• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli kadınla yazışan erkek?

oldukca mide bulandirici.. adam olanin yapacagi is degil. adam degil belli ki ne nane yedigi belli degil.

Uzun zamandır konusmadıgım demıs, sen sureklı diyorsun?
bu soruyu sorduğum baya oldu. ama ben onun üzerine aynı şekilde akşam ve geceleri böyle bir saate yakın konuşmalarını görüyorum çevrimiçi oluyor. ben de o kadınla konuştuğunu düşünüyorum. yani bu benim tahminim.

bu soruyu sorduğum baya oldu. ama ben onun üzerine aynı şekilde akşam ve geceleri böyle bir saate yakın konuşmalarını görüyorum çevrimiçi oluyor. ben de o kadınla konuştuğunu düşünüyorum. yani bu benim tahminim.
Anladım. Hislerine guven.

bana aynen şöyle söyledi.
-kimle konuştun yarım saatten fazla?
+bir arkadaş
-bayan mı?
+evet, ama uzun zamandır konuşmadığım bir arkadaştı. zaten evli...
kısmen böyle bir iletişim oldu. ortada mevzu falan yok.
tek mevzu var tahminimce o da tahmin ettiğim mevzu işte. başka ne olcak
Bence dusunce yapiniz hic hos degil. Ben evliyken konustugum, is icin olsun dertlesmek icin olsun geyik olsun bir suru bekar-evli erkek arkadasim vardi. Hicbiri bana yan gozle bile bakmadigi gibi sizin akliniza gelen o igrenc seylerin kiyisindan bile gecmediler, bana da genelde kanka dediler. Kisi kendinden bilir isi diyor ve susuyorum

Son düzenleme:

Bence de o kadın. O değilse de başka bir kadın olduğu aşikâr.

Bence dusunce yapiniz hic hos degil. Ben evliyken konustugum, is icin olsun dertlesmek icin olsun getik olsun bir suru bekar-evli erkek arkadasim vardi. Hicbiri bana yan gozle bile bakmadigi gibi sizin akliniza gelen o igrenc seylerin kiyisindan bile gecmediler, bana da genelde kanka dediler. Kisi kendinden bilir isi diyor ve susuyorum
ben evli erkeklerle whatsapta cinsel içerikli konuşan bir kadın olsam, neden bunu dert edeyim sizce?
hatta karşımdaki erkek bunu yapmıyor diye terk ederim üstüne.
yani kişi kendinden bilir işi buraya pek oturmadı.

bence de aşikar ama işte ıspatlayamayınca işte sinirden insan kanepeleri falan ısırmak istiyor.
ortada sapık olmayan erkek kalmadı sanırım
Vardır vardır sapık olmayan da vardır, bıgun cikar karsına merak etme.
Kadınla yazısması onu sapık yapmıyor aslında, sana guven vermedigi ıcın guvenılmez bırı yapıyor. Guvenilmez ınsanlar da insanın omrumden yer. Ugrasmaya gercekten degmez.

Vardır vardır sapık olmayan da vardır, bıgun cikar karsına merak etme.
Kadınla yazısması onu sapık yapmıyor aslında, sana guven vermedigi ıcın guvenılmez bırı yapıyor. Guvenilmez ınsanlar da insanın omrumden yer. Ugrasmaya gercekten degmez.
ben de fazlaca irdeleyen bir tip olduğum için konu açma gereği duydum.
ama bu durumu normal karşılayan biri de çıkmadı pek zaten.
umarım vardır. çok tşkler iyi temennilerin için..

ben de fazlaca irdeleyen bir tip olduğum için konu açma gereği duydum.
ama bu durumu normal karşılayan biri de çıkmadı pek zaten.
umarım vardır. çok tşkler iyi temennilerin için..
Son kez acik acik sor, alacagın cevaba gore inan ya da inanmayıp aliye guzelce bir bay bay de.

Son kez acik acik sor, alacagın cevaba gore inan ya da inanmayıp aliye guzelce bir bay bay de.
sormaya değer mi gerçekten sence?
kendim de emin olmadığım için, buraya yazılanlardan da biraz gaza geldim. demin numarasını sildim :)

bence de aşikar ama işte ıspatlayamayınca işte sinirden insan kanepeleri falan ısırmak istiyor.
ortada sapık olmayan erkek kalmadı sanırım

Sapık demeyelim de sadık erkek bulmak zor galiba. Gerçi sizin durumunuzda henüz bir bağlılık söz konusu da değil o yüzden adam başka seçenekleri de değerlendiriyor olabilir. Ya bilmiyorum ama insanın içine baştan doğan birşey sonunda çıkıyor ya.

Back
X