- 3 Şubat 2018
- 26.040
- 112.047
- 598
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Gercekten utandim, ulkemin aydin okumuş kadininin dusuncelerine bakar misin
Nisanlimla telefonda konusurken fln planliyoruz cocuk olunca da ise biraz ara veririm fln die.. konustugumu duyunca fazla oyle calisirim deme fln diyolar bende sasirdim yani onun icin calismiyorumki ben sonucta..yine de bu laflar kafanızı karıştırıyor öyle mi?
çevrenizde ki insanlar fazlasıyla tuhaf.
Başkalarının sözlerini çokta duymayin.Dogru soyluyosunuz aslinda
Haha ailemden kisiler oldugu icin bu insanlar mecbur sohbet ediyoruz dinlemek zorunda kaliyorum dhaa dogrusu..Yuksek lisans mezunu bir kadin, bu seviyedeki cahil insanlarla neden sohbet eder? Hadi etti diyelim, neden bu zirvaliklari ciddiye alir?
Türkçe'yi kurallarına uygun kullanmamanızdan dolayı merak ettim eğitim durumunuzu. Gelelim sorunuza aldığınız eğitim koşullarına Türkiye'nin sadece %1'lik grubu içerisindesiniz. Yani siz özel bir eğitim aldınız. Bu ülkede master yapmak çok zahmetlidir. Önce hem ülkenize hem de kendinize saygınızdan dolayı çalışmanız gerektiğini düşünüyorum. Siz burada boşanmak isteyen ve sırf çalışmadığı ve geliri olmadığı için boşanamayan kadınların yaşadıklarını lütfen okuyunuz. Ufkunuzun açılacağına inanıyorum.Yüksek lisans mezunuyum
Cok yazim yanlışı yaptiysam kusura bakmayin yanimda bikac çocuk var hizli hizli yaziyorum o yüzden..:) katiliyorum düşüncelerinizeTürkçe'yi kurallarına uygun kullanmamanızdan dolayı merak ettim eğitim durumunuzu. Gelelim sorunuza aldığınız eğitim koşullarına Türkiye'nin sadece %1'lik grubu içerisindesiniz. Yani siz özel bir eğitim aldınız. Bu ülkede master yapmak çok zahmetlidir. Önce hem ülkenize hem de kendinize saygınızdan dolayı çalışmanız gerektiğini düşünüyorum. Siz burada boşanmak isteyen ve sırf çalışmadığı ve geliri olmadığı için boşanamayan kadınların yaşadıklarını lütfen okuyunuz. Ufkunuzun açılacağına inanıyorum.
Haha ailemden kisiler oldugu icin bu insanlar mecbur sohbet ediyoruz dinlemek zorunda kaliyorum dhaa dogrusu..
Nisanlimla telefonda konusurken fln planliyoruz cocuk olunca da ise biraz ara veririm fln die.. konustugumu duyunca fazla oyle calisirim deme fln diyolar bende sasirdim yani onun icin calismiyorumki ben sonucta..
Yüksek lisans mezunuyum
İnsan sadece para için çalışmaz ki...Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
Nekadar saçma bir düşünce şuan bir isim olsa hiç düşünmem çalışırım tabi birde miniğim olmasa :)Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?