Evli eski erkek arkadasim!

khalessirem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
14
-28
1
35
Kızlar merhaba, bundan 3 sene önce birisiyle sevgili olarak denemiştik yaklaşık 5 ay kadar..aynı ünideydik ve çocukla ünideykende 2013 senesinde ilk kez denemiştik olmamıştı. 2018 senesinde ise ben saçma sapan nedenlerle görüşmez, işi yokuşa sürerdim. Hatta bir keresinde görüşelim dediği halde istememiştim işte bu günlerden birinde durup dururken ayrılmıştım. O gün bekliyodum bunu senden demişti ve aradan birkaç gün sonra geçince barışıp başlamıştık yeniden.(cinsel olarak yakınlaştığımızda oluyordu ama ilişkş anlamında ya da fazlası değil) Sosyal medyaki kız mevzusunu problem yapıp ben yine bundan ayrıldım o zamanlar. Bu ayrılış son ayrılış oldu çünkü asla dönmedim. O da sonradan birisiyle olup evlendi. Nişanlıyken sürekli yazıyordu, evlendi hala yazıyor..kaç kere tersledim ama hala devam ediyor. Her seferindede sana çok değer verdim senin yüzünden olamadık bilmem ne filan diyo.evliliğinde mutlu gibi ama bilmiyorum amacı ne bu çocuğun?

5 ay gorustuk.evet iyiki diyorum bende cunku banada yapacakti aynisini

siz de iletişim halindesiniz ki yazıyor.engellemek çok mu zor.ilkolukdaki kızım bile engellemeyi biliyorr telefondan ve sosyal medyadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…