evli kadina bakilirmi

Gayet siradanim..

Oyle olsa yine anliycam.
Ya minyon dursan ne yazar, makyajın dikkat çekse ne yazar, kıyafetin dikkat çekse ne yazar? Bunların hiçbiri sana bakmaları için bir sebep değil. Ki böyle bir şeyin sebebi olamaz. Minyon isen bakmalılar mı? Ya da makyajın dikkat çekiyorsa bakmalılar mı?

Beni anlayabildiğini için sağol arkadasim tamda kaydetmek istediğim buydu mazereti olamaz gibi bir aciklamada yaptim zaten ama yanlis anlasildim. Ki rahatsız edici bakislarin bazen bayanlardan bile gelebildiğini söyledim yanlis tarafa çekildi yazdiklarim.

Bu duruşla da alakalı biraz...

"Davetkar haliniz vardır, ondan bakıyorlardır" demiyorum.

Bundan mustarip olacak kadar çok yaşadıysanız bunu...

O insanları kaç kez bozup yerin dibine soktuğunuzun örneklerini de yazmalıydınız.

Demek burada paylaştığınız gibi rahatsızlığınız dışarıdan belli oluyor ama içe kapanıyorsunuz.

Erkekler de avcı psikolojisiyle nerede mahzun, masum, mağdur görseler yiyecek gibi bakarlar...

Sert ve tepkili bir ruh haline büründüğünüzü algılayamıyorlar demek...

Çünkü öyle bir duruş karşısında şikayet ettiğiniz kadar ısrarcı olamazlar.

Yani o denli berbat bir muhitte değilseniz tabii.

Tavsiyem bakışlarınızla, sözlü uyarılarınıza hadlerini bildirmeniz...

Alenen yapamıyor da çekiniyorsanız "Ne insanlar var" diye söylenip çocuğunuzu kucağınıza alarak adımlarınızı hızlandırın mesela...

Bu iyimser bir örnek tabii, yoksa yapılan tacize girdiği için direkt pişman etmeniz lazım.

Zaten zamanla yüzünüze öyle bir ifade oturur ki bu tatsızlıkların sayısı önemli ölçüde azalır...

Hakikaten öyle

Konu sahibi arkadasim ben saciniz makyajiniz giyiminiz diye söylerken sunu ifade etmek istedim saclariniz ne bileyim çokbakimli ffarklı bir renktir dikkat ceker makyaji güzel yaparsiniz giyiminiz düzgündür bakarlar yani sapiklik gibi değilde güzellik olarak bakarlar demek istedim. Bazi arkadaşlar sanki acik giyinip asiri makyaj yapip gezerseniz bakarlar demisim gibi yorum yaptı ve kadinin dusmani kadin diyerek dusman ilan edilmeme çok üzüldüm. SiZde yanlis anlamamissinizdir umarim beni.

Biran evvel orayi terk etmekte buluyorum cozumu..

Muhattap olmaktan bile igreniyorum bu tarz insanlardan..

Bu zihniyetteki kisi hamile kadina bile bakiyor..cogu zaman gormezden geliyorum cok sinirli oldugum ansa cikisiyorum

allah o tıplerın belasını versın !! karnım burnuma yapışık halde bön bön bakıyor serefsızler.akıllarından ne fantazı gecıyor acaba.

Sapıklar için evli- bekar fark etmez ki biraz kaba olacak ama onlar için nefes alsa yeter.

Antenlerini acip dolaşıyor bazi öküzler...
Kibar olamicam ama oyle gercekten..

Bende okuz gibi bakilmasindan son derece rahatsiz olan birisiyim..

Kapaliyim dikkat çeken tarzda giyinmiyorum.

Sadece gözlerim mavi dikkat ceken bir renk farkindayim ama yani bir kere baktin anladikta okuz tren misali bakiyinuz yaa ayiptirr..
siyah lens falan takmayi düşündürüyor beni vallahi..

Toplumsal kurallara uyan sapık mi Arıyoruz?
"A bu kadın evli, g.tune başına bakmiim, evli, çocuklu bir kadinmis tecavüz etmiim. Ahanda parmaginda yüzük yok, öyleyse bekar, naparsam yanima kar" diye mi geziyor Bunlar?

Ben ne demek istediginizi gayet iyi anladim
arkadasim..

Ama yok dikkat cekici ne bileyim ne platin saclarim ne masmavi gozlerim var. Yanlis anlasilmasin bunlara sahip hatunlara bakilir bakilsin anlaminda soylemiyorum.

Hem kis gunu herkesin agzi yuzu mosmor eve gelene kadar safti kayiyor insanin

Maalesef yine nefes alsin yeter anlayisina geliyoruz sanirim ortalik berbattt

Evet cok iyi niyetliyiz sanirim. Yuzugu taktim kimse bakamaz cok eskilerde kalmis

Benim tanıdığım birinede adamın biri bakıp duruyormuş bigün yine bakarken kadın sesli bir şekilde yere tükürmüş adam bidaha kadına bakmamış sende deneye bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…