- 19 Nisan 2014
- 4.557
- 13.490
- 498
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Neden evlenince paranı kocana yediriyorsun ki onun parasını da yeCevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
Calismamali bence. Zira nikah yapinca master diploman da gecersiz sayiliyor, meslegin de elinden gidiyor?!
Sunu kadinlar anlasin artik, profesyonel hayat ayri, medeni hal ayri ayri seyler. Bunlari birbirinden apayri yerlere koyarsaniz kafaniz agrimaz. Hic evlendim diye isten ayrilan erkek gordunuz mu?! Alti ustu medeni haliniz degisiyor, abartacak bir durum yok yani.
Kadinlarimizin "koca" bulunca yillar yili bu ani beklemis gibi, sosyal hayatlarindan vazgecmeleri, arkadaslarindan vazgecmeleri, mesleklerinden vazgecmeleri, kendilerinden vazgecmeleri utanc verici.
Yüksek lisans mezunu bir kadınsınız ve böyle bir başlık açıyorsunuz. Vay halimize !!!Yüksek lisans mezunuyum
hayati birbirinze zorlastirmak icin mi evlendiniz. esinizin rahatlamasi niye zorunuza gidiyor. ic sikintisi olsa huzursz olsa borc kapansn diye kendni paralasa memnun mu oluyorsunuz. birbrnize destek olun imkaniniz varsa. ne sacma cumledir o alintiladigim cumleniz.ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma
Master yaptığını nerde yazmış.. lisans yani 4 yıllık üniversite mezunu..Türkçe'yi kurallarına uygun kullanmamanızdan dolayı merak ettim eğitim durumunuzu. Gelelim sorunuza aldığınız eğitim koşullarına Türkiye'nin sadece %1'lik grubu içerisindesiniz. Yani siz özel bir eğitim aldınız. Bu ülkede master yapmak çok zahmetlidir. Önce hem ülkenize hem de kendinize saygınızdan dolayı çalışmanız gerektiğini düşünüyorum. Siz burada boşanmak isteyen ve sırf çalışmadığı ve geliri olmadığı için boşanamayan kadınların yaşadıklarını lütfen okuyunuz. Ufkunuzun açılacağına inanıyorum.
Emin misin? Sesin pek öyle gelmedi de.Yüksek lisans mezunuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?