Evli iş arkadaşım ve taciz:((((

polis kuzenini bu ise neden karistiriyorsun..
resmi gorevli olmayan kolluk kuvveti sikayet resmi olmadan mudahale ederse gorevden ihrac bile edilebilir..
haaaa suu abazaya adama gelince..yanastimi t.....klarina bi indirdinmi acilir gozleri fal tasi gibi..
yawww biz bu isin ortasini bilemiyoruz galiba..
yaaa cokk tirsagizz hersey kabulleniyoruzz...
yaaa daa cok abartiyoruz hakli iken haksiz oluyoruzz..
offf alllahhim tacizz ne demek bu zamandda...:15::15::15::15::15::15:

Eşi belki bilse daha iyi olur ama kadıncağızn ne suçu var üzülecek sıkıntı yaşayacak huzuru kaçacak zaten eşinden çekiniyo sanırım eve gidince hiç mesaj atmıyo çokta güzel bi bayan boylu poslu ama işte erkek nefsi evinde gül gibi eşi var gözü dışarda pisliğin Allah'ından bulsun...

kadının tek suçu var o sapık adamla evli olmak!.o kadıncağıza çok üzüldüm,eşi neler yapıyor ama ruhu duymuyor.

Arkadaşlar şimdi kuzenimle konuştum herşeyi anlatmadım sözlü taciz ediyo dedim annemlere söylememesini de söyledim acayip sinirlendi başka bişey yaptıysa söyle diye çok ısrar etti yarın geliyo iş durumumdan dolayı işte bişey yapmicak ama çıkışta servisten inince konuşcakmış zorla ikna ettim şimdi gidicem diyip durdu zor durdurdum zaten polis olduğunu görünce geri çekilir artisliği korkusuzluğu biter kurtulurum...Çok teşekkür ederim günlerdir kara kara düşünüyordum hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum ne yapacağımı bilemedim yol gösterdiniz sayenizde kurtulcam inşallah...Gelişmeleri yazarım

Bastırılmıslık korkusundan bu yasadıgınz.. Baskası Ne derse desın.. Siz kendınızı bıldıkten sonra..

Eşi belki bilse daha iyi olur ama kadıncağızn ne suçu var üzülecek sıkıntı yaşayacak huzuru kaçacak zaten eşinden çekiniyo sanırım eve gidince hiç mesaj atmıyo çokta güzel bi bayan boylu poslu ama işte erkek nefsi evinde gül gibi eşi var gözü dışarda pisliğin Allah'ından bulsun...

yahu sen ne hallerdesin bir de adamın eşini mi düşünüyorsun????? oh ne ala evde karısını şirkette de seni sıkıştırsın...yok böyle bi dünyaaa....

var yaa eğer böyle susmaya devam edersen adam senin onu istemediğini değil sadece nazlandığını düşünecek......bnden demesi senin anlayamayacağın kadar pislik var.....

kesinlikle savcılığa ver. böyle insanlara prim verme ya. oh valla sen adım çıkacak diye korkmaya devam edersen sana tecavüze bile kalkışır bu. bi de evliymiş sapık. mantıklı bi düşün sen istemiyorum diyence seni rahatsız etmeyi bıraktı mı bırakmadı. daha neyi bekliyosun anlayamıyorum. aslında seni zorla öptüğünde bağırsaydın sapık diye yardım isteseydin görürdü gününü sessiz kalmakla hata edersin benden söylemesi çünkü karşındaki laftan anlayan biri değil. asıl böyle giderse adın çıkar. ne malum arkadaşlarına anlatmadığı belki flört ediyoruz öpüşüyoruz filan diyo ne biliyosun. erkekler kendi aralarında konuşuyo böyle şeyleri. ben çalıştığım yere bizzat kulaklarımla duyuyorum.

bi keresinde bi is yerinde herifin biride bana bu sekilde acilmaya calismisti..gerizekali herif karisini bana karaliyor hemde daha ilk goruste tanismada..yok iste insan uzun zaman evli olunca sIkIliyormusta vs vs..bananeyse ya da bana ne demek istiyorsa...hey Allahim sartellerim bi atti sorma gitsin. tersleyis o tersleyis..zaten bir kac hafta sonrada o is yerinden ciktim, Allah o gerizekalinin suratini bi daha gostermesin.

ya sikayet et ya rezil ya da ayril o is yerinden :34:

Arkadaşlar şimdi kuzenimle konuştum herşeyi anlatmadım sözlü taciz ediyo dedim annemlere söylememesini de söyledim acayip sinirlendi başka bişey yaptıysa söyle diye çok ısrar etti yarın geliyo iş durumumdan dolayı işte bişey yapmicak ama çıkışta servisten inince konuşcakmış zorla ikna ettim şimdi gidicem diyip durdu zor durdurdum zaten polis olduğunu görünce geri çekilir artisliği korkusuzluğu biter kurtulurum...Çok teşekkür ederim günlerdir kara kara düşünüyordum hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum ne yapacağımı bilemedim yol gösterdiniz sayenizde kurtulcam inşallah...Gelişmeleri yazarım

Bu kadar basit mi yani.Elinizde mesajlar olmasına rağmen neden ısrarla şikayet etmeyi kabul etmediğinizi anlamıyorum.Korkaklık etmeyin.Sizin polis kuzeniniz var diye korkar,bu sefer iş terinde başka kadınları mağdur eder bu şerefsiz.Karısının uğradığı haksızlığı bilmeye hakkı yokmu.Korkak olmayın artık.Dik durun.Bu tavırlar erkeklerin densizliklerine göz yummak oluyor

o mesajları attığı anda şikayet etmen gerekirdi ki ileriye gidemesin
seni zorla öpmeye çalıştığında bağırsaydın keske
ben burda okurken sinir oldum sen nasıl sessiz kalabildin,patlatsaydın ağzının ortasına
burda utanıcak kişide,rezil olacak kişide,adı çıkıcak kişi de sen değilsin o sapık!
tamam kuzeninin yanına gelmesi kendini göstermesi iyi ama bi çözüm değil bu,kesinlikle şikayet etmelisin
evini biliyosa biliyo napıcak dağbaşımı orası
şikayet et ve bence seni rahatsız ettiğini herkes duysun özelliklede eşi,rezil olsun yerin dibine girsin
bide eşi için huzuru kaçar filan demişsin,sapık bi kocası var huzurlu olsa ne olur..
umarım bi daha böyle birşey yaşamazsın

bu kadar savunmasiz durmaniza sasirdim gercekten
o adam karisini dusunmuyor
rezilligi dusunmuyor
yaptigi yanlisi dusunmuyor
rahatca mesajlar atiyor
tehtit ediyor
korkan sizsiniz onun yerine
biraz yurekli olun durduk yere bu kadar tacize
maruz kalmak akil isi degil

erkek tecavüz eder kadın utanır,erkek taciz eder tek suçu günahı olmayan kadın utanır,erkek döver kadın utanır,erkek aldatır kadın utanır,erkek küfür eder kadın utanır. Allah'ım ne büyük çelişki!

kusura bakma da sen adam gibi tersleyip ağzının payını verip ciddi bir şekilde rahatsızlığını ve istememeni belli etseydin bu iş öpmelere mesajlara kadar uzamazdı.. hatayı biraz da kendinde ara..

bana kalkacak adamın biri lafla tacizde bulunacak onun o dilini alırım...

ali kıran baş kesen mi bu yaa ne korkucan. bana öyle geldi ki sende biraz pasif davranıyosun. belkide tepkini olması gereken gibi veremiyosun.

kusura bakma da sen adam gibi tersleyip ağzının payını verip ciddi bir şekilde rahatsızlığını ve istememeni belli etseydin bu iş öpmelere mesajlara kadar uzamazdı.. hatayı biraz da kendinde ara..

bana kalkacak adamın biri lafla tacizde bulunacak onun o dilini alırım...

dilini alırım :D:1:

benim alt komşum da beni taciz etti.85 yaşında bu adam.ben görmezden geldikçe palazlandı.sonra polise verdim.diğer komşılara bahsettim.1 kere de apartmanıın önnde ben onu sıkıştırdım p.p.ni keserim:) diye şimdi beni görünce kaçacak yer arıyor mahallede yüzüne bakan yok ki benim burda ailem bile yok plis tanıdığımda yok.sana tavsiyem kesinlikle şikayet et dava açılır bu da heryerde onun karşısına çıkar.benşm tahmşnşm,o kendine bi zarar gelmiceğini bildikçe seni sıkıştırmaya devam edecektir.

Amirine söylemelisin ne olursa olsun.
Alıp karşına güzelce anlatırsan amirin de seni anlayacaktır. En azından davranışlarını takip eder.

pislik herif.....
şikayet et onu biyere yada ailende ki erkekleri topla bi güzel korkutsunlar onu...

benim alt komşum da beni taciz etti.85 yaşında bu adam.ben görmezden geldikçe palazlandı.sonra polise verdim.diğer komşılara bahsettim.1 kere de apartmanıın önnde ben onu sıkıştırdım p.p.ni keserim:) diye şimdi beni görünce kaçacak yer arıyor mahallede yüzüne bakan yok ki benim burda ailem bile yok plis tanıdığımda yok.sana tavsiyem kesinlikle şikayet et dava açılır bu da heryerde onun karşısına çıkar.benşm tahmşnşm,o kendine bi zarar gelmiceğini bildikçe seni sıkıştırmaya devam edecektir.

Canım çok iyi yapmışsın helal olsun vallahi :kkk:
kızma ama pi.ni keserim lafına çok güldüm :9::9::9:
amcaya bak ya 85 yaşında tacizden geri kalmıyor kimbilir bu yaşına kadar kimlere ne tacizler yaptı
işte bu amcaya demezlermi 85 yaşındasın gözün toprağa bakıyor tek ayağın çukurda ama sen halen uçkurunun peşindesin :9:

midem bulandı ya. nasıl bir zihniyettir bu. ama iş öpme noktasına gelene kadar odadan ortam nasıl müsait oldu? o kadar yakınlaşana kadar sen neden hareket etmedin? yani biraz da sen tavrını sert bir şekilde ortaya koysan erkekler tırsıktır aslında üstelik evliyken.

Bence de sakın susma,geçer diye bekleme geçmez çünkü hasta bi yaratık o ,adam bile diyemiyorum..
burada birsürü akıl verenler olmuş,hepsini dene,eşine gider söylerim de ama sakın susma,gerekirse ailenin yanına dön,yine de o yaratığa senin ruhunu ve bedenini incitme şansını verme..

Back
X