- 15 Şubat 2018
- 194
- 81
- 18
- 30
Tabii ozurunude diledi yanihanımlar merhaba .
Eşimle çok saçma ve basit bir mevzudan dolayı küstük.
Belki de birikmiş bişeylerin patlamasıydı onunki. Bağırıp çağırdı hakaretler küfürler...
İlk zamanlar bende sesimi çıkarırdım ama bıraktım. Tartışırken o bağırıp çağırmaya başladığı zaman susuyorum.
Kalbini de kırmadığım için haksız olmam çoğu kez. Ama bilirsiniz her seferinde kalbimden birşeyler söküp götürüyor.
Şimdi günlerdir küsüs. Çok gerekmedikçe konuşmuyoruz.
Çünkü çok kırgınım. Önceden bu kadar uzamazdı. Oda şu anda bana soğuk soğuk bakıyor. Ve her defasında gözlerim dolarak bazende ağlayarak geçiriyorum günlerimi. Artık ağlamamın da bir önemi YÖK artık onun İçin.
Dün kandil diye kutlayacaktım sarılacaktım ama geldiği gibi kızımıza sarıldı öptü ve yanımdan geçip gitti. Ben bişeyleri çözmeye çabaladıkça iyi aferin dedi sadece. Akıllı ol yola gel gibi. Günlerdir ona kırgın olduğumu göre göre Hale’n Adım atmıyor.
Şimdi sorum size :
Kavga ettiğiniz de ilk adımı kim atmalı. ?
Tabi ki insanın oturup düşünüp ben bu konuda haksızım deyip haksız olduğu kısımda özür dilemesi lazım. Ama eşimde bu yok.
Günler geçti kırgınlığıma rağmen Adım atmak zoruma gidiyor . Bağırıp çağıran o küfreden o.
Zaten saçma bir şekilde kızımızla ilgilenmesini kıskanıyorum . Evet çok saçma biliyorum. Ama gözünün sadece onu görmesi artık benim gözden düşmem benimle doğru düzgün ilgilenmemesi ağrıma gidiyor. Çünkü önceden şımartırdı beni. Ben de onu tabi. Resmen kardeşi olmuş çocuk kafasında kıskanıyorum ya belki de yeni doğum yaptıgım İçin. Bebeğim daha iki aylık çünkü.
Sizce geçer mi bu gerginlikler?
Ben ne yapmalıyım. ?
Adım atmak istemiyorum parça parça kırıldım her yerimden....
Güncelleme :
Eşimle kavga sebebim ; dışarı çıktık izlediği diziye geç kaldığımız İçin gerildi annemgile uğramıştık çünkü. Giderken markete uğrayalım demiştim. Dönüşte sordu bende geç kalmayalım daha fazla gerilmesin diye gidelim eve diyelim. Sinirlenerek ne alınacak falan diye sordu ya gerek YÖK dedim güya tatlı yapacaktım ona. Artık ne biriktirdiyse içinde patladı bağırdı çağırdı hakaret etti. Konu bu . Hala küsüs. Bugun 3 gün olacak.