• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Hatunlar Bir Bakar mısınız ?

S

Sizdr de mi böyle ?

Böyle.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/icine-emekli-kacan-tam-zamanli-ev-erkegi-esim.1013929/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/tukenmek.1076101/

Çözümler gündelik-haftalık, ara ara tatillere kaçıp planlamaca, adamı oraya buraya çekiştirmece... Planlarım, katılır; eğleniriz de. Ama bıraksam 2973817 gün evinde zaman geçirir, çocuğuyla oynar, arada bana sataşır, filmlerini izler öyle, sakin, rahat adam; ben de çabuk sıkılan hiperaktif. Biz taban tabana zıt karakteriz çoğu konuda, onun etkisi. O kağnı, ben F16 özetle.

Hep sen mi yapıyorsun programları .Hep sen yapıyorsan bu seni yormuyor mu?

Arada kendisi de yapar ama yoğun çalıştığı için genel de beni memnun etmeye çalışır evde sıkılıyorum diye herhalde .
Bazen erken çıkınca arar hazırlan geliyorum der mesela zaten dağ bayır gezmeleri hariç ( esim pek sevmez) zevklerimiz aynı sorun olmuyor .

Arada da arkadaşlarla toplanırız ya gideriz ya gelirler vs .
Bide hamileyim o yüzden öncelik bende sanırım bu aralar 2 ay sonra pek cikamayacagim diye gezdirip duruyor yoruldum valla . Ama benim ki de sever yani gezmeyi huyundan var öyle saatlerce oturamaz bi yerde .

Valla ben genelde benimkini kendi istediğim yere götürüyorum İzmir'de olduğumuz için gezilecek yerler daha çabuk tukeniyor bizde çevre yerleri geziyoruz valla canım konuşma dersen de zamanla koreliyo ona yapacak bişi yok zamanla tvyle derlesiyo adam telefonla yankileriyle takılıyor ama hafta sonları bana ait

Bir şey konuşmakta bizde bazen zorlanıyoruz, akşamları ikimizde işten gelince bazen birlikte yemek hazırlarız tv karşısında yeriz, çay içeriz tvde izlediğimiz film yada belgesel hakkında konuşuruz. Haftasonları bazen çıkarız bazen başbaşa pikniğe gideriz, bazen evde akşama kadar miskin miskin yatarız öyle genelde uyumluyuz çok şükür..

Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim:KK43:
Merhaba eşim polis oldugundan aşırı yoğun ve yorucu işi haliyle pek evden cıkmayı sevmiyor girince. Ben de calısıyorum ama ben isten 16.00da cıkıyorum o 22.00de cıkıyor. Evliliğimizin ilk zamanları her fırsatta film izliyorduk saatlerce. Sonra sıkılmaya basladım ben dısarı cıkmak icin cok ısrar ediyordum izin günleri bu yüzden kavga ediyorduk hatta depresyona girmistim calıstıgım yerde evlendi mutsuz dedikoduları cıktı. Mesela evi filmi cok seviyorsa önce sinemaya alıştırmaya calısabilirsin ben öyle yaptım. Sinemaya alışırsa evden cıkmış oluyor. Zamanla hadi biraz erken cıkalım sinemadan önce cay icelim dersin. Sonra sinema cıkısı yemek. Sonra aman sıcakta sinema da cekilmiyor acıkhava sineması bulalım de. Yoksa canım dondurma istedi bi yiyip gelelim mi de. Böyle böyle alıştır ama hergün yapma bırak önce ayda 1 sinemaya alışsın zamanla devamı gelir :) sohbete gelince ben sık sık gün icinde ararım napar ne eder ilk zamanlar hic aramazdık da birbirimizi nasılolsa evde görcez diye ama sonra hayatımızdaki cogu seyi yasayıp unuttugumuzu haberimiz olmadıgını anladım mesela işten ağlayarak cıkmısımdır o gelince yemek bulasık derken uyuyoruz ve anlatamıyorum gibi haliyle arıyorum o da alıştı ben 5 kez arıyorsam o da 2 arar gün icinde. Evde ise anlık sohbet daha cok. Zaten telefonda gün özeti alıyoruz :)

Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim:KK43:
Bizde araba yok. Haftasonu öğle sıcağı geçince sahile gidiyoruz.
Sahile gitmesek bile yürüyüş içşn merkeze gidiyoruz.
Bazen örtü falan alıp sahilde çimlerin üzerinde uzanıp kitap falan okuyoruz.
Bi kafede oturabiliyoruz.
Ama araba varsa bulunduğunuz ilde gidilecek yerler vardır değerlendirin.
Burası Kocaeli yakınımızda plajlar var. denize giden otobüsler de var haftasonu artık gideriz diye düşünüyorum.
yani film izleme akşam etkinliği olabilir.
Yazın tadı ı çıkarmak lazım.
İnternetten araştırın trekking kulupleri falan varsa şehrinizde katılın mesela.
Maddi durumunuz iyiyse yakın ilçelerinizdeki bi otelde konaklayın iki gün..
Erkekler gokartı sever varsa şehrinizde ayarlayın gidin siz de eğlenirsiniz
Aktivite paylaşım sağkıyor. Paylaşım da eşleri birbirine bağlar önemli.

Bizde 10 yillik evliyiz.alti yil gezdik tozduk yani sehitler koprusunden fatih sultan koprusune yuruduk hic unutmam ne yorulmustuk...iki kizimiz var simdi ucbucuuk yas ve 13 aylik.bu sene gwzicem dedim ve geziyorum ben plan yprim basak burcuyum zaten sonrada esime soylerim biraz tantana dan sonra elbette beni kiramaz ve gideriz.iki cocukla romantizm olmasa da iki prensesimize deger ballarim benim.onun disin da ikimizde evcimeniz ev de bahce de balkonda takilirizzzzzz

Valla akşamları pestil durumdayız, öyle çok hareketli, muhabbet dolu saatler geçiremiyoruz. Ben evden çalışıyorum, eşim akşam 6:30 gibi geliyor, kızım kreşe gidiyor ama 3 gibi evde oluyor. Eşim gelince yemek yiyoruz, kızımla oynuyoruz, 8'de kızım yatıyor. Sonra koltuğa yayılıp, konuşuruz, belli bir konu yok. Sonra bir dizi izliyor ya da birlikte bilgisayar oyun oynuyoruz. Hafta sonlarımız dolu doludur. Her hafta sonu mutlaka pikniğe ya da kampa gideriz. AVM sevmeyiz ama işimiz düşünce bir turluyoruz. Hiçbir şey yapamıyorsak kızımızı parka çıkarıyoruz, şöyle semtte bir yürüyüş yapıyoruz, bir dondurma yeyip dönüyoruz. Bir bebek bakıcımız var ama sürekli zamanlı değil, ne zaman çağırsak o zaman geliyor. Bazen akşamları onu çağırıp, eşimle dışarı çıkıyoruz, bir sinemaya, tiyatroya, konsere gidiyoruz. Eşim bana uyar genelde. Evden çalışmak bir taraftan çıldırtıcı bir şey çünkü, o yüzden hafta sonları ne yapmak istediğimi sorar.

Bizde 10 yillik evliyiz.alti yil gezdik tozduk yani sehitler koprusunden fatih sultan koprusune yuruduk hic unutmam ne yorulmustuk...iki kizimiz var simdi ucbucuuk yas ve 13 aylik.bu sene gwzicem dedim ve geziyorum ben plan yprim basak burcuyum zaten sonrada esime soylerim biraz tantana dan sonra elbette beni kiramaz ve gideriz.iki cocukla romantizm olmasa da iki prensesimize deger ballarim benim.onun disin da ikimizde evcimeniz ev de bahce de balkonda takilirizzzzzz
6 yıl çocuk yapmadınız gezdiniz yani.Hic borcunuz yok muydu ?

Böyle.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/icine-emekli-kacan-tam-zamanli-ev-erkegi-esim.1013929/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/tukenmek.1076101/

Çözümler gündelik-haftalık, ara ara tatillere kaçıp planlamaca, adamı oraya buraya çekiştirmece... Planlarım, katılır; eğleniriz de. Ama bıraksam 2973817 gün evinde zaman geçirir, çocuğuyla oynar, arada bana sataşır, filmlerini izler öyle, sakin, rahat adam; ben de çabuk sıkılan hiperaktif. Biz taban tabana zıt karakteriz çoğu konuda, onun etkisi. O kağnı, ben F16 özetle.
Sizin ki daha da betermis.Ama olsun yine de uyuyor size .Benim eşim de öyle uyar ama ben yapicam planı .Şimdi anlaştık bi hafta onun istediği bi hafta benim .Bakalım nasıl plan yapacak .Senin önerebileceğim farklı aktiviteler var mı ?

Bizde araba yok. Haftasonu öğle sıcağı geçince sahile gidiyoruz.
Sahile gitmesek bile yürüyüş içşn merkeze gidiyoruz.
Bazen örtü falan alıp sahilde çimlerin üzerinde uzanıp kitap falan okuyoruz.
Bi kafede oturabiliyoruz.
Ama araba varsa bulunduğunuz ilde gidilecek yerler vardır değerlendirin.
Burası Kocaeli yakınımızda plajlar var. denize giden otobüsler de var haftasonu artık gideriz diye düşünüyorum.
yani film izleme akşam etkinliği olabilir.
Yazın tadı ı çıkarmak lazım.
İnternetten araştırın trekking kulupleri falan varsa şehrinizde katılın mesela.
Maddi durumunuz iyiyse yakın ilçelerinizdeki bi otelde konaklayın iki gün..
Erkekler gokartı sever varsa şehrinizde ayarlayın gidin siz de eğlenirsiniz
Aktivite paylaşım sağkıyor. Paylaşım da eşleri birbirine bağlar önemli.
Trekking çok iyi fikir gerçekten bunu araştırıcam ;) Başka var mı önerebileceğin değişik aktivite ?

Küçük çocuklarımız var o yüzden biz de genelde evde otururuz. Konuşmamak rahatsız etmesin seni, beraber susmak da güzeldir :) Haftasonu parka gideriz (sabah kahvaltı pikniği olabilir mesela) ya da bir avm ye çocukların eğleneceği bir yere. Öyle geçiyor yani.

Evli değilim ama aktivite olarak arkadaşlarınızı toplayıp paintball a gidebilirsiniz, biz erkek arkadaşımla poligona gider stres atar, kim daha iyi atış yapacak diye kapışırız. Bir kaç senedir 'odadan kaçış' diye bir oyun geldi, aslında yurtdışında olan bir seydi tr ye sonradan geldi. Onda da sizi bir eve, odaya sokuyorlar ve etrafta ipucları var, belli bir süre içerisinde çıkmaya çalışıyorsunuz hatta diğer çiftlerden önce çıkarsanız ödül alabilirsiniz. İyi bir yerde bulursanız deneyin. Biz genelde evde ps veya bilgisayarda oyun oynarız, ikimizin de oyun oynamaktan asla bıkacağını zanmetmiyorum. Anime izleriz beraber, arkadaşlarımızı davet eder masa oyunu oynarız, frp vs.. Enstruman kursunu da öneririm bateriye başlıyorum yakında bakalım

Sizin ki daha da betermis.Ama olsun yine de uyuyor size .Benim eşim de öyle uyar ama ben yapicam planı .Şimdi anlaştık bi hafta onun istediği bi hafta benim .Bakalım nasıl plan yapacak .Senin önerebileceğim farklı aktiviteler var mı ?

Yani, bazen beteri bazen değil... Sorun tek eşimden kaynaklı da değil esasen; ben de bir ayrı ucum evlilik için; bir ay boyunca dağ tepe taş gezsem ancak rahatlarım eh bu da esasen çok normal bir şey sayılmaz, bilindik rutin evlilikler için. Eh çocukla da böyle oluyor ister istemez 5. senede... :)

Aktivite olarak; günübirlik şehir değiştirebilir sabahın köründen çıkıp gezip gelebilirsiniz; road trip gibi; uzun yollarda birlikte bağır bağır müzik dinleyip söyleyebilir, yemeğinizi bilmediğiniz yerlerde yiyebilirsiniz keşif olur. Bunu arada bir yaparız biz.

Atv turlarına katılabilirsiniz, kafa dengi arkadaşlar-kuzenleri toplayıp paintball yapabilirsiniz.
Yaşadığınız şehir müsaitse, akşam üzeri deniz pikniğine çıkabilirsiniz; ki en sevdiğim aktivitelerdendir bu. Akşam denizi, romantik de takılırsınız. :)
Bisikletiniz varsa, birlikte bisiklet kullanabilirsiniz yollar boyu sabahın erken saatlerinde; ya da bisiklet kiralayabilirsiniz de.
Birlikte aynı kursa yazılabilirsiniz; örn: resim kursu, aşçılık, pastacılık, seramik vb. kurslar...

Ev içinde; puzzle filan takılabilirsiniz. Biz de güya aldık hala duruyor sıkıntı geldi, adamı da ezikledim kaçtım, kaldı öyle. :KK70:
Alkol kullanıyorsanız, 2 haftada bir böyle bi gece yapabilirsiniz, çerezleri hazırlar parlatırsınız bi film izleyerek. Bizim kafa güzelken muhabbetimiz güzel oluyor, ayık kafayla çekemediğimize kafa iyiyken gülüp duruyoruz; hani sizin nasıl olur siz bilirsiniz.
Pc oyunlarına merakınız varsa birlikte oynayabilirsiniz. Biz bir ara agar.io oynardık deli gibi :KK70: O zaman bile zıt hareket edip yenilirdik, oyunlarda bile takım olamıyoruz, ama eğlenceli olur. :KK70: :KK70:
Tekken-Mortal Kombat vb. dövüş oyunları karşılıklı stres atmak için iyi gelir, birbirinizi döver makaraya sararsınız.
CS gibi oyunlar da ilginizi çekerse eğlendirir, takım olursunuz.
Tavla-satranç; filan da olur gün geçirirsiniz. Biz tavlada bi kavga ettik ondan beri oynamıyoz (Zar tutuyo ya eşek) :KK70:
Evi daha özel hale getirmek için birlikte bir odayı değiştirebilir-netten kendin yap videolarını birlikte izleyebilir-yeniden boyayabilir öyle vakit geçirip muhabbet edebilirsiniz evi dekore etme üzerine; birbirinizin zevklerini daha çok görürsünüz.

İlk aklıma gelenler bunlar oldu.

Ne
Evli değilim ama aktivite olarak arkadaşlarınızı toplayıp paintball a gidebilirsiniz, biz erkek arkadaşımla poligona gider stres atar, kim daha iyi atış yapacak diye kapışırız. Bir kaç senedir 'odadan kaçış' diye bir oyun geldi, aslında yurtdışında olan bir seydi tr ye sonradan geldi. Onda da sizi bir eve, odaya sokuyorlar ve etrafta ipucları var, belli bir süre içerisinde çıkmaya çalışıyorsunuz hatta diğer çiftlerden önce çıkarsanız ödül alabilirsiniz. İyi bir yerde bulursanız deneyin. Biz genelde evde ps veya bilgisayarda oyun oynarız, ikimizin de oyun oynamaktan asla bıkacağını zanmetmiyorum. Anime izleriz beraber, arkadaşlarımızı davet eder masa oyunu oynarız, frp vs.. Enstruman kursunu da öneririm bateriye başlıyorum yakında bakalım

Nerde bu dediginiz oyun ?

Biz de 1 yillik evliyiz, akşamları çok yorgun oluyoruz işten gelince aktivitemiz olmuyor ama ben sehri sevmediğim için esimle araziye daga gidip semaver çayı demler mangal yaparız :KK73:

Tatlım en güzel yıllarınızı film izleyerek heba etmeyin. SEVİŞİN :halay:

Back
X