- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi tatlikedicikcik
-
Merhaba hanımlar,
Uzun bir süredir evlilik düşünüyorum. Ama o kadar kararsız bir kişiliğim var ki... Biriyle görüşmeye çıksam onu beğensem çevremden bu kişi hakkında (görüntüsü hakkında vs) gelen yorumlardan hemen etkilenip soğuyorum. Kesinlikle kendimi övmek için demiyorum ama çevrem tarafından beğenilen bir kızım. Görüştüğüm kişi bana yakıştırılmayınca modum düşüyor.
Şimdi evli hanımlar olarak bana yardımcı olur musunuz? Bir erkekle mutlu olmam için ne olması gerekir?
Para, Yakışıklılık,Kariyer, Karakter, Bunları önem derecesine göre sıraya koysanız?
Karakter karakter karakter ve karakter diyorumMerhaba hanımlar,
Uzun bir süredir evlilik düşünüyorum. Ama o kadar kararsız bir kişiliğim var ki... Biriyle görüşmeye çıksam onu beğensem çevremden bu kişi hakkında (görüntüsü hakkında vs) gelen yorumlardan hemen etkilenip soğuyorum. Kesinlikle kendimi övmek için demiyorum ama çevrem tarafından beğenilen bir kızım. Görüştüğüm kişi bana yakıştırılmayınca modum düşüyor.
Şimdi evli hanımlar olarak bana yardımcı olur musunuz? Bir erkekle mutlu olmam için ne olması gerekir?
Para, Yakışıklılık,Kariyer, Karakter, Bunları önem derecesine göre sıraya koysanız?
Bence karekter yakışıklılık para kariyerMerhaba hanımlar,
Benim için bir sıra yoktu çok kararsız bir kişiliğim çevremden çok etkileniyorum maalesef. Çevrem de görüntüye takmış durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?