Eşimle küstük. Bütün başından geçenlere bir sorum var.

Neden tartıştınız sebebini yazmamışsınız?
Kavgadan sonra oturup muhasebesini yapmadınız mı kim hatalı?
Misal "evet ben şunu şunu yaparak hata ettim ama senin hakaretlerin o sözlerin yenilir yutulur şeyler değil bunu bilesin." Diyip o yokmuş gibi devam edecektin. Yani onun "iyi aferin" diye tepki verdiği şeyler ne naptın ki?
Güncelleme yaptım. Her tartışma da düşünür ona göre Adım atarım. İyi aferin dediği nokta annemgile gittiğimiz için rahatsız oldu dizisini izleyemedi diye bende son zamanlarda daha sık gittiğimiz için annemle konuştum siz çağırmayın biz kendimiz gelelim dedim bunu söyledim iyi aferin dedi yola gel der gibi

Bence de haklısın.
Zamanında çok simarttigi için seni şuan zoruna gidiyor.

Bana hakaret edip küfreden adama barışmak için adım atmam.

Haa niye benimle ilgilenmiyor cocukla ilgileniyor diye de kıskanmam.

Belli ki düzgün bi baba da, sana küsünce kızına da küsmüyor. Bu gözler onu da gördü çünkü.

Adam o kadar bağır çağır hakaret ederken haklıysan eğer niye sustun onu anlamadim. Bence haksız olduğunu bildiğinden sustun ve şuan kızgınlığın ona değil kendine
Güncelleme yaptım canım . Haksızsam söyleyin lütfen

Abla yapma ya İnan’ın iyi sözlere ihtiyacım var .
Seni az buçuk tanıyorum seviyorum da üzme beni. Başka zaman böyle değiliz ki
Ablacigim,sen kotu olunca ben oh mu cekiyorum sanki,esas sen yapma. Ben sana dedim ki taaa kac zaman once,oku ablacim meslek sahibi ol. Ailenle sorunun varsa da var,calis parani kazan. O zaman ne kocalar bulunur ,kendini bile bile atese atma dedim. Sen dedin ki oy beni pamuklara sariyor,oy beni cok seviyor. Sevginin tek basina dunyayi kurtardigi nerede gorulmus? Baska zaman boyle degiliz dedigin ve hala savundugun adam 2 aylik bebeginin anasina kufrediyor hakaret ediyor degil mi? Aferin onun adamligina ama sasirmadim.

Sen ne yap et bir seyler edin bu saatten sonra. Disaridan bitir okulu,calis sinavlara gir,kurtar kendini. Gerekirse ailenden yardim iste bebegi emanet edersin gerektigi zaman. Eskiden yapaydin su dediklerimi gene evlenirdin biriyle elbet. Acele ettin acele hey guzel allahim. Daha evleneli kac ay oldu? Yepyenisiniz. Boyle mi olmaniz gerekirdi su an lutfen kendini kandirmaya devam etme

Ablacigim,sen kotu olunca ben oh mu cekiyorum sanki,esas sen yapma. Ben sana dedim ki taaa kac zaman once,oku ablacim meslek sahibi ol. Ailenle sorunun varsa da var,calis parani kazan. O zaman ne kocalar bulunur ,kendini bile bile atese atma dedim. Sen dedin ki oy beni pamuklara sariyor,oy beni cok seviyor. Sevginin tek basina dunyayi kurtardigi nerede gorulmus? Baska zaman boyle degiliz dedigin ve hala savundugun adam 2 aylik bebeginin anasina kufrediyor hakaret ediyor degil mi? Aferin onun adamligina ama sasirmadim.

Sen ne yap et bir seyler edin bu saatten sonra. Disaridan bitir okulu,calis sinavlara gir,kurtar kendini. Gerekirse ailenden yardim iste bebegi emanet edersin gerektigi zaman. Eskiden yapaydin su dediklerimi gene evlenirdin biriyle elbet. Acele ettin acele hey guzel allahim. Daha evleneli kac ay oldu? Yepyenisiniz. Boyle mi olmaniz gerekirdi su an lutfen kendini kandirmaya devam etme
Ablacım iyi hoş da bak beni ailem okutmadılar çalışmak istedim izin vermediler. Liseyi bile yalvar yakar Dişardan okudum. Ben evlenmeden önce tek başıma bakkala gitmedim binanın aşağısına inemedim.
En azından şimdi o konularda rahatım. Boyama. Yapıyorum. Ek iş yapıyorum evde küçük küçük. Kendi kendime bişeyler yapıyorum bende oturup ev hanımı oluyum çocuğa bakıyım demiyorum çünkü canım sıkılıyor zaten . Kendimi geliştirmeye çalışıyorum abla .

Hakaret ve küfür varsa işin içinde ben öleceğimi bilsem adım atmam. Eşim adım atsa da 1-2 kere süründürüp affederim üçüncü de iflah olmaz bu adam diyip boşanmayı düşünürüm. Siz tam olarak ne için adım atmayı düşünüyorsunuz ki? “Bana hakaret ettiğin için özür dilerim” mi diyeceksiniz?

Ablacım iyi hoş da bak beni ailem okutmadılar çalışmak istedim izin vermediler. Liseyi bile yalvar yakar Dişardan okudum. Ben evlenmeden önce tek başıma bakkala gitmedim binanın aşağısına inemedim.
En azından şimdi o konularda rahatım. Boyama. Yapıyorum. Ek iş yapıyorum evde küçük küçük. Kendi kendime bişeyler yapıyorum bende oturup ev hanımı oluyum çocuğa bakıyım demiyorum çünkü canım sıkılıyor zaten . Kendimi geliştirmeye çalışıyorum abla .
Hah iste ben de zaten ailenle gorusecektim o zamanlar,okul ve is imkani saglayacaktim. Saatlerce dil doktuydum sana hatirlarsan. Simdi bir yandan cocuk bakip bir yandan bunlari yapacagina beni dinleyip cocuksuz ve bekar olarak yapabilirdin. Soyledigim noktaya geldigine uzuluyorum inan. Cunku esin duzelmeyecek sen ugrastiginla aileni teptiginle kalacaksin.

Cocugun buyusun universite oku mutlaka. Baska turlu hayatini degistiremezsin sakin unutma bunu ablacigim. Kolayliklar diliyorum sana

Bizde çok tartışırız eşimle
Fakat kavgalarımızda hakaret küfür olmaz
En fazla kaba kelimeler kullanırım oda çok sinirliysem şayet .
Ben susmayı bilmiyorum sorun bu .
Eşimde kadınsın sus tarzında değilde lütfen sus uzamasın modunda oluyor
Ama ben bunu kadınsın sus olarak algılıyorum bununda farkındayım eksikliğim bu .
Ama her ne olursa olsun ne küs kalırım ne yatak ayırırım .
Özür dilemesinide bilen insanlarız bundan dolayı uzamıyor tartışmalar küslükler
Sustuğum az görülmüştür tartışma esnasında
Susarsamda kavgayı bırakır gelir sarılır öper
Çünkü bilir ki susuyorsam kırılmışımdır fazlasıyla .
Ama eşinle olan tartışmanda eşin gayet haksız ve terbiyesiz adım atmayı bile haketmiyor bana göre

Canimsin kiz abla

Anam sen daha 21 yasindaymissin.. vay be o yasta agzimda anamin sutu kokuyodu hala.. ne ara bu kdr hizlandi millet anlayamiyorum

Anam sen daha 21 yasindaymissin.. vay be o yasta agzimda anamin sutu kokuyodu hala.. ne ara bu kdr hizlandi millet anlayamiyorum
Kocaya kacacam diyordu gecen sene. Dedim kocaya kacacagina sosyal hizmetlere kac,okutalim seni,is bulalim dedim. Dinletemedim o zaman. Simdi ben uzuluyorum elmasin haline,kendisi halinin farkinda degil

Kocaya kacacam diyordu gecen sene. Dedim kocaya kacacagina sosyal hizmetlere kac,okutalim seni,is bulalim dedim. Dinletemedim o zaman. Simdi ben uzuluyorum elmasin haline,kendisi halinin farkinda degil
Birde daha yeni evli.. abla biliyon hic bisey yeni evlendiginki gibi olmuyo. Bu adam simdiden boyleyse bi 5 sene sonra dusunemiyorum. Allahim yavrularimiza akil fikir versin iyi insanlarla karsilastirsin. Bunlari okudukca evlatlarim icin tedirginligim biraz daha artiyor

Canım bu dediklerini yapamam. İleriki tartışmalar da işler iyice İnan’da biner biliyorum.

O zaman cekersin iste benim gibi. Benimkide inat hemde ne inadi ama o inat kirildi 2 ay ayriliktan sonra fakat is isten gecmis ne yarar. Diyecegim suki erkeklerin cogu ayni. Onlara cadi lazim onlar iyi bas ediyorlar. Saf iyi insanlar sadece cekiyorlar iyi niyetten dolayi hep.

Normal tartışmışsak ben uzatmam giderim ama bana hakaret küfür edicek aslaaa hatta kesin çizgilerimdendir boşanmaya kadar gider o yüzden ayağına gideceğim bide ha :işsiz:
12 senede 1 sefer tartışırken ağzından bir küfür tarzı birşey çıktı 15 gün a bile demedim kendisine hatta ayrılmayı düşündüm hep sonra tabi kendi bir şekilde affettirdi ama hala içimde yaradır o tek laf :KK62:
Bide şu adamların karşınsında sürekli ağlamayın sonra çok manasız gelmeye başlıyor onlara

Son düzenleme:

hanımlar merhaba .

Eşimle çok saçma ve basit bir mevzudan dolayı küstük.
Belki de birikmiş bişeylerin patlamasıydı onunki. Bağırıp çağırdı hakaretler küfürler...

İlk zamanlar bende sesimi çıkarırdım ama bıraktım. Tartışırken o bağırıp çağırmaya başladığı zaman susuyorum.

Kalbini de kırmadığım için haksız olmam çoğu kez. Ama bilirsiniz her seferinde kalbimden birşeyler söküp götürüyor.

Şimdi günlerdir küsüs. Çok gerekmedikçe konuşmuyoruz.

Çünkü çok kırgınım. Önceden bu kadar uzamazdı. Oda şu anda bana soğuk soğuk bakıyor. Ve her defasında gözlerim dolarak bazende ağlayarak geçiriyorum günlerimi. Artık ağlamamın da bir önemi YÖK artık onun İçin.

Dün kandil diye kutlayacaktım sarılacaktım ama geldiği gibi kızımıza sarıldı öptü ve yanımdan geçip gitti. Ben bişeyleri çözmeye çabaladıkça iyi aferin dedi sadece. Akıllı ol yola gel gibi. Günlerdir ona kırgın olduğumu göre göre Hale’n Adım atmıyor.
Şimdi sorum size :

Kavga ettiğiniz de ilk adımı kim atmalı. ?

Tabi ki insanın oturup düşünüp ben bu konuda haksızım deyip haksız olduğu kısımda özür dilemesi lazım. Ama eşimde bu yok.
Günler geçti kırgınlığıma rağmen Adım atmak zoruma gidiyor . Bağırıp çağıran o küfreden o.

Zaten saçma bir şekilde kızımızla ilgilenmesini kıskanıyorum . Evet çok saçma biliyorum. Ama gözünün sadece onu görmesi artık benim gözden düşmem benimle doğru düzgün ilgilenmemesi ağrıma gidiyor. Çünkü önceden şımartırdı beni. Ben de onu tabi. Resmen kardeşi olmuş çocuk kafasında kıskanıyorum ya belki de yeni doğum yaptıgım İçin. Bebeğim daha iki aylık çünkü.
Sizce geçer mi bu gerginlikler?
Ben ne yapmalıyım. ?

Adım atmak istemiyorum parça parça kırıldım her yerimden....

Güncelleme :

Eşimle kavga sebebim ; dışarı çıktık izlediği diziye geç kaldığımız İçin gerildi annemgile uğramıştık çünkü. Giderken markete uğrayalım demiştim. Dönüşte sordu bende geç kalmayalım daha fazla gerilmesin diye gidelim eve diyelim. Sinirlenerek ne alınacak falan diye sordu ya gerek YÖK dedim güya tatlı yapacaktım ona. Artık ne biriktirdiyse içinde patladı bağırdı çağırdı hakaret etti. Konu bu . Hala küsüs. Bugun 3 gün olacak.
işin kindar mı .. biz de kavga ederiz ama eşim gelmez ben giderim bunu bize neden uapıyosun ne yaptım ben niye kızdın derim o özür diler hemen ben gitmezsem uzar ama unutur olmamış gibi devam eder asla küs durmaz bende sevmem
Eşin kinci ufak da olsa büyütüp küsüyo ama kavga sebebiniz de bizde de olur ayyy diziye alıştı benle o da yapar bende telefonda tv proframı var açar geei sararım veririm eline izler kendi anlamaz sözde elmalı telefonu var ama anlamaz. yani demek istediğim böyle tartışmalar hepimizde oluyo önemli olan büyütmemek. Biz evlenince ilk tartışmada küs kaldık 2saat dayanamadık ama konuştuk neye kızarsak söyleyelim küsmeyelim ben senin şu huyundan rahatsızım sen gereksiz öfkeni kontrol edemiyosun falan derken iyi oldu .
Eşinle konuş böyle çocuk gibi küscek miyiz de sen zaten onu düşünmüşsün geç kalmayalım kaçırmasın diziyi diye gerek yok demişsin anlat ona böyle küsülerek çözülcekse sen de onun yüzüne bakma o gelince diğer odaya kapat kendini. Valla ben dayanamam konuşurum illla gider dibine otururum biz çok tartışırız her konuda bi tartışırız o sonradan hakverir ama uzatmayız...

Normal tartışmışsak ben uzatmam giderim ama bana hakaret küfür edicek aslaaa hatta kesin çizgilerimdendir boşanmaya kadar gider o yüzden ayağına gideceğim bide ha :işsiz:
12 senede 1 sefer tartışırken ağzından bir küfür tarzı birşey çıktı 15 gün a bile demedim kendisine hatta ayrılmayı düşündüm hep sonra tabi kendi bir şekilde affettirdi ama hala içimde yaradır o tek laf :KK62:
Bide şu adamların karşınsında sürekli ahlamayın sonra çok manasız gelmeye başlıyor onlara
Kiz sen var yaaaaa :)))

hanımlar merhaba .

Eşimle çok saçma ve basit bir mevzudan dolayı küstük.
Belki de birikmiş bişeylerin patlamasıydı onunki. Bağırıp çağırdı hakaretler küfürler...

İlk zamanlar bende sesimi çıkarırdım ama bıraktım. Tartışırken o bağırıp çağırmaya başladığı zaman susuyorum.

Kalbini de kırmadığım için haksız olmam çoğu kez. Ama bilirsiniz her seferinde kalbimden birşeyler söküp götürüyor.

Şimdi günlerdir küsüs. Çok gerekmedikçe konuşmuyoruz.

Çünkü çok kırgınım. Önceden bu kadar uzamazdı. Oda şu anda bana soğuk soğuk bakıyor. Ve her defasında gözlerim dolarak bazende ağlayarak geçiriyorum günlerimi. Artık ağlamamın da bir önemi YÖK artık onun İçin.

Dün kandil diye kutlayacaktım sarılacaktım ama geldiği gibi kızımıza sarıldı öptü ve yanımdan geçip gitti. Ben bişeyleri çözmeye çabaladıkça iyi aferin dedi sadece. Akıllı ol yola gel gibi. Günlerdir ona kırgın olduğumu göre göre Hale’n Adım atmıyor.
Şimdi sorum size :

Kavga ettiğiniz de ilk adımı kim atmalı. ?

Tabi ki insanın oturup düşünüp ben bu konuda haksızım deyip haksız olduğu kısımda özür dilemesi lazım. Ama eşimde bu yok.
Günler geçti kırgınlığıma rağmen Adım atmak zoruma gidiyor . Bağırıp çağıran o küfreden o.

Zaten saçma bir şekilde kızımızla ilgilenmesini kıskanıyorum . Evet çok saçma biliyorum. Ama gözünün sadece onu görmesi artık benim gözden düşmem benimle doğru düzgün ilgilenmemesi ağrıma gidiyor. Çünkü önceden şımartırdı beni. Ben de onu tabi. Resmen kardeşi olmuş çocuk kafasında kıskanıyorum ya belki de yeni doğum yaptıgım İçin. Bebeğim daha iki aylık çünkü.
Sizce geçer mi bu gerginlikler?
Ben ne yapmalıyım. ?

Adım atmak istemiyorum parça parça kırıldım her yerimden....

Güncelleme :

Eşimle kavga sebebim ; dışarı çıktık izlediği diziye geç kaldığımız İçin gerildi annemgile uğramıştık çünkü. Giderken markete uğrayalım demiştim. Dönüşte sordu bende geç kalmayalım daha fazla gerilmesin diye gidelim eve diyelim. Sinirlenerek ne alınacak falan diye sordu ya gerek YÖK dedim güya tatlı yapacaktım ona. Artık ne biriktirdiyse içinde patladı bağırdı çağırdı hakaret etti. Konu bu . Hala küsüs. Bugun 3 gün olacak.
Aynı biz 3gundur kistuk ayni iste hakaret falan etti normalde ben hemen konusurum ama inat ettim konusmadim baktım bunda tik yok ne ozur ne bisey artık bugun patladim baya tartıştık falan içimi doktum sonra :))yemeğe gittik

Back
X