- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Yüksek lisans mezunuyumEğitim durumunuz nedir acaba?
Dogru soyluyosunuz aslindaKendini bilen kadın çalışmalı. Erkek birşey yapacak olsa her yerde yapar.
Kafası rahat olan adam kadın değiştiriyorsa , bu biz kadınlar için de geçerli mi ? Diye sor .
Şey ben o kismi yanlis yazmisim :) para yedirme olcakti. Dogru söyluyosunuz sacma bi yaklasim galiba..Erkeğin kafası rahat olmayınca kadının kafası rahat oluyor muymuş? Boğazına girecek iki lokmanın hesabını yapınca çok mu mutlu oluyorlarmış?
Gercekten utandim, ulkemin aydin okumuş kadininin dusuncelerine bakar misinYüksek lisans mezunuyum
Yüksek lisans mezunuyum
Evet fark ettim sonra düzelttim.Şey ben o kismi yanlis yazmisim :) para yedirme olcakti. Dogru söyluyosunuz sacma bi yaklasim galiba..
Aynen öyle bende tam olarak böyle dusunuyorum kendim icin caliscam onun icin degilkiMesele kocana para yedirme meselesi değil bence. Çalışınca kendi geleceğini garantiye almış oluyorsun her şeyden önce. Birde borçların bitmesi sadece onun değil sizinde kafanizi rahatlaticak. Para var diye beni değiştiricek adam da hiç durmasin zaten
Kafası rahat olan erkek kadın mı değiştiriyormuş? Ay ben orayı da karısını değiştirmeye çalışıyor gibi anlamıştım ne kadar safım. Kim bunları söyleyenler yahu? 3-5 bin lirayla eş değiştirmeye çalışan erkeğe bi tarafımla gülerim sanki ağaoğlu.Dogru soyluyosunuz aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?