- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
Kızlar eşimle anlasamadigim kızdığım kirildigim zamanlarda kendimi anlatmam imkansız oluyor fazla abarttigimi söyleyip duymamazlıktan geliyor ağlamama çoğu zaman kayıtsız kalıyor ve dün ağlamama kayıtsız kalmasını söyle itiraf etti ben eskiden ona kadınlar istediği zaman aklına kötü bı anı bile gelse ağlayabilir demiştim yani aslında daha duygusal çabuk ağlayabilirler demiştim bana o yüzden kayıtsız kaliyormus ve ailesiyle aram iyi değil özellikle annesiyle ama sorunun onlardan kaynaklı olduğunu bildiği halde böyle davranıyor bende beni anlamadikca çirkinlesip bağırıp çağırıyorum hakliyken haksız durumuna düşerim çoğu zaman genel olarak büyük sorunlarımız yok severek ailesi karşı çıkmasına rağmen evlendik eşimi seviyorum ve mutluyum ama ilgisiz tavrı özel günleri artık onemsememesi uzulmeme kayıtsız kalmasi yani beni yok saymasi çok canımı sıkıyor ve neden böyle olduğunu anlayamıyorum neden eskisi gibi değil her evliliğin sonu mu bu?(ayrıca eşim oğlak burcu ve asla haksız dahi olsa haksizim demez ve için için de kin tutar)bende aslanım o yüzden mi bu kadar catisiyoruz