Evli insana asikolmak

var.esimle sikintilarimiz evlilik surecinde hep oldu onlara girmeyecegim ama cocugumuz oldugu icin babadiz kalmasin dite bosanmadim.yoksa esimi sevdigimden degil
Belli ki bilmiyorsunuz ama boşanınca eşlikten boşanıyorsunuz, anne babalıktan değil. Çocuğu bu kadar düşünüp evlilik dışı ilişki yaşamak ne kadar zıt bir durum. Çocuğa boşanarak mı daha çok zarar vermiş olursunuz yoksa evlilik dışı ilişki yaşayarak mı?

asik olmustuk birbirimize.
Hah buna da ayrı bitiyorum. Aşık olmuşmuş. Ne aşkı ya ne aşkı? Aşk bu kadar basit birşey mi? Yaptıklarınıza kılıf uydurmaya çalışmayın, siz ne eşinizi ne çocuğunuzu düşünüyorsunuz. Siz sadece kaçamak yaşamayı seviyor, monoton hayatınıza heyecan arıyorsunuz. Bu kadar, fazlası değil. Lütfen ağzınıza aşk kelimesini alıp kirletmeyin.

Cocukla birlikteligin ne baglantisi var
Çookk alakası var.
Çocuğunuzu düşündüğünüz için boşanmayı tercih etmiyorsunuz ya hani, neden peki evli adamlarla sevgili olup birlikte oluyorsunuz? Sizin çocuğunuza en çok hangi durum zarar verir? Annesiyle babasının medeni bir şekilde boşanması mı yoksa annesinin evliyken evli erkeklerle sevgili olması mı? Mantık var mıdır sizde? Kullanır mısınız?

Allah ıslah etsin. Bazen burada okuduğum şeylerin yalan olduğunu düşünüyorm. Hayır hayır bu kadarda değildir diyorm. İnsan bunu ne diline alabiliiir nede yazabilir diyorm. Size tek söylenecek söz ALLAH ISLAH ETSİN

Meehaba hanimlar..oncelikle az cok neler diteceginizi tahmin ediyorum ama yinede yazacagim cunku bunu kimseye anlatamam
Evliyim bir cocugum var.esimle sikintilarimiz evlilik surecinde hep oldu onlara girmeyecegim ama cocugumuz oldugu icin babadiz kalmasin dite bosanmadim.yoksa esimi sevdigimden degil.iyi kotu ilerleyen bir evlilik.internette birisitle tanistim oda evli iki cocugu var.birbirimize bir anda cok baglandik surekli sik sik konusuyor mesajlasiyorduk..sanki tanisali cok uzun zaman olmus gibi.farkli sehirlerde yasiyorduk 2 ay sonra beni ziyarete geldi.ve biz iyice birbirimize baglandik ve birlikte olduk.onunda esiyle sikintilari vardi vs.herzaman beni cok sevdigini dile getiriyordu.asik olmustuk birbirimize.esimle iyi olmamama ragmen yaptigimin yanlis oldugunu biliyotdum ve vicdan azabi cekiyordum ve dayanamadim bu iliskiye son verelim dedim ve bitirdim.kisa bir sure yaxismadik ve ben dayanamadim tekrar ona yazmaya basladim..yine gorusmeye basladik fakat eskisi gibi degildi artik.birseyler degismisti onda.artik sik gorusemiyorduk isleri vardi hep...ve ben o benden kactikca ona daha cok baglaniyorum.bu arada o muhendis bende iyi bir poxisyonda calisiyorum.esimle ev arkadasi gibiyiz cinsellik yok denecek kadar az.tabi bu durum beni hakli cikarmaz hakliyim demiyorum zaten.hatamin farkindayim.onun icin bosanmayi daha goze aldim ama o car mi yok mu emin degilim..cok sevdim 😔

KK nın yumuşak karnını bilenlerin aksiyon olsun diye açtığı konulardan bu, yoksa aklı başında insan işi değil....

Bazı erkekler fake hesapla evli bekar farketmez yazıyorlar öylelerinden nefret ediyorum ya siz de evlisiniz bide nasıl böyle bir hata yaparsınız. Eşini aldatan adamdan hayır mı gelir bile bile lades . Eşinden ayrıl yazık adama üzüldüm.

Meehaba hanimlar..oncelikle az cok neler diteceginizi tahmin ediyorum ama yinede yazacagim cunku bunu kimseye anlatamam
Evliyim bir cocugum var.esimle sikintilarimiz evlilik surecinde hep oldu onlara girmeyecegim ama cocugumuz oldugu icin babadiz kalmasin dite bosanmadim.yoksa esimi sevdigimden degil.iyi kotu ilerleyen bir evlilik.internette birisitle tanistim oda evli iki cocugu var.birbirimize bir anda cok baglandik surekli sik sik konusuyor mesajlasiyorduk..sanki tanisali cok uzun zaman olmus gibi.farkli sehirlerde yasiyorduk 2 ay sonra beni ziyarete geldi.ve biz iyice birbirimize baglandik ve birlikte olduk.onunda esiyle sikintilari vardi vs.herzaman beni cok sevdigini dile getiriyordu.asik olmustuk birbirimize.esimle iyi olmamama ragmen yaptigimin yanlis oldugunu biliyotdum ve vicdan azabi cekiyordum ve dayanamadim bu iliskiye son verelim dedim ve bitirdim.kisa bir sure yaxismadik ve ben dayanamadim tekrar ona yazmaya basladim..yine gorusmeye basladik fakat eskisi gibi degildi artik.birseyler degismisti onda.artik sik gorusemiyorduk isleri vardi hep...ve ben o benden kactikca ona daha cok baglaniyorum.bu arada o muhendis bende iyi bir poxisyonda calisiyorum.esimle ev arkadasi gibiyiz cinsellik yok denecek kadar az.tabi bu durum beni hakli cikarmaz hakliyim demiyorum zaten.hatamin farkindayim.onun icin bosanmayi daha goze aldim ama o car mi yok mu emin degilim..cok sevdim 😔

Hadi kocanizi sevmiyorsunuz diyelim, çocuğunuza rağmen nasıl başka adamların birkaç gecelik eğlencesi oluyorsunuz orasını hiçbir zaman anlayamayacagim. O cocuklarin yüzü, gözünüzün önüne gelmiyor mu hiç, ha onların babasına yapmışsınız bu ihanet ha onlara. Çocuklarınıza nasıl ihanet ediyorsunuz sonu olmayan, imkansız ve çirkin şeyler için?

Ahh ne kadar tatlısın bebeğim boşanmayı göze aldın demek vayy anasini arkadaş ne büyük hamle şimdi seksinizin ayy pardon aşkınızın karşısında kimse duramaz ...

Ahlaksızlığın cinsiyeti olmuyor işte...
Aldatmak nedir ya, başkasını canınız istiyorsa boşanın. Böyle daha heyecanlı mı oluyor

Hani marjinal bizdik

ne yasamlar var be hikaye gibi geliyo bana bunlar hep. Ya nasil vicdansızlık nasi iciniz sizlamaz uf hic mi pişman olmadınız. Ayiplamak istemiyorum allah korusun ama ya boşanmanın lazım yani yazik.

Çocuğundan da mı utanmadın.
Bir bilse annesinin ne iğrenç biri olduğunu,yaptıklarını, sizden nefret eder
Keşke bilse. Haketmiyorsunuz çünkü.. Eşinizi tanısam uyarmak isterdim. Boşanınca çocuğu alsa sizden keşke.

bazen burası kilise, dinleyen kadınlar papaz da millet günah çıkarıp sonra da "oh anlattım artık eskisi gibi devam edebilirim" diyor gibi hissediyorum.
madem ilgi-sevgi ihtiyacınız var boşanın.
çocuğunuz babasız büyümesin diye babasını aldatan bir anne ile yaşamasına razı oluyorsunuz.
allah aşkına bu konuyu açanlar bir daha çocuğum da çocuğum için boşanamıyorum demesin.
boşanıp başka biri ile birlikte olmak ayrı boşanmadan gidip ilişki yaşamak ayrı.
bu mu çocuğu babasız bırakmamak yani.

ben kendime kızıyorum işe geldiğimde bdvye gireyim göz ucuyla bakayım diyorum sabah -1 ile başlıyorum güne. bunu artık sonlandırmalıyım.
hakkınızda hayırlısı

Ve yeni üyelik değil. Belki konu sahibi esiyle birlikte makara olsun diye böyle konu acti. Inanmak zor valla

Yav tamam asik olabilirsin de
Evli olunca kendine hakim olursun,adam seni aldatti diye sen de ayni seviyeye dusmek zorunda degilsin ki.
Gittigin adamdakiyle evdeki arasinda ne fark var sevisme acisindan? Degisik bir seyse hadi gittigine degsin. O da yok. Ikisinde de ayni organ,ikisinde de sayisi ayni. Sadece kullanma yetenegi farkli olabilir onda da evdekini hos gorursun onca yilin hatrina. Aha bu kadar yani olay.

Back
X