Evli hanımlar yardımınıza ihtiyacım var....

Merhaba hanımlar,
Uzun bir süredir evlilik düşünüyorum. Ama o kadar kararsız bir kişiliğim var ki... Biriyle görüşmeye çıksam onu beğensem çevremden bu kişi hakkında (görüntüsü hakkında vs) gelen yorumlardan hemen etkilenip soğuyorum. Kesinlikle kendimi övmek için demiyorum ama çevrem tarafından beğenilen bir kızım. Görüştüğüm kişi bana yakıştırılmayınca modum düşüyor.

Şimdi evli hanımlar olarak bana yardımcı olur musunuz? Bir erkekle mutlu olmam için ne olması gerekir?
Para, Yakışıklılık,Kariyer, Karakter, Bunları önem derecesine göre sıraya koysanız?
Önce karakter diğer geri kalanlar sonradan kendiliğinden olur zaten,ayrıca yakışıklılık çok ta önemli değil bence insan olsun yeter.

İnsanların parasına, kariyerine, tipine bakmam şahsen. Oturdum iki lafın belini kırabildim mi kıramadım mı ona bakarım. Konuşsun, konuştukça hayran olayım isterim. Konuşmayı seven insanın karakteri hakkında da çabuk fikir sahibi olunur. Karakterini sevdiysen kariyerine bakarsın. Maddi durumu tartarsın. Sadece ondakini değil, kendindekini de hesaplarsın.

Merhaba hanımlar,
Uzun bir süredir evlilik düşünüyorum. Ama o kadar kararsız bir kişiliğim var ki... Biriyle görüşmeye çıksam onu beğensem çevremden bu kişi hakkında (görüntüsü hakkında vs) gelen yorumlardan hemen etkilenip soğuyorum. Kesinlikle kendimi övmek için demiyorum ama çevrem tarafından beğenilen bir kızım. Görüştüğüm kişi bana yakıştırılmayınca modum düşüyor.

Şimdi evli hanımlar olarak bana yardımcı olur musunuz? Bir erkekle mutlu olmam için ne olması gerekir?
Para, Yakışıklılık,Kariyer, Karakter, Bunları önem derecesine göre sıraya koysanız?
Bekarlık sultanlık bacım evlenme

Merhaba hanımlar,

çevrendeki insanların, adayının dış görünüşü hakkında söylediklerine takılma, karakteri davranışları hakkında bir düşünceleri varsa o zaman dikkate alabilirsin. evlenen ve boşanmakta olan biri olarak söylüyorum ki, kesinlikle insani karakteri, seni ne kadar sevdiği ve el üstünde tuttuğu, yakışıklılık, ve kariyer. bu kriterler sırayla gidiyor yani ilk şık olmuyorsa ele, ilk şık oluyor ikincisi olmuyorsa ele, ikinci de tutuyor ama üçüncü de olmuyorsa yine ele. her şıkkı tutturan bir alt şıkka geçsin kafanda. para da gerçekten samimi söylüyorum sizi geçindirecek kadar olması yeterli. fazlasıyla parası olan ama anlaşamayan, eşini beğenmeyen çiftler, etrafındaki kıl kanaat geçinen aşk dolu çiftlere özeniyor çünkü.
evet yakışıklı olması da önemli, çünkü karşı tarafı yeteri kadar beğenmediğin zaman saygı ve tahammülün kalmıyor. karşındaki kişiyi çok beğenmen, hayranlıkla bakman gerekiyor. çünkü sevilmek kadar birini sevip içinin kıpırdaması da çok güzel bir duygu.

Merhaba hanımlar,

Karakter olmazsa olmaz ama diğer saydığın etkenler değişebilen şeyler hayatın ne getireceği belli olmaz malum..

çevremdekiler yakıştırmadığında soğuyorum demek ne demek allah aşkına?

karşınıza çıkanları şanslı saymak lazım. zira kendinizin değil başkalarının onayıyla yaşıyorsunuz.

Merhaba hanımlar,

Karakter dışındakileri sıralamaya ihtiyaç bile duymadım hiç biri benim sıralama listemde ilk beşe bile giremez

Para olduktan sonra gerisi kendiliginden gelir canım 😁:KK53:
Öyle delikanlılık yok karakterlilik ekmegini taştan çıkartsın lar falan bunlar eski sözler modası geçti aldırma :halay:

Karakter (merhamet,saygı,terbiye...)
Eğitim
Kariyer
Para

Eşim öğretmendir. Yakışıklı değildir. Büyük paralar da kazanmıyor.

Ama daha 1 kere kırmamıştır kalbimi.

Aileme öz evlattır. Babamin en yakın arkadaşıdır.

Annem: kızım senin yanında olunca içim çok rahat ediyor. Ne yedigine bakıyorsun. Ayakları soğuk mu diye bile kontrol ediyorsun. Diyor.

Ablam da hakeza...

Peki eşim mükemmel mi. Hayır. Ama merhametli. Saygılı. Hayvansever. Benim icin kiymetli olan onun için de kiymetli...

Seni gerçekten seven iyibir adam bulursan tipini boşver.

Nihayetinde kıvanç tatlıtuğdan yenilen dayak tatlı da... ilyas salmandan yenen dayak acı değildir.

Valla ben 15 sene önce evlendim sadece aşiktim 😀😀 hıçbiseyine bakmamisim bence o aralar evlenmek icin aşk önemliymis demek ki ama kocam gercekten iyi bi insandir şansliymisim karakter sevecenlik ve merhametli olmali

Merhaba hanımlar,

Karakter ,karakter ,karakter karakter sonra yasami surdurmek icin para sen gercek aski bulmadigin icin boyle dusunuyosun herkes bana sen kocanla evlenirken kormuydun bu guzelikle onunlami evlendin diyolar ama onu okadar cok seviyorum ki ne kadar derger bilmesede:işsiz:

Sevgi, saygı, merhamet. Benim kriterler bunlardır. Çok şükür mutlu bir evliliğim var.Bu üçlüden biri eksik olsa mutluluk olmuyor.

Sizin kriterleri kendime göre sıralamam gerekirse;
Karakter
Kariyer
Para
Yakışıklılık.

İlk sırada tabii ki karakter olmalı ama insanların karakter sahibi olup olmadığını anlamak çok uzun sürüyor. İnsanlar kendilerini olmadıkları biri gibi göstermeyi çok iyi başarıyor.

Back
X