- 26 Aralık 2020
- 14
- -28
- 1
- 35
- Konu Sahibi khalessirem
-
Cevap vermiyorum kaç kere tersledim arkadas olalim kaybetmek istemiyorum falan filan cekiyorEngelleyin cevap vermeyin..
O EVLI bir erkek Sonuçta...
5 ay gorustuk.evet iyiki diyorum bende cunku banada yapacakti aynisini5 sene mi 5 ay mı çıktınız anlamadım
evli ama sizden ışık görürse eşini üzmeye hazır gibi bir görüntüsü var
terslemekten fazlasını yapın, yaptığı şey taciz, iyi ki ayrılmışsınız
siz de iletişim halindesiniz ki yazıyor.engellemek çok mu zor.ilkolukdaki kızım bile engellemeyi biliyorr telefondan ve sosyal medyadanKızlar merhaba, bundan 3 sene önce birisiyle sevgili olarak denemiştik yaklaşık 5 ay kadar..aynı ünideydik ve çocukla ünideykende 2013 senesinde ilk kez denemiştik olmamıştı. 2018 senesinde ise ben saçma sapan nedenlerle görüşmez, işi yokuşa sürerdim. Hatta bir keresinde görüşelim dediği halde istememiştim işte bu günlerden birinde durup dururken ayrılmıştım. O gün bekliyodum bunu senden demişti ve aradan birkaç gün sonra geçince barışıp başlamıştık yeniden.(cinsel olarak yakınlaştığımızda oluyordu ama ilişkş anlamında ya da fazlası değil) Sosyal medyaki kız mevzusunu problem yapıp ben yine bundan ayrıldım o zamanlar. Bu ayrılış son ayrılış oldu çünkü asla dönmedim. O da sonradan birisiyle olup evlendi. Nişanlıyken sürekli yazıyordu, evlendi hala yazıyor..kaç kere tersledim ama hala devam ediyor. Her seferindede sana çok değer verdim senin yüzünden olamadık bilmem ne filan diyo.evliliğinde mutlu gibi ama bilmiyorum amacı ne bu çocuğun?
Sosyal medyada ekli degil zaten, iletisim halinde olmak yazdiklarina cevap vermemek mi?siz de iletişim halindesiniz ki yazıyor.engellemek çok mu zor.ilkolukdaki kızım bile engellemeyi biliyorr telefondan ve sosyal medyadan
Bu saatte belki yazmistir aklima gelmistir?Amacı bellide sizinki değil .. tersliyorum diyorsunuz ama bu saatte kafanıza takip konu açıyorsunuz engeli basar yoluna devam edersiniz net olsanız ..
aynen öyle böyle bir adam bana sadece 1 mesaj yazabilir whatsaptan.ikincisine fırsat vermeden engellerimmSosyal medyada ekli degil zaten, iletisim halinde olmak yazdiklarina cevap vermemek mi?
Tamam sana yazarsa eski sevgilin boyle yaparsin tatlimaynen öyle böyle bir adam bana sadece 1 mesaj yazabilir whatsaptan.ikincisine fırsat vermeden engellerimm
üye bence fake.az önce üye oldu ve bu konuyu açtı.Amacını niye sorguluyosun ki adam EVLi. Öğrensen nolcak?
Belki cok sey olcaktir?Amacını niye sorguluyosun ki adam EVLi. Öğrensen nolcak?
Of aynen fake hesabimüye bence fake.az önce üye oldu ve bu konuyu açtı.
Bu saatte belki yazmistir aklima gelmistir
Keşke engellemekte aklınıza gelseydi buraya yazana kadar..Bu saatte belki yazmistir aklima gelmistir?
Yahu size ne yapayim diye soran mi var? Soruyu bile anlamayan tipler gelmis burda sunu yap bunu yap diyorKeşke engellemekte aklınıza gelseydi buraya yazana kadar..
Daha once hic yasamadik oyle olmayacagini biliyorAmacı fanfinifinfon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?