zaten 1 gun gidip 1 gun gitmiyorum evde uyuyamıyroum 3 sene önce 3 hatflı mevzusu oldu mutfakta konusmak bile istemiyorum o zamandan beri uyuyamam yanlız kalamam hadı sımdı mecburiyetten evde kalıyorum ama sabaha 6 ya kadar esimi bekliyorumsizde eşiniz gececi olduğu zamanlarda gtmeyin oturun evnzde haftada br el gibi gidip gelin yeterli bnce
babama borcum falan yokkı bizim maasımız bize yetiyor babam kendi almıyo diye kızıyo istiyoki eski insanlar gibi sogan ekmek yiyelim ama para tutalım ben zatn her sene en az 2000 tllik altın yapıyorum atıyorum kenara ee daha kac senelik evliyim yani biraz hayat yasayalım bakmıssın yarın ölmüssün bide diyoki sürttügün zaman görürüm seni ya sen benim parasız oldugumu anlayıp caktırmadan cebime koyman lazım bide ddigi lafa bakBi baba boyle bi konu acmamali. Babamin bu konuyu actigini dusunduyde.
Cok utanilicak bisey. utanmasi lazim yani.
Sizde borcunuz neyse odeyin dahada gitmeyin bence.
Evinizde oturun
bizimki bi garıp oldu ben evleninceeBenim babamda benden para almaz bana para verir. Diyorum ya ben 1 hafta boyunca kaliyorum bana canin ne isterse soyle gelirken alayım felan diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?