Evli insanlar, anne babaya kaç günde bir gidilmeli?

Evet ama ya suan evdeyım ama ıs olacak. Ev ısı kpss. Ben gıdıp bos bos oturmak ıstemıyorum. Haftada bir uygun. Kendı ugrar kar
Sakın boyle alıstırma sonra hep boyle gider hastayım de halsizim de ama esine istemiyorum deme kotu olursun suclu olursun cok karnım agrıyor basım agrıyor bacagımı burktum bugun boyle gecıstır ki kadın anlar sonra ama istemiyorum dersen kotu sen olursun biraz zeki duşun

Sakın boyle alıstırma sonra hep boyle gider hastayım de halsizim de ama esine istemiyorum deme kotu olursun suclu olursun cok karnım agrıyor basım agrıyor bacagımı burktum bugun boyle gecıstır ki kadın anlar sonra ama istemiyorum dersen kotu sen olursun biraz zeki duşun
Haklısın. Peki haftada bir nasıl. Sınavım var. Ders calısmam gerek falan derim. Aılesine de duskun. Ama eşimle mutluyum. Sadece annesı asırı ogluna duskun

Annemi her ozledigimde giderim,bazen hafta da1,bazen 2-3 güne bir..çocukları alıp giderim,eşim karışmaz.. o gezme insanı değil ona da gel demem,isterse eşlik eder..onun ailesine pek gitmeyiz,onlar gelir cocuklari ozlediginde genelde..eskiden haftada geliyorlardı,eşim ayarı çekince ayda 1 e düştü.gelmeleri sorun değildi yanlış olmasın,kaynanam evimin düzenini değiştirince eşim tersledi,o oldu.
Off evet sürekli akıl falan verıyorlarya bende sıkılıyorum

Kışlık sosunu falan kendin yap şimdiden başlamasın beraber kışlık yapma fantezilerine falan :)ayyy üzgünüm ama kendi k.v mi gördüm birazcık ev oturması,gün falan bi ara aklımı kaçıracaktım kırılmasın diye bir iki kere gittim sonra her gittiği yere beni de çağırmaya başladı gidiyorum ama bi yandan da canım sıkılıyor derken bu gittiğim yerlerdeki teyzeler olayı benimsedi bana haberli gelmek istediler bi kere kabul ettim sonra ev taşıdım hayırlı olsuna gelmek istediler o benim için milat oldu k.v sana gelmek istiyorlar falan dedi ben oralı olmadım bir iki kere daha soyledi kabul etmedim gerek yok sagolsunlar dedim:) sonrada k.v nereye cagirdıysa gitmedim önce ufak bahaneler uydurdum sonra sıkılıyorum gelmek istemiyorm dedi konu kapandı sen sen ol olayı bu noktaya getirme
Cok haklısın. Yok yok suan haftada bir. Insallah daha da azalacak bu. Ya ınsallah atanırım da baska sehre gıderım. Bana dayısını falan cagır evıne demıstı. Ama bızı de evden arabayla alın dedi. Cagırmıycam öyle kaynasın arada. Zaten ben kaynanamla dedım. Sıkılıyorum kadın oturmalarını sevmiyorum dedım. E sende kadın oldun artık dedı

Çok güzel söylüyosunuz da ben bunu kv ye desem tamam kızım haklısın doğru söylüyosun der , ondan sonra ya yüzyüzeyken ya telefonda özledimmm ya hiç gelmiyosunuz diye baskı yapıyo vicdan yaptırıyo bu söylemle nasıl başa çıkıcam peki zaten mümkün oldukça gidiyoruz ve ben henüz nişanlıyım 6 gün çalışıyorum nişanlımda çalışıyo ama istiyo ki ya her haftasonu ya da her haftaiçi gidelim ben daha nişanlıyken bu kadar sık gelip gitmek istemiyorum 1 günüm var onu da kendime ayırmak istiyorum evden bile çıkmak istemiyorum yani nişanlımla bile bişey yapasım gelmiyo haftanın yorgunluğunu atamıyorum
Nısanlınızın anlayışı olması gerek

ay kendim yaşamış kadar bunalıyorum birde eltimle sürekli kıyaslaması , x ablan abin askerdeyken de tek geliyodu bize , yani sen tek gelmiyosun diyo, olabilir o aynı yerdeymiş ben çalışıyorum 1 pazarım var minibüs saatleri akşam bitiyo nasıl döncem diyorum bunları da düşünmek lazım hep gel gel olmuyo diyorum kv şok :KK70:
Haha. Banada haftaıcı gel tek basına dedı. Gıtmıycem ya. 2vesaıt birde aman aman kalsın

Kaynanama haftada bir gideriz ama artık sıkıldım haftasonu bir günüm hep o sekilde gidiyor. 5 sene oldu evleneli ama gitmesem surat yaparlar hic çekemem. Annem yakınımda oturuyor ona ragmen cok gidemiyorum isim oluyor çocuk var çalışıyorum vaktim olmuyor. Cocuguma annem baktığı icin sabah evden çıkarken ve eve gelirken goruyorum annemi. Esimle de haftada bir gideriz mutlaka ya da annemler gelir. Işim yoksa oturmaya giderim anneme ki anneme cok duskunumdur ama herseyin bir sınırı var. Herkesin işi gücü kendi hayatı var sonucta. Cocuk varsa daha zor oluyor gitmek.
Öylee yaa anlamıyorlar. Kendılerı 24 saat evde. Bende haftasonu calısıyorum. Atanınca sırf bu yuzden bu sehre gelmıycem

Haklısın. Peki haftada bir nasıl. Sınavım var. Ders calısmam gerek falan derim. Aılesine de duskun. Ama eşimle mutluyum. Sadece annesı asırı ogluna duskun
Fazla takma bunları kafaya mutsuz olursun algısına bırak sen hep bir bahane bul gunluk bahane bulma canım sende bu hafta adet oldum midem bulanıyor oyle gecıstır tam hafta bitmeden Baska bsıy bul bu sekılde bir sure devam et evde kocana yemek yap supriz yap bu gunu özel gün olan ediyorum de basbasa kalcaz de hatta bu haftayı romantik gecırelım de biraz uyanık ol

Fazla takma bunları kafaya mutsuz olursun algısına bırak sen hep bir bahane bul gunluk bahane bulma canım sende bu hafta adet oldum midem bulanıyor oyle gecıstır tam hafta bitmeden Baska bsıy bul bu sekılde bir sure devam et evde kocana yemek yap supriz yap bu gunu özel gün olan ediyorum de basbasa kalcaz de hatta bu haftayı romantik gecırelım de biraz uyanık ol
Ama sakın kocana hissettirme kaynanamdan kactıgını dogal davran ayy annenlerı cok seviyorum de. Bak ben o hatayı yapdm sakın ailesini kotuleme mutsuz olursun kardesım sakın

Nısanlınızın anlayışı olması gerek
Gerek ama nerdeeee, eltim aileyi çok üzmüş zamanında gelip gitmek istememiş kendi ailesine gitmek orda vakit geçirmek için hep tartışma ayrılık vs. kv yi çok eleştirmiş eşine annen şöyle annen böyle diye, şimdi ben annesiyle ilgili bişey desem sende onun gibi mi olcaksın annem napıyo ki kendi halinde biri moduna giriyor hani gerçekten ortada yanlış bişey varsa bile eleştiremezsin

Bunlara inanıyolar mı , yani ben yapsam nişanlım bahane saydığımı anlar bir süre sonra

Çok güzel söylüyosunuz da ben bunu kv ye desem tamam kızım haklısın doğru söylüyosun der , ondan sonra ya yüzyüzeyken ya telefonda özledimmm ya hiç gelmiyosunuz diye baskı yapıyo vicdan yaptırıyo bu söylemle nasıl başa çıkıcam peki zaten mümkün oldukça gidiyoruz ve ben henüz nişanlıyım 6 gün çalışıyorum nişanlımda çalışıyo ama istiyo ki ya her haftasonu ya da her haftaiçi gidelim ben daha nişanlıyken bu kadar sık gelip gitmek istemiyorum 1 günüm var onu da kendime ayırmak istiyorum evden bile çıkmak istemiyorum yani nişanlımla bile bişey yapasım gelmiyo haftanın yorgunluğunu atamıyorum
şuan nişanlıysanız daha iyi o zaman birazcık dişinizi göstereceksiniz. alacaksınız nişanlınızı karşınıza açık açık neyden rahatsızsanz söyleyecekseniz. Şuan nişanlıysanız bazı şeylere hayır demek daha kolay ve gitöeyecekseniz işim var diyecekseniz. Bu durumu çözmeden evlenmeyin cunku herkesin kendine göre hayatı oldugunu bazen buyukler anlamaz bunu nişanlınıza anlatmanz gerek. ben nişanlıyken eşimle her şeyi konustum tuhaf gelecek maddi duruma kadar konustum . A dan Zye . söyleyeceksenız nişanlınıza baktınız anlamıyor sonunda yeter diyecekseniz patlayacaksınız. bende sık sık gitmeyı seven taraf değilim. Nişanlıyken gitmedim çğırdılar mı elbette çağırdılr ama gitmedim yalan yok. Bastan gitmediğim için ısrar azaldı. şuanda da çağırmazlar biz gideriz hatta ben söylerim gidelim diye.. her gittiğimde de bir şeyler götururum . Nişanlınıza açık açık söyleyın böyle oldukça içimden gelmiyor biz mi karar versek bu gelip gitmeleri böyle bana çok sıkıntı oluyor dinlemiyorum seninle vakit geçiremiyorum seni özluyorum fln filan. ALIŞTIRMAYIN.. VE LUTFEN USLUBUNUZLE DE SESINIZ ÇIKSIN..

şuan nişanlıysanız daha iyi o zaman birazcık dişinizi göstereceksiniz. alacaksınız nişanlınızı karşınıza açık açık neyden rahatsızsanz söyleyecekseniz. Şuan nişanlıysanız bazı şeylere hayır demek daha kolay ve gitöeyecekseniz işim var diyecekseniz. Bu durumu çözmeden evlenmeyin cunku herkesin kendine göre hayatı oldugunu bazen buyukler anlamaz bunu nişanlınıza anlatmanz gerek. ben nişanlıyken eşimle her şeyi konustum tuhaf gelecek maddi duruma kadar konustum . A dan Zye . söyleyeceksenız nişanlınıza baktınız anlamıyor sonunda yeter diyecekseniz patlayacaksınız. bende sık sık gitmeyı seven taraf değilim. Nişanlıyken gitmedim çğırdılar mı elbette çağırdılr ama gitmedim yalan yok. Bastan gitmediğim için ısrar azaldı. şuanda da çağırmazlar biz gideriz hatta ben söylerim gidelim diye.. her gittiğimde de bir şeyler götururum . Nişanlınıza açık açık söyleyın böyle oldukça içimden gelmiyor biz mi karar versek bu gelip gitmeleri böyle bana çok sıkıntı oluyor dinlemiyorum seninle vakit geçiremiyorum seni özluyorum fln filan. ALIŞTIRMAYIN.. VE LUTFEN USLUBUNUZLE DE SESINIZ ÇIKSIN..
Dediğiniz gibi söylüyorum mesela ve gerçekten işim oluyor yorgun oluyorum, afedersiniz evime gittiğimde yorgun olduğumda annem babam yerimden kaldırmaz yemeğim önümde çamaşırım dolabımda , bi pazarım var onda da annemle evi temizlemek isterim yatıp dinlenmek isterim annem bize iş bırakmaz genelde bir haftasonumun olduğunu bildiği için ama bende ona yardım etmek isterim yani pazar gidemezsek haftaiçi gitmek istiyor iyi tamam güzel ama nişanlımla aramız bozuk olduğunda da gittiğimizde belli oluyo ve artık ben eskisi gibi bişey yokmuş gibi yapamıyorum ciddi oturuyorum önceden şen şakraktık bilerek yapmıyorum içimden gelmiyo mesela o zaman da kv beni yalnız yakalıyo ya da ertesi gün arıyo neyin var diye sürekli darlıyo yani ben bişey demesem annemi arıyo sanki bizim evde bi sıkıntı varmış da benim moralim ondan bozukmuş gibi ,babanla biz bişey mi yaptık acaba diye düşünüyoruz diyo ama katiyen kendi hallerine bırakayım demek yok ne olduğunu öğrencek şimdi böyle sorunca da olur olmaz zamanda siz öyle yapmıştınız siz böyle yapmıştınız da demek olmuyo çünkü kv nin birden tansiyonu çıkar hastanelik olur ihale bana kalır ben beni üzen şeyleri ifade etcem diye birden suçlu olurum, kv den de kp den de soğudum ,biz gitmeyince kv yle telefonda konuştuğumda diğer gelininin gelmesini gitmesini nasıl vakit geçirdiklerini yardım ettiklerini anlatır ,etsin 10 yılda anca ben gelince siz kıymetli olmuşsunuz etsin yani diyesim geliyo napayım kıskançlık duygum yok ama bu söylemler yüzünden olcak diye korkuyorum kendimden ya

Gıt bıdefa oradayken ya cay dok yada bi sakarlık yap iyi davranma kız iyi gorunen sinsi ol kv ye kesinlikle iyi davranma ama esine ayy anneni cok seviyorum de bende cok cektım
Bunu yapınca bidaha çağırmıcağını düşünmüyorum ,mümkün olduğunca çalışmanın ve coronanın arkasına sığınıyorum

Cuma annesıgıle kahvaltıya gıtcez. Ama haftaya bende bızımkılerde gıdelım sızınkıler gitmeyelım dıycem nasıl

Back
X