- 27 Mayıs 2019
- 142
- 118
- 18
- 30
- Konu Sahibi tatlikedicikcik
-
Bu çok kişisel bir soru. Aşk yoksa hangi sıraya kimin nasıl koyacağı belli olmaz.Merhaba hanımlar,
Uzun bir süredir evlilik düşünüyorum. Ama o kadar kararsız bir kişiliğim var ki... Biriyle görüşmeye çıksam onu beğensem çevremden bu kişi hakkında (görüntüsü hakkında vs) gelen yorumlardan hemen etkilenip soğuyorum. Kesinlikle kendimi övmek için demiyorum ama çevrem tarafından beğenilen bir kızım. Görüştüğüm kişi bana yakıştırılmayınca modum düşüyor.
Şimdi evli hanımlar olarak bana yardımcı olur musunuz? Bir erkekle mutlu olmam için ne olması gerekir?
Para, Yakışıklılık,Kariyer, Karakter, Bunları önem derecesine göre sıraya koysanız?
Benim için bir sıra yoktu çok kararsız bir kişiliğim çevremden çok etkileniyorum maalesef. Çevrem de görüntüye takmış durumdaBu çok kişisel bir soru. Aşk yoksa hangi sıraya kimin nasıl koyacağı belli olmaz.
Ben yakışıklılığı en sona, karakteri en başa koyardım. Ama siz etraftan çok etkilendiğiniz için biz ne desek muhtemelen yakışıklılık ve parayı başa koyarsınız. Paradan bahsetmemişsiniz ama çevreniz onu da irdeler ve sizi etkiler.
Teşekkür ederim1 karakter
2 sadakat
3 zeka
4 para
5 yakışıklılık
Cevrenizden manipüle olmayin lütfen.Sizin yaniniza yakisacak artiz gibi adamlarin ici genelde kof cikiyor .ben maddelere bir de zeka ve sadakat ekliyorum.nolur nolmaz:)
Kendinizi iyi ifade ediyorsunuz ve durumunuzun farkındasınız.Benim için bir sıra yoktu çok kararsız bir kişiliğim çevremden çok etkileniyorum maalesef. Çevrem de görüntüye takmış durumda
Evet bunun ben de farkındayım maalesef. Çözmeye çalışıyorumKendini bilmeyen kararlarından emin olamayan biri gibi geldin bana, konun bunu hissettirdi. Bana kalırsa kesinlikle bunu çözmelisin.
ben evli değilim ama kesinlikle sevgi diyorum.. evlenebilmem için sevmem şart..Merhaba hanımlar,
Uzun bir süredir evlilik düşünüyorum. Ama o kadar kararsız bir kişiliğim var ki... Biriyle görüşmeye çıksam onu beğensem çevremden bu kişi hakkında (görüntüsü hakkında vs) gelen yorumlardan hemen etkilenip soğuyorum. Kesinlikle kendimi övmek için demiyorum ama çevrem tarafından beğenilen bir kızım. Görüştüğüm kişi bana yakıştırılmayınca modum düşüyor.
Şimdi evli hanımlar olarak bana yardımcı olur musunuz? Bir erkekle mutlu olmam için ne olması gerekir?
Para, Yakışıklılık,Kariyer, Karakter, Bunları önem derecesine göre sıraya koysanız?
Merhaba hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?