Evli insana asikolmak

Tesadufen oldu hersey boyle bir arayista degildim.amacim birisini bulmak sevmek vb seyler degildi kesinlikle.ama sonuc boyle oldu.hic tahmin etmeyecegim aklimin ucundan dahi gecmeyecek birseydi bu..ayrica ona hicbir zaman esinden bosan demedim dememde...
Ne kadar koca yürekli bir kadın!

Boşan demem ama birlikte olurum..

Tesadüfen bir anda seviştiniz kendisiyle de zaten. 😑

Adam bosansa gözünüz çocuk falan da görmez ayrıca değil mi?

Ortada bir yanlis yok ki.Iki yanlis var.

Hadi sen bir hata yaptın evli oldugun icin.Peki ya o ?o da evli biriyle birlikte.

Imkansiza el ele yurumek.Saniyorsun o sana gül bahcelerimi vaad edecek.Acaba esine ve kadinlara karsi senin hayal ettigin gibi birimi.Bence degil.Durust ve duzgun olsaydi evli ve bir başkasinin dokundugu kadina baska gozle bakmazdi.

Seni yargilamiyorum ama bu bir alisveris.Karsilikli kullanim.Ikinizde nikah veya nikahsiz birine aitsiniz esiniz degil sadece cocuklariniza da aitsiniz. Onlarin yuzune bakabilecek ebeveynler olun!.

Lütfetmişsiniz. Çok yüce gönüllüsünüz
Gercekten soylemesi kolay..bende aldatildim bundan 6 yil once.evliligimin netedeyse ilk yillarinda.ne demek oldugunu cok iyi biliyorum.onun evliligine zarar gelmesini istemiyorumki sadece seviyorum ama kendi icimde.aramiyorum rahatsiz etmiyorum..

Herkes suclamis bence kadin bunalima girmiş esi alkol alip kumar oynayan biriymis demekki cocuguylada ilgilenmiyo babalik tam yapmiyor ama tabiki aldatmamali yinede... İnsaniz buyuk konusmamak lazim. Burada herkes cok yukleniyor ya :KK66:
Evli misiniz? Çocuğunuz var mı? Ya da babanız annenize böyle bir şey yaşattı mı? Onun acısını yaşasaydınız bunu söylemezdiniz

Belkide tam olarak duymak istedigim buydu ondan.ama hic soylemedi hala seviyorum kaubetmek istemiyorum diyor.bu arada tam olarak hayatimdan cikmadi hala gorusuyoruz
E bütün çapkın evli adamlar sevgililerine oyle diyor. Seviyorum vs.. Başka türlü nasıl tutacak elinde?

Ortada bir yanlis yok ki.Iki yanlis var.

Hadi sen bir hata yaptın evli oldugun icin.Peki ya o ?o da evli biriyle birlikte.

Imkansiza el ele yurumek.Saniyorsun o sana gül bahcelerimi vaad edecek.Acaba esine ve kadinlara karsi senin hayal ettigin gibi birimi.Bence degil.Durust ve duzgun olsaydi evli ve bir başkasinin dokundugu kadina baska gozle bakmazdi.

Seni yargilamiyorum ama bu bir alisveris.Karsilikli kullanim.Ikinizde nikah veya nikahsiz birine aitsiniz esiniz degil sadece cocuklariniza da aitsiniz. Onlarin yuzune bakabilecek ebeveynler olun!.
Tesekkuler boylede olacak baska tercih hakkim yok zaten.cocugum herzaman oncelikli oldu yinede oyle olacak...ben herseyi icimde yasiyorum bu beni cok incitiyor

Gercekten soylemesi kolay..bende aldatildim bundan 6 yil once.evliligimin netedeyse ilk yillarinda.ne demek oldugunu cok iyi biliyorum.onun evliligine zarar gelmesini istemiyorumki sadece seviyorum ama kendi icimde.aramiyorum rahatsiz etmiyorum..

e o zaman çocukta yokmuş neden boşanmadınız?

Pes yahu.
Aynı şeyi yaşayıp, başka bir kadının da yaşamasına sebep olmak.
Hala görüşüyor mussunuz, başka bir mesajınız da yazmışsiniz.

Birde seviyorum demeyin yahu demeyin.

Gercekten iki sevgili çok güzel pozisyonlarda! çalışmışsınız. Kocanızı geçtim çocuğunuzun gözündeki pozisyonu hiç düşündünüz mü?

Ortada evlilik kalmamış ki neden boşanmak için 2. adama bağlısınız? Boşanın ve yeni bir sayfa açın. Bence 2. adamdan size zaten hayır gelmez, o da boşansa bile ihanetler üzerine evlilik inşa edeceksiniz ve birbirinize asla tam olarak güvenemeyeceksiniz, kaldı ki sanal aşk yaşıyorsunuz ve büyük ihtimalle adam gerçekte sizin sandığınız gibi biri bile değil, arzu ettiğiniz kendi hayal dünyanızda şekillendirdiğiniz bir karakter.

Tesekkuler boylede olacak baska tercih hakkim yok zaten.cocugum herzaman oncelikli oldu yinede oyle olacak...ben herseyi icimde yasiyorum bu beni cok incitiyor
İçinizde mi yaşadınız?

Adamla birlikte olan kimdi peki?

Bir mesajınız diğerini tutmuyor.

Çocuğu önceliği olan anneye bakın hele 😩

E bütün çapkın evli adamlar sevgililerine oyle diyor. Seviyorum vs.. Başka türlü nasıl tutacak elinde?
Ve ben boyle birsey yasayacagimi hicccc dusunmezdim.disardan kimsede tahmin edemez.ayaklari uzerinde duran guclu bir kadin rolundeyim.bu tarz bir olayin icine nasil girdim bu hale nadil geldi olaylar ...onu tanimak bana cok iyi geldi iyi hissetmeme mutlu olmama sebeb oldu.ama dediginiz gibi

Onu arama ve yazma! Seni kullanıyor.Heyecan arıyor.Onun icin alternatifsin.Bunu bir arkadasima da boyle soylerdim.Bosanirsan git baska birini bul aptalmisim diyeceksin..Bunu yasayan ve bedel odeyen tanidiklarim var.Suan imkansiz sana cazip geliyor.O baskasinin ve oyle kalicak.

Back
X