• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Erkeklerle Aşk Yaşamak...

Sen gene iyi düşünüyorsun :31:
Ben doğuştan karaktersiz olduklarını düşünüyorum :19:
Evli erkeklere yada evli kadınlara asılan tüm insanlardan utanıyorum .
Sanki dünyada bekar kalmamış gibi...

Bazısı doğuştan bazısı da sonradan olma işte:)
Evliler daha cazip
çünkü evliyken onu seçerse 1-0 öne geçtiğini sanıyor saftirikler:)

birde şu var..
bayan yada erkeklere evliler daha cazipmiş
başlarına bela olmaz diye
hani sadece yatak arkadaşılar..

erkekler artık evli bayanlara asılır olmuşlar

bayanlarda evli erkeklere..
tabi amac belli sadece yatak arkadaşı..

ve bu amaç için karısının cocuğunun rıskını baskası icin harcayan adamın iki yakası bir araya gelmez...

birde şu var..
bayan yada erkeklere evliler daha cazipmiş
başlarına bela olmaz diye
hani sadece yatak arkadaşılar..

erkekler artık evli bayanlara asılır olmuşlar

bayanlarda evli erkeklere..
tabi amac belli sadece yatak arkadaşı..

ve bu amaç için karısının cocuğunun rıskını baskası icin harcayan adamın iki yakası bir araya gelmez...

buda yeni modamiymi$
kiyamet alameti fln herhalde
yakinda ba$imiza ta$ da yagar

geneleve gitsin daha iyi evli kadinla yatak için bir araya geliyorsa
hadi adami anladik evli kadin ne b .. yemeye kocasindan ba$kasina bakiyor

biliyorum kadin erkek e$it dinimizdede boyle ikisinede zina
ama yinede kadinin kocasini aldatmasini duydugumda bana daha çok dokunuyor
erkeklerin aldatmasina kulagim a$ina olmu$ ne aci demi

Son düzenleme:
Bu şekilde ilişki yaşayan bazı tanıdığım kişiler oldu.. Tanıdık demiyorum çünkü bu tarz kişilerle tekrar muhattap olmuyorum..
Yalnız genelde gördüğüm tanışma şekli şöyle;
Çevrelerinde doğru dürüst erkek olmadığı için, internet sitelerinde ideal erkeği arıyorlar.
"En azından herkes birbirinin kriterlerini görüyor. Anlaşamayacağım tipleri eliyorum" düşüncesi ile..
Neyse.. Bu şekilde meşhur bir siteden biriyle tanışıyorlar. Tabii bu sitelerde bütün erkekler ya bekar ya da boşanmış.!! 3-5 kez buluşuyorlar..
Sonra bir gün bana gelip "ya Gothic .........netten biriyle tanıştım, bütün zevklerimiz uyuyor ama dün bana evli olduğunu söyledi:("
'O zaman hemen ayrıl.. Daha baştan niye söylememiş de, ona aşık olmanı mı beklemiş? Yalancı adamdan hayır gelmez..' diyorum.. Onlar da;
" Ama bana dedi ki, evde sorunları varmış , anlaşamıyorlarmış, boşanacaklarmış, zaten ayrı evde yaşıyorlarmış, kadın annesinin evinde kalıyormuş" mış miş muş....
Yani klasik bahaneler.. Her ne kadar bunun yanlış olduğunu, oradakilerin %90ının böyle olduğunu söylesem de, inanmıyorlar çünkü hemen bağlanıyorlar..
Sonra kendilerince şu bahane ürüyor; " Evli de olsa, evinde mutlu olsaydı böyle bir arayışta olmazdı. Demek ki gerçekten karısını istemiyor. Hem biz çok iyi anlaşıyoruz, bütün zevklerimiz aynı.. Hem de benim ondan bir beklentim yok.. Zaten evlenmeyi de düşünmüyorum. Hem de evli olmasaydı bana çok karışırdı. Böyle daha rahat.. Hem sevgilim var hem özgürüm "
O zaman da diyorum.. 2 orta 1 sade, hadi bana müsaade.. Senin de yolun açık olsun..!! Olay bundan ibaret.!!

işin birde su boyutu var, genelde paralı adamlar tipi kayık bile olsa kadınların coğuna evli oldukları halde param var kariyerım var bana bakar nasıl olsa diye yavsarlar genledede bakılırlarrr !!! kaç yıllık eşini aldatır yada bosar , coluk cocuk görmez bıde metresinden yapar falannn filannnn etrafımda cok örneklerini duydummm.. parada kariyerdeetkii bi yerde haaa bide paralı adam ya bu bana yetmez burda daha guzelleri var deyip yada hayatına renk isteyip azabiliyor cok yazıkki cok duydummm ben Allah kimseyi oldundan cok verip azdrımasın bence

buda yeni modamiymi$

hadi adami anladik evli kadin ne b .. yemeye kocasindan ba$kasina bakiyor

biliyorum kadin erkek e$it dinimizdede boyle ikisinede zina
ama yinede kadinin kocasini aldatmasini duydugumda bana daha çok dokunuyor
erkeklerin aldatmasina kulagim a$ina olmu$ ne aci demi

Bu toplumda erkek ne yapsa ''erkektir yapar''
Kadın ne yapsa ''ne b... yemeye yapıyo.''

Böyle bi durumda suçlanacak kişi eştir,3. şahıslar değil.

Bir örnek aklıma gelmişken yazim,

Liseden eski bir kız arkadaşım daha doğrusu arkadaşımdı.Artık değil
Kendisi evli adam bekar.
İşin sonu kocasını aldatmaya varıyor.
Tabi karşı tarafın evlenme vaadi var ortada
Adam hevesini alıp ayrılmaya kalkıyor
Kız hala hani evlenecektik modunda
Adamdan cevap aynen şöyle
SEN KOCANLA EVLİYKEN BENİMLE BERABER OLDUN,
BEN SENİN GİBİ BİRİYLE EVLENECEK KADAR ŞEREFSİZ MİYİM!!!!!

Daha ne diyim ki??

Kendisi evli adam bekar.

Daha ne diyim ki??

süper kapak olmus be ya :53:

oyle demek istemedim arkada$im
ikiside b.. yiyor o ayri mesele
sadece kadinin aldattigini duygudumda bi $a$kinlik ya$oyorum erkekde $a$irmiyorum , bunu anlatmaya çali$itim

haa bide burda adami anladikda kadin ne b.. yemeye derken kasteddigim adam kadinin aldatmasindaki 3. ki$iydi

Kendisi evli adam bekar.

Daha ne diyim ki??

Evlenme vaadiyle başkasının karısıyla beraber olcak kadar şerefsizmiş!
Erkeklerin seks için söylediği yalanları görüp duyuyoruz da bu insan evladı gerçekten çok yaratıcıymış.
Kadının kocasına acıdım,başka bişeye değil.

oyle demek istemedim arkada$im
ikiside b.. yiyor o ayri mesele
sadece kadinin aldattigini duygudumda bi $a$kinlik ya$oyorum erkekde $a$irmiyorum , bunu anlatmaya çali$itim

Ben de onu dedim.
Erkek yaptığı zaman erkeğe gürleyip esmeyi öğrensek toplum olarak,öteki kadın yerine,belki o zaman erkekler de altlarına yapıcak karılarının korkusundan.Aklından bile geçiremicek aldatmayı.
Burda hep sanki kocalarının etrafında pervane başka kadınlar var da erkekler çok masum gibi yazıyo bazıları.
Be adam karşındaki ne kadar pervane olursa olsun,evlisin barklısın,ne işin olur başkasıyla.
Bu aldatma meselesi çok pis,konuşmak bile hoşuma gitmiyo bu konuda.
Benden her türlüsü uzak olur umarım.

bende hiç iyi şeyler düşünmüyorum. hatta nefret ediyorum o tip yaratıklardan, kadın yada kadınlarımız, kızlarımız gibi anlamlı ifadeleri hak etmeyenler onlar, benim gözümde yaratık sadece,hemde kişiliği soyulmuş, toplum ahlakını bozan, hani yurtdışından gelnler var ya ülkemize onlar gibiler işte...

Evlenme vaadiyle başkasının karısıyla beraber olcak kadar şerefsizmiş!
Erkeklerin seks için söylediği yalanları görüp duyuyoruz da bu insan evladı gerçekten çok yaratıcıymış.
Kadının kocasına acıdım,başka bişeye değil.

Aynen öyle.Söylemek istediğim de buydu zaten.
Erkekler işin sadece cinsel boyutundalar.
Ben zaten erkeklerin ister karısını aldattığı kadın olsun,
isterse kocasını aldatan bir kadınla olsun evleneceğine ihtimal vermiyorum.
Çünkü ne kadar seviyorum v.s deseler de çoğunun amacı cinsellik
ve 3.şahıs olan o kadına da asla güvenilir gözüyle bakmıyorlar
Neticede bu olay da bunun ispatı zaten!!

bu tarz kişiler midemi bulandırıyor
insanda biraz karakter gurur olmalı ya
insan kendine nefsine duygularına hakim olmayı bilmeli

Bu şekilde ilişki yaşayan bazı tanıdığım kişiler oldu.. Tanıdık demiyorum çünkü bu tarz kişilerle tekrar muhattap olmuyorum..
Yalnız genelde gördüğüm tanışma şekli şöyle;
Çevrelerinde doğru dürüst erkek olmadığı için, internet sitelerinde ideal erkeği arıyorlar.
"En azından herkes birbirinin kriterlerini görüyor. Anlaşamayacağım tipleri eliyorum" düşüncesi ile..
Neyse.. Bu şekilde meşhur bir siteden biriyle tanışıyorlar. Tabii bu sitelerde bütün erkekler ya bekar ya da boşanmış.!! 3-5 kez buluşuyorlar..
Sonra bir gün bana gelip "ya Gothic .........netten biriyle tanıştım, bütün zevklerimiz uyuyor ama dün bana evli olduğunu söyledi:("
'O zaman hemen ayrıl.. Daha baştan niye söylememiş de, ona aşık olmanı mı beklemiş? Yalancı adamdan hayır gelmez..' diyorum.. Onlar da;
" Ama bana dedi ki, evde sorunları varmış , anlaşamıyorlarmış, boşanacaklarmış, zaten ayrı evde yaşıyorlarmış, kadın annesinin evinde kalıyormuş" mış miş muş....
Yani klasik bahaneler.. Her ne kadar bunun yanlış olduğunu, oradakilerin %90ının böyle olduğunu söylesem de, inanmıyorlar çünkü hemen bağlanıyorlar..
Sonra kendilerince şu bahane ürüyor; " Evli de olsa, evinde mutlu olsaydı böyle bir arayışta olmazdı. Demek ki gerçekten karısını istemiyor. Hem biz çok iyi anlaşıyoruz, bütün zevklerimiz aynı.. Hem de benim ondan bir beklentim yok.. Zaten evlenmeyi de düşünmüyorum. Hem de evli olmasaydı bana çok karışırdı. Böyle daha rahat.. Hem sevgilim var hem özgürüm "
O zaman da diyorum.. 2 orta 1 sade, hadi bana müsaade.. Senin de yolun açık olsun..!! Olay bundan ibaret.!!

İşte ...
Bazı evli erkekler internette ciddi anlamda çok vakit geçiriyorlar.
Hatta öyle ki gizli saklı böyle...
Karısı hamile gidip erken yatıyor.
Kocası netlerde o site senin bu site benim fink atıyor.

Bir tanıdık var uzaktan.
Görücü ulusü ile evlendiler bunlar.
Bu çocuk birebir kendi fotoğrafı ile face e kayıt olmuş bekar olarak kaydetmiş kendini.
Arkadaş listesi de full kız...
Karısının haberi yok ailesinin haberi yok.
Böyle reziller de var yani yok değil .

Back
X