- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi son mecnun
-
Ya minyon dursan ne yazar, makyajın dikkat çekse ne yazar, kıyafetin dikkat çekse ne yazar? Bunların hiçbiri sana bakmaları için bir sebep değil. Ki böyle bir şeyin sebebi olamaz. Minyon isen bakmalılar mı? Ya da makyajın dikkat çekiyorsa bakmalılar mı?Gayet siradanim..
Oyle olsa yine anliycam.
hanımefendi öyle düşünüyorum demedi yanlış anladınız siz, erkekler malum giyim tarzına göre de bakıyorlar yani bu toplumumuzun acı bir gerçeği cevaplayan kişi de bunu bilerek acaba öyle olabilir mi tarzında cevap verdi.. Öyle düşünmüyor bence burada ki her kadın sizin gibi düşünüyor :)
Bazı erkeklerin bir kadına bakması için o kadının nefes alması yeterli. Yani evliymiş, yanında çocuğu varmış, kocası varmış, babası varmış umurlarında değil. Her kadına öküzün trene baktığı gibi bakar olmuş hıyarlar..
Bu duruşla da alakalı biraz...
"Davetkar haliniz vardır, ondan bakıyorlardır" demiyorum.
Bundan mustarip olacak kadar çok yaşadıysanız bunu...
O insanları kaç kez bozup yerin dibine soktuğunuzun örneklerini de yazmalıydınız.
Demek burada paylaştığınız gibi rahatsızlığınız dışarıdan belli oluyor ama içe kapanıyorsunuz.
Erkekler de avcı psikolojisiyle nerede mahzun, masum, mağdur görseler yiyecek gibi bakarlar...
Sert ve tepkili bir ruh haline büründüğünüzü algılayamıyorlar demek...
Çünkü öyle bir duruş karşısında şikayet ettiğiniz kadar ısrarcı olamazlar.
Yani o denli berbat bir muhitte değilseniz tabii.
Tavsiyem bakışlarınızla, sözlü uyarılarınıza hadlerini bildirmeniz...
Alenen yapamıyor da çekiniyorsanız "Ne insanlar var" diye söylenip çocuğunuzu kucağınıza alarak adımlarınızı hızlandırın mesela...
Bu iyimser bir örnek tabii, yoksa yapılan tacize girdiği için direkt pişman etmeniz lazım.
Zaten zamanla yüzünüze öyle bir ifade oturur ki bu tatsızlıkların sayısı önemli ölçüde azalır...
Bu zihniyetteki kisi hamile kadina bile bakiyor..cogu zaman gormezden geliyorum cok sinirli oldugum ansa cikisiyorum
Sapıklar için evli- bekar fark etmez ki biraz kaba olacak ama onlar için nefes alsa yeter.Merhaba hanimlar
Bastan sunu belirteyimki oyle basdondurucu bir guzellige sahip degilim..
Ev disinda kontrolluyumdur toplum icinde agirligimi korumaya calisir hal hareketlerime dikkat ederim.
Gel gelelim colugum cocugum yanimdayken bile rahatsiz edici derecede bakislara maruz kaliyorum. Yanimdaki insanlarin bile dikkatini cekiyor artik su adam sana bakiyor taniyormusun diye soruyorlar
Enson bugun oglumu okuldan aldim eve geliyorum bi arabanin takip ettigini farkettim. Artik isyan ettim kimseyede bisey diyemiyorum.Bekar filan olsan belki anlarsinda be adam kormusun cocugum var evliyim
Arkadaslar ortalik sapikmi kayniyo yoksa bu ariza tipler beni mi buluyor anlamadim
Hamileyken tam benim kalemimsin diye laf atana rastladım şaşırmıyorum artık
Konu sahibi arkadasim ben saciniz makyajiniz giyiminiz diye söylerken sunu ifade etmek istedim saclariniz ne bileyim çokbakimli ffarklı bir renktir dikkat ceker makyaji güzel yaparsiniz giyiminiz düzgündür bakarlar yani sapiklik gibi değilde güzellik olarak bakarlar demek istedim. Bazi arkadaşlar sanki acik giyinip asiri makyaj yapip gezerseniz bakarlar demisim gibi yorum yaptı ve kadinin dusmani kadin diyerek dusman ilan edilmeme çok üzüldüm. SiZde yanlis anlamamissinizdir umarim beni.
Hamileyken tam benim kalemimsin diye laf atana rastladım şaşırmıyorum artık
Toplumsal kurallara uyan sapık mi Arıyoruz?
"A bu kadın evli, g.tune başına bakmiim, evli, çocuklu bir kadinmis tecavüz etmiim. Ahanda parmaginda yüzük yok, öyleyse bekar, naparsam yanima kar" diye mi geziyor Bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?