Evli hanımlar yardımınıza ihtiyacım var....

1. karakter
2. zeka
3. sadakat
4. para
5. yakışıklılık

bu sırayla düşünüp bu sırayla evlendim, allaha binlerce kez şükürler olsun çok mutluyum. evlenmeden önce bana da çok şeyler söylendi fakat kendi karakterim dik başlı olduğundan sallamadım bile.

yabancı olarak tanıdığınız birini eş konumuna getirip en özelinizi açıp yatağınıza alacak olan kişi sizsiniz. karar tamamen size kalmalı çevreye değil.

Bence siz evliliğe hazır değilsiniz, guzel olabilirsiniz ama fiziken üstün oldugunuzu düşündüğünüz adam da sizin atıyorum eğitiminiz ,entellektüel birikiminiz veya zekanızla ilgili tereddütte belki,söz meclisten dışarı ama ya kız çok güzel ama cahil, arkadaslarımın yanında konuşmasa bari diye düşünuyor da olabilir, gerçi çoğu erkek bu alternatifi hakediyor ama evlilik böyle hesaplarla kurulacak bişey değil,sonra kadin erkek ağlaşiyorsunuz ben ne yaptım diye olan çocuklara oluyor

Karakter ve para gerisini bosver. Para varsa huzur var.karakter varsada sadakat namus adam gibi adamlik var. Favorim ikisi😁

Merhaba hanımlar,
Uzun bir süredir evlilik düşünüyorum. Ama o kadar kararsız bir kişiliğim var ki... Biriyle görüşmeye çıksam onu beğensem çevremden bu kişi hakkında (görüntüsü hakkında vs) gelen yorumlardan hemen etkilenip soğuyorum. Kesinlikle kendimi övmek için demiyorum ama çevrem tarafından beğenilen bir kızım. Görüştüğüm kişi bana yakıştırılmayınca modum düşüyor.

Şimdi evli hanımlar olarak bana yardımcı olur musunuz? Bir erkekle mutlu olmam için ne olması gerekir?
Para, Yakışıklılık,Kariyer, Karakter, Bunları önem derecesine göre sıraya koysanız?

Allah'tan korkma/Kuldan Utanma
Sadakat
Karakter
Para(Kariyer bununla birlikte geliyor Türkiye'de)
Yakışıklılık

Karakter zaten bir çok şeyi kapsar ve beraberinde getirir. Düzgün karakterliyse zaten tanıdıkça aşık olursun,gözünde dünya yakışıklısı olur. Karakteri düzgün olduğu için sadık olur,el üstünde tutar,dürüst olur. Is hayatında yükselir,kariyer sahibi olur. Etrafına da hep düzgün insanlar ceker vs.vs. Sadece karakter her şey demek diyorum ben

Eğer birinin vasıtasıyla tanışacak olsaydım(ben öyle evlendim) öncelikle işini sorardım.Bu ön eleme olurdu.Gerçekçi olmak lazım.Daha sonra tanışma aşamasında karakterine,hayata bakışına,ailesine(bu çok önemli) bir bakardım.Bunlardanda geçerse tamam derdim.

Evlilik için boşuna plan yapıyorsunuz. Evlilik öyle bir şey ki bir anda bakmışsın hiç yapmam dediğin şeylerin içindesin. Bir kuzenim var uzun boyluydu sevgilileri de hep uzundu. Biriyle tanışıp 6 ay sonra evlendi. Damatla aynı boydalar düğünde babet giydi. Bir arkadaşım hiç evlilik düşünmüyordu doktora başlayacaktı o sene bir anda biriyle tanıştı 3 ay sonra nişanlandı Eylül’de düğünleri var. Eğer o kişi nasibindeyse bir şekilde oluyor. Hayalinizde kurduğunuz kişinin çıkıp gelmesini beklerseniz çok beklersiniz

Merhaba hanımlar,
Uzun bir süredir evlilik düşünüyorum. Ama o kadar kararsız bir kişiliğim var ki... Biriyle görüşmeye çıksam onu beğensem çevremden bu kişi hakkında (görüntüsü hakkında vs) gelen yorumlardan hemen etkilenip soğuyorum. Kesinlikle kendimi övmek için demiyorum ama çevrem tarafından beğenilen bir kızım. Görüştüğüm kişi bana yakıştırılmayınca modum düşüyor.

Şimdi evli hanımlar olarak bana yardımcı olur musunuz? Bir erkekle mutlu olmam için ne olması gerekir?
Para, Yakışıklılık,Kariyer, Karakter, Bunları önem derecesine göre sıraya koysanız?
Karakter karakter karakter ve karakter diyorum 😊 para kariyer zamanla da olabilecek seyler ki bugun zengin diye evlenirsin bi sene sonra bes parasiz kalabilir issiz kalabilir bosanacak misin hemen. Yakisiklilik sana yakisikli gelmez baskasina yakisikli gelir onemli olan sana nasil gorundugu beni de cevrem begenir hatta suan hamileyim esimin ailesi bile ins sana benzer diye dua ediyorlar. Arkadaslarim da esimi begenmedi ama ben umursamadim cunku bana yakisikli geliyor ben begeniyorum ki karakteri herseyi ortuyor.
Karsindakinde once karaktere bak seninleyken nasil davraniyor ve seninle aile ici arkadas ortami gibi yerlere goturunce oradaki hali tavri nasil. O ortamda seni unutuyor mu yoksa sensiz adim atamiyor mu kavgalarda alttan almayi ozur dilemeyi biliyor mu. Evine sana.sahip.cikar mi sorumluluk alabiliyor ve basa.cikabiliyor mu. Maddi manevi konularda kendi ayaklari uzerinde durup basarli oluyor.mu yoksa her isine ailesi mi.mudahale ediyor arkasini onlar mi topluyor. Bunlara bak derim

Merhaba hanımlar,

Bence karekter yakışıklılık para kariyer

Başkasının görüşlerine göre hareket edeceksen işin zor. Sakince oturup nasıl bir hayat istiyorum diye kendine sor. Nasıl bir eş istediğin az cok bellidir kafanda. Benm için para konusu çok gerideydi mesela eşimin işi vardı tabı ama ailesi vs varlıklı değildi önemi de yoktu zaten. Karakter iyi ahlak önemli. Burada neler neler okuyoruz. Belki iyi eğitimli yakışıklı kisiler ama eşlerine davranış şekli soğutuyor insanı. Bir de bana göre hepsi olsun dersen bilemiyorum karşına çıkar mı? Hem iyi eğitimli varlıklı yakışıklı iyi ahlaklı bir kişi. Bazılarının istekleri çok fazladır karşılarına çıkan kişide bunu karsilamayabilir.

Benim için bir sıra yoktu çok kararsız bir kişiliğim çevremden çok etkileniyorum maalesef. Çevrem de görüntüye takmış durumda

Onun çevreside görüntüye takılıp sizi beğenmese o da bundan etkilense ....
Evliliğim hakkında çevremin konuşmasına asla izin vermedim
Sevmem gerekliydi sevdim evlendim, manavdan seçer gibi eş seçilmez, şu özellik olsun bu özellik olsun olmaz. Önce sevgi lazım sonra saygı, evlilik birlikte yaşama sanatıdır bunlar olmadan karşınızdaki adamla bir hayat kuramazsınız

Karakter ve Ahlak
Kariyer
Sonra da diğerleri. Ancak karakter ve ahlak olmazsa diğerlerinin olmasının zerre anlamı olmaz. O yüzden önceliğiniz hep karşınızdaki kişinin karakteri ve ahlakı olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X