Evli hanımlar yardımınıza ihtiyacım var....

Sadece sizin sunduğunuz seçenekleri sıralarsam şöyle bi sıralamam olur:
1) karakter
2) kariyer/para (bu ikisi doğru orantılı zaten)
3) yakışıklılık.

Ama tabi bunlar dışında sadakat, zeka, ahlak vb. özellikler de var, olması gereken.

Tabii ki hiç düşünmeden karakter derim .
Çok paralı , güzel kariyerleri ama pis huylu birisi ile bir ömür geçirdiğinizi düşünebiliyor musunuz ?
Cevabınıza göre doğru yanıtı bulacaksınız bence

Karakter ve merhamet
Para kazanılır, kariyer değişir..
Yakışıklılık zaten geçer gider zamanla, ama çekim önemli o ayrı.
En onemlisi karakteri, sadakati, merhameti, saygısı, terbiyesi yoksa parası da kariyeri de beş para etmez.
Tabi bence.

İlişkide aşk yoksa zordur.
Sonuçta biz kriter söyleriz ama her insanın hayattan beklentisi ve öncelikleri farklıdır.
Evlilik için olmazsa olmaz şey karakter. Eşinizle birbirinize karşı saygınız, anlayışınız olmadığı sürece aşk da para da görüntü de kurtarmaz maalesef.

karakter tabi ki.. para şöyle seninle bir hayat sürerken aşağılık kompleksine girmeyecek kadar para ve başarı bu illa kariyer demek değil..

Önce karakter ve eğitim
Sonra helal süt emmiş yani iyi temiz bir aile
Sonra sadakat sevgi
Sonra para
Sonra yakışıklılık

Tabiki para :halay:para varsa yakışıklı da olur kariyer de Bi de karakter varsa tamam hayat senin demektir ama benim şimdiki aklım olsa ilk tercihim kıskanç olmaması olurdu kıskanç olursa para da bişeye yaramıyor gezip tozmadıktan sonra

Kesinlikle kendimi övmek için demiyorum ama çevrem tarafından beğenilen bir kızım. Görüştüğüm kişi bana yakıştırılmayınca modum düşüyor.
Bir adamı gönlüme koymuşsam yanıma da yakıştırmışımdır. Cümle alemin ettiği laf beni hiç etkilemez. Çünkü gönül kimi severse güzel odur.

Valla sana bir tarif veremeyeceğim. Sevdiğin kişi ile evlen. Gönül kimi severse o zaten dünyanın en iyisi oluyor

Back
X