- 2 Ağustos 2009
- 4.172
- 2.082
- 773
- Konu Sahibi nuripapacium
senin o iyi niyet emsali vicdanının sesi kısıkmıydıArkadaşlar 20 yaşında bir kul hakkına girdim, hata yaptım ama soruda yazdığım evli adamın beni sevdiğine inanıp onunla ilişki yaşadım. Yaklaşık 2 yıl sürdü. Hayatımda ondan önce hiç sevgilim olmamıştı, kimsenin elini dahi tutmamıştım ve hep evleneceğim insanı beklerdim. O evli olduğunu unutmamı, mutsuz olduğunu ve çocuk için sürdürdürdüğünü, sevilmek istediğini söyledi ve onu gerçekten çok sevdim. Kendisi de bilir. Sonra benden başka bir kişiyle daha görüştüğünü öğrendim ve ilişkimiz bitti. Eşi de öğrendi, telefonda konuştuk ve masum bir kadına yaşattıklarım için çok pişman oldum. Zaten o gerçekleri anlatırken çok ağlamıştım üzdüğüm için. Kimseyi kırmak isteyen bir insan değilim asla. Bende çok ayrılmak istemiştim, hata olduğunu bile bile devam ettim ama söylediğim gibi ilk aşk, ona duyduğum sevgi, bağlılık varken ayrılmadım. Doğru değil, o..'luk bile diyebilirsiniz, haklısınız..
Bir yıldır iletişimimiz yok, görüşmüyoruz, konuşmuyoruz ve eşinin onu affettiğini biliyordum. Geçenlerde en yakın arkadaşımı İnstagram'dan takip etmiş, arkadaşım da onu takip etmiş (tanışıyorlar ben aralarında ortak kişi olduğumdan dolayı). Bugün fotoğraflarına baktım ve altında o diğer kadının yorumlarını gördüm. takma isim seçmişti ama fotoğrafından tanıdım. Her fotoğrafın altına yorum atmıştı. Hatta kızının doğum gününde, normal günlerde çekilmiş fotoğrafların altında bile yorumunu gördüm. Maşallah tam melek, Allah güzel bir ömür versin gibi yorumlar.. Kendi fotoğraflarının altına gözleri kalpli emojilerden koymuştu. Takip ettiği insanlara baktım eşinin tüm kardeşleri var, kardeşleri de kendisini takip ediyor. Çok şaşkınım. Beni ilgilendirmez tabi ama artık aleni yaşanan bir ilişkileri mi var sizce yoksa eşinden saklanmak için mi kendi adını kullanmıyor kadın? Kendi adına bir hesabı daha var çünkü. Birde benim üstüme bir şey düşer mi? Eşi kapalı, gerçekten iyi bir insan. Tekrar onu üzmek istemem, üstüme de alınmam ama gerçeği söylemeli miyim sizce? Fikrinizi almak istedim.
o kadının kocasıyla ahlaksızlık yaparken?
şimdi kuyruğuna bastılarda sesinmi açıldı
karabulut gibi çökmüşsün ailenin üstüne!!!
ihanet nasıl acı bişeymiş
bide o masum kadının neler çektiğini düşün
üstelik senin gibi elini kolunu sallayıp çıkıp gidememiş
bak ihaneti bildiği halde ailesini bir arada tutmayı tercih etmiş
sen ise gurursuzluğunla hala o yuvayı yıkmaya çalışıyosun
kimbilir belkide sen fake hesap açtın karısına anlatmak için
senden herşey beklenir