evli kadina bakilirmi

sapık işte yahu evli bekar ayırt etmiyor bunlar ne demek evli kadına bakılır mı ? sapıklar bakıyor elbette ve de yaşadığınız yerden kaynaklanıyor sapık ve abaza çoksa sizden başka çoğu kadın yaşıyordur bu durumu bi iki arkadaşınıza anlatın konuşun derdinizi bana da bi iki adam var çok pis bakıyor bi gün arkilerle konuşurken söyledim aynen onlara da aynı sapık sapık bakıyormuş ve arkadaşım feraceli kapalı bi kız.

Benim ki mizacım çok serttir. Adamlar gözlerini dikip bakıyor. Ne görüyorlar ne anlıyorlar anlamıyorum?

Pislik herif. Normalde şiddete çok karşıyım ama böylelerini verseler kemiklerini kırardım herhalde.

Bunların anlayacağı dil tam da bu aslında. Orada bulunan bir kaç esnafı galeyana getireceksin. Bir anda linç girişimi olacak. Ağzını yüzünü düzleyecekler. Bak bir daha ne tarafa baktıklarına dikkat ediyorlar mı etmiyorlar mı?
Bak yine çok hırslandım.

Not: şiddete karşı ama sapık dövmeye hevesli biriyim.

Yok artık ciddi olamazsın Allah bildiği gibi yapsın bu şerefsizleri

Pislik herif. Normalde şiddete çok karşıyım ama böylelerini verseler kemiklerini kırardım herhalde.
Ben de şok olmuştum. Yazdı bide hadi üzerimde mont olsa anlamamış diyeceğim ama 6 aylıktı yani.

İçleri pislik bunlar. Ne söylesen ne yapsan boş. Allah hidayet versin.

Ben de şok olmuştum. Yazdı bide hadi üzerimde mont olsa anlamamış diyeceğim ama 6 aylıktı yani.

İçleri pislik bunlar. Ne söylesen ne yapsan boş. Allah hidayet versin.

Gecmis olsunmu diyeyim ne diyim bilemedim seninkisi sozlu tacize varmis artik..

Allah islah etsin.

Siz kendinizi güzel bulmuyorsunuz ama belliki bir cazibeniz var. Yoksa bukadar rahatsızlık derecesinde bakış olmazdı üstünüzde. Birde tabi nekadar güzel olsa dahi kimsenin hakkı yok böyle insanları tedirgin etmeye. Ama bekar evli çocuklu farketmez bayanları yer gibi süzen Afedersiniz Öküzler çok ortalıkta.

Birde semt le de alakalı. Mesela şu an oturduğum semtte hep kıyafetlerim özensiz gezerim. Ama o kıyafet lerle başak bir semte gitsem hatta onuda geçtim çok bakımlı dikkat çekici de giyinsem kimse dönüp bakmaz

sert bir durus karsisinda erkek bir bakar iki bakar sonrasinda ugrasmaz .. benim tecrübelerime göre.
ama takip edecek duruma kadar gelmis bu adam sizi? piskopat olmali yada sizin bir tavrinizi yanlis algilamis olmali herhalde.. cözemedim.

sizin konunuzdan haric birseye deginmek istedim..
hani kadin makyajda yapar gezerde kimseye bakma hakki dogmaz deniliyor ya
iste bu düsünce cook sacma
sonucta göz bu. bakiyor bakar illa.. kadin da bakar erkek de cocuk da hayvan da

ne kadinlar var özene bözene giyiniyor süsleniyor kendini disari atiyor
sirf ego tatmini icin isteyerek bilerek ama sonrasinda sikayet ediyor erkekler bana bakiyor diye
iste bu tür kadinlari hic anlamiyorum

madem egon tatmin oldu eee neyin sikayeti bu? istedigin zaten bu degilmi diyesim geliyor ...

Evli kadına da evli erkeğe de bakan bakar yapacak birşey yok, önemli olan evlinin karşılık vermemesi, siz kendinizden eminseniz umursamayın, altında birşeyler aramayın, ha bakışlardan öteye gider rahatsızlık verecek durumlar oluşursa o zaman gereken yapılır. Bazı insanlar davranışlarıyla, zerafetiyle v.s. farkindalık oluşturabilirler, belki sizde de vardır bu, bilemeyiz.

Annemi kayinvalidesinden istemeye geldikleri gun hersey olabilir bu hayatta dedim. Cocugunuzun olmasi evli olmaniz insanlarin bakis acisini degistirmiyor...

Gayet siradanim..

Oyle olsa yine anliycam.
İstediğiniz kadar sıradan olun yada gözalıcı güzelliğiniz olmasın sorun değil. Bazı kadınlarda değişik bi çekim gücü vardır. Bu bazılarına göre güzel bişey gibi algılansa da bunu yaşayan için gerçekten çoğu zaman rahatsızlık verici bişeye dönüyo artık. Bu çekim gücü sizde de var sanırım

dikkat çekiyorsundur kendine ait bi havan vardır giyimin farklıdır.. bi sürü sebebi olabilir yani şuan seni görmeden nerden bilebiliriz ki.. ayrıca da gelip laf atmadıkları sürece rahatsız olmana da gerek yok sokak ortasında kaçırmayacaklarına göre

Hayvanlaşmada üstlerine yok.
Pazar günü bende tek başıma bi dışarı cıktım. Bakan bakana. suratımda b.k var sanırım diyorum

başdöndürücü bir güzelliğe sahibim .Şaka bir yana erkek milleti işte .Gözü daima çöplüktedir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…