- 30 Kasım 2010
- 9.716
- 19.621
- 448
- Konu Sahibi khalessirem
-
Azıcıkta olsa yakinlastik demissin canim.Daha once hic yasamadik oyle olmayacagini biliyor
Vayy.. Yine Birileri KK kadınlarını kışkırtmaya gelmişBelki cok sey olcaktir?
Ama adam zaten evli o tarz bir durumda karisiyla bunu yapmasi gerekli zaten niye beni arasinAzıcıkta olsa yakinlastik demissin canim.
Azicigi birazcik, birazcigi cogucak yapma gayreti sezdim...
Bu saatte belki yazmistir aklima gelmistir
Keşke engellemekte aklınıza gelseydi buraya yazana kadarBu saatte belki yazmistir aklima gelmistir?
Amacı ne diye sormuşsun beş taş oynayacakmis senle oldumu? sorduğun sorunun cevabını bilemeyen bir tipsin sende bu yaştaYahu size ne yapayim diye soran mi var? Soruyu bile anlamayan tipler gelmis burda sunu yap bunu yap diyor
DegisiklinklinkAma adam zaten evli o tarz bir durumda karisiyla bunu yapmasi gerekli zaten niye beni arasin
Vayy.. Yine Birileri KK kadınlarını kışkırtmaya gelmiş
Evet tatlim 5 tas oynuycaz sonrada okeye donucez sende 4.olmak ister misin?Keşke engellemekte aklınıza gelseydi buraya yazana kadar
Amacı ne diye sormuşsun beş taş oynayacakmis senle oldumu? sorduğun sorunun cevabını bilemeyen bir tipsin sende bu yaşta
Valla ya canı sıkılan ortaya evli adam konusu atıyo :)üye bence fake.az önce üye oldu ve bu konuyu açtı.
Adam hep karniyarik mi yesin?Ama adam zaten evli o tarz bir durumda karisiyla bunu yapmasi gerekli zaten niye beni arasin
Guzel analiz ama yanlisAdamin sizin hale pesinizde olmasi hosunuza gidiyor. Yoksa ulasmasini istemezseydiniz bunu da yolunu biliyorsunuz. Adamin niyetinin bozuk oldugunu da biliyorsunuz. Eh yani.
Amaç o belli karısını boşayıp seninle evlenecek degil ya. Evli olduğunu bile bile konuşmaKızlar merhaba, bundan 3 sene önce birisiyle sevgili olarak denemiştik yaklaşık 5 ay kadar..aynı ünideydik ve çocukla ünideykende 2013 senesinde ilk kez denemiştik olmamıştı. 2018 senesinde ise ben saçma sapan nedenlerle görüşmez, işi yokuşa sürerdim. Hatta bir keresinde görüşelim dediği halde istememiştim işte bu günlerden birinde durup dururken ayrılmıştım. O gün bekliyodum bunu senden demişti ve aradan birkaç gün sonra geçince barışıp başlamıştık yeniden.(cinsel olarak yakınlaştığımızda oluyordu ama ilişkş anlamında ya da fazlası değil) Sosyal medyaki kız mevzusunu problem yapıp ben yine bundan ayrıldım o zamanlar. Bu ayrılış son ayrılış oldu çünkü asla dönmedim. O da sonradan birisiyle olup evlendi. Nişanlıyken sürekli yazıyordu, evlendi hala yazıyor..kaç kere tersledim ama hala devam ediyor. Her seferindede sana çok değer verdim senin yüzünden olamadık bilmem ne filan diyo.evliliğinde mutlu gibi ama bilmiyorum amacı ne bu çocuğun?
Yok tatlım ben okeyde evli adamda sevmem sen devam et yoluna ..Evet tatlim 5 tas oynuycaz sonrada okeye donucez sende 4.olmak ister misin?
Guzel analiz ama yanlis
Gecenin 3ünde nasıl tipler beklerdiniz?Yahu size ne yapayim diye soran mi var? Soruyu bile anlamayan tipler gelmis burda sunu yap bunu yap diyor
Vay be buralardan bi umay geçti şu cevabı alabilmek için neler yaptı kız. Ah maziEn iyisi istedigin cevabi vermek böyle olmayacak...
Canim adam karisini sevmiyor. Yataklari uzun zamandir ayri. Seni unutamamış. Yarim kalan hikayenizi tamamlamak istiyor. Amaci karisini bosayip seni almak.
Kime niyet, kime kismetVay be buralardan bi umay geçti şu cevabı alabilmek için neler yaptı kız. Ah mazi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?