- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi son mecnun
-
Pislik herif. Normalde şiddete çok karşıyım ama böylelerini verseler kemiklerini kırardım herhalde.
Benim tanıdığım birinede adamın biri bakıp duruyormuş bigün yine bakarken kadın sesli bir şekilde yere tükürmüş adam bidaha kadına bakmamış sende deneye bilirsin.
Yok artıkciddi olamazsın Allah bildiği gibi yapsın bu şerefsizleri
Ben de şok olmuştum. Yazdı bide hadi üzerimde mont olsa anlamamış diyeceğim ama 6 aylıktı yani.Pislik herif. Normalde şiddete çok karşıyım ama böylelerini verseler kemiklerini kırardım herhalde.
Ben de şok olmuştum. Yazdı bide hadi üzerimde mont olsa anlamamış diyeceğim ama 6 aylıktı yani.
İçleri pislik bunlar. Ne söylesen ne yapsan boş. Allah hidayet versin.
Siz kendinizi güzel bulmuyorsunuz ama belliki bir cazibeniz var. Yoksa bukadar rahatsızlık derecesinde bakış olmazdı üstünüzde. Birde tabi nekadar güzel olsa dahi kimsenin hakkı yok böyle insanları tedirgin etmeye. Ama bekar evli çocuklu farketmez bayanları yer gibi süzen Afedersiniz Öküzler çok ortalıkta.Merhaba hanimlar
Bastan sunu belirteyimki oyle basdondurucu bir guzellige sahip degilim..
Ev disinda kontrolluyumdur toplum icinde agirligimi korumaya calisir hal hareketlerime dikkat ederim.
Gel gelelim colugum cocugum yanimdayken bile rahatsiz edici derecede bakislara maruz kaliyorum. Yanimdaki insanlarin bile dikkatini cekiyor artik su adam sana bakiyor taniyormusun diye soruyorlar
Enson bugun oglumu okuldan aldim eve geliyorum bi arabanin takip ettigini farkettim. Artik isyan ettim kimseyede bisey diyemiyorum.Bekar filan olsan belki anlarsinda be adam kormusun cocugum var evliyim
Arkadaslar ortalik sapikmi kayniyo yoksa bu ariza tipler beni mi buluyor anlamadim
İstediğiniz kadar sıradan olun yada gözalıcı güzelliğiniz olmasın sorun değil. Bazı kadınlarda değişik bi çekim gücü vardır. Bu bazılarına göre güzel bişey gibi algılansa da bunu yaşayan için gerçekten çoğu zaman rahatsızlık verici bişeye dönüyo artık. Bu çekim gücü sizde de var sanırımGayet siradanim..
Oyle olsa yine anliycam.
ortadoğu erkeği,ne beklersin
başdöndürücü bir güzelliğe sahibim .Şaka bir yana erkek milleti işte .Gözü daima çöplüktedir .Merhaba hanimlar
Bastan sunu belirteyimki oyle basdondurucu bir guzellige sahip degilim..
Ev disinda kontrolluyumdur toplum icinde agirligimi korumaya calisir hal hareketlerime dikkat ederim.
Gel gelelim colugum cocugum yanimdayken bile rahatsiz edici derecede bakislara maruz kaliyorum. Yanimdaki insanlarin bile dikkatini cekiyor artik su adam sana bakiyor taniyormusun diye soruyorlar
Enson bugun oglumu okuldan aldim eve geliyorum bi arabanin takip ettigini farkettim. Artik isyan ettim kimseyede bisey diyemiyorum.Bekar filan olsan belki anlarsinda be adam kormusun cocugum var evliyim
Arkadaslar ortalik sapikmi kayniyo yoksa bu ariza tipler beni mi buluyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?