Evli insana asikolmak

Çocuğu olan bir annenin kıssasa kıssas yapmasını doğru bulmuyorum. O çocuğu dürüstlükten , güzel ahlaktan bahsederken yüzü kızarmamalı insanın. Ve biri aldattı diye aynısını yapmak insanın kendi değerini düşürür
tabiki oyle de işte hırsla sinirle yazılmış birşey. yani kocası da kendi de aynı b...muş demek istedim. Kocanın üzülünecek bir yanı yok yani. olan karşı tarafın eşı cocuklarına olmuş.

Meehaba hanimlar..oncelikle az cok neler diteceginizi tahmin ediyorum ama yinede yazacagim cunku bunu kimseye anlatamam
Evliyim bir cocugum var.esimle sikintilarimiz evlilik surecinde hep oldu onlara girmeyecegim ama cocugumuz oldugu icin babadiz kalmasin dite bosanmadim.yoksa esimi sevdigimden degil.iyi kotu ilerleyen bir evlilik.internette birisitle tanistim oda evli iki cocugu var.birbirimize bir anda cok baglandik surekli sik sik konusuyor mesajlasiyorduk..sanki tanisali cok uzun zaman olmus gibi.farkli sehirlerde yasiyorduk 2 ay sonra beni ziyarete geldi.ve biz iyice birbirimize baglandik ve birlikte olduk.onunda esiyle sikintilari vardi vs.herzaman beni cok sevdigini dile getiriyordu.asik olmustuk birbirimize.esimle iyi olmamama ragmen yaptigimin yanlis oldugunu biliyotdum ve vicdan azabi cekiyordum ve dayanamadim bu iliskiye son verelim dedim ve bitirdim.kisa bir sure yaxismadik ve ben dayanamadim tekrar ona yazmaya basladim..yine gorusmeye basladik fakat eskisi gibi degildi artik.birseyler degismisti onda.artik sik gorusemiyorduk isleri vardi hep...ve ben o benden kactikca ona daha cok baglaniyorum.bu arada o muhendis bende iyi bir poxisyonda calisiyorum.esimle ev arkadasi gibiyiz cinsellik yok denecek kadar az.tabi bu durum beni hakli cikarmaz hakliyim demiyorum zaten.hatamin farkindayim.onun icin bosanmayi daha goze aldim ama o car mi yok mu emin degilim..cok sevdim 😔
keşke birlikte olmadan önce yazsaydınız
belki bu yoldan döndürülebilirdiniz
şu an ne diyeceğimi bilemiyorum

Kalben bir şey hissedebilirsin okeydir belki ama yatmak olmamış.
Boşanın ne isterseniz yapın.

Biz burada ne yazarsak yazalım
yaşadığınız vicdan azabı kadar dokunmayacak size, hatta belki tepkiler rahatlatacak bile sizi.
Çünkü hata yaptığınızın farkındasınız.

Mutsuz giden evliliğinizde kendinizi haklıyken haksız duruma düşürdünüz. Anlatımınıza göre size senelerce çektiren eşinize büyük bir koz verdiniz. Çocuğunuzun yüzüne eskisi gibi bakamayacaksınız artık, mahçubiyet yiyip bitirecek sizi. Yaşlanıp dinginliğe en çok ihtiyaç duyduğunızda bile içinizi kemirecek bir yük aldınız omuzlarınıza. Bir insan kendine bu kadar kötülüğü yapmışken tanımadığınız insanların söyledikleri ne kadar koyar ki.

Allah hidayet versin, umarım daha üzücü olaylar yaşamadan toparlanırsınız.

Korkunç. Çocuğunuz babasız kalmasın diye boşanmıyorsunuz ama başka çocukların babasız kalmasına da misssler gibi vesile oluyorsunuz elin adamı ile. İkiniz de eşlerinize ihanet ediyorsunuz. Yok sevgi bitmiş şu bu kendinizi kandırmayın. Ayrı da yatsanız resmi olarak evli iseniz resmi olarak kocanız ise yaptığınızı hiçbir şey aklamaz. Eşiniz size ne yapmıs olursa olsun o yaptı ben de yaotım demek de sizi daha masum yapmaz aksine sizi de onun seviyesine düsmüs birisi yapar. O birlikte olduğunuz erkek müsveddesi de karısını terk etmeyip sizinle gönül eğlendiriyor tahminen haberiniz olsun. Sevgiye açlığınızla iradesizliğiniz birleşip de felaketiniz olmasın aman dikkat. Eşinize de deyin eğer bu yaptığınızdan utanmıyorsanız. Ha diyemiyorsanız demek ki utanılacak bir şey yapmışsınız.

Son düzenleme:
Meehaba hanimlar..oncelikle az cok neler diteceginizi tahmin ediyorum ama yinede yazacagim cunku bunu kimseye anlatamam
Evliyim bir cocugum var.esimle sikintilarimiz evlilik surecinde hep oldu onlara girmeyecegim ama cocugumuz oldugu icin babadiz kalmasin dite bosanmadim.yoksa esimi sevdigimden degil.iyi kotu ilerleyen bir evlilik.internette birisitle tanistim oda evli iki cocugu var.birbirimize bir anda cok baglandik surekli sik sik konusuyor mesajlasiyorduk..sanki tanisali cok uzun zaman olmus gibi.farkli sehirlerde yasiyorduk 2 ay sonra beni ziyarete geldi.ve biz iyice birbirimize baglandik ve birlikte olduk.onunda esiyle sikintilari vardi vs.herzaman beni cok sevdigini dile getiriyordu.asik olmustuk birbirimize.esimle iyi olmamama ragmen yaptigimin yanlis oldugunu biliyotdum ve vicdan azabi cekiyordum ve dayanamadim bu iliskiye son verelim dedim ve bitirdim.kisa bir sure yaxismadik ve ben dayanamadim tekrar ona yazmaya basladim..yine gorusmeye basladik fakat eskisi gibi degildi artik.birseyler degismisti onda.artik sik gorusemiyorduk isleri vardi hep...ve ben o benden kactikca ona daha cok baglaniyorum.bu arada o muhendis bende iyi bir poxisyonda calisiyorum.esimle ev arkadasi gibiyiz cinsellik yok denecek kadar az.tabi bu durum beni hakli cikarmaz hakliyim demiyorum zaten.hatamin farkindayim.onun icin bosanmayi daha goze aldim ama o car mi yok mu emin degilim..cok sevdim 😔

‘ birbirmze bir anda cok baglandik’ demeniz yokmu 😄 Olayi hafifletmeyemi calisiyorsununuz. Bosluk icindeydim, yazistik yazistik baglandim diyin iste durustce

İşiniz var boşanmamak için hiç bir bahaneniz yok. Bu adam için değil kendiniz için boşanın, yoksa yolunuz yol değil. Kınamıyorum ayıplamıyorum acıyorum size , maddi olarak gücünüz varken kendinizi bu hale düşürdüğünüz için. Acil bir psikoloğa ve avukata gidin lütfen

sımdı karsımda muhakeme yetenegı mevcut bırı olsa da konussam anlayacagını bılsem soyleyeceklerım bosa gıtmez de yıne de suraya yazayım da belkı dısardan okuyan gorenlere kafası karısıklara belkı aydınlanma olur

bır kere saglıklı mantıklı dusunmedıgınız surdan bellı
sırf cocuklar babasız buyumesın dıye babaları garantıye alıp cıftlemeye karar vermenız . tek akıllı sızsınız cunku , bırde su oyunlarınıza cocukları alet etmeyecek kadar analık duygunuz gercekten olsa keske ...

takıntıda var sızde adam hemen baska bırını bulmus bellı o yuzden ısım var yogunum dıyor resmen sallamıyor sızı ama takıntı hastalıgı ıste takmıssınız adama

aldatmanızdan sevmedıgınız bır evlılık oldugu bellı sevsenız zaten aldatmazsınız da benım anlamadıgım gurur onur seref nerde unutulmus ? sevmedıgın ama cocuklar ıcın evlılık surduren bırı eger mecbursa bu evlılıge oturur efendı gıbı evınde saygıyla yurutur evlılıgı cok gezenın ayagına pıslık bulasır hıc bır cocukda boyle anneyı sevıp saygı duymaz

sahsen ben ne yaptıgını bılmeyen ebeveyn ıstemezdım cocuklar ne yapsın onların sucu ne sızın gıbı bır anneye sevgısız ılgısız bır eve mahkum kalmıslar cok uzucu cocuklar ıcın cok uzuluyorum habıre dogurmaları bılıyorsunuz ama sonrası yok

Birlikte olmakla cocugumun ne alakasi var.nasil bir anne nasil bir kisilige sahib oldugumu bilmiyorsunuzki..yorum yapmak icin yorum yapmayin lutfen
böyle şeyleri elimden geldiği kadar kınamamaya yargılamamaya çalışırım
sadece bunu merak ederim
hani adamla çatır çutur seviştiniz ya
eve geldiğinizde çocuğunuzun yüzüne bakınca içiniz cız etmedi mi? onu merak ederim
bunun tersini düşünemiyorum ben elimde değil!

Keske oyle olsa.esim herzaman kumar oynadi bir cok kere borcunu kapattim hergun alkol kullananan bir adam.idda oynayan kazandigi parayi bu tarz yerlere harcayan birisi.evin gecimini cocugun masraflarini hep ben ustlenmisimdir ve hala ayni.ama cocuguyla ilgileniyor en azindan baba oldigunu arada bir hatirliyor diye oglumdan ayri kalmasini istemefim
Konu baştan aşağı saçma, ne amaçla açılmış belli değil... hadi bi m.kk yiyorsunuz da günahınıza niye şahit tutuyorsunuz anlamadım; anlattın, rahatladın mı?

Başta sadece cinsellik az olan koca, niye aldatıyorsun dedikçe, alkolik de oldu, kumarbaz da, işsiz de. Hatta o da sizi aldatmış öncesinde. Dayak da var mı, bir o eksik çünkü? Tüm bu vasıflara sahib bir adam nasıl iyi bir baba oluyor o da enteresan bir muamma.

Neyse, böyle vasat altı bir kocayı boşayıp istediğinle yatıp kalkmak varken, ille de evlilik kurumu içinde oynaşan olmak ayrı bir heyecan katıyor olsa gerek....ee bari bunu elin evli adamıyla yapmayın dicem, o da olmuyor.

Sorunuza cevap, sevişene kadar eteğinizden ayrılmayan adam, bunun ertesinde yan çizmeye başlamış hemen. Sizce kutunuzda "mutlu bir son" sizi bekliyor mu?

Back
X