bir kız çocuğu da erkek çocuğu da babayı idol olarak görür. çünkü evde emri geçen odur. bu yüzden baba iyi örnek olmak zorundadır.
4. karıştırmayasım geliyo ama eklicem, semavi dinlerde de boşanma yetkisi erkeklere verilmiştir, çünkü erkek duygularını mantığının önüne geçirmez fazla. kadın ise duygusaldır, oysa erkek mantıklıdır, çözüm arayıcıdır. (şimdi tamtersi oldu ya neyse)

evli erkeklerin bu tür misyonları ve sorumlulukları olduğu halde karısını aldatıyorsa, bir hiçten farksızdır benim gözümde.

oysa karşısındaki o bekar yahut boşanmış kadının böyle sorumlulukları yoktur. evet evli adamla birlikte oluyosa son derece ahlaksızlıktır ama yaparsa kendine yapar yine. evli erkek gibi kendi yuvasının yıkımına sebep olmaz. sorumlu olduğu bir ailesi yoktur çünkü. (karşı tarafın ailesini düşünmesi gerekir elbette ama bahsettiğim şeyi anlamışsınızdır umarım)

bu durumda hiiiiiiiç o yanına soru işaretleri koyduğunuz kadınlara söz söylemeye hakkınız yok.
daha şurada 10 sayfada erkeği suçlayan toplasam 10 mesaj gördüm. herkes kadını yuhlamış.
en yukarda dedim, ben de böyle kadına demediğimi bırakmam hem de yüzüne.
ama bir yuvanın yıkılmasındaki suçlu adama meyleden kadın değil, o kadına meyleden evlilik sözü vermiş erkektir.

çünkü baktığınızda, kadın istediği kadar meyletsin erkek yüz vermedikçe yuvası yıkılmaz efendim.
yalan mı?

erkekler gerizekalı hayvanlar değillerdir. artık bu görüşten vazgeçin. adamlar sadece tek organdan oluşmuyor bayanlar. etrafınızda gördüğünüz tüm bu makineleri bu bilgisayarları erkekler icat etti. bu kadar kafası çalışan adamın, karısını aldattığında yuvası bozulacağına mı aklı ermeyecek? beyinsiz değil bu insanlar. sandığınız kadar uçkur düşkünü olsalardı, kadınların yanından çıkmayıp tüm gün afedersiniz o işi yaparlardı. ama bunlar okuyabiliyor, çalışabiliyor, dünyaya iz bırakabiliyor. demekki o kadar beyinsiz değiller. kadının düşmanı kadın lafı da erkeklerin çok işine gelen bi durum. yeter artık gelmeyin bu oyunlara.

O kadar haklısın ki.. Bu kadınlar neyden kimden korkuyolar aslında? Şu anda bu sitede bunları konuşuyor olmamız sokakta o kadınlara karşı yapılan konuşmadan farksız.. Mahallenin kadınlarından bazıları ellerini bellerine koymuş "bak görüyo musun dul kadını, benim görümcemin kocasını ayartmaya çalışıyo, ama bizim damat çok efendidir hiiç yüz vermemiş, şırftını bunlar, ibreti alem için sallandıracaksın" diyo öbürü de "ee tabi o erkeksiz kadın, bizim kocalarımız seçilmiş sahipli :bbo: ondan gözü bizim kocalarımıza dikiyolar diyo :1ninca:
Yazık ya valla eli belinde sokakta dedikodu yapan kadınların bir adım önüne geçememiş konuşmalar bunlar.
Acaba diyorum amaç eski zamanlarki gibi boşanmış yada dul kalmış kadınları sindirip evlerine kapatmak mı, aman dışarı çıkmayalım adımız çıkar, aman kimseyle görüşmeyelim ayıplarlar falan. Bu kadar mı korkuyo kadınlar kocalarını kaybetmekten, bu kadar mı hemcinslerinin üzerine oynuyo :mymeka:
Acınacak haldeler ama ağlayanları yok ben ona üzülürüm. Hangi erkek yapar bunu hemcinsine, kaç tanesi :umursamaz:

Evinde anaç bir hanımefendi isteyen dahi, aşk maceralarını dışarıda aramaktaydı. bu kimin düşüncesi biliyormusunuz.dünyanın en zeki adamının.albert einstein.dünyanın en aptal kadını bile bu düşüncede olmaz sanıyorum.erkekle bayan aynı kefeye konamaz,dünyaya iz bırakmışta olsalar,maalesef erkekler bizlerden farklı ve bizim üzerimize düşen ahlaki ,toplumsal sorumluluk daha fazla

evli adama göz diken kadına kızdığımın 10 katı kadar adama kızıyorum sözünüze tamamen katılıyorum.

bir yuvanın yıkılmasındaki suçlu adama meyleden kadın değil, o kadına meyleden evlilik sözü vermiş erkektir. demişsiniz.bence evlilik sözü vermiş erkek kadar kadında suçludur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…