Evli kadin çalışmalı mı?

Neden evlenince paranı kocana yediriyorsun ki onun parasını da ye

inanın ben de bunu anlamıyorum. evlenmek her şeyden vazgeçmek değil ki. yine sosyal hayatınız olacak, arkadaş buluşmalarınız, ayrı geçirdiğiniz vakitler olacak ki evlilik monotonlaşmasın. her şeyini eşine göre ayarlayıp sonra karşılığını alanlar saçımı süpürge ettim yine yaranamadım diye söyleniyor. tabii ki emek verilecek ancak tek taraflı değil yoksa çok yıpratıcı olur

Bence çalışmalı. Çocuk olacağı için doğum iznine ayrıldım, izni de doğumdan sonra uzatayım biraz yazık çocuğuma diyorum ama sürekli evde ev işi yap, yemek yap şimdiden sıkıcı olmaya başladı. Üstelik eşim tüm gün evdeydin dışarı çıkalım diye gezdiriyor da beni yine de bu durumu pek sevmedim.. Kendi paran olması da bence çok güzel bir duygu. Rahat rahat harcarsın. Bir de maddi sorununuz olacaksa haklı olarak eşin de tutumlu harcama yapmanı bekleyecek.

ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma
hayati birbirinze zorlastirmak icin mi evlendiniz. esinizin rahatlamasi niye zorunuza gidiyor. ic sikintisi olsa huzursz olsa borc kapansn diye kendni paralasa memnun mu oluyorsunuz. birbrnize destek olun imkaniniz varsa. ne sacma cumledir o alintiladigim cumleniz.

Şaka olarak kabul ediyorum. Yani lisansüstü derecesi olan bir kadın bu kadar cahil cühela söylemlere nasıl hak verip bir de buraya konu açıp sorabilir? En azından kocanızın her daim başınızda/iş sahibi olacağının garantisi olmayacağının farkında olmalıydınız.

Yuksek lisans mezunu birinin bu konuda kafasinin karismasi da sasirtici. Demek ki hersey okumakla olmuyor. Erkegin niye kadini gecindirmek zorunda olan bir insan olarak goruldugunu hic anlamiyorum. Erkek baksin, evini gecindirsin nedir ya? O ev birtek erkegin mi? Hadi cocuk olur sorumluluklar degisir anlarimda bu bambaska. Heleki bunun sonucunun kocanin gozunun disariya kaymasina kadar getiren zihniyet pes dedirtiyor.

Master yaptığını nerde yazmış.. lisans yani 4 yıllık üniversite mezunu..

Ayy pardon ben birden lisans olarak gördüm..

Afedersin ama bunları sana söyleyen insanlar çok çirkin kişilikleri var. Evlenirken iyi günde kötü günde diyodun neticede. Böyle küçük planlar yapmayın yani şaka mı bu? Bunlaeı düşünüp kafanı yorma istersen çalış istemezsen çalışma okurken bile sinir oldum size o aklı verenlere. Allahım akıl sağlığı versin.

İsteyen çalışmalı istemeyen çalışmamalı.
Elaleme sorcak olsak herkesin her konuda bir fikri vardır.
O yüzden kim ne istiyorsa onu yapmalıdır

Bence duruma gore degisir. Eger esin Ev tenizligine ve cocuk bakimina Yardim ederse tabiki de calis. Calismak kendi ayaklarinin ustunde durmak cok guzel. Ama yardim etmez dersende kimse Kusura bakmasin hem Ev temizlicem hem yemek hem cocuk bide is. Kocam calissin o zaman baksin derim. Baska birsey yapmadigi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…