Sizin ki daha da betermis.Ama olsun yine de uyuyor size .Benim eşim de öyle uyar ama ben yapicam planı .Şimdi anlaştık bi hafta onun istediği bi hafta benim .Bakalım nasıl plan yapacak .Senin önerebileceğim farklı aktiviteler var mı ?
Yani, bazen beteri bazen değil... Sorun tek eşimden kaynaklı da değil esasen; ben de bir ayrı ucum evlilik için; bir ay boyunca dağ tepe taş gezsem ancak rahatlarım eh bu da esasen çok normal bir şey sayılmaz, bilindik rutin evlilikler için. Eh çocukla da böyle oluyor ister istemez 5. senede... :)
Aktivite olarak; günübirlik şehir değiştirebilir sabahın köründen çıkıp gezip gelebilirsiniz; road trip gibi; uzun yollarda birlikte bağır bağır müzik dinleyip söyleyebilir, yemeğinizi bilmediğiniz yerlerde yiyebilirsiniz keşif olur. Bunu arada bir yaparız biz.
Atv turlarına katılabilirsiniz, kafa dengi arkadaşlar-kuzenleri toplayıp paintball yapabilirsiniz.
Yaşadığınız şehir müsaitse, akşam üzeri deniz pikniğine çıkabilirsiniz; ki en sevdiğim aktivitelerdendir bu. Akşam denizi, romantik de takılırsınız. :)
Bisikletiniz varsa, birlikte bisiklet kullanabilirsiniz yollar boyu sabahın erken saatlerinde; ya da bisiklet kiralayabilirsiniz de.
Birlikte aynı kursa yazılabilirsiniz; örn: resim kursu, aşçılık, pastacılık, seramik vb. kurslar...
Ev içinde; puzzle filan takılabilirsiniz. Biz de güya aldık hala duruyor sıkıntı geldi, adamı da ezikledim kaçtım, kaldı öyle.

Alkol kullanıyorsanız, 2 haftada bir böyle bi gece yapabilirsiniz, çerezleri hazırlar parlatırsınız bi film izleyerek. Bizim kafa güzelken muhabbetimiz güzel oluyor, ayık kafayla çekemediğimize kafa iyiyken gülüp duruyoruz; hani sizin nasıl olur siz bilirsiniz.
Pc oyunlarına merakınız varsa birlikte oynayabilirsiniz. Biz bir ara agar.io oynardık deli gibi

O zaman bile zıt hareket edip yenilirdik, oyunlarda bile takım olamıyoruz, ama eğlenceli olur.

Tekken-Mortal Kombat vb. dövüş oyunları karşılıklı stres atmak için iyi gelir, birbirinizi döver makaraya sararsınız.
CS gibi oyunlar da ilginizi çekerse eğlendirir, takım olursunuz.
Tavla-satranç; filan da olur gün geçirirsiniz. Biz tavlada bi kavga ettik ondan beri oynamıyoz (Zar tutuyo ya eşek)

Evi daha özel hale getirmek için birlikte bir odayı değiştirebilir-netten kendin yap videolarını birlikte izleyebilir-yeniden boyayabilir öyle vakit geçirip muhabbet edebilirsiniz evi dekore etme üzerine; birbirinizin zevklerini daha çok görürsünüz.
İlk aklıma gelenler bunlar oldu.