Arkadaşlar böyle bi başlık açtım diye kıskanıyorum havası sezilmesin lütfen.
Bi akrabamızın benden iki yaş büyük kızı bu bayram bize ziyarete geldi.Buyur ettik bayramlaştık falan oğlu da vardı 2 aylık falan ben bunu bi yere yatırayım da rahat edeyim dedi.Bende odamı gösterdim orda geçen konuşmamızdan söz edicem size.
Çocuğu yatırdı aynaya baktı,ayy çok fena olmuşum suratımın haline bak sıcaktan akmış makyajım vs dedi.
(Kendisi sivri dilli kendini beğenmiş ve kıskanç biri herkesce böyle bilinen biri benim düşüncem değil yalnız)
Bende gerçekten iyi niyetle "o aynaya bakıp da moralini bozma, o ışık da arkadan geldiğinden çok net gösteriyo ben o aynaya bakmıyorum normal zamanda (olmayan kusurlarını gösteriyo anlamında)dedim.
Tutup demesin mi bana "ay ne bozcam moralimi evlenmişim gitmişim sen düşün artık"diye.Allah ım ne mana ben ne diyorum o nereye çekiyo.Sonra tutmuş oğlunu severken yine patavatsız patavatsız konuşmaya devam etmeler.
Bu kızı kimseler almamış mı olum gibi abuk sabuk cümleler.Ya sabır dedim ya sabır..
Derdime gelince arkadaş evlenince ne oluyo? boyunuz mu uzuyo nedir yani? ki bu kız öyle çalkantılı bi evlilik yaşadı ki istenmeyen bir gelin kendisi.Kaynanası hem sözlü hem de fiziksel olark belli etti istemediğini.Yani bilmesem..neyin cakası neyin tafrası bu anlamadım.
Bu şahıs üzerinden örnek verdim ama genelde de karşılaştığım bi durum evlilerin bekarlara böyle yukardan bakmaları.
Genelde de mutsuz evlilikleri olanlar yapıyo bunu nedense.
Ben mi alınganlık ettim sizce böyle bi cümle sarfeden insan ne tür bi kişiliğe sahip? idare etmek zorunda değilim muhttap da olmuyorum ama bu sefer kıskanıyo beni çekemiyo triplerine giriyo.Yanlış anlaşılmasın ama görüntü olarak da huy olarak da artılarım kat kat.Herkes mi imtihan arkadaş..
bahsettiğin kişinin terbiyesizliği büyük. sen ona takılma boşver. bugün evliyim diye böbürlenip milleti hor görürse yarın o evlilikte o hor görülür Allahın adaletine güven.
Bi de o kadar iki yüzlü ki ailemin yanında adeta bi melek.Babamın en sevdiği yeğenlerindendr hatta.Tatlı dilli yılan dediklerinden.Bir de tutmuş evine davet ediyo hey allah ım nasıl bi yüzsüzlük
Siz alınganlık etmemişsiniz.Bahsettiğiniz kişi sorunlu.hiç takılmayın böyle şeylere..bende bazen bu tarz konuşmalara şahit oluyorum..
Kimileri -şimdiki aklım olsaydı asla evlenmezdim diyor...
Kimileri -iyiki evlenmişim sende evlen diyorlar..
İyi niyet-Kötü niyet zaten kelimelerden bellidir.Siz bozmayın moralinizi.patavatsız insan komplekslerinden öyle konuşur.
Canım sen demişsin ya "o aynaya bakıp da moralini bozma, o ışık da arkadan geldiğinden çok net gösteriyo ben o aynaya bakmıyorum normal zamanda" kız odan öyle söylemiş. Çünkü senin söylediğin cümleden şu çıkıyor, o ayna çok net gösteriyor, gerçeklerle yüzleşip moralini bomza... aslında sen böyle demişsin, o da senin moralini bozmak için öyle demiş... Hepsi bu.. Muhtemelen art niyetle söylememişsindir, ama öyle yanlış anlamış. Boşver.
Hayatta evlenebilmekten başka hiçbir şey yapamamış, bu yüzden evliliği başarı olarak sayan insanlar böbürlenir evlilikleriyle.. Sizin hanım patavatsızmış, boşverin, bekarlık sultanlıktır deyin, gülün geçin..
Hadi orda yanlış anlaşılmaya mahal verecek bi kelime kullandım ama ya devamında söyledikleri ki sinirden aklıma gelmiyo ama öyle saçmlaadı öyle ağır konştu ki ağzım açık kaldı.bu ilk de değil her gördüğünde mutlaka diliyle yaralıyo insanları
Ben de biktim valla evlenen arkadaslarimdan, artik utanmasam gorusmiycem.
Biri daha yeni nisanlandi her firsatta laf sokar seninkinin niyeti yok galiba deyip goz bayiltirak bakar, digeri valla beni alan aldi siz dusunun der.
Gecen iki bekar olarak nisanli arkadasimizin bize "ben evleniyorum siz dusunun ahahaha"demesi uzerine sakasina aman ne kiskancaz seni bekarlik sultanlik demisler dedim bunun uzerine "siz kendinizi kandirin ben evli mutlu cocuklu olarak mutlu olucam" deyip soguk ruzgarlar estirdi. Gece 12de de bayadir konusmadigim bi'arkadasim aradi kac yil oldu iliskin dedi üc dedim aa yok mu evlilik dedi dur daha yasim kac dedim uzun bi"hıııı" cekti...
İnsanın başka bir vasfı yoksa, hayatını kocaya endeksleyip egosunu tatmin etmesi normaldir.
Hatta bu onlar için o kadar büyük bir meseledir ki kendilerini 10 yaş küçük kuzenleriyle bile kıyaslarlar. Sırf o küçük kız bile yalnız kendi ayakları üstünde duruyor, sırf evlenmek için kendini herhangi birine yamamıyor, çalışıyor ya da okuyor diye. Aslında düşününce bu lafların, onun kaçırdığı ya da yapmayı beceremediği şeylerin, sende olmasının bi sonucu olduğunu anlarsın.
Bence senin değil de, o arkadaşın üzerinde düşünmesi gereken sorunları var.
Arkadaşlar böyle bi başlık açtım diye kıskanıyorum havası sezilmesin lütfen.
Bi akrabamızın benden iki yaş büyük kızı bu bayram bize ziyarete geldi.Buyur ettik bayramlaştık falan oğlu da vardı 2 aylık falan ben bunu bi yere yatırayım da rahat edeyim dedi.Bende odamı gösterdim orda geçen konuşmamızdan söz edicem size.
Çocuğu yatırdı aynaya baktı,ayy çok fena olmuşum suratımın haline bak sıcaktan akmış makyajım vs dedi.
(Kendisi sivri dilli kendini beğenmiş ve kıskanç biri herkesce böyle bilinen biri benim düşüncem değil yalnız)
Bende gerçekten iyi niyetle "o aynaya bakıp da moralini bozma, o ışık da arkadan geldiğinden çok net gösteriyo ben o aynaya bakmıyorum normal zamanda (olmayan kusurlarını gösteriyo anlamında)dedim.
Tutup demesin mi bana "ay ne bozcam moralimi evlenmişim gitmişim sen düşün artık"diye.Allah ım ne mana ben ne diyorum o nereye çekiyo.Sonra tutmuş oğlunu severken yine patavatsız patavatsız konuşmaya devam etmeler.
Bu kızı kimseler almamış mı olum gibi abuk sabuk cümleler.Ya sabır dedim ya sabır..
Derdime gelince arkadaş evlenince ne oluyo? boyunuz mu uzuyo nedir yani? ki bu kız öyle çalkantılı bi evlilik yaşadı ki istenmeyen bir gelin kendisi.Kaynanası hem sözlü hem de fiziksel olark belli etti istemediğini.Yani bilmesem..neyin cakası neyin tafrası bu anlamadım.
Bu şahıs üzerinden örnek verdim ama genelde de karşılaştığım bi durum evlilerin bekarlara böyle yukardan bakmaları.
Genelde de mutsuz evlilikleri olanlar yapıyo bunu nedense.
Ben mi alınganlık ettim sizce böyle bi cümle sarfeden insan ne tür bi kişiliğe sahip? idare etmek zorunda değilim muhttap da olmuyorum ama bu sefer kıskanıyo beni çekemiyo triplerine giriyo.Yanlış anlaşılmasın ama görüntü olarak da huy olarak da artılarım kat kat.Herkes mi imtihan arkadaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?