Evli erkeklerin 'erkek muhabbeti'

alkisalkisalkis çok doğru...

@secretlove; o alinti yaziyi bende okumustum, google'da tarayinca buldum

Erkek muhabbetinin kadin muhabbetinden daha igrenc ve farkli oldugunu biliyordum, ama bu boyle mi surer hep..? Olgunlasmazlar mi yani?

Bu dediklerinizin hepsini esimde bana anlatti. Hatta daha neler duymadim ki, en yakin, efendi dedigim arkadaslarindan neler cikiyor. Ogrendigimde az sok olmamistim..

Kendisi sadece dalgasini gecer, sakasini, esprisini yapar. Ama ona bile gelemem ya, cok sacma cunki..

evet gerçekten çok saçma benim erkek arkadaşlarım kızla nasıl öpüştüğünü bana anlatıyodu yani bi kıza hiç düşünmüyolar saygı duymuyolar ama hepsi öyle değil tabiki ama ginede bahsi geçiyodur azda olsa erkek milleti alsanaalsanasmile

olgunlaşma konusuna gelincede herkeste farklıdır bence bu yapı meselesi

ben en samimi arkadaşıma bile herşeyimi anlatmıyorum ne gerek var bazı insanları hiç anlamıyorum :mymeka:

benim gözlemlemem erkekler gercekten sevdikleri kadinlari anlatmazlar
arkadaslarida özenli davranip "yenge"lerini sormazlar
cünkü yengeleriyle arkadasinin arasinda gecenler özeldir
ayni özeni, saygiyi diger arkadaslarindanda beklerler
ama kendileri icin günübirlik eglence olarak nitelendirdikleri kizlarla olan iliskilerini anlatirlar genelde
bi evli erkegin esiyle yatak odasi maceralarini anlatmasi kadar igrenc bisey yok bence
ki zaten anlatmiyolardir diye ümid ediyorum
cünkü "namus"larini arkadas cevresinde eglence haline getirmek istemezler
cogu anlatmiyodur ama anlatanlarda var tabiki

mesela bizim bi tanidik var
iki cocuklari var bitane daha istiyorlar ama olmuyo
dügünlerde fln kücük cocuklari görünce bayan esine eve gidelim diye israr ediyomus(cocuk yapmak icin:))
kocasida gelip bunu dügün ortaminda akrabalarina anlatiyo düsünebiliyo musunuz.. ne kadar ayip :umursamaz:

ışyerimdeki erkekler bazen eşleriyle değil de başka kadınlarla ilgili konuştuklarını duymuşumdur. Ama eşlerini konuşmazlar, benim eşimde konuşmaz kıskançlıktan çatlıyor zaten ölsede konuşmaz...

aynen katiliyorum buna

Kizlar size katiliyorum, evli erkekler mahremiyetini pek dokmezler ortaya, ama yapanda var.. Cok igrenc bisey. Hani olurda bi ciftin sorunlari olur, digeri de yardim amacli dertlesir, felan en fazla bu olabilir, onu bile dusunemiyorum yani...

Ben daha cok, bi kadin gorurler (Adriana Lima misali gibi) onun hakkinda uf bee kadina bak diye konusurlar ya, o muhabbetten bahsediyorum. Daha once (nisanliyken) bizde kiskanclik baya vardi, tv' de su adam yakisikli, bu kadin guzel diyemezdik :) onu simdi deriz, ama tabii seviyeli bi sekilde sulanmadan :)

Evli erkeklerin bunu yapmasi sizde ne kadar dogrudur? Bence cok yanlis. Cok cocukca geliyor bana, sanki ergenlik cagindan cikmamislar gibi :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…