Evli kadin çalışmalı mı?

Bogazmanzarasi

😇6.takım mezunu🕊b.k 69.8🐣g.k 57.8🕊
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
7.485
15.271
178
Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..

Erkeğin kafası rahat olmayınca kadının kafası rahat oluyor muymuş? Boğazına girecek iki lokmanın hesabını yapınca çok mu mutlu oluyorlarmış?
Şey ben o kismi yanlis yazmisim :) para yedirme olcakti. Dogru söyluyosunuz sacma bi yaklasim galiba..

Gözü dışarı kayacak adamı dikenli kafese koysaniz da kayar. Ona engel olamazsınız. Safsata onlar. Çalışma konusu da bireysel bir karardır. Ben herkesin çalışıp ayaklari uzerinde durmasindan yanayım. Dünyanın binbir türlü hali var. Allah korusun eşiniz hastalansa başına bir şey gelse ne olacak? Bir de herkes öyle değil ama paranın lafını edip başa kakanlar var. Uzar gider. Ha ama derseniz ki ben oturup calismayacagim i da sizin kararınız bir şey diyemem.

Aynen öyle bende tam olarak böyle dusunuyorum kendim icin caliscam onun icin degilki

1. Siz evdeyken eşiniz evde olamayacak. Çünkü çalışma saatleri normalden farklı olan kişi eşiniz. Ayrıca, o nasıl bir düşünce ki anlamadım. Eşiniz işten her geldiğinde evde hazır nazır onu bekliyor olmanız mı gerekiyor?
2. Çalışan kadın kendine daha çok güvenir. Bir sorun olduğunda boşanırken daha rahat hisseder maddi özgürlüğünden ötürü.
3. Çalışmayan kadın da pekâlâ aldatılır. Bu durum maddiyatla alakalı değildir, tamamen şerefsiz olup olmamayla ilgilidir.

Bende evliyim ve calisiyorum, ve esinin eline muhtac olmamayi bilmek cok güzel bir duygu.

Herkese tavsiye ederim gücünüz ve durumunuz oldugu sürece calisin kadinlar. Kimseye muhtac olmayin. Esiniz olsa bile. Kötü anlamda demiyorum ama kendi parani kendin kazanmak, esine yardimci olmak borc öderken ve istedigin gibi harcamak kimseye hesap vermeden en güzel duygu.

Dogru soyluyosunuz aslinda
Kafası rahat olan erkek kadın mı değiştiriyormuş? Ay ben orayı da karısını değiştirmeye çalışıyor gibi anlamıştım ne kadar safım. Kim bunları söyleyenler yahu? 3-5 bin lirayla eş değiştirmeye çalışan erkeğe bi tarafımla gülerim sanki ağaoğlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…