evli hanımlar babanız size sürekli baski seklinde akıl veriyomu

Benim babamın 8-10 tane evi yazlığı 2 tane iş yeri iki tane arabası var (biri çok lüks) bana 5 kuruş faydası yok. Eşimi çok sever. Beklenti içine girersen mutsuz olursun. Ver biraz para gitsin.
para lafı belki lafta yani alsam almaz ama böyle bi mevzunun olması bile benim onuruma dokunuyo mesela ben anneme giderkende elim bos gitmem ya bardak ya kase pay pasta mesel gecen annler günün de catal bıcak takımı aldım karacadan ondna öncekindede gün var annem almıyo pasta servis tabakları gittim aldım hemen ki yani öyle esimin de 5 milyar maası yok bana cagrıyorum yazın her hafta mangal yakarız etler tavuklar mezeler tatlılar hani cok zengin degilim ama bana biri geldigimi istegimi gşbi yesin agarlansın kendini pasa gibi sansın isterim o kadar imreniyorum onlardan azcık bana öyle davransın

Babanızın tavrı bence hoş değil ama siz de ailelerden beklentileri yüksek birine benziyorsunuz. Bu da onların hoşuna gitmiyor olabilir.
yavru beklendim yüksk olsa ne olur olmasa ne olur 6 senelik evliyim babamdan 1 cay bardagım yok diyorum adam kaynatam aldıgı buzdolabı bana beyenmıyo digital degilmis oan en son sisten oydu yani adam bana 0 ev düzdü herseyi istedigim gibi aldı sen bana ne cayiz yaptın neden sonrasında 2 bilezik taktın koluma kaynanam kaynatam sordu babam barıstınız sana dügün takısı ne yaptı dedi rezil olmıyım diye ben esimden gizli para biriktirip resat altınlı kolye ve kücük altınlı küpe yapmıstım onları taktım sussunlar diyee hani bi kacan benim magden barıstın ele güne karsı kızına bisey yapman lazı yani düsünün kaynatam 0 ev düzdü bana ama catalım yok tu bıcagım yok yemek takıı yorgan yastk 3 aylık evliydık cok üzüldüm esim soktu beni evkura 3 milyarlık borca soktum esimi bana ceyizi esim aldı yani misafirler gelmisti oturmaya takımlarım 6 tliydi ne üzülmüstüm yeni gelin gibi herseyim mutfak esyam azdı yani

Arkadaşım evinde kal sende madem sikayetcisin. Adamın huyunu mu degistireceksin yada bana şöyle davran böyle konuş vs diye uyaracakmisin da .hala ne diye gidiyorsunki babanız bariz rahatsız durumdan artık nasıl anlatsın yatiya gelme bukadar sık diye

Üzmeyin kendinizi. Başka bir konuda da bahsetmiştiniz. Babanız memnun edilmesi zor bir insana benziyor. Eşiniz ve ailesinin iyi insanlar olması büyük şans.

canım evde uyuyamıyroum zaten 1gun kalıp diger gün evdeyım evde bi ara 3 harflı isi oldu konusmka dahi istemiyorum bunu o olaydan beri evde yanlız kalamıyorum kalıyorum ama sabaha kada rbeklıyroum esimi
ayrıca esimede böyle biseyi duyurmak cok onur kırıcı ne dicem babam beni gececiyken istemiyo yada dogalgaz faturası parasından 100tl istiyo rezilik aynı cevredeyiz bütün herkeze magzeme olurum babama diyorum bunu etrafın görse rezil olucan hic olmam diye söylede bi tezatlık var babam elaleme cok yardım eder biz arabasıyla cagarsak gel bizi al gelmez arabayı cıkaramam der yada taksiye binin paranızmı yok diye dalga gecer ama kendi tarafındna biri bi yere bırakılcak sabah 7 de mesela bırakır bide 1 saattlık yok benzin parası bile almaz ramazanlardan yemek verdiiri ama bizi yemeye zor alır dedim allah dicek yarın öbür gün sen elaleme yaptın hizmeti ama kendi öz kızına yapmadın buna ne diceksin diyroum allah demez sen elaleme yardım yaptın para anlamdında degil araba konusunda bile esime arabayı vermez elalem arasında gezer

Diger konunuzdan sizin bir mesajinizi alintiliyorum:

evet allah askına kızlar ya siz baba evinde hic rahat etmediniz mi tırım tırım is mi yaptınız ben o yuzdne konunun basındna beri ev hanımlıgı ruhumda yok ben evlendim ama esimi sevdigim icin evlendim yok ev isleri mutfak vs hic aklımda yoktu yanii ayrıca suan 25 yasında kız kardesim var ögretmen gececiyken annemde kalıyroum ya sabah kahvaltısı hep annem hazırlar biz zaten anca 11 gibi kalkıyoruz annem kalmıs oluyo aksam dan ben söylüyrum yumurta kaynat patates kızart yada eksimikli biber yap diye annem yapar yani o kadarda olsun evde zaten azda olsa kendim yapıyrouzm annemdede sultanlık süriyim

bu msj aynen dogru babam ben evlenince degisti diyorum msjları dikkatlı oku b konuda esimi istemediginide yazdım

babanizla barismisiniz ama kactiginiz icin hala size tepkili anlattiklarinizdan bu cikiyor ortaya.gitmeyin oturun sabaha kadar kukuman kusu gibi.sahsen benim babam bana oyle bisey desin haftadir bir giderim misafir gibi yani kolumu keserim kasaba minnet etmem o hesap

Diger konunuzda baba evinde cok rahat ettiginizi, evli halinizle gun asiri baba evinde kalip 11 kalkip bir de geceden annenize kahvalti menusu verdiginizi yazmissiniz. Simdi de yok bana sunu yapmadi, bunu yapmadi.. demezler mi sen kim icin ne yapiyorsun.

Sabah kahvaltisini bile disaridan siparis ettiginizi yazmistiniz, annenize geceden iki cesit kahvalti menusu veren siz mi mangallar mezeler yapacaksiniz. Belli ki babaniz buyumenizi istiyor. Surekli birilerinin sirtindan gecinen degil de birilerine faydali olan birisi olun diye.
o insanlar sizi bu yasa getirene kadar size ne emekler verdiler kimbilir.. maddi manevi.. siz hala bana bir bardak almadi da bilmem ne. Yok ben karacadan onlara takim aldim.. siz bunlarin cetelesini mi tutuyorsunuz..

Buyuyun artik. Evli bir kadinsiniz. Kimse size prenses gibi davranmak zorunda degil, karsidaki insanlar da kole degil. Herkes sorumlulugunu bilmeli. Disaridan yemek, kahvalti soylerek, annenin evinde yatip bana sunu yap bunu yap demekle omur gecmez.

babamın evinde is yaptıgımla ilgli bi yazımı gördün sekerim yoo o zaman beni ters köse yapamazsın cünkü ben babama bile yalan söylememis bi insanım esimle cıkıyorz babam tabi istemiyo esimin önüne adamlar yolluyo telefon ediyo neyse eismle bulustuk eve geldim sofradayız babam dedi onla bulustun mu ekmegi öp o anyalan söyleyebilirdim cünkü babamın gözünden ates cıkıyodu v e evet bulustum dedim o anda mutfaktakı sofradakı herseyi kırdı döktü ben sonucu kötü olsa bile yalan söylemem canım babamın evinde is yapmadım halada yapmıyroum gidince annem yapıyo sabah kahvaltımızıa annem hazırlıyo cünkü babam sabah 7.5 ta evden cıkmıs olıuyo askeri düzen ona göre kahvaltı 8 de bitmeli aksama kadarda dısarda 3 gbii eve geliyo ben o saatte eve gitmis oluyorum

bu msj aynen dogru babam ben evlenince degisti diyorum msjları dikkatlı oku b konuda esimi istemediginide yazdım

Kimse sizin cebinize harclik koymak zorunda degil. 2000 lirayi geckin maasa da yuklu maas diyorsunuz hayret. Demek yetmiyor adama.. herkesin bir duzeni var. Sizin icin fazla dogalgaz yakmak istemyor belli ki.. eviniz var ustelik. Niye milletin duzenini bozuyorsunuz. Kendinizi dedenizle kiyasliyorsunuz.. siz bakima muhtac misiniz allah askina..

evet babam bana bisey yapmadı cünkü esimi isteniyo onunla evlendin sana bisey yapmam diyo ya bırak onu kardesim ögretmen düsü 25 yasında cıktıgı cockk sanat tarıhı mezunu ki bu babam icin bi meslekmdegil annem cıtlatmıs babamnın dedigi kardesm icin o anca bi ögretmenle evlenebilir baska sekilde karsıma cıkmayın evi terkederim sizi rezil ederim ben bu evden giderim vs vs

Ben sizin ailelerden beklentinizi anlayamiyorum.diger konu da kayinpederim herseyi yapmali faturalarimi bile odettim tarzi konusmalariniz vardi.artik buyuyun kendi basinizin caresine bakmaya alisin
kayınpederim faturalarımın hepsiini ödedi demedim ilk yıllar yardım etti dedim o konu bizim sülalae ki benim annemin babasındna bahsediyodum dayımların 2 side evlendiginde ilk 1 yıl bizde fatura ödetmezler rahat gecinsin gencler diye edirneliz bu arada bizde yada bizim sülalede böyel erkek cocuklarının 1 sene faturası ödenir kı dayımlardan bahsettigim yıllar 60 70 lerden beri bu gelenek var

tek babam yok ya o evde annemi görmüs oluyorym beni görmek istemiyosa gecsin diyer odaya ev 6+1 cıksın yukarı yanii bizim aile apartmanımız ananem dedenler dayımlar yengemler herkez var beni görmek istemiyosa o cıksın odasına ana baba olmak kolay degil esim ickici olabilirdi calısmıyo olabilirdi milley kızını derler ya keraneden cıkarıyo diye allah basa vermesin biraz sükrediksin ya kızın rahatta esi calısıyo kendilerince göre yeyip iciyolar ama yok babama göre damat ya polis ya avukat yada memur olcak net

Size o evde bekarken kalmadınız mı o zaman ilişkileriniz nasıldı?neden gün aşırı ailenize gidiyorsunuz ki oturun evinizde ayrıca giderler konunuzu anlamadım sadece siz 2000 maaş alıyorsunuz babanız birikim yap diyor herşeyi siz mi ödüyorsunuz kredi tv taksidi fişan var da herhalde evinize de 4ooo filan para giriyor eşinizle birlikte kredi,tv, faturalar 1000 tl ediyor. 1000 tl dışarı ödüyoruz demişsiniz onu anlamadım dışarıda yemek m yiyorsunuz o kadar tamam babanızın bunu konu etmesi üzücü ama fazla yakıt geliyorsa yardımcı olabilirsiniz sizin iki kişi harcamalarınız çok fazla oturun evinizde paşa paşa sık sık gitmeyin.

Evlenirken kendinizi agirdan satin damat kayinpeder herseyi yapmak zprunda diye dusunup herkese akil veriorsunuz
Kacarak evleniyorsunuz ona ragmen gun asiri baba evinde kaliyorsunuz
Annenize geceden menu siparisi veriyorsunuz babam cebime para koymali milletin babasi neler yapiyor diyorsunuz bu kadar beklenti olmamali kimseden.babanizin yaptigi uzucu olabilir ama sizin mantginiz da garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…