evli hanımlar babanız size sürekli baski seklinde akıl veriyomu

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
dün babamlarda kaldım esim gececi diye bi gün kalıp 1 gün kalmıyorum dedem geldi gecen köyden 15 gun kaldı o oda yandı 350 gelmis dogalgaz babam bana diye bidaha gelmek yook gelende soguk odada yatar dedim aynısını dedeme söyleyebilirmisin o benım babam diyo ee ben kımım komsu cocugumu zaten yemeyımı ya yiyıp gelıyorum yada sparıs alıyorum dır dır olmasın diye benden dogalgaz parası istiyo maasın 2000 i gecik yani dedim arkadaslarıın babası 1500 tl alıp cebıne harclık koyuyolar ya mutfak masrafını alısveris yapıp sankı emri vaki yapmıs gibi getiriyolar kızlarının evlerne yada bi sekılde 50 lira 100 lira veriyolar hani ben parada dedigim zaten istedigimi alıyorum ama esime karsı cok suclu durumdayım esim bilmiyo tabi ögrense rezil oluyorum

millete imreniyorum ya babam esimi istemiyo bu yüzden aptal sacması cünleler kuruyo hep para biriktireymisim her ay 2 tane tam lira yapaymısım ya ben zaten 1700 2000 maas geliyo 1000 tl dısarı ödüyroumz 350 kredi 350 esim yeni tv aldı o 300 de faturalar kalanda istedigimiz gibi yeyip ıcıyoruz hanı akıl vermek var ama adama derler sen kızına ne yaptın adam esimi istemiyo diye daha evimde bi cay bardagı yok kaynatam 60 binlik ev dösedi offff icin sıkıldı valla

sizde eşiniz gececi olduğu zamanlarda gtmeyin oturun evnzde haftada br el gibi gidip gelin yeterli bnce
zaten 1 gun gidip 1 gun gitmiyorum evde uyuyamıyroum 3 sene önce 3 hatflı mevzusu oldu mutfakta konusmak bile istemiyorum o zamandan beri uyuyamam yanlız kalamam hadı sımdı mecburiyetten evde kalıyorum ama sabaha 6 ya kadar esimi bekliyorum

kızlar allah askına hani babamın durumu olmasa tamam maası yüklü bankada yüklü bi hesap evi arabasu vs herseyı var 2 kızı sadece zaten yemek ne masrafım olcak ta ben ona yardım etcem cevremde bizden daha düsük maas alıp kızını neler yapan aikeler var yeterki aman ii gecinsinler deyıp bi yardım ettiklier yok

Burda zaten masraf değil babanızın düşüncesi yanlış bir baba evlat için öyle dememeli

Bi baba boyle bi konu acmamali. Babamin bu konuyu actigini dusunduyde.
Cok utanilicak bisey. utanmasi lazim yani.
Sizde borcunuz neyse odeyin dahada gitmeyin bence.
Evinizde oturun
babama borcum falan yokkı bizim maasımız bize yetiyor babam kendi almıyo diye kızıyo istiyoki eski insanlar gibi sogan ekmek yiyelim ama para tutalım ben zatn her sene en az 2000 tllik altın yapıyorum atıyorum kenara ee daha kac senelik evliyim yani biraz hayat yasayalım bakmıssın yarın ölmüssün bide diyoki sürttügün zaman görürüm seni ya sen benim parasız oldugumu anlayıp caktırmadan cebime koyman lazım bide ddigi lafa bak

ÇOK ZOR Bİ DURUM,
vaktiyle sıkışık bi durumlarında babama altın kolyemle yardımda bulunmak istediğimi söylemiştim ,babam teklifini duyunca bile çok üzüldü...asla tek kuruşumu kabul etmezler.Allah tenezzül ettirmesin

Benim babamda benden para almaz bana para verir. Diyorum ya ben 1 hafta boyunca kaliyorum bana canin ne isterse soyle gelirken alayım felan diyolar

arkadaslarımın esleri biraz hayırsız cıktı kızın babası birine su deposu dükkanu actı kı adam 60 yasınd ahala calısıyo aman gecinsinler bosanmasınlar diye digerine servis arabası aldı okullara servis ceksin diye bizimki gene ilk evlendigim yıl maas gec yattı bende babam ya böyle bisey diceni düsünmedim yani 50 tl aldım 1 gun sonra verdim düsünün yani borc 1 ay sonra biz acmısız sürünüyomusuz ne beddualar bana esime aclıktan sürünelim merdivenci oluyum esimi isten atsınlar köpek olun kapımızda neler neler ve bunları esim bilmiyoo bilse cok kızar ve esimede ailesede rezil olurum

Bilmem şaşırdım ya öz evladına insan böyle der mi

Benim babamın 8-10 tane evi yazlığı 2 tane iş yeri iki tane arabası var (biri çok lüks) bana 5 kuruş faydası yok. Eşimi çok sever. Beklenti içine girersen mutsuz olursun. Ver biraz para gitsin.

Babanızın tavrı bence hoş değil ama siz de ailelerden beklentileri yüksek birine benziyorsunuz. Bu da onların hoşuna gitmiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…