evli erkekleri cazip kılan ne

konu yine dul kavramına dayandırılmış..

bence belirtilebilir bir durum..

çünkü dul bir bayanın başından bir evlilik geçmiştir.. evliliği, sorumluluklarını, evlilikleri neyin yıktığını,yaktığını görmüş geçirmişdir.. boşanmanın zorluğunu en iyi bilenlerdir..

bence konu sahibi dul diye belirtmesindeki sebep: boşanmış eşiyle mutsuz olmuşbir kadın olarak neden başka bir kadınıda mutsuz etmek istiyor?

bunu bütün dullara bakış açısı olarak değerlendirmek yanlış..

dul kelimesi artık hakaret anlamında kullanılacak neredeyse. öyle yakıştırmalar yapılıyor ki. kadın kadına değer vermezse, erkekler neler yapmaz...

evli erkekleri cazip kılan ne:
1. öyle kadınlar varmış ki erkek evli ise evlilik hayatına alışmıştır boşansa hemen evlenmek ister oda ben olurum derfrlermiş.
2. bazıları evde mutlu olamadığında ben onu mutlu ederim evlenmem ama dost hayatını güzel vakit geçirmek için tercih ederim derlermiş.
3. birde kadının kadına düşmanlığı işte ben daha güzelm bak elinden aldım demek için güç ve güzellik gösteri yaparlarmış

ılginç bir yaklaşım olmuş konu sahibi arkadaşım. Siz eğer şu cümleyi kurarsanız " Ben önyargılı değilim. Elbette ki boşanmış kadınların arasında da namuslular vardır " -tam cümle bu değil de- derseniz her türlü önyargıya açık olmalısınız. Elbette ki vardır ne demek ya? Hepsi fingirdek de bazıları onlar da istisna olarak algılarım ben bu cümleyi ki, algılamak konusunda asla mütevazi olamam.

3üncü maddene kesinlikle katılıyorum
Bi tv programında dinlemiştim
Bekar erker zaten hazırdır
Evli erkeği elde etmek başarıdır diyordu bi kadın akannehir

bende lepinin 3 maddesıne de katılıyorum çünkü evlı erkek eğer eşiyle anlaşamıyorsa dışarda güzel vakıt geçirerek onu elde edebılırız,oltaya alabılırız,bu bızım başarımız olur eşinden ayrılır çünkü,eşinden ayrılan erkekte eğer farklı bırısı ıle mutlu olabılıyorsa evlılık hayatını onunla kurmak ıster cunku düzene alışmıştır dıye düşünüyor malesef ki bayanlar ben dul yada bekar dıye ayırmıyorum.bu konunun bence en güzel örneğini temsıl eden fılm aşk artık burada oturmuyor fılmı bence her kadın ızlemelıdır .
yuva yıkanın yuvası olmaz.sen bugun başkasının yuvasını yıkarsan ee o adam zaten yuva yıkabılecek potansıyelde bırısı ıse senınle yuva kuruncada başka bırısıne gönlünü kaptırıp senden ayrılabılır.Allah başkasının yuvasını yıkmaya çalışan kadınları ıslah etsın ...

deneyin insanlar uzerinde yapildigin dusunuyorum da hahaha

vereliniortak

Eğer bu deney hayvanlar üzerinde yapıldıysa, ve hayvnlar da evlenmediklerine göre bilim adamları mecburen çiftlşmiş erkek çekicidir sonucunu çıkarmak zorundalar.... Çıkarabilecekleri başka sonuç yok çünkü.... Bu deneyden seçilmiş erkek çekicidir sonucu çıkmaz... Haa iki erkek de aynı anda bir dişi grubuna atılsa birine 5 dişi diğerine 3 dişi sırnaşsa... 2 dk. sonra o 3 dişi de diğerine sırmnaşmaya başlasa o zaman seçilmiş erkek çekicidir sonucu çıkabilir.. Ama deney bu değil....

Son düzenleme:

Kıvırdığın sonucuna vardım..çünkü dul kelimesi üzerine yaptığın vurgu tepki çekince ben o soru işaretini istisnalar kaideyi bozmaz anlamında koymuştum gibi çok komik bie ccevap verdiniz.. Bu düpedüz kıvırmadır, söylediğinin arkasında durmamaktır...
Sizin dullarla ilgili bir önyargınız varsa bu çevrenizdeki dulların yanlış hareketlerinden kaynaklanmış olabilir... Bunu bu şekilde ifade edebilir, benim çevremdekiler hep ahlaksızdılar, bende böyle bir önyargı oluştu ama tabii her dul böyle olacak diye bir kural yok, bende bu şekilde anlamanıza sebep olduysan sizi kırdıysam üzgünüm diyebilirdiniz... Böylece hem önyargınızın arkasında durmuş olurduuz, hem de buradaki arkadaşları kırmamış olurdunuz....
İnsan yeri geldiğinde özür dilemeyi, yanlış kullandığı kelimeleri düzeltmeyi bilmeli....
Ayrıca ben dul olmamam, 2 yılık mutlu bir evliliğim olmasına rağmen sizin yazdıklarınızdan rahatsız oldum.....

Fazla kafa yormayın
Bazı erkeklerinde insan oldukları söylenemez
Bu durumda bu deney o erkekler için geçerlidir

bilemem valla onu bilim adamlarına sorcan - ki onlar bunu değil diğer sonucu çıkarmışlar- deneyi ben yapmadım ya şakkıdı

bilemem valla onu bilim adamlarına sorcan - ki onlar bunu değil diğer sonucu çıkarmışlar- deneyi ben yapmadım ya şakkıdı

joey cum ben de sana bişey demiyorum zaten tatlım... Bence o blim adamları öyle sonuç çıkarmamışlardır da birileri sonucu çarpıtmıştır....
Neysem.. bilim adamı değilik... Halk adamıyık...
Mesele evli adam ayartılınca sorun oluyor, bekar adam ayartılınca sevgili oluyor.. Yani he ikisi de eşit.. Am kimse bekar adamı ayarttı diye kimseyitakip edip yrgılamıyor...
Evli adamlar da adam olsunlar ayar olmasınlar.....

yok canım bana dedin diye şeetmedim yerimseniben bilim ışığında olaya bakalım dedim naniknanik

bence de evli adamlarda kullansın kafayı, uçkurunu takip etmesinler.

Ya kızlar bence evli erkekler caziptir bekarlar cazip değil diye bi genelleme yok
Bütün mesele Ucuz kadınların evli erkekleri cazip sanmasından ibaret

Ya kızlar bence evli erkekler caziptir bekarlar cazip değil diye bi genelleme yok
Bütün mesele Ucuz kadınların evli erkekleri cazip sanmasından ibaret

Sen de haklısın ama uçkurlarına sahip çıkamayan erkeğe de ayy baştan çıkarılmış yazık diyemem ben şahsen. Yok adama yavşıyomuş da bilmem ne valla mazareti yok.Bence kadınlar erkeklerini kaybetmemek için kadına saldırmakla içlerini rahatlatıyorlar.

Zaten al birini vur ötekine
Kadın ucuzda adam çok mu değerli
Aslında bunu demek istedim
Yani evli erkekleri cazip kılan bişey yok Eksik yazmışım sadece kadın diyerek
Özür dileyerek düzeltiyorum
Evli erkek cazip değildir ayartan kadının ve ayarak evli erkeğin ucuzluğudur

Yok evli erkek cazipmiş yok sevişen erkek fareye dişiler daha çok yanaşmışmışmış..
Hepsi fasa fiso..
Hatta biz kadınlar bu tezleri savundukça erkek milletinin bir yerleri tavana vurmaya devam edecek,biz neymişiz diye salınacaklar biz onların sırtını sıvazladıkça..
Benim asıl anlamadığım kadının toplumda yeri zaten yeteri kadar küçük,evlenip ayrılmış olmak o alanı daha da daraltırken bizler hemcinslerimize kötü damgasını yapıştırıyoruz hemen..
Belki o bahsi geçen kadın sizden benden daha barışık hayata,yüzü daha çok gülüyor çevresine diye erkek kendi kendine gelin güvey oluyor.
Herkes önce evinin önündeki çöpü temizlesin,sonra komşusuna baksın!

Şimdi bir haber okudum. Herif mesaiye kalan kadına tecavüze yeltenmiş. ıfadesinde ise iki ay sonra askere gidecektim, onun eşinden boşanmış olduğunu öğrendim, beraber olabileceğimi düşündüm, reddedince bıçağı boğazına dayadım. Buyurun burdan yakın şimdi. Boşanmış kadınlara nasıl yaklaşıldığını anlamamıza biraz olsun yardımcı olur umarım. Kesin kadın kuyruk sallamıştır ama değil mi? Yazık adama. Tövbeee tövbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…