Eşimle küstük. Bütün başından geçenlere bir sorum var.

hanımlar merhaba .

Eşimle çok saçma ve basit bir mevzudan dolayı küstük.
Belki de birikmiş bişeylerin patlamasıydı onunki. Bağırıp çağırdı hakaretler küfürler...

İlk zamanlar bende sesimi çıkarırdım ama bıraktım. Tartışırken o bağırıp çağırmaya başladığı zaman susuyorum.

Kalbini de kırmadığım için haksız olmam çoğu kez. Ama bilirsiniz her seferinde kalbimden birşeyler söküp götürüyor.

Şimdi günlerdir küsüs. Çok gerekmedikçe konuşmuyoruz.

Çünkü çok kırgınım. Önceden bu kadar uzamazdı. Oda şu anda bana soğuk soğuk bakıyor. Ve her defasında gözlerim dolarak bazende ağlayarak geçiriyorum günlerimi. Artık ağlamamın da bir önemi YÖK artık onun İçin.

Dün kandil diye kutlayacaktım sarılacaktım ama geldiği gibi kızımıza sarıldı öptü ve yanımdan geçip gitti. Ben bişeyleri çözmeye çabaladıkça iyi aferin dedi sadece. Akıllı ol yola gel gibi. Günlerdir ona kırgın olduğumu göre göre Hale’n Adım atmıyor.
Şimdi sorum size :

Kavga ettiğiniz de ilk adımı kim atmalı. ?

Tabi ki insanın oturup düşünüp ben bu konuda haksızım deyip haksız olduğu kısımda özür dilemesi lazım. Ama eşimde bu yok.
Günler geçti kırgınlığıma rağmen Adım atmak zoruma gidiyor . Bağırıp çağıran o küfreden o.

Zaten saçma bir şekilde kızımızla ilgilenmesini kıskanıyorum . Evet çok saçma biliyorum. Ama gözünün sadece onu görmesi artık benim gözden düşmem benimle doğru düzgün ilgilenmemesi ağrıma gidiyor. Çünkü önceden şımartırdı beni. Ben de onu tabi. Resmen kardeşi olmuş çocuk kafasında kıskanıyorum ya belki de yeni doğum yaptıgım İçin. Bebeğim daha iki aylık çünkü.
Sizce geçer mi bu gerginlikler?
Ben ne yapmalıyım. ?

Adım atmak istemiyorum parça parça kırıldım her yerimden....

Güncelleme :

Eşimle kavga sebebim ; dışarı çıktık izlediği diziye geç kaldığımız İçin gerildi annemgile uğramıştık çünkü. Giderken markete uğrayalım demiştim. Dönüşte sordu bende geç kalmayalım daha fazla gerilmesin diye gidelim eve diyelim. Sinirlenerek ne alınacak falan diye sordu ya gerek YÖK dedim güya tatlı yapacaktım ona. Artık ne biriktirdiyse içinde patladı bağırdı çağırdı hakaret etti. Konu bu . Hala küsüs. Bugun 3 gün olacak.
Tabii ozurunude diledi yani

Hakaret ve küfür varsa işin içinde ben öleceğimi bilsem adım atmam. Eşim adım atsa da 1-2 kere süründürüp affederim üçüncü de iflah olmaz bu adam diyip boşanmayı düşünürüm. Siz tam olarak ne için adım atmayı düşünüyorsunuz ki? “Bana hakaret ettiğin için özür dilerim” mi diyeceksiniz?
Hayır yumuşamaya başladı ben yanaşmıyorum zaten içimden gelmiyor

Aynı biz 3gundur kistuk ayni iste hakaret falan etti normalde ben hemen konusurum ama inat ettim konusmadim baktım bunda tik yok ne ozur ne bisey artık bugun patladim baya tartıştık falan içimi doktum sonra :))yemeğe gittik
Sende dyanamıyorsun yani .
Hani kadınlar kırılınca susar ya ben de susuyorum . Yoksa ben de dayanamam

Hah iste ben de zaten ailenle gorusecektim o zamanlar,okul ve is imkani saglayacaktim. Saatlerce dil doktuydum sana hatirlarsan. Simdi bir yandan cocuk bakip bir yandan bunlari yapacagina beni dinleyip cocuksuz ve bekar olarak yapabilirdin. Soyledigim noktaya geldigine uzuluyorum inan. Cunku esin duzelmeyecek sen ugrastiginla aileni teptiginle kalacaksin.

Cocugun buyusun universite oku mutlaka. Baska turlu hayatini degistiremezsin sakin unutma bunu ablacigim. Kolayliklar diliyorum sana
Ablacım sen mi benim ailem le görüşecektin. Ailem böyle bir şeyde beni nasıl döverdi biliyor musun. Nerden buldun nerden biliyorlar diye.
Ama diyorum ya seni seviyorum iyi niyetini de biliyorum aslında bir kızın gibi görüp yardım etmek istedin .

Sadece şu kadar deyim öyle ya da böyle bir yerlere gelip birşeyler başarıp eğer hala burda olursan sana ulaşacağım. Çok teşekkür ederim.

Bizde çok tartışırız eşimle
Fakat kavgalarımızda hakaret küfür olmaz
En fazla kaba kelimeler kullanırım oda çok sinirliysem şayet .
Ben susmayı bilmiyorum sorun bu .
Eşimde kadınsın sus tarzında değilde lütfen sus uzamasın modunda oluyor
Ama ben bunu kadınsın sus olarak algılıyorum bununda farkındayım eksikliğim bu .
Ama her ne olursa olsun ne küs kalırım ne yatak ayırırım .
Özür dilemesinide bilen insanlarız bundan dolayı uzamıyor tartışmalar küslükler
Sustuğum az görülmüştür tartışma esnasında
Susarsamda kavgayı bırakır gelir sarılır öper
Çünkü bilir ki susuyorsam kırılmışımdır fazlasıyla .
Ama eşinle olan tartışmanda eşin gayet haksız ve terbiyesiz adım atmayı bile haketmiyor bana göre
Haklısın . Bende susarsam kırılmışımdır.
Zaten yumuşamaya başladı ama kusura bakmasın kırgınlığımı ne yapsa telafi edemez

Anam sen daha 21 yasindaymissin.. vay be o yasta agzimda anamin sutu kokuyodu hala.. ne ara bu kdr hizlandi millet anlayamiyorum
Cahillik mi dersin ne dersin işte. Sadece şunu iyi biliyorum ki ailem beni başkasıyla evlendirmek için çok uğraştı. Ha kızım yapma etme okutalım deselerdi şu an evli değildim. Nasıl deyim zorla Birine vereceklerine eşimi seçtim

O zaman cekersin iste benim gibi. Benimkide inat hemde ne inadi ama o inat kirildi 2 ay ayriliktan sonra fakat is isten gecmis ne yarar. Diyecegim suki erkeklerin cogu ayni. Onlara cadi lazim onlar iyi bas ediyorlar. Saf iyi insanlar sadece cekiyorlar iyi niyetten dolayi hep.
Kiymet bilmiyorlar abla ne deyim. Halbuki yanında benden başka kimsesi YÖK. Bunu bile bile yapıyor kendi bilir kaybeder

Normal tartışmışsak ben uzatmam giderim ama bana hakaret küfür edicek aslaaa hatta kesin çizgilerimdendir boşanmaya kadar gider o yüzden ayağına gideceğim bide ha :işsiz:
12 senede 1 sefer tartışırken ağzından bir küfür tarzı birşey çıktı 15 gün a bile demedim kendisine hatta ayrılmayı düşündüm hep sonra tabi kendi bir şekilde affettirdi ama hala içimde yaradır o tek laf :KK62:
Bide şu adamların karşınsında sürekli ağlamayın sonra çok manasız gelmeye başlıyor onlara
Helal olsun bibi.
O kadar tükendim ki kıymet bilmedi. Artık kendi bilir.
Ve haklısın ağlaya ağlaya bebekten farksızım önceden tamam ağlama sen üzülme derdi şimdi ben ona gözyaşlarıyla konuşurken o benim dediğim kelimeleri taklit etti. Haaa dedim değmez miş onun İçin göz yaşı dökmeye

Cahillik mi dersin ne dersin işte. Sadece şunu iyi biliyorum ki ailem beni başkasıyla evlendirmek için çok uğraştı. Ha kızım yapma etme okutalım deselerdi şu an evli değildim. Nasıl deyim zorla Birine vereceklerine eşimi seçtim
Niye zorla evlendirmek istiyolardi?

Ben bu bağırmayı ve küfür etmeyi anlamıyorum. Sonra nasıl bakıtyor yüzüne, nasıl aynı yastığa baş koyuyosunuz

hanımlar merhaba .

Belki de birikmiş bişeylerin patlamasıydı onunki. Bağırıp çağırdı hakaretler küfürler...

İlk zamanlar bende sesimi çıkarırdım ama bıraktım. Tartışırken o bağırıp çağırmaya başladığı zaman susuyorum.

Kalbini de kırmadığım için haksız olmam çoğu kez. Ama bilirsiniz her seferinde kalbimden birşeyler söküp götürüyor.

Çünkü çok kırgınım. Önceden bu kadar uzamazdı. Oda şu anda bana soğuk soğuk bakıyor. Ve her defasında gözlerim dolarak bazende ağlayarak geçiriyorum günlerimi. Artık ağlamamın da bir önemi YÖK artık onun İçin.

Dün kandil diye kutlayacaktım sarılacaktım ama geldiği gibi kızımıza sarıldı öptü ve yanımdan geçip gitti. Ben bişeyleri çözmeye çabaladıkça iyi aferin dedi sadece. Akıllı ol yola gel gibi. Günlerdir ona kırgın olduğumu göre göre Hale’n Adım atmıyor.
Şimdi sorum size :

Tabi ki insanın oturup düşünüp ben bu konuda haksızım deyip haksız olduğu kısımda özür dilemesi lazım. Ama eşimde bu yok.
Günler geçti kırgınlığıma rağmen Adım atmak zoruma gidiyor . Bağırıp çağıran o küfreden o.

Zaten saçma bir şekilde kızımızla ilgilenmesini kıskanıyorum . Evet çok saçma biliyorum. Ama gözünün sadece onu görmesi artık benim gözden düşmem benimle doğru düzgün ilgilenmemesi ağrıma gidiyor. Çünkü önceden şımartırdı beni. Ben de onu tabi. Resmen kardeşi olmuş çocuk kafasında kıskanıyorum ya belki de yeni doğum yaptıgım İçin. Bebeğim daha iki aylık çünkü.
Ben ne yapmalıyım. ?

Güncelleme :

Eşimle kavga sebebim ; dışarı çıktık izlediği diziye geç kaldığımız İçin gerildi annemgile uğramıştık çünkü. Giderken markete uğrayalım demiştim. Dönüşte sordu bende geç kalmayalım daha fazla gerilmesin diye gidelim eve diyelim. Sinirlenerek ne alınacak falan diye sordu ya gerek YÖK dedim güya tatlı yapacaktım ona. Artık ne biriktirdiyse içinde patladı bağırdı çağırdı hakaret etti. Konu bu . Hala küsüs. Bugun 3 gün olacak.
Eger ben hakliysam tabiri caizse kutrugu dikerim hic eyvallahim olmaz. Ama bakrim o da kendini hakli goruyor ve sogukluk girecek alirim karsima gel bakalim derdin ne derim. Konusmak istemiyorum falan derse tamam o zaman dinle konusma derim ve once kendi haksiz oldugum seyleri soyler amaa ben de surda hakliyim ve bu durum bu hale gelmemize sebep olmamali derim. Kendi hatalarim adina ozur dilerim sen de dileyeceksin derim ki zaten diler. Ama buna ragmen dilemeyecek olsaydi sen bilirsin deyip evi ona zindan ederdim.

Hani siz evlenince birlikte okuyacaktınız? Hani cok istiyodun okumayı ve sevgilin de seni destekleyecekti? Değdi mi sana küfreden bi adamla evlenmene? Üstelik baskasıyla konuşmasını bile yakalamıştın. Bunlara rağmen o doğru düzgün koca olacağına kalkıp bi de küfrediyo sana öyle mi? Ve sen de nasıl düzelelim derdinde misin? Yap elmas yap 5 cocuk daha yap bu adama, kös kös otur evinde.

Bi mesleğin olsaydı daha dik dururdun, bu adam da sana karşı daha dikkatli davranırdı kaybetmekten korkardı.

Bari bu günden itibaren üniversite sınavını, kolay işe girebileceğin ve kolay kazanacağin bir bölümü araştır. Kızını da destekle her zaman, okusun kendine güveni olan birey olsun.

Ne diyim daha sana, burda herkes bir olup seni uyardık sen dinlemedin. Bunlara ve olacaklara şasırmıyorum. Insallah kocanın aklı başına gelir. Allah mutlu etsin inşallah

Ablacım sen mi benim ailem le görüşecektin. Ailem böyle bir şeyde beni nasıl döverdi biliyor musun. Nerden buldun nerden biliyorlar diye.
Ama diyorum ya seni seviyorum iyi niyetini de biliyorum aslında bir kızın gibi görüp yardım etmek istedin .

Sadece şu kadar deyim öyle ya da böyle bir yerlere gelip birşeyler başarıp eğer hala burda olursan sana ulaşacağım. Çok teşekkür ederim.
Ablacigim ne diyeyim allah sana hayirlisini versin

Küfür hakaret tabiki asla kabul edilebilecek sey degil ama bazi insanlarda vardir ya hani birden tutamadi fln öfke kontrol sorunu ya bak bunu böyle kabul ettik diyelim ama insan nasil pisman olmaz sonrasinda bi de tavir yapar bu başka bisey. Bu soylediklerimin arkasindayim sen bunu hakediyosun demek,bu hic değer vermemek demek..ha şöyle yola gel fln ergen gibi cok seviyesizce ne bilim kendinden sogutmak icin cabaliyo sanki yontulmamis

Normal tartışmışsak ben uzatmam giderim ama bana hakaret küfür edicek aslaaa hatta kesin çizgilerimdendir boşanmaya kadar gider o yüzden ayağına gideceğim bide ha :işsiz:
12 senede 1 sefer tartışırken ağzından bir küfür tarzı birşey çıktı 15 gün a bile demedim kendisine hatta ayrılmayı düşündüm hep sonra tabi kendi bir şekilde affettirdi ama hala içimde yaradır o tek laf :KK62:
Bide şu adamların karşınsında sürekli ağlamayın sonra çok manasız gelmeye başlıyor onlara
Katılıyorum,baştan o gözyaşına kıyamam der silerler,sonra bıyık altından gülerek izlerler,taktik yapıyor babından.
Ağlamayı ne önce ne de şimdi yapmadım eşimin karşısında,ağladıysam bir iki,bu üçüncü bir insanın çaresizliğinden bahsederken olmuştur.Ama Elması da anlıyorum,onun için o kadar fedakarlık etti ki,kız ailesine konuyu açmak için kıvranırken,eşi, bizim için hiç bir şey yapmıyorsun,ben aşkımdan ölüyorum,sen çabalamıyorsun diyordu,şimdi biraz özen beklemek hakkı...

hanımlar merhaba .

Şimdi sorum size :

Ben ne yapmalıyım. ?

Güncelleme :

Çocuğunu mu kıskanıyorsun? Bence bi doktora görün !

Ortada sebep yokken kavga etmişsiniz bu kadar uzaması da saçma. Yani ilgili sevgili vicdanlı bir adam ertesi gün gönlünü alırdı. Adamda kaybetme korkusu yok. Ne yaparsam yapayım kız avcumda diye düşünüyor heralde. Onun yanında üzüldüğünü belli etme keyifli ol kendi dünyanda takıl onunla hiç ilgilenme bence. Dünyanın merkezine onu orturttuğunu tüm mutluluğunun sadece ona bağlı olduğunu düşünmesin bence.

hanımlar merhaba .

Şimdi sorum size :

Ben ne yapmalıyım. ?

Güncelleme :

Bu kadar basit bir sebepten olacak ismi bu eşin çok kinciymis üzüldüm canim ya

Geçmiş olsun. İpleri vermişsiniz.
‘Artık sesim çıkmıyor, ben adım atıyorum barısmak için’ tavrından sonra tabii ki onun tavrı da afferim yola gel seklınde olur.
Size çok buyuk bir patlama öneriyorum.
Öööaaaah yetti be seklınde baslayıp kırıp dökün :)
İşe yarayacaktır

Back
X