nedense ben eşime o tür sorular sormadım.ama evet konusan erkekler var hatta yatak odasındaki olanları dahi arkadaşlarına anlatan insanlar tanıyorum.çok iğrenç bişey ya bayanlara çok laf ediyosunuz derler ama erkekler bayanlardan beter.
yatak muhabbetini anlatmakmı :1shok:
ar damarı çatlamışşş yaa milletin benneyaptımki
evet canım çok iğrenç bir durum bende duyduğumda şok olmuştum.erkek muhabbeti dedikleri bumu acaba.ama bazı erkekler inanın genelde erkek muhabbetinden çıkıp kıs muhabbetine geçiyolar
Kizlar...
Merak ediyorum.. Evli erkekler, arkadaslariyla birlikte konustuklari vakit, dikkat ederlermi..? Kari-kiz muhabbeti yaparlar mi? Hadi diyelim derin derin cinsellik hakkinda konusmuyorlar (!) peki, sakalasirlar mi? Laf olsun diye yapasalar bile, sizce normalmi?
Bu siralar buunlari kafama takiyorum, cunki esime sordum, siz iste bu arkadasinizla hic konusurmusunuz kiz arkadasiyla veya evlilikle ilgili, diye.. O da hayir sadece ders felan, okul konusuyoruz dedi. Ben bilgisayarda konusmalarini gordum, cok kucuk bi konusma gecmis kiz arkadasiyla ilgili. Benim esimde sacma sapan bi espri yapmis. Ben hic yakistiramadim, neden yalan soyledin diye sorunca da 'yalan degil, arkadasimin ozelini acmak istemedim' dedi. Ben yine de buyuk bi hayal kirikligi yasadim.
Sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda? Ne derece normaldir bu?
neydi bu espiri???
HayyaL .!.:O adam eşin olabilir en özelin olabilir ama arkadaşlarıyla olan muhabbetine karışma derim...
Yanlış yaparsın.
musyas .!.:biz herşey konuşuyozda onlarda konuşabilir gayet normalki erkeklerin zaten bünyesi buna müsait gayet normal bişi okadar erkek dışarda deli gibi küfür ediyo ana bacı onların lafıyla o olsa ooo türkiyede kadın kalmazdı takma cnm
her bekar erkek çogu evli erkekte güzel bir kadın görsün eminimki içinden neler geçirmez ne laflar etmez dışardan söylemesede çok görüyom gözüyle yicekler bayanları nerdeyse hoş kimi bayanlarda zaten teşvik eidici giyiniyo üstündeki etekmi buluzmu ayırt edemiyon
Kizlar siz hic merak etmezmisiniz ne konusuyorlar diye..? Bu merak sadece esini, partnerini tanima adina bile olsa..
Ben acik kitap gibiyim, herseyi paylasirim. Hazimsizligim ondan olabilir..
Ben sevgililerim adına etmem/etmedim de...
Gerçekten erkekler arkadaşlarının yanında ağalaşıyorlar kendilerince.
Çok umursama derim, yanılırsın yoksa.
a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?