- 10 Haziran 2016
- 289
- 396
- 18
- 37
- Konu Sahibi nuripapacium
Bide kendimi kurtardım bitti gitti benim için diyorsun. Yazık çok yazık insanların vicdanları nerelerine kaçmış böyle. Evet doğru sen kendini kurtardın çünkü zaten sana ait olmayan Bi Ada'mı sana ait olmadığını bile bile sırf bir heyecan kaçamak uğruna sevdiğine inandın ve egonu yeterince tatmin ettin. Heyecan kaçamak diyorum evet çünkü bu aşk değil olamaz. Bir insan her gece sevdiği Ada'mın başkasının kollarında uyumasına onun çocuklarına annelik yapmasına dayanamaz bir gün bile yaşayamaz ölür. Evet sen kurtardın kendini ama bir de dön bak o kadının yaşadığına, ona yaşattığın acıya ve travmaya bir bak. Senin bir yıl sonra bidaha aklına bile gelmeyecek olayın onun ömrünün sonuna kadar kalbinde kanayan Bi yara olacağına Bi dön bak. Evlatlarına her baktığında babalarının kendine yaptığı ihaneti ve dolaylı olarak seni, kocasını kendinden çalan kadını hatırlayacağına bir bak. Sen belki eşine sonsuz güveneceksin ve Mutlu huzurlu bir hayatın olacak, ama o kadının senin yüzünden kocasını her arayıp açmadığında geç geldiğinde ilgisiz davrandığında veya herhangi küçük bir olayda paranoya yapıp kendini yiyeceğine ömür boyu çekeceği dertlere ızdıraplara bir bak. Ha olurda bunu kendine ve kadınlığına yediremeyip eşinden ayrılırsa eğer bir gün o Zaman koskoca bir yuvayı yıktığını tertemiz günahsız evlatları ana baba sevgisinden ve aile saadetinden senin kopardığını o kadının dul kaldığını ailesinin çektiği acıları be yıllarca karşısına çıkabilecek her türlü kötülüğe bir dön bak. Ve bunların hepsine senin sebep olduğunuda hatırlat kendine. Ve hala ben kendimi kurtardım zaten diyorsan senin insanlığından ve vicdanından ben şüphe duyarım. Yapabileceğin tek şey tövbe edip Allah'a yönelmek ve o kadın için dua etmek. Daha fazla da canını yakmaya çalışma. Allah bütün kadınları ve beni senin gibi kadınların şerrinden korusun eşlerimize akıl fikir versin. Bu arada egonu çok yüceltip evli ama beni sevdi benden ilgi sevgi bekledi falandı filandı kendini kandırma. Sende diğer kadın gibi gününü geçirdiği bir objeydin . Eğer sevse zaten çocuk falan dinlemez evine kadın yapardı seni. Hala onun yanında olduğuna göre bide kimi sevdiğine dön bak istedim??
Sanirim bu durumu kimse bukadar guzel anlatamazdi