Evli hanımlar yardımınıza ihtiyacım var....

tatlikedicikcik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
142
118
18
30
Merhaba hanımlar,
Uzun bir süredir evlilik düşünüyorum. Ama o kadar kararsız bir kişiliğim var ki... Biriyle görüşmeye çıksam onu beğensem çevremden bu kişi hakkında (görüntüsü hakkında vs) gelen yorumlardan hemen etkilenip soğuyorum. Kesinlikle kendimi övmek için demiyorum ama çevrem tarafından beğenilen bir kızım. Görüştüğüm kişi bana yakıştırılmayınca modum düşüyor.

Şimdi evli hanımlar olarak bana yardımcı olur musunuz? Bir erkekle mutlu olmam için ne olması gerekir?
Para, Yakışıklılık,Kariyer, Karakter, Bunları önem derecesine göre sıraya koysanız?

Merhaba hanımlar,
Uzun bir süredir evlilik düşünüyorum. Ama o kadar kararsız bir kişiliğim var ki... Biriyle görüşmeye çıksam onu beğensem çevremden bu kişi hakkında (görüntüsü hakkında vs) gelen yorumlardan hemen etkilenip soğuyorum. Kesinlikle kendimi övmek için demiyorum ama çevrem tarafından beğenilen bir kızım. Görüştüğüm kişi bana yakıştırılmayınca modum düşüyor.

Şimdi evli hanımlar olarak bana yardımcı olur musunuz? Bir erkekle mutlu olmam için ne olması gerekir?
Para, Yakışıklılık,Kariyer, Karakter, Bunları önem derecesine göre sıraya koysanız?
Bu çok kişisel bir soru. Aşk yoksa hangi sıraya kimin nasıl koyacağı belli olmaz.
Ben yakışıklılığı en sona, karakteri en başa koyardım. Ama siz etraftan çok etkilendiğiniz için biz ne desek muhtemelen yakışıklılık ve parayı başa koyarsınız. Paradan bahsetmemişsiniz ama çevreniz onu da irdeler ve sizi etkiler.

İnsanların dediklerini bu kadar takmamayı öğrenin , sadece görüştüğünüz kişilerle ilgili olanları değil diğer konularda da söylenenlere bu kadar aldırmayın bence.Ayrıca yakıştırmıyorlar derken yalnızca dış görünüşe göre yapılan yorumlar bana pek doğru gelmiyor.Yaşınızı merak ettim.

Bu çok kişisel bir soru. Aşk yoksa hangi sıraya kimin nasıl koyacağı belli olmaz.
Ben yakışıklılığı en sona, karakteri en başa koyardım. Ama siz etraftan çok etkilendiğiniz için biz ne desek muhtemelen yakışıklılık ve parayı başa koyarsınız. Paradan bahsetmemişsiniz ama çevreniz onu da irdeler ve sizi etkiler.
Benim için bir sıra yoktu çok kararsız bir kişiliğim çevremden çok etkileniyorum maalesef. Çevrem de görüntüye takmış durumda

Benim için bir sıra yoktu çok kararsız bir kişiliğim çevremden çok etkileniyorum maalesef. Çevrem de görüntüye takmış durumda
Kendinizi iyi ifade ediyorsunuz ve durumunuzun farkındasınız.
Kendinizde eksik gördüğünüz yönleri değiştirmeden görücü usulü evlilik işine girmeyin.

Tabii ki karakter çok önemli en önemlisi ama iş ve parada ‘önemsiz’ değil maalesef . İki gönül bir olunca samanlık ne yazık ki her zaman seyran olmuyor. Para her şey değil, ama çok şey. Evliliklerde tahammülsüzlük genelde parasızlıktan kaynaklanıyor. Milyoner olmasına gerek yok kimsenin, ama en azından evlenmeden önceki hayatına eşdeğer bir hayat sürmeli insan evlenince.Tabii ki insanın başına her şey gelebilir, orası ayrı bir konu. Şahsen ben çocuğumun ilerde işsiz güçsüz biriyle evlenmesini istemem.
Bu tarz konularda realist düşünmek gerek.

Merhaba hanımlar,

ben evli değilim ama kesinlikle sevgi diyorum.. evlenebilmem için sevmem şart..

Merhaba hanımlar,

Anlayisli, hosgorulu, vicdanli, azimli, iletisime acik biriyle her sekilde birlikte olunur.
Ben cirkin erkek severim bknz Yilmaz Guney ;) azimli insan tasi siksa suyunu cikarir, gerisi kismet.

Edit: ahlakli kismini unutmusum, ahlaki degerlere onem vermeli hak, hukuk gozetmeyen biriyle de zor olur

Back
X