evli insanların böbürlenmesi

maalesef bu tip insanlarda var hayatta . bende evlenmeden önce e ne zaman evlencen kimse yok mu lafları vardı , şimdi evlendik yine aynı tip insanlar ee çocuk yok mu yapmıyonuz mu doktora gittiniz mi laflarıyla devam ediyorlar. çocukta olsa ikinciyi sorarlar. sizene arkadaşım benim özel hayatımdan yatak odamdan !! bu tip insanlar maalesef insanların sinirini bozmaya devam ederler boşver.

hıı bide nikah büyüklüğü vardır. bizim iş yerinde bi kadın vardı benden 3 yaş küçük ama evliydi. kızım benim nikah büyüklüğüm var yani sizden büyük sayılırım derdi deli ederdi milleti.. hey allahım ya komedi

Bekarken ne zaman evliklik derler!!!
Evlenirsin bebek yokmu derler!!!
Bi tane dogurursun, ikincisi ne zaman derler!!!

Derler de derler yani :) bosver takma kafana canim...

💞Eylül'de gelen hayat sevincim💞

E iste mutlu degil ondan boburleniyo. Baskalarina satsinca mutlu oluyo demek, herkes mutsuz olsun istiyo.
He de gec ya, bu evli olmasa ayyy bekarlik ne guzel ya derdi.

Canim senin konuni okuyunca evet sana hak verdim kesinlikle haklisin böyle tipler var bende yasadim ama inan hic bir hatam yokken benimde basima gelen olay su tamamen konunun baslgndan dolayi konsyrm.biz iki yakon arkadstik bir tanede benim ayrica arkadsm vardi onlarida tanstrdm ama benm arkadsm ikiside neyse ben evlendim diger arkadsm innalmaz komplekslere girdi ya herseyimzi paylastgm en yakin dostm ben hep ona onu hic unutmadıgimi gosterdm tek kalmsn diye hep üçlü gezmeler yaptk bunun gibi seyler ama arkdasm hep memnuniyetsiz.esim gercekden cok yakiskli harika bir insan ve allahim bozmasin cok mutluyuz.neyse buda evlendi sirf ben evlendm diye ama esi cirkin ötesi bir insan kiz cok guzel bir kiz adam bunu durmadan aldatyr mutsuz bir evlilik.simdi yani bunu kendine ndn yapti ben evlendn mutluyum insan arkadsi ixin sevnmzni hemde inan esimde bende hep onu basmzn taci yaptik hata yapmsn yanlz hissetmsn ama o en yakin dostunun evli olmasndan dolayi resmen bir travma yasadi.bende bunu haketmemmadm.ve inan ne nispet ne bisey asla.ama dengi olmayan biriyle evlenmsni hic istemdm.ablasi bile o adamla evlendi diye. Simdi bile esim bana bir surpriz yapsa kendi esine soylyr hemen bana yapmysn diye anlamadgm su ben onu canm gibi severken ve mutlu oldgnda sevnrken o ndn bunu bana yapmadi mutsuz oldu mutlulgmdan.daha bu olayin devami var ve benim icime col otryr.e şimdi benim hatam evli olmakmi evlilgmde mutlu olmakmi.seninkiyle farkli bir durum ama baslikdan dolayi anlatmak istedim:)

Hahahaha takma bos ver kiz! Ama haklisin boyle olan cok var. Hatta okadar ileri giden vardiki selam bile vermiyorlardi. Sanki sultana gelin gidiyorlar
Aman herkes kendine yapiyor. Sen guler yuzlu tatli dilli olursan kazanirsin. Insanlara tepeden bakip kucumsersen Farkinda olmadan kuculen tepeden bakilan sen olursun( bunu Oyle yapanlar icin soyluyorum)...

Valla ben 2 aydir evliyim evliliğin boburlencek bi yanini göremedimm. Anca dert tasa sıkıntı:-D tek guzel yanı sevdigin insanla olabilmek inun icinde evlenmeye gerek yok artik:-D

var böyle insanlar bide nişanlıyken bile kadınlık havalarına girip böbürlenenler bile var, ben valla yüzlerine söylüyorum ne havaya giriyosun diye, arkadaşınız evliliklten başka yapacak şeyi yok demekki böbürlendiğine göre ne insanlar var yaa :))

Bu kızı kimseler almamış mı oğlum mu

laf sokmanın da böylesini hiç duymadıydım valla

evet çoğu kadın böbürlenir evlenince çünkü hala evlilik sosyal statü göstergesi

başları göğe mi eriyo hayır, bana göre evlendi diye insanların gerinmesi çok saçma

ama diğer taraftan bekar olup kıskanan yok mu, o da en az o evlenip böbürlenenler kadar çok

şu da var ki, bekar hayatını sürdürmek isteyen kadınların sayısı da artmaya başladı, o başka konu, onlara hala uzaylı muamelesi yapılıyor

Son düzenleme:
Kişi kendinde eksik olanı dis dünyaya belli etmemek icin eksiğin tam tersi seklinde rol yapıyor. Psikolojik bir durum bu. Uzman arkadaslar daha iyi bilir. Bende zamanında merak edip araştırdım bu olayı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sen de ona laf sok
Şuralara gidiyorum ama senin bebek var ya markete bile çıkamıyorsundur de
Ev işi temizlik bana göre değil filan de yani.
Eminim ortada bir kıskançlık var.

Bide bunun bekar versiyonlari var. 26 yasindayim birinci yilimiz bitti. Gecen gun bizim okuldan üst siniflardan birii gordum evlendinmi dedi dorekt nasılsın dedikten sonra.. Teşekkürler iyiyim evet evlendim dedim aaaa neden o kadar acele ettinki daha 25 yasinda evlenirlirmi yakmissin gençliğini dedi.. kendisi 27 yasinda bekar ve kafayi evlilikle bozmus biraz konusumca da evlenmeyi cok istedigini ama karsisina adam gibi biri cikmadigini benim esim gibi bir erkek ciksa hemen evlenebilecegini soyledi :////
Bu seferde ben bozuldum yani acele ettiggimi düşünmüyorum cunku hic

acele lafını boşver de, ben şu yaşıma geldim hala senin ki gibi bir koca (olumlu manada) dedikleri zaman kafamda bi tel atıyo:86::86:

Son düzenleme:
Hemcinsini aklınca zayıf yerinden vurmaya çalışmış...

Bunu zayıflık olarak gördüğüne göre evlilik onun için hayatın nirvanasıymış demek...

Beğenilmenin tek ölçütü evlenmeye layık bulunmak oysa onu buna layık bulan adamın belki de siz yüzüne bakmazsınız...

Ama o zirveye ulaşmış, yani artık göbeğini salıp kalçalarını kapılardan sığdırmasa da olur, "beğenen almış"...

O yaşına kadar kendisi için makyaj yapmamış, bir elbiseyi sırf kendi beğendiği için giymemiş, rujun erkekleri etkilecek tonunu seçmiş sadece...

Kendisi için sürmemiş demek ki...

Üzülüyorum bu kafada yaşayan insanların haline...

Mutluluğu başkalarına, şartlara bağlayıp içinde bulamayanlara...

Bekarlar "Ben istediğim zaman istediğimi yaparım, bekarlık sultanlık" derler...

Evliler "Evli, mutlu, çocukluyum"...

O an nasıl hissediyorsa öyle konuşuyor insanlar...

Sanki bekarlar eşli gidilen yerlerde "Kiminle gideceğim" diye kafa yormuyor...

Evliler de kız kıza takıldığınız ortamlarda erken kalkmaları gerektiği için muhabbeti bırakırken kedi gibi bakmıyorlar gözleri arkada...

İki durumun da avantajları, dezavantajları var...

En kötüsü rahat bir bekarlık geçiremeden evlenen kadınlarla birini sevip istediği halde yuva kuramayan kadınların durumu...

Bu iki durum yüzünden evliler bekarlarla bekarlar evlilerle çatışıyor...

Biri bekarlığa doyamamış, baba evinde istediğini yapamamış, diğeri evlenmeyi çok istiyor...

Onun dışında kalanlar kafası rahat, huzurlu, mutlu insanlar zaten...

Kısacası halinden memnun olmayan medeni halinden de memnun olamıyor...

Bahsettiğiniz kişinin düşüncesizliği ve aptallığı son derece açık. Sanki kendi evlenmişte bir halt olmuş gibi (istenmeyen gelin olmuş) bir de saçma sapan konuşuyor. Önemli olan evlenmek değil doğru kişi ile evlenmek ve mutlu bir evlilik yapmak. Yarası var ki gocunuyor bu hareketleri yapıyor. Görmemişin kocası olmuş misali.

Çünkü bazı kadınların hayattaki tek başarısı budur.

Seni alan olmadı mı diyince beni boş ver seni alan olmuş ya gerisi önemli değil deseydin keşke. Amma bozulurdu salak...

Çünkü bazı kadınların hayattaki tek başarısı budur.

Seni alan olmadı mı diyince beni boş ver seni alan olmuş ya gerisi önemli değil deseydin keşke. Amma bozulurdu salak...

valla bu yoruma bayıldım, bide bu arkadaşların tek başarısı temizlik olanlarından var, bahsettikleri tek şey temizliktir, gerçek hayatımda ben de bu insanlara tahammül edemiyorum

Kesinlikle baslginiz dogru evli insanlarin cogunda bi boburlenme sozkonusu. Boyle olmayanlari tenzih ederim. Toplumda evli olmak is sahbi olmak gibi onmli tutuluyor. Evli olmayinca da evlenemeis kimse begenmemis ben evliyim ustunum gibi laflar edebiliyolar kendi caplarinca

valla bu yoruma bayıldım, bide bu arkadaşların tek başarısı temizlik olanlarından var, bahsettikleri tek şey temizliktir, gerçek hayatımda ben de bu insanlara tahammül edemiyorum

Teşekkür ederim efenim ...

Birde çocuk bakımı, bunlardan iyi kimse çocuk bakamaz dünyada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…