Evli hanımlar bu sizin için

Bekar olduğum için tipi düzgün denli toplu biri varsa şans vermek istiyorum.Sonuçtan nasibin nereden çıkacağı belli olmaz.Ama hem bu durumdan hem de evlilikten soğudum.

Ee sans vermeyin o zaman. Gunluk hayatta tanisin taniyin o zaman. Sanki tum evli erkekler size yaziyormus gibi bir konu acip bir de eslerimiz icin bizi uyarmis gibi olmussunuz, basliginizdan dolayi soyluyorum bunu. Ve hos olmamis. Sosyal medyadan biriyle tanismayin, ben de sizi uyarmak istedim o zaman.

Evet ben tam bir sürtüğü memelerim profilden çıkıyor

Siz de gerekli mesajı alamayacak kadar sığsınız. Bazılarının anlaması için 3.sınıf seviyesine indim.Demek 1.sınıf seviyesine inmem gerekirmiş
Hiç öyle gelmedi bana. Neyse zaten dert bile değil. Zaman kaybı.

e ama az önce sosyal medyadan koca aramıyorum dediniz..
şimdi gelen mesajlara cevap verdiğinizi kabul ediyorsunuz..
adamların mesajlarına cevap vermenizdeki amacı anlamadım.

Kociskom yapmaz degil olay yaparmi diye paranoyakca yasayamayiz degil mi.
Siz simdi kandiniz evli erkeklerle nasilsin iyimisin muhabbetine girdiniz kendinize yakistirdiginiz kelime bu mu.Bizde diyoruzki evli erkekler yapar siz kendinize dikkat edin cevap vermeyin.

Sosyal medyada kimin ne oldugu belli degil sizi nereden neden bulduklarina dikkat edin bence ve herkese cevap vermeyin.

Çok şükür bacım bir anlayan çıktı. Facebook tarzı hesaplara hiç gerek yok.Durumu körüklüyor .Ama tabi bu gibi yerler gösteriş yeri olduğu için feragat etmek zor geliyor bazı hanımlarıza
Tercume edeyim. Kocalarinizla paylasim yapmayin kiskaniyorum hepsi bana yaziyor haberiniz olsun kips ! Diyerek kendini kandiriyordu. Ayh sana ne bacim. Aldatan aldatir seninle yapar baskasiyla yapar. Adami tutamazsin yani. Face yoktu herkes karisinin dizinin dibinde miydi? Kendini oyle sacma bi pozisyona soktun ki insan yorum yazamiyor. Sen
Yok anliyorum dogrudur konu sahibine denk gelmistir. Ozellikle facebook neredeyse fuhus icin kullanilir oldu sadece. Benim anlamadigim bunu misyon edinip buraya yazmasi. Bu bir ahlak isi gonul isi. Ne bileyim kocam bana hesaplarini kapat heryerde pislik var dese. Ben pislik miyim ki pislikle ortak noktada bulusayim derim. Bende ona oyle bisey demem. Isterse tum kk nin kocasi facede aldatsin..aldatilmak kacarak kurtulabilecek bisey de degil ayrica. Aldatacaksa aldatir adam.. ister hesaplarini kapattir ister gozunu kapattir elini bagla bilmem neresini bagla : )

Sorun sosyal medyada değil, erkeklerde. Bunu erkekliğin kanunu gören sözüm ona büyüklerde. Erkektir yapar diyen annelerde. Sorun yine insanımızda yani. Sosyal medya sadece bir araç. Artık bunu anlasak ne de güzel olacak! Kadınlar, önce kendinize değer verin ve saygı duyun. Size saygısı olmayan herkese kapıyı gösterin. Ve lütfen yeni anneler, oğullarınızı cinsiyetçi yetiştirmeyin! Bunun tek çözümü bu!

Acaba nasıl bir profile sahipsiniz ki sizin tabirinizle evli erkekler oynaş yapmak için sizi buluyor ? Bizde sosyal medya kullanıyoruz böyle bir sorun yaşamadığımıza göre sorun "profil"
Ön yargı .Ne diyim.Konu nerden nereye geldi. Uzaktan gözümde güneş gözlüğü var başka hiç foto yok. Bence kimi düşürebilirsem mantığı .

Sonuçta nasibin nereden çıkacağı belli olmaz yazmışsın ve koca aramıyorsun? Hıı hıı tabii
Oyle bir ariyor ki hemde.. oyle boyle degil. Asil kiskandigi evli kadinlar. Bakkkk kocalariniz beni begeniyor salaklar diyor. Ama bu kendi gercegini degistirmiyor maalesef.

Aynı şeyi düşünmüşüz her kuşun eti yenmez gibi bi jargon var yani

Ayrica bu kiz kotu bise demiyor farkindaysaniz niye anlamiyosunuz.. maslesef cagimizin hastaligida bu
Sizin kocaniz size interneti kisitlayip gerecekce olarak bir platformda buna benzer okudugu uyariyi gösterseydi. Ve deseydi ki evli kadinlar erkeklere sarkiyor sana da dikkat edeyim. Ya da böyle düsündügünü bilseydiniz ne yapardiniz. Uyarilmasi gerekenler anneler. Cocuk yetistirenler.
Muzfaribim desin. Niye böyle desin. Cocuk yetistirirken hangi hata yapiliyor da böyle yetiskinlerle karsilasiyoruz biz desin. Biz kocamizin bekcisimiyiz. Güveniriz severiz. Yanlisini görürsek kiriliriz ve bitiririz. Ama uyariyi okuyup tetikte beklemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…