bunu hiç duymamıştım.geçen yıl çağrı merkezinde çalıştım,işimi seviyordum.araştıracağım, çok sağolun...
ne demek rica ederim inşallah çocuklarınız için güzel bir gelecek sağlayabilirsiniz kolay gelsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu hiç duymamıştım.geçen yıl çağrı merkezinde çalıştım,işimi seviyordum.araştıracağım, çok sağolun...
ne demek rica ederim inşallah çocuklarınız için güzel bir gelecek sağlayabilirsiniz kolay gelsin :)
Her ay ufak ufak bozukluklar bile olsa muhakkak kenara koyuyorum ve hisse senedi alıyorum. Uzun vadeli yatırım. Altın döviz gibi bozduramazsın hem evde hiç güvenli değil hırsızlık bakımından. Alıyorum kağıtları kafam rahat. O borsadaki senetlerin en az 10 senesi var. Hem ekonomiye de katkısı olur. Ülke ekonomisi dönsün sıcak para olsun piyasada. Dimi ama...
ailelerden herhangi bir yardım almıyoruz.ben boncuk ya da nikah şekeri yapımı olabilir diye düşünüyorum ama çevremde hiç yok bu işleri yapan.ben nasıl ulaşırım internetten araştırdım ama pek sonuç alamadım.
Bende dusunuyorum bu tarz bir birikim ama cesaret edemiyorum hiç.bireysel emekliligim var benimde hem kendime hem ogluma yaptim.odemelerinide hic esimi karistirmadan yapiyorum.mutfak harcliklarimdan.daha dogrusu sigarayi biraktim onun parasini kenara koyup onunla oduyorum.yanliz acaba yanlismi yaptim 100-100 iki ayri bes yapicagima 200 lira tek hesabami yatirsaydim daha mantikli olurdu karar veremedim
ayrı ayrı daha iyi değil mi
hem oğlunn kendi adına bir birikimi olacak
harika yapmışsın
Oğlum için ayrıca birikim yapıyoruz eşimle.bana ait birikimim olsun istemistim.hayat ne getirir bilinmez.calismiyorumda ustelik.besi ben ilerde olurda ihtiyacim olursa en azindan birini bozarim diye dusunerek yapmistim acikcasi.ama sonra esim keske bir hesap yapsaydin dosya masrafin daha az olurdu deyince kafam karisti.neyse hayirlisi.bu kadari bile yoktu aslinda aklimda.altin hesabina heveslenmistim birara bankaci kiz verdi bu fikri.allah razi olsun kendisinden iyikide dinlemisim.yoksa coktaaan harcamistim.pek para tutamiyorum ne yazikki.