evli erkekleri cazip kılan ne:
1. öyle kadınlar varmış ki erkek evli ise evlilik hayatına alışmıştır boşansa hemen evlenmek ister oda ben olurum derfrlermiş.
2. bazıları evde mutlu olamadığında ben onu mutlu ederim evlenmem ama dost hayatını güzel vakit geçirmek için tercih ederim derlermiş.
3. birde kadının kadına düşmanlığı işte ben daha güzelm bak elinden aldım demek için güç ve güzellik gösteri yaparlarmış
Bu araştırmanın evli erkek bekar erkekle alakası yok.. çiftleşmiş erkek ve çiftleşmemiş erkek arasındaki tercih farkıyla alakası var...
Ki bu dişilerin arasına atılma olayı da çiftleşmeden kısa bir süre sonra gerçekleşiyor...
insan vücudu seviştikten sonra feromon salgılar ve bu feromon kokusu cezbedicidir.. Aynı şey kadınlar için de geçerlidi.. yani yeni çiftleşmiş bir bayanla hiçbişey yapmamış bir bayanı da erkeklerin içine atsanız yeni çiftleşmiş olan daha çok rağbet görecektir....
deneyin insanlar uzerinde yapildigin dusunuyorum da hahaha
Öncelikle yazınızda rahatsız olduğum bir noktayı belirtmeden geçemiyeceğim. Üstüne basa basa dul diye bahsetmeniz hiç hoş olmamış. Ben bu dul lafından da, dul kadınlardan bahsedilirken yapılan imalardan da nefret ediyorum. Dul diyene kadar bir kadın varmış deseniz daha iyi olurdu.
Sonra gelelim olaya, bence olay evli erkek veya dul kadın olayı değildir. Aldatma da, birisini ayartma da kişilerin vicdanları, kişilikleri ve ar damarları ile ilgilidir.
Neden evli erkekler ayartılsın ki, ayartmak isteyen evli bekar ayrımı yapmadan ayartır. Karaktersiz bir insan her şeyi ve kötülüğü yapabilir, bu yüzden kişilerin konumları, statüleri, cinsiyetleri ve medeni durumları olayı etkilemez.
yoo aslında bilim adamları bu deneyde "çiftleşmiş erkek çekicidir" sonucunu çıkartmamış "bir başka dişi tarafından seçilen erkek çekicidir" sonucunu çıkartmış. hayvanlarda bunu feromenlerden algılıyormuş doğal olarak. bizim gibi kolkola gezmiyor ya da evlenmiyorlar ki. Ben bilim adamlarının yalancısıyım :1ninca: bugün sadece evli değil nişanlısı olan erkek de bazı kadınlar tarafından çekici bulunuyor. Yani başka bir dişi tarafından tercih edilmiş erkek yerimseniben
iki de oyuncu bulup çekin bunun filmini siz akannehir güzel senaryo,nasılda yazmıssınız oturup bunları bi de beni önüne gelene etiket yapıstırmakla itham ediyorsunuz.kim dul kim değil bilmiyorum kimseyi de tenzih etmiyorum sözlerim açık,neyi anlatmak istediğim de belli lütfen daha fazla saptırmayınız.hangi sözlerim size kıvırdığım izlenimini verdi onuda anlamadım,ama sözlerimden bu anlamları çıkarttıysanız,kıvırdığımıda bir yerden çıkarmıssınızdır.resmen baskı yapıyorsunuz ama yanlış insanım duymak istediklerinizi söylemem,eniste beyin dedikodu olur vs gibi endişeleri olamaz,çünkü evi ile işi farklı yerlerde yani bir dedikodu çıksa bunu ailesinin duyması imkansız,eşinin tavırlarının değiştiğine dair baskıları üzerine bu konuyu açıklamış,dul kelimesi neden bu kadar farklı taraflara çekildi anlamadım,dahha geçen yıla kadar bu bir medeni haldi.
Eğer bu deney hayvanlar üzerinde yapıldıysa, ve hayvnlar da evlenmediklerine göre bilim adamları mecburen çiftlşmiş erkek çekicidir sonucunu çıkarmak zorundalar.... Çıkarabilecekleri başka sonuç yok çünkü....
bilemem valla onu bilim adamlarına sorcan - ki onlar bunu değil diğer sonucu çıkarmışlar- deneyi ben yapmadım ya şakkıdı
joey cum ben de sana bişey demiyorum zaten tatlım... Bence o blim adamları öyle sonuç çıkarmamışlardır da birileri sonucu çarpıtmıştır....
Neysem.. bilim adamı değilik... Halk adamıyık...
Mesele evli adam ayartılınca sorun oluyor, bekar adam ayartılınca sevgili oluyor.. Yani he ikisi de eşit.. Am kimse bekar adamı ayarttı diye kimseyitakip edip yrgılamıyor...
Evli adamlar da adam olsunlar ayar olmasınlar.....
Ya kızlar bence evli erkekler caziptir bekarlar cazip değil diye bi genelleme yok
Bütün mesele Ucuz kadınların evli erkekleri cazip sanmasından ibaret
Sen de haklısın ama uçkurlarına sahip çıkamayan erkeğe de ayy baştan çıkarılmış yazık diyemem ben şahsen. Yok adama yavşıyomuş da bilmem ne valla mazareti yok.Bence kadınlar erkeklerini kaybetmemek için kadına saldırmakla içlerini rahatlatıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?