Evli insana asikolmak

Tesadufen oldu hersey boyle bir arayista degildim.amacim birisini bulmak sevmek vb seyler degildi kesinlikle.ama sonuc boyle oldu.hic tahmin etmeyecegim aklimin ucundan dahi gecmeyecek birseydi bu..ayrica ona hicbir zaman esinden bosan demedim dememde...
Hiç bir şey tesadüf değildir :KK14:

Onu hayata bu şekilde mi hazırlıyorsunuz? Dürüst ve erdemli ol derken bunu sizin yapmamanız çelişki olmaz mı?
Lütfen o mutsuz evliliğini çocuğu için yürüten bir anne.

Arada sırada böyle ilişkilerinin olması sorun mu yani!

Sevmiş kadıncağız, adamla hala görüşüyor ama boşanmasını istememiş o kadar da yüce gönüllü!

Lütfen o mutsuz evliliğini çocuğu için yürüten bir anne.

Arada sırada böyle ilişkilerinin olması sorun mu yani!

Sevmiş kadıncağız, adamla hala görüşüyor ama boşanmasını istememiş o kadar da yüce gönüllü!
Gözyaşlarım pıt pıt... Dünya böyle yüce gönüllüler sayesinde dönüyor demekki:deli:

Meehaba hanimlar..oncelikle az cok neler diteceginizi tahmin ediyorum ama yinede yazacagim cunku bunu kimseye anlatamam
Evliyim bir cocugum var.esimle sikintilarimiz evlilik surecinde hep oldu onlara girmeyecegim ama cocugumuz oldugu icin babadiz kalmasin dite bosanmadim.yoksa esimi sevdigimden degil.iyi kotu ilerleyen bir evlilik.internette birisitle tanistim oda evli iki cocugu var.birbirimize bir anda cok baglandik surekli sik sik konusuyor mesajlasiyorduk..sanki tanisali cok uzun zaman olmus gibi.farkli sehirlerde yasiyorduk 2 ay sonra beni ziyarete geldi.ve biz iyice birbirimize baglandik ve birlikte olduk.onunda esiyle sikintilari vardi vs.herzaman beni cok sevdigini dile getiriyordu.asik olmustuk birbirimize.esimle iyi olmamama ragmen yaptigimin yanlis oldugunu biliyotdum ve vicdan azabi cekiyordum ve dayanamadim bu iliskiye son verelim dedim ve bitirdim.kisa bir sure yaxismadik ve ben dayanamadim tekrar ona yazmaya basladim..yine gorusmeye basladik fakat eskisi gibi degildi artik.birseyler degismisti onda.artik sik gorusemiyorduk isleri vardi hep...ve ben o benden kactikca ona daha cok baglaniyorum.bu arada o muhendis bende iyi bir poxisyonda calisiyorum.esimle ev arkadasi gibiyiz cinsellik yok denecek kadar az.tabi bu durum beni hakli cikarmaz hakliyim demiyorum zaten.hatamin farkindayim.onun icin bosanmayi daha goze aldim ama o car mi yok mu emin degilim..cok sevdim 😔
Maşallah boşanmaya cesaretiniz yok ama internetten tanışılan adamla buluşmaya birlikte olmaya cesaret var.
Boşan ne yapıyorsan yap.
Hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsun çocuk falan diye kandırma kendini

Bunu buraya neden yazdın ki 🤔 ne diyelim aşkının peşinden koş mu diyelim. Gerçi bizim milletimiz zamanında aşk-ı memnu izleyip izleyip Bihter'e üzülüp hayran olmadı mı o da ayrı konu

Meehaba hanimlar..oncelikle az cok neler diteceginizi tahmin ediyorum ama yinede yazacagim cunku bunu kimseye anlatamam
Evliyim bir cocugum var.esimle sikintilarimiz evlilik surecinde hep oldu onlara girmeyecegim ama cocugumuz oldugu icin babadiz kalmasin dite bosanmadim.yoksa esimi sevdigimden degil.iyi kotu ilerleyen bir evlilik.internette birisitle tanistim oda evli iki cocugu var.birbirimize bir anda cok baglandik surekli sik sik konusuyor mesajlasiyorduk..sanki tanisali cok uzun zaman olmus gibi.farkli sehirlerde yasiyorduk 2 ay sonra beni ziyarete geldi.ve biz iyice birbirimize baglandik ve birlikte olduk.onunda esiyle sikintilari vardi vs.herzaman beni cok sevdigini dile getiriyordu.asik olmustuk birbirimize.esimle iyi olmamama ragmen yaptigimin yanlis oldugunu biliyotdum ve vicdan azabi cekiyordum ve dayanamadim bu iliskiye son verelim dedim ve bitirdim.kisa bir sure yaxismadik ve ben dayanamadim tekrar ona yazmaya basladim..yine gorusmeye basladik fakat eskisi gibi degildi artik.birseyler degismisti onda.artik sik gorusemiyorduk isleri vardi hep...ve ben o benden kactikca ona daha cok baglaniyorum.bu arada o muhendis bende iyi bir poxisyonda calisiyorum.esimle ev arkadasi gibiyiz cinsellik yok denecek kadar az.tabi bu durum beni hakli cikarmaz hakliyim demiyorum zaten.hatamin farkindayim.onun icin bosanmayi daha goze aldim ama o car mi yok mu emin degilim..cok sevdim 😔
:oha: :kusmuk:

Birlikte olmakla cocugumun ne alakasi var.nasil bir anne nasil bir kisilige sahib oldugumu bilmiyorsunuzki..yorum yapmak icin yorum yapmayin lutfen
Çocukla alakası olmazmi evlisin çocuğun için bosanmiyorsun ya çocuğunuza bakarken vicdanınız rahat mı yani hiç suçluluk hissetmiyormusunuz diye soruyoruz

İkinizde 5 kişinin hayatının katilisiniz.

Allah bildiği gibi yapsın ikinizi de.

Çok sevdim diyerek olayı basitlestirme..

Karşındaki haysiyetsize metres olmuşsun , bunun başka adı yok.

Ayrılmak diye bir şey var biliyorshn değil mi ?

Çok onurlu bir hareket bu herkes yapamaz.

Utanmadan yazmışsınız birde, yok içini dökecekmiş de, yaptığınız ahlaksızlığın üstünü aşk, sevgi gibi masum kavramlarla örtmeye çalışmayın, bu kavramları kullanmayın mümkünse kirletmeyin o pis ellerinizle.
Ben en çok çocuklarınıza üzüldüm, kim bilir siz o adamla -hasret gidermeye- giderken yavrucaklar ne yapıyordu, Allah bilir sizin gibi tipler kapıyı üzerine kitler de gider.
Neyse, yazmaya değmez de ben de içimi dökeyim, senin gibi karaktersizler yüzünden yuvalar yıkılıyor, çocuklar ortada kalıyor, daha büyüyemeden psikolojileri alt üst oluyor.
Birde yazmaz mı cinsellik yok diye, yahu nedir bu erkek düşkünlüğü arkadaş anlamadım gitti ya, sen bir annesin anne, ne bu ya liseli ergen seviyesiz, düzeysiz yaşam tarzı.
Ha birde, bize ne adamın ne iş yaptığından mühendis olmuşta nolmuş insan mı olmuş, illaha bir yerden iyi bir şey bulup çıkaracaksın da rahat edeceksin, ayy ne saçma sapan bir kadınsın ya.
İnşallah tez zamanda eşin senden kurtulur, onun için dua edeceğim...

Son düzenleme:
Gözyaşlarım pıt pıt... Dünya böyle yüce gönüllüler sayesinde dönüyor demekki:deli:
Muhakkak.

Evliliğinde mutsuz iki insan bulmuş birbirlerinde gerçek aşkı, çocuklar, aldatılan eşler bunlar teferruat!

Böyle böyle çıldırtıyorlar insanı 💆

Keske oyle olsa.esim herzaman kumar oynadi bir cok kere borcunu kapattim hergun alkol kullananan bir adam.idda oynayan kazandigi parayi bu tarz yerlere harcayan birisi.evin gecimini cocugun masraflarini hep ben ustlenmisimdir ve hala ayni.ama cocuguyla ilgileniyor en azindan baba oldigunu arada bir hatirliyor diye oglumdan ayri kalmasini istemefim

Ne saçma bir kafa yapısı.

Babasız kalmasın ama onursuz bir anneliği ona reva gördünüz öyle mi ?

Karı koca ayrıldığında anne baba ayrılmıyor , bunu öğrenin diyeceğim ama zaten rezil etmişsiniz çocuğun hayatını, bundan sonra yapmasanız da olur.

Yedekteki kişi sağlam olsaydı ayrılmayı düşünüyorsunuz da o zaman babasız kalmıyor mu ?

Yedek sağlam olsa eyvallah yani öyle mi ?

Yaraya işemek gibi olmuş durumun.
Acınası haldesin çocuğuna acıdım biliyo musun iki yüzlü bir anneye sahip !
Daha çok şey yazılırdı da gerek yok senin gibilere laf bile anlatilmaz.
Allah senin gibi kadınları düşmanıma bile yaklastirmasin.
Sizinki aşk mi sandin ?
Adam gelmiş birlikte olmuş hevesini almış karisina gitmiş sahi ne düşündün?
Eşini aldatan kadina guvenecegini mi sandin o adamin ?
Sahi sen nasil inandin adama karisini aldatti seninle ?
Öff kendi benliğine saygin olsun ya biraz !

Eşlerinizin ve çocuklarınızın ahı bir ömür boyu ikinizin de peşinizi bırakmaz inşallah

Çocuğunuz babasız büyümesin diye kendi çocuğunuzu düşünüyorsunuz da o adamın çocuklarının sizin bu ilişkiniz yüzünden babasız kalabileceğini neden düşünmüyorsunuz?Diyelim ki her ikiniz de boşandınız,güvenebilecek misiniz birbirinize?İçinizde şüpheler olmayacak mı “bu daha önce karısını/kocasını benimle aldatmıştı benide bir başkasıyla aldatır mı?” diye?Ve tüm bu şüpheler bir de her iki eşin ahı/karması varken üzerinizde mutlu olabilecek misiniz?
Herkes hata yapabilir,ama 1 ama 2 fakat siz ısrarla bu hatayı yapmaya devam ediyorsunuz.Kendinize gelin.Boşluktasınız,o yüzden ilk karşınıza çıkanı aşk sanıyorsunuz.
Kanal D’de yeni bir dizi başladı bu temalı,sadece 10 dakika sabredebildim o evli adamla birlikte olan arsız hayasız kıza,sinirden küplere bindim resmen dizi bile olsa...Gerçek hayat versiyonları çok daha sinir bozucu

Gercekten soylemesi kolay..bende aldatildim bundan 6 yil once.evliligimin netedeyse ilk yillarinda.ne demek oldugunu cok iyi biliyorum.onun evliligine zarar gelmesini istemiyorumki sadece seviyorum ama kendi icimde.aramiyorum rahatsiz etmiyorum..

Evliliğine ve iki çocuğuna zarar verdiniz. Ay siz diye yazmak gelmiyor içimden.

Günah çıkarmaya çalışma burada. O iki çocuğun ve kadının günahı hep boynunda olacak , tabi eşinin ve çocuğunun da.

Back
X