Evli, İnstagramda eşinin kardeşleri ekli olan adam ve sevgilisinin yaptığı yorumlar..

Arkadaşlar 20 yaşında bir kul hakkına girdim, hata yaptım ama soruda yazdığım evli adamın beni sevdiğine inanıp onunla ilişki yaşadım. Yaklaşık 2 yıl sürdü. Hayatımda ondan önce hiç sevgilim olmamıştı, kimsenin elini dahi tutmamıştım ve hep evleneceğim insanı beklerdim. O evli olduğunu unutmamı, mutsuz olduğunu ve çocuk için sürdürdürdüğünü, sevilmek istediğini söyledi ve onu gerçekten çok sevdim. Kendisi de bilir. Sonra benden başka bir kişiyle daha görüştüğünü öğrendim ve ilişkimiz bitti. Eşi de öğrendi, telefonda konuştuk ve masum bir kadına yaşattıklarım için çok pişman oldum. Zaten o gerçekleri anlatırken çok ağlamıştım üzdüğüm için. Kimseyi kırmak isteyen bir insan değilim asla. Bende çok ayrılmak istemiştim, hata olduğunu bile bile devam ettim ama söylediğim gibi ilk aşk, ona duyduğum sevgi, bağlılık varken ayrılmadım. Doğru değil, o..'luk bile diyebilirsiniz, haklısınız..
Bir yıldır iletişimimiz yok, görüşmüyoruz, konuşmuyoruz ve eşinin onu affettiğini biliyordum. Geçenlerde en yakın arkadaşımı İnstagram'dan takip etmiş, arkadaşım da onu takip etmiş (tanışıyorlar ben aralarında ortak kişi olduğumdan dolayı). Bugün fotoğraflarına baktım ve altında o diğer kadının yorumlarını gördüm. takma isim seçmişti ama fotoğrafından tanıdım. Her fotoğrafın altına yorum atmıştı. Hatta kızının doğum gününde, normal günlerde çekilmiş fotoğrafların altında bile yorumunu gördüm. Maşallah tam melek, Allah güzel bir ömür versin gibi yorumlar.. Kendi fotoğraflarının altına gözleri kalpli emojilerden koymuştu. Takip ettiği insanlara baktım eşinin tüm kardeşleri var, kardeşleri de kendisini takip ediyor. Çok şaşkınım. Beni ilgilendirmez tabi ama artık aleni yaşanan bir ilişkileri mi var sizce yoksa eşinden saklanmak için mi kendi adını kullanmıyor kadın? Kendi adına bir hesabı daha var çünkü. Birde benim üstüme bir şey düşer mi? Eşi kapalı, gerçekten iyi bir insan. Tekrar onu üzmek istemem, üstüme de alınmam ama gerçeği söylemeli miyim sizce? Fikrinizi almak istedim.
senin o iyi niyet emsali vicdanının sesi kısıkmıydı
o kadının kocasıyla ahlaksızlık yaparken?
şimdi kuyruğuna bastılarda sesinmi açıldı
karabulut gibi çökmüşsün ailenin üstüne!!!
ihanet nasıl acı bişeymiş
bide o masum kadının neler çektiğini düşün
üstelik senin gibi elini kolunu sallayıp çıkıp gidememiş
bak ihaneti bildiği halde ailesini bir arada tutmayı tercih etmiş
sen ise gurursuzluğunla hala o yuvayı yıkmaya çalışıyosun
kimbilir belkide sen fake hesap açtın karısına anlatmak için
senden herşey beklenir:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Hayatımda şizofreni de şizofrenik konuşmalar da gördüm ama böylesini görmedim.Tebrik ediyorum sizi :)
senin o iyi niyet emsali vicdanının sesi kısıkmıydı
o kadının kocasıyla ahlaksızlık yaparken?
şimdi kuyruğuna bastılarda sesinmi açıldı
karabulut gibi çökmüşsün ailenin üstüne!!!
ihanet nasıl acı bişeymiş
bide o masum kadının neler çektiğini düşün
üstelik senin gibi elini kolunu sallayıp çıkıp gidememiş
bak ihaneti bildiği halde ailesini bir arada tutmayı tercih etmiş
sen ise gurursuzluğunla hala o yuvayı yıkmaya çalışıyosun
kimbilir belkide sen fake hesap açtın karısına anlatmak için
senden herşey beklenir:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Başkasıyla birlikte olduğunu öğrenince mi ayrıldınız bu mu yani başka türlü ayrılmicak mıydınız sizin için karısı bi başkası değil mi? Bence siz o kişi yüzünden ayrıldığınız için hala kıslanıyorsunuz ve bunun arkasına sığınıyorsunuz. Kendinizi kandırmayın hiç bişey size düşmüyor! Emin olun sizi nasıl öğrendiyse onuda öğrenmiştir ve kadın çaresizlikten bir yere gidemiyor belli ki Allah onun yardımcısı olsun

Sen simdi kuyruk acini dindirmek istiyorsun. Adam evli yine yeni avlar pesinde mutlu. Ama sen zararli çıktın bu ilişkiden. Birak ne halleri varsa görsünler gerisi seni ilgilendirmez. Karısıyla ne sifatla konusacaksin utanmayacak misin?

Yaa işte kendi karısına hayrı olmayanın size mi hayrı olacaktı? Sizi de kullandı şimdi de sıra başkalarında. Sizde Zaman'ında seviyorum demesine rağmen Nasıl başkasıyla aldatır diye hırs yapmışsınız. Ama kaçırdığınız bir nokta var, genelde böyle şerfsiz herifler kendilerine yatak arkadaşı arıyor ve adına da aşk, sevgi , evliliğimde mutsuzum diyor, bir bakıyor ki aaa hem neymişim be, istediğimi düşürüyorum , millet bana hasta , e o Zaman durmak yok devam. 2 yıldır kaDını zaten sizinle aldatıyormuş o Zaman neden uyarmadınız da şimdi başkası olunca uyarma ihtiyacı duydunuz o da muamma

Yaa işte kendi karısına hayrı olmayanın size mi hayrı olacaktı? Sizi de kullandı şimdi de sıra başkalarında. Sizde Zaman'ında seviyorum demesine rağmen Nasıl başkasıyla aldatır diye hırs yapmışsınız. Ama kaçırdığınız bir nokta var, genelde böyle şerfsiz herifler kendilerine yatak arkadaşı arıyor ve adına da aşk, sevgi , evliliğimde mutsuzum diyor, bir bakıyor ki aaa hem neymişim be, istediğimi düşürüyorum , millet bana hasta , e o Zaman durmak yok devam. 2 yıldır kaDını zaten sizinle aldatıyormuş o Zaman neden uyarmadınız da şimdi başkası olunca uyarma ihtiyacı duydunuz o da muamma
Şöyle açıklayayım ben başka biri olduğunu öğrendiğim için aramadım.Ben vardım,başkası da olabilir bu zaten yaşadığım ilişki için hak iddia edebileceğim bir konu değildi. Ben o diğer kişiyi öğrendiğimde ilişkim olan kişi çok sinirlendi,ailemle tehdit etti beni. Anneme mesajlar attı zor bela engelledim. Babama da gidecekti ama araya başkaları girdi. Üstelik bunu sadece öğrendiğim ve o diğer kadına da ben hayatındaydım,seninle de görüşüyormuş dediğim için yaptı. Bende ailemi ondan korumak adına artık son çare eşine anlattım. Başka türlü durmayacaktı.Ondan sonra zaten yaptığının farkına vardı. Ben keyfi veya kuyruk acısından,kıskançlığımdan gidip anlatmadım.

Başkasıyla birlikte olduğunu öğrenince mi ayrıldınız bu mu yani başka türlü ayrılmicak mıydınız sizin için karısı bi başkası değil mi? Bence siz o kişi yüzünden ayrıldığınız için hala kıslanıyorsunuz ve bunun arkasına sığınıyorsunuz. Kendinizi kandırmayın hiç bişey size düşmüyor! Emin olun sizi nasıl öğrendiyse onuda öğrenmiştir ve kadın çaresizlikten bir yere gidemiyor belli ki Allah onun yardımcısı olsun

Kıskançlığım falan yok samimi söylüyorum. Ben zaten kendi ilişkimde,kendi hayatımda Mutlu Mesut yaşayan bir insanım. Her gün şükrettiğim bir hayatım var.Onları kıskanmam için bir sebep yok.

Kıskançlığım falan yok samimi söylüyorum. Ben zaten kendi ilişkimde,kendi hayatımda Mutlu Mesut yaşayan bir insanım. Her gün şükrettiğim bir hayatım var.Onları kıskanmam için bir sebep yok.
Bi sebep yoksa bence artık kadını rahat bırakın kendi hayatınıza bakın kadının kardeşleri bile görüyo ses etmiyosa haberi vardır daha fazla yüzüne vurmayın yazık günah

Pişman olmana saygi duyuyorum. Allah 'bile' tovbe kapisini kapatmazken kimsenin su an seni taşlamasini da dogru bulmuyorum. Karisini aldatacak adam sen olmasan simdiki gibi baskasiyla aldatirdi. Tek suclu sen degilsin, zaten her seyin de farkindasin.

Bence bu kadini da adami da engelle canim takip etme, gorme. Bak karisi dun kocasini affetmis bugun de affeder. O tarz yani. Zaten az cok farkindadir ve hatta kadin ulu orta belli ederek baya da yuzsuzmus. Neyse, artik bizi ilgilendirmez diyip gecmek lazim. Arkadasin da cumlesini engellesin. Engellemezse onu da engelle. Daha bir alakan kalmasin hicbiriyle.

Allah tovbeni kabul etsin. Sen sil bu gecmisi yeter. Allah karsina iyi insanlar cikarsin. Arkana donme canim, ileri bak.
Çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Söylediğiniz gibi yapacağım

zoruna gidiyor bence seni unutmuş olması..sadece seni sevmeliydi.eşini Nasıl olsa sevmiyordu !! Ya Sana göre.
Şimdi o işi bozmak istiyorsun aklınca .eşinin üzülmesini istememen falan hikaye..geç bunları.
Ha birde belkide o ..diyeceksiniz haklısınız diyorsun.nasıl bu kadar gurursuz olunuyor.Allah düşürmesin.yine karşına evli biri çıksa yeni bakarsın tövben yalan !!takip ediyorsun hala
Ne düşündüğünüz hiç umrumda değil gerçekten.İstediğiniz gibi düşünebilirsiniz.

Sen pişman olmuşsun Allah affetsin.
Bir daha yaşamazsın umarım böyle bir şey.
Seni karalamak kimseye düşmez bence
Son yapacağın şey karışmamak o kadar

Sen pişman olmuşsun Allah affetsin.
Bir daha yaşamazsın umarım böyle bir şey.
Seni karalamak kimseye düşmez bence
Son yapacağın şey karışmamak o kadar
Haklısınız.Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez.Üstüme düşmeyen şeylere burnumu sokmamın alemi yok.Teşekkür ederim yorum için :)

Kadının kadına yaptığını başka hiçbir cins yapmıyor. Siz zaten Kadın olarak diğer bayanı düşünmeden ona haksızlık etmişsiniz.
İkincisi siz hata yapmışsınız bunun doğru olmadığını da beyan ediyor pişmanım diyorsunuz. Ama hala burdaki bayanlar üzerinize üzerinize geliyor hemcinsiniz olarak.

Ben burda hatayı tek tarafta bulmam yani sadece suçlu sizsiniz diyemem. O azgın,utanmaz,yalancı,sahtekar,evli herifi de suçlarım!! Utanmaz herif! Sizden önce ve sizden sonra bu tür yasak ilişkiler yaşadığına göre!

Hatalar karşılıklıdır.
Bu hatada sizin olduğu kadar o gerizakalı herifinde hatası var! Asla kurcalama sen tövbeni et Allaha yönel. Unutma hatalar vr günahlar istediği kadar büyük olsun. Hiçbir günah ve hata Allahın merhametinden ve affediciliğinden büyük olamaz!

Nefsine hakim ol inşallah. Duygularınıza yenilmeyin. Herzaman vicdanınızın sesine kulak verin inşallah.

Kadının kadına yaptığını başka hiçbir cins yapmıyor. Siz zaten Kadın olarak diğer bayanı düşünmeden ona haksızlık etmişsiniz.
İkincisi siz hata yapmışsınız bunun doğru olmadığını da beyan ediyor pişmanım diyorsunuz. Ama hala burdaki bayanlar üzerinize üzerinize geliyor hemcinsiniz olarak.

Ben burda hatayı tek tarafta bulmam yani sadece suçlu sizsiniz diyemem. O azgın,utanmaz,yalancı,sahtekar,evli herifi de suçlarım!! Utanmaz herif! Sizden önce ve sizden sonra bu tür yasak ilişkiler yaşadığına göre!

Hatalar karşılıklıdır.
Bu hatada sizin olduğu kadar o gerizakalı herifinde hatası var! Asla kurcalama sen tövbeni et Allaha yönel. Unutma hatalar vr günahlar istediği kadar büyük olsun. Hiçbir günah ve hata Allahın merhametinden ve affediciliğinden büyük olamaz!

Nefsine hakim ol inşallah.

Ne yazık ki burası kadınlar kulübü işte...
Bazen çok yakın aile gibi bazende yerden yere vuran düşman gibi.
Hepimiz insanız hata yaparız önemli olan kalpten pişman olmak.
Siz gerekeni söylemişsiniz ne güzel umarım herkes bir şeyler çıkarır.

Hatalar karşılıklıdır.

Nefsine hakim ol inşallah. Duygularınıza yenilmeyin. Herzaman vicdanınızın sesine kulak verin inşallah.

Yaptığım asla doğru değil farkındayım ama yaşanmadan anlaşılmıyor hiçbir şey. Emin olun bende Burdaki tüm bayanlar gibi aynı durumda olan bir arkadaşımı kınadım,dedikodusunu yaptım ve sonunda aynı duruma düştüm.Allah kimseyi düşürmesin. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Vicdanmış eşine iyilikmiş kimi kandırıyorsun.2 koca sene metreslik yapmışsın 3.çıkınca adam tehdit edince bırakmak zorunda kalmışsın hepiniz birbirinizden iğrençsiniz. 3.yü eşine anlatınca aklanacağınımı zannediyorsun? Birde buraya gelmiş pişkin pişkin olanları kadına söyleyeyim mi diye konu açıyorsun.

Vicdanmış eşine iyilikmiş kimi kandırıyorsun.2 koca sene metreslik yapmışsın 3.çıkınca adam tehdit edince bırakmak zorunda kalmışsın hepiniz birbirinizden iğrençsiniz. 3.yü eşine anlatınca aklanacağınımı zannediyorsun? Birde buraya gelmiş pişkin pişkin olanları kadına söyleyeyim mi diye konu açıyorsun.
Kimseyi kandırmaya çabaladığım falan yok.Bırakmak zorunda da kalmadım kimseyi.İstesem bal gibi susup olsun bende hayatında olayım deyip devam etmesini de bilirdim.Onun için hava hoş olurdu.Nasıl anlamak istiyorsanız öyle olsun.

Back
X