• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli eski sevgilinin mesajı

+++

Evli barkli, cocuklu bir insanla konusacak namusta oldugunu dusundugum biriyle asla olmam. Kaldi ki adam zaten engelledim diyor, konusmamis zaten olmasi gerekeni yapmis. Konu sahibesi kavga cikartarak sacmalamis bence. Bazi kadinlar cekilir dert degil :KK51:
Diğer konularına bakın anlarsınız kadını zaten takıntılı galiba

Güveniyorum. Sadece Bu olayda konuştu mu da engelledi diyorum

Üstelik bir tane çocuğu var
hayır guvenmıyorsunuz
guvenen kısı acaba konustuda mı engelledı dıye dusunmez ne soyledıyse sozune ıtıbar ederdı

ayrıca kadının cocugu varsa ve evlıyse ne olmus ? o kadının sorunu, sadece konusmamız gerek dıye mesaj atmıs sankı cınsel ıcerıklı mesaj atmıs gıbı abartılı tepkı verıyorsunuz konusması gerektıgını dusundugu seyın ne oldugunu bılmıyorsunuz

+++

Evli barkli, cocuklu bir insanla konusacak namusta oldugunu dusundugum biriyle asla olmam. Kaldi ki adam zaten engelledim diyor, konusmamis zaten olmasi gerekeni yapmis. Konu sahibesi kavga cikartarak sacmalamis bence. Bazi kadinlar cekilir dert degil :KK51:
[/QUOTE
hayır guvenmıyorsunuz
guvenen kısı acaba konustuda mı engelledı dıye dusunmez ne soyledıyse sozune ıtıbar ederdı

ayrıca kadının cocugu varsa ve evlıyse ne olmus ? o kadının sorunu, sadece konusmamız gerek dıye mesaj atmıs sankı cınsel ıcerıklı mesaj atmıs gıbı abartılı tepkı verıyorsunuz konusması gerektıgını dusundugu seyın ne oldugunu bılmıyorsunuz
evli ve çocuğu olan bi kadın eski sevgilisine ilişkisi olduğu halde yazmaz bu ahlaksızlıktır sizin kadar geniş düşünemiyorum kusura bakmayın

evli ve çocuğu olan bi kadın eski sevgilisine ilişkisi olduğu halde yazmaz bu ahlaksızlıktır sizin kadar geniş düşünemiyorum kusura bakmayın

Eeee yazmis iste ne yapacaksiniz? Kadina bir yaptiriminiz yok ki, kadinla bir alakaniz yok. Sizin adamin da bir alakasi yok, engellemis konusmamis gecmis iste. Ne yapsin yani, kadini bulup zincire mi vursun, yoksa bu kadin bana nasil yazdi namusum elden gitti diye kendini recm mi etsin?

yavaş
genıslık dedıgınız sey baska bırsey duzgun duzgun yazıyorum sızde aynı duzgun uslub ıle konusmak zorundasınız

belkı kadının kocası bu ılıskıye daır bırsey gordu duydu karısına kafayı taktı o adamı bulacam dedı tehtıt ettı belkı ya da bırcok sey olabılır genıslık dıyebılecegınız bır durum yok oırtada daha ne oldugu ne soyleyecegı bellı degıl

evlı barklı cocuklu kadın sevgılınızle mesajlasmıs olsaydı eger basıt bır alanen bır konu olsa haklısınız derım oyle bır durum yok acaba konustumu bla blalarla kafanızda kurup duruyorsanız sızın durumunuz bambaska asıl takıntınızdan kurtulmanız gerek oncekı konunuza ıstınaden soyluyorum takıntılı davranıyorsunuz bız genıs oldugumuzdan degıl yanı saglıklı dusunmenızı beklıyorum ama hayırlısı bakalım

Hayır yok

acaba diyorum hep acaba konuştu mu

Hadi konustu diyelim, konusunca ne oluyor? "Bir daha beni arama" diye de konusmus olabilir.
Seni aldatabilcegini düsünüyorsan, ayrilman lazim. Güven çok önemlidir bir iliskide.

Bak simdi bile agir tartismissiniz, adam sana böyle seyleri söylemek istemiyor "üzülüyorsun" diye. Adam ne yapsa iki ucu.. degnek olur onun için. Anlatsa bir dert, anlatmazsa bir dert. Adam hiçbirsey yapmadigi halde yine günü zehir etmissin ona, tartismissiniz.

Bu erkek olsun, kadin olsun zaman ile gerer. Zamanla senden birseyler saklamayada baslar, hep böyle bagris çagiris olacaksa.

Sorun adamda degilse, senin özgüvenindeyse, bence bir psikloga git.

yavaş
genıslık dedıgınız sey baska bırsey duzgun duzgun yazıyorum sızde aynı duzgun uslub ıle konusmak zorundasınız

belkı kadının kocası bu ılıskıye daır bırsey gordu duydu karısına kafayı taktı o adamı bulacam dedı tehtıt ettı belkı ya da bırcok sey olabılır genıslık dıyebılecegınız bır durum yok oırtada daha ne oldugu ne soyleyecegı bellı degıl

evlı barklı cocuklu kadın sevgılınızle mesajlasmıs olsaydı eger basıt bır alanen bır konu olsa haklısınız derım oyle bır durum yok acaba konustumu bla blalarla kafanızda kurup duruyorsanız sızın durumunuz bambaska asıl takıntınızdan kurtulmanız gerek oncekı konunuza ıstınaden soyluyorum takıntılı davranıyorsunuz bız genıs oldugumuzdan degıl yanı saglıklı dusunmenızı beklıyorum ama hayırlısı bakalım
Hadi konustu diyelim, konusunca ne oluyor? "Bir daha beni arama" diye de konusmus olabilir.
Seni aldatabilcegini düsünüyorsan, ayrilman lazim. Güven çok önemlidir bir iliskide.

Bak simdi bile agir tartismissiniz, adam sana böyle seyleri söylemek istemiyor "üzülüyorsun" diye. Adam ne yapsa iki ucu.. degnek olur onun için. Anlatsa bir dert, anlatmazsa bir dert. Adam hiçbirsey yapmadigi halde yine günü zehir etmissin ona, tartismissiniz.

Bu erkek olsun, kadin olsun zaman ile gerer. Zamanla senden birseyler saklamayada baslar, hep böyle bagris çagiris olacaksa.

Sorun adamda degilse, senin özgüvenindeyse, bence bir psikloga git.
özgüvenimle alakalı bir durum yok. Yazan tarafla alakalı bir durum var

yavaş

Evet biraz kafaya taktım teşekkür ederim

+++

konu sahıbının bana yazdıgı cevaba bakılırsa adam konustuysa bıle soyleyememıs saklamak zorunda kalmıs olabılır ,
hemen ıthamlar bırseyler anlamadan dınlemeden cunku ...

daha konu ne bellı degıl kadına namussuz demek ıcın bır namussuzluk gormek gerek konusmamız lazım cumlesı namussuzluk degıl neyı konusması gerek once o anlasılmalı belkı buyuk bır alacak verecek davası var belkı cok onemlı bır mevzu var kadın ıkı kelımenın belını kıralım mı demıs , senı ozledım mı demıs, napıyorsun nasılsın mı demıs yooo konusmamız gerek demıs evlı barklı cocuklu kadın dönüp eskı sümüklüsüne mı bakacak

özgüvenimle alakalı bir durum yok. Yazan tarafla alakalı bir durum var

Geçmis konularina baktim

Adamin sarki seçimine bile kusku ile yaklasiyorsun.

Bunlar normal seyler degil. Bariz özgüven sorunlari yada baska psikolojik sorunlar. Bu sekilde hayat geçmez. Adami biktirir, bir müddet sonra seninle hiçbirsey paylasmakta istemez, pimi çekilmis bomba gibi oldugun için, hangi kelime, hangi cümle seni patlatir bilmedigi için artik köseye çekilir yada ayrilir.

konu sahıbının bana yazdıgı cevaba bakılırsa adam konustuysa bıle soyleyememıs saklamak zorunda kalmıs olabılır ,
hemen ıthamlar bırseyler anlamadan dınlemeden cunku ...

daha konu ne bellı degıl kadına namussuz demek ıcın bır namussuzluk gormek gerek konusmamız lazım cumlesı namussuzluk degıl neyı konusması gerek once o anlasılmalı belkı buyuk bır alacak verecek davası var belkı cok onemlı bır mevzu var kadın ıkı kelımenın belını kıralım mı demıs , senı ozledım mı demıs, napıyorsun nasılsın mı demıs yooo konusmamız gerek demıs evlı barklı cocuklu kadın dönüp eskı sümüklüsüne mı bakacak
Konuşmamız gerek nasılsın seni merak ediyorum demiş. Ben kısaca orda öyle yazdım içeriği bu.

Konuşmamız gerek nasılsın seni merak ediyorum demiş. Ben kısaca orda öyle yazdım içeriği bu.
sımdı de mesaj ıcerıgı degıstı vay anasını sayın seyırcıler

ordan bakınca gercekten bu kadar saftırık mı gorunuyorum ?
eger mesaj bu olsa ımdaaat dıye bagıra cagıra konu acardınız eksık yazmadan
acaba konustuda mı engelledı dıye ayrıntılı dusunen kısı bu kısmı mı atlayacak :KK70:

Geçmis konularina baktim

Adamin sarki seçimine bile kusku ile yaklasiyorsun.

Bunlar normal seyler degil. Bariz özgüven sorunlari yada baska psikolojik sorunlar. Bu sekilde hayat geçmez. Adami biktirir, bir müddet sonra seninle hiçbirsey paylasmakta istemez, pimi çekilmis bomba gibi oldugun için, hangi kelime, hangi cümle seni patlatir bilmedigi için artik köseye çekilir yada ayrilir.
Gerçekten bu kadarına gerek var mı 😂 merak edip burda soramam mı?
sımdı de mesaj ıcerıgı degıstı vay anasını sayın seyırcıler

ordan bakınca gercekten bu kadar saftırık mı gorunuyorum ?
eger mesaj bu olsa ımdaaat dıye bagıra cagıra konu acardınız eksık yazmadan
acaba konustuda mı engelledı dıye ayrıntılı dusunen kısı bu kısmı mı atlayacak :KK70:
ister İnan ister inanma neden yalan söyleyeyim ? Gerçekten tuhafsınız sevgilimin anlattığı bu, halimi hatrımı merak etmiş ama ben yazmadan engelledim dedi. Boş yorum yapmayın lütfen

ister İnan ister inanma neden yalan söyleyeyim ? Gerçekten tuhafsınız sevgilimin anlattığı bu, halimi hatrımı merak etmiş ama ben yazmadan engelledim dedi. Boş yorum yapmayın lütfen
tamam bastan alıyorum
kadın oyle mesaj yazmıs vaaaay namısssııızzz iffeetttsııızz kadddıınnn
sevgılınızde sıze haber vermıs engelledım haberın olsun demıs
eee sorun ne o zaman daha ne yapmasını beklıyordunuz ?

Eskisi sevgilisi Yazsa koşarak gideceklerin yanında benceoldukça durustmuş. Yalniz ben numarayı görünce söylemesini degil olay olunca söylemesini tercih ederim.

Herkese merhaba arkadaşlar lafı uzatmadan konuya geçiyorum. Sevgilimin evli eski sevgilisi sevgilime mesaj atmış, kız evlendi ve çocuğu var insan ne diye mesaj atar sevgilim engellemiş bu seferde başka bi numaradan arkadaşından atmış konuştular mu bilmiyorum bana konuşmadım engelledim dedi bende engellenenler listesinde gördüm. Evli kız beni biliyor üstelik insan bu kadar adi olamaz. Seninle konuşmak istiyorum demiş erkek arkadaşımda cevap vermeden engellemiş.konuştu mu bilmiyorum öyle bi insanla beni nasıl Yanyana getiriyorsun o kadar düşmem dedi kavga ettik ayrılmayı bile düşünüyorum içime şüphe girdi. Böyle kızlar evlenmesin evlendiği kocasına yazık burda benim de huzurum bozuldu sizce napmalıyım sevgilimle konuşmuyorum. Bu Arada sevgilimle uzun süredir birlikteyiz ailemiz biliyor yakında nişan yapacağız
Merak ettiğim için soruyorum, neden sevgilinizin wp'sine, hem de engellenenler listesine bakıyorsunuz durduk yere?
Ayrıca adam o kadınla konuşmadığını ve onu cevap vermeden engellediğini söylediğini hâlde adama karşı tavır almışsınız. Üstelik nişanlanacaksınız.
Bahsettiğiniz kadına sallamadan önce o kadının evliliğini ve hayatını bilmemiz gerekiyor ve takdir edersiniz ki, bu sizin ilgi alanınıza bile girmiyor şu anda.
Eğer sevgiliniz o kadınla konuşmaya başlasa ve sohbeti devam ettirseydi, o zaman farklı bir cevap verirdik. Oysa sevgiliniz onu DİREKT ENGELLEMİŞ; ama bunu bilmenize rağmen hâlâ onun kadınla bir daha konuşup konuşmadığını sorguluyorsunuz.
Güvenmiyorsunuz o adama, bu çok belli. Adamın neden bu mesaj ve engelleme olayını size söylememesine şaşırmamalı. Üçüncü kişilere diş bilemeden önce, gözünüzü bence şu anki ilişkinize çevirmeniz daha iyi olur. Çünkü küs kalmakla hata ettiğinizi düşünüyorum.

Yorumlari begenmiyorsaniz konu acmayin. :işsiz: kendiniz kurun, kendinize hak verin. Bitti

sevgililikteki yaşananlar ile evlilikte yaşananlar farklı olur o tadı evlilikte bulamamış senin sevgilinde zannetmiş onun için de çok kötü bir durum. ama tabi başka mesele de olabilir ayrıca siz sevgiliniz diye herşeyine karışma hakkına sahip değilsiniz özeline girmeyin admaın

Back
X