• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli eski sevgilinin mesajı

Güveniyorum ama bi kötü oldum bu olayı duyunca. Engellenenler listesine baktım ve numarayı sordum o da söyledi gizlemedi
Bu nasıl guvenmek? Adam konusmadım engelledim demıs, listede gormussunuz gozunuzle engelli.
Tum bunlara ragmen kavga etmıssınız.
Guvenmesenız adama ıkı tane cakardınız bence.
İyi ki guvenıyorsunuz.
İnsanları yormayın. Guven konusunda sıkıntınız varsa veya sevgilinizden emın değilseniz ayrılın.

evli ve çocuğu olan bi kadın eski sevgilisine ilişkisi olduğu halde yazmaz bu ahlaksızlıktır sizin kadar geniş düşünemiyorum kusura bakmayın

iyi de size ne? ahlaksızlıksa kadının ahlaksızlığı.. sevgiliniz ne yapabilir?
engellemiş işte daha ne yapmalıydı?
ha bana yalan söylüyor olabilir diyorsanız güvenmediğiniz adamla niye sevgilisiniz?

Yanınızdayken engelleyip uzaktayken engeli kaldırmadığına emin olabiliyorsanız devam edin. Bir taraf evli ise işler o şekilde yürür genelde.

Kadın duygusal boşlukta büyük ihtimal

Herkese merhaba arkadaşlar lafı uzatmadan konuya geçiyorum. Sevgilimin evli eski sevgilisi sevgilime mesaj atmış, kız evlendi ve çocuğu var insan ne diye mesaj atar sevgilim engellemiş bu seferde başka bi numaradan arkadaşından atmış konuştular mu bilmiyorum bana konuşmadım engelledim dedi bende engellenenler listesinde gördüm. Evli kız beni biliyor üstelik insan bu kadar adi olamaz. Seninle konuşmak istiyorum demiş erkek arkadaşımda cevap vermeden engellemiş.konuştu mu bilmiyorum öyle bi insanla beni nasıl Yanyana getiriyorsun o kadar düşmem dedi kavga ettik ayrılmayı bile düşünüyorum içime şüphe girdi. Böyle kızlar evlenmesin evlendiği kocasına yazık burda benim de huzurum bozuldu sizce napmalıyım sevgilimle konuşmuyorum. Bu Arada sevgilimle uzun süredir birlikteyiz ailemiz biliyor yakında nişan yapacağız

Ayrılın
Bu kadar güvensizlikle mutlu olamazsınız

Millet kafayı mı yedi nedir anlamıyorum ya..Hayır aralarındaki ilişki bitmiş gitmiş herkes kendi yoluna devam etmiş evlenmiş çocuk sahibi olmuş bir de hala daha ne konuşacakmış ki? Hani dizilerde olur ya birden eski sevgili “Konuşmamız lazım çok önemli” diye çıkar meydana ordan red yer burdan engel yer en sonunda pat diye bombayı bırakır “Çocuğumun babası sensin” 😒😒😒 Kendilerine saygısı zaten yok o belli hayatlarındaki kişiyede saygıları yok bunların.

Sevgilinin ne suçu var yahu? Bu durumda eşim de beni boşasın o zaman. Geçen gün gözümü bi açtım 8 sene önce ayrıldığım nişanlım (ki o da evli barklı çocuklu) face'den arkadaşlık isteği göndermiş. Geçen sene de bi önceki nişanlım taa 12-13 yıl önceki mesele, o da evli barklı çoluklu çocuklu, gecenin 3ünde görüntülü aradı, sonra mesaj attı, eşim de yanımdaydı. Eşim hiçbir şey demedi. Güveniyor bana. Benim ne suçum var? Millet can sıkıntısından kafayı yemişse sevgilinin ne suçu var?

Herkese merhaba arkadaşlar lafı uzatmadan konuya geçiyorum. Sevgilimin evli eski sevgilisi sevgilime mesaj atmış, kız evlendi ve çocuğu var insan ne diye mesaj atar sevgilim engellemiş bu seferde başka bi numaradan arkadaşından atmış konuştular mu bilmiyorum bana konuşmadım engelledim dedi bende engellenenler listesinde gördüm. Evli kız beni biliyor üstelik insan bu kadar adi olamaz. Seninle konuşmak istiyorum demiş erkek arkadaşımda cevap vermeden engellemiş.konuştu mu bilmiyorum öyle bi insanla beni nasıl Yanyana getiriyorsun o kadar düşmem dedi kavga ettik ayrılmayı bile düşünüyorum içime şüphe girdi. Böyle kızlar evlenmesin evlendiği kocasına yazık burda benim de huzurum bozuldu sizce napmalıyım sevgilimle konuşmuyorum. Bu Arada sevgilimle uzun süredir birlikteyiz ailemiz biliyor yakında nişan yapacağız
Ya dengesizin biri sevgilinize mesaj atıyorsa sizin ilişkinizin ne suçu var?? Boşuna yıpratmayın birbirinizi.. Bir daha rastlarsanız kıza mesaj atın sevgilinizin numarasından kocanın numarasını buldum, attığın mesajlardan onun haberi varsa gerilmene gerek yok diye 😂 Ama sanmıyorum ya karşılık alamayınca evli barklı kadının da sevgilinizin peşine düşeceğini.. Bu kadar önemsemeyin herşeyi..

Kadininda kocası var ben erkek olsam korkar konuşamazdım kocasına bulaşmayayi diye. Erkek arkadaşınız da korkmustur kadının kocası var ne diye belaya bulassin. Ben ne yapardım . İkinciyi beklemez kadına ayar verir mesaj atardim. Herkes yerini ve haddini bilsin

Kadınmı atmış ilk mesajı konu sahibi.... Sevgilinizin numarası hiç değişmemiş o zaman dimi..... Bu kadar dert ettiyseniz niye eski sevgiliye sormadınız..... Yazışma varsa sevgiliniz başlattıysa size yazışmaları yollar.... Silmemiştir.... Vede zaten engellemek yerine sevgiliniz yanınızda hoparlörü açar kızım ben seni sevmiyorum yanımda hayatımın kadını var anladınmı ne istiyorsun der.... Sizde derdini dinlerdiniz.... Bir işin ucunu bırakmayıp garanti iyim diye geziyorsanız ortada alın size yol...... Bunu yapabilmek cesarettir.... Bu arada güven durumunu ilişkiyi ben bilmem..... Neşteri vurdum..... Engellemek niye diye ben düşünürüm açık varsa oluyor o yüzde 80. Yüzde yirmide evet rahatsız olmuş engellemiştir..... Siz bu yüzdenin hangi tarafındasınız bilmem..... Ben hayatta takıntılı bir insan değilim lakin çok uyanığım.... Kendi adıma..... Sakin olup çözme yolunu bulun..... Sinek küçük bazen mide bulanır.... Bunun açıklaması bu şekilde yapılabilir.... Kör göze kör güveni görüyoruz sonra bu forumda....

bugün eski sevgili yarın öbür gün işyerinden biri.. her an birileri birilerine yaklaşabilir. önemli olan yanımızdakinin tutumu.
hani görüşse, buluşsa tepki verin diyeceğim de adam engellemiş zaten.
ha güvenmiyorum diyorsanız o zaman zaten evlilik yolundan şimdiden vazgeçin.
güveniyorsanız da boşuna soğuk durmayın.

Sevgilinizin yerinde olsam sizden ayrılırım.
Evli veya değil, herhangi bir eski sevgilim bana mesaj atsa ne yapabilirim ki? Gidip adamın telefonu mu kırayım, elini kolunu mu bağlayayım?
Engellerim biter. Başka yöntemlerle ulaşmaya çalışırsa da şikayetçi olurum.
Ama bu sırada benimle kavga eden, küsen sevgilimi de kapının önüne koyarım.

Kız burdan ben mı tüyo verim sana madem engellemiş engellenenler listesinden numarasını al ara deki sevgilim seni engellemiş ordan gördüm nedenini sordum konuşmak istediğini söylemişsin evli ve çocuğun olduğu için belki eşinden şiddet görüyorsun ya da bir sorunun vardır ben kadın olarak yardımcı olabildiğim noktada ben yardımcı olayım de bakalım derdi neymiş

Kendine güvenmiyorsun ki sevgiline güvenesin?

Güveniyorum ama bi kötü oldum bu olayı duyunca. Engellenenler listesine baktım ve numarayı sordum o da söyledi gizlemedi
Güvenmiyorsun. Güvensen
“konuştu mu bilmiyorum öyle bi insanla beni nasıl Yanyana getiriyorsun o kadar düşmem dedi kavga ettik ayrılmayı bile düşünüyorum içime şüphe girdi.” Yazamazsın. İşin tadı kaçmış bir kere.

Back
X