- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
- 108
- Konu Sahibi son mecnun
-
güzel çirkin fark etmez kadın yani dişi olman yeter..ben 46 yaşındayım 2 yetişkin oğlum var benden yaşça küçükler bile bana bakıyor..Merhaba hanimlar
Bastan sunu belirteyimki oyle basdondurucu bir guzellige sahip degilim..
Ev disinda kontrolluyumdur toplum icinde agirligimi korumaya calisir hal hareketlerime dikkat ederim.
Gel gelelim colugum cocugum yanimdayken bile rahatsiz edici derecede bakislara maruz kaliyorum. Yanimdaki insanlarin bile dikkatini cekiyor artik su adam sana bakiyor taniyormusun diye soruyorlar
Enson bugun oglumu okuldan aldim eve geliyorum bi arabanin takip ettigini farkettim. Artik isyan ettim kimseyede bisey diyemiyorum.Bekar filan olsan belki anlarsinda be adam kormusun cocugum var evliyim
Arkadaslar ortalik sapikmi kayniyo yoksa bu ariza tipler beni mi buluyor anlamadim
bayanın bayana yaptığı yorumların bazılarını şaşkınlıkla okudum.göz kayıp bakabilir ama hanım efendi aciz derecesinde bakış ve takipten bahsediyor bunu ancak halsiyetsiz insanlar yapar .insanın giyimi yada farklı olması bir başkasının onu taciz etmesini mübah yapmaz.kendini bilen insan karşısındaki ne yapmış yada giymiş olsun gözü kaysada rahatsız edecek derecede bakmaz.daha yazmak istediklerim çok ama polimiğe sebebiyet veririsem diye uzatmak istemiyorum.biz sahil kesiminde oturmamıza rağman eşinin yanında çocuklarıda olan insana bile laf atıyorlar.bana göre tamamiyle her koşulda rahatsızlık verende suç.
Benim tanıdığım birinede adamın biri bakıp duruyormuş bigün yine bakarken kadın sesli bir şekilde yere tükürmüş adam bidaha kadına bakmamış sende deneye bilirsin.
Çok ilginçAnnemi kayinvalidesinden istemeye geldikleri gun hersey olabilir bu hayatta dedim. Cocugunuzun olmasi evli olmaniz insanlarin bakis acisini degistirmiyor...
Etrafta bu kadar sapık varken normal.Çalıştığım yerde 48 yaşında memur bir hanım var zarif, bakımlı bir bayan, ona bile bakıyorlar, oğlu yaşında erkekler...kadın da gayet hanım hanımcık kendi halinde.
Benim en çok korktuğum şey yetişkin kadınlara değil kız çocuklarına bakılması. Ablamla bir gün yolda giderken şort tişört giyinmiş 9-10 yaşlarında bir kız çocuğunun poposuna ve bacaklarına kaç yaşındaki adamın yiyecek gibi baktığını gördük
Kız da hiç bi kadınsı kıvrım yok gayet çoluk çocuk küçük olduğu belliydi....
Pis sapıklar.. Ç..kleri Kopsun! Benimde başıma geliyor ara sıra ... Takma
Bazı kadınların çekim gücüne bende inanıyorum,çok güzel olmasa bile her yerde dikkat çeken kadınlar var ..Tabi bu tacizcilerin öküz olmalarını değiştirmiyor ..Yani kadın sokakta kırıta kırıta yürümeyip,asıl amacı dikkat çekmek değilse gerçekten dayanılmaz bir hal alıyor ..
YUH YA BU NE CESARET? ACABA BÖYLELERİNE CESARET VEREN EVLİ KADINLAR MI VAR DİYE GEÇİYOR İÇİMDEN.Sadece bakmakla kalsalar keske, acayip bir semtte oturdugum icin disi kopege bile biyik buruyorlar, artik kimsenin yuzune bkmadan dumduz yurume konusunda profesyonellestim ama bazen cok rahatsiz edici seyler yasaniyor. gecen ay esim kizim ben bir fast foodcuda yemek yedik, esim lavaboya gitti, yan masadaki adam peceteye telefon numarasini ve bir not yazmis onume koydu gitti. Şok oldum, esim gorse katil olur, yanimda 3 yasinda cocuk var. Onun zevzekliginden ben utandım.
YUH YA BU NE CESARET? ACABA BÖYLELERİNE CESARET VEREN EVLİ KADINLAR MI VAR DİYE GEÇİYOR İÇİMDEN.
NELER VAR NELER HAYATTA, BAKIYORSUN HİÇ BEKLENMEYECEK İNSANLAR NELER YAPIYOR, EVLİYMİŞ BEKARMIŞ FARK ETMİYOR ARTIK MAALESEF İNSANIN KARAKTERİNDE VARSA EVLİ OLMASI BİŞEYİ DEĞİŞTİRMİYOR İŞTEAyni sey benim de aklimdan gecti. Adam belli ki boyle notlar dagitiyor ve arayan da cikiyor. Ama iste cesarete bak ya esim gorseydi, cidden alamazdi kimse elinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?