• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli kadınla yazışan erkek?

Sapık demeyelim de sadık erkek bulmak zor galiba. Gerçi sizin durumunuzda henüz bir bağlılık söz konusu da değil o yüzden adam başka seçenekleri de değerlendiriyor olabilir. Ya bilmiyorum ama insanın içine baştan doğan birşey gerçek sonunda çıkıyor ya.
evet haklısın ortada birşey yok. başkasıyla yazışmasını normal karşılarım. ancak kadının evli olması ve bunu hep aynı saattlerde yapması mide bulandırıcı.
evet içime nedense cinsel yazışma yaptığı doğuyor.

ben evli erkeklerle whatsapta cinsel içerikli konuşan bir kadın olsam, neden bunu dert edeyim sizce?
hatta karşımdaki erkek bunu yapmıyor diye terk ederim üstüne.
yani kişi kendinden bilir işi buraya pek oturmadı.
Adamin cinsel icerikli konustugunu nerden biliyorsunuz? Sadece 1 kez kiminle konustugunu sormussunuz, o da cevap vermis. Hatta kiskanip rahatsiz olmayasiniz diye evli demis. Sonra siz onu cevrimici gordukce o kadinla konustugunu dusunmussunuz yoksa bu diyalog benim anladigim 1 kez yasanmis sadece

sormaya değer mi gerçekten sence?
kendim de emin olmadığım için, buraya yazılanlardan da biraz gaza geldim. demin numarasını sildim :)
Hahahahaha ben silmezsin dıye sor dedım, bence silmek en dogrusu. Dogru olanı yaptın, zaten merak etme o arar seni.

Adamin cinsel icerikli konustugunu nerden biliyorsunuz? Sadece 1 kez kiminle konustugunu sormussunuz, o da cevap vermis. Hatta kiskanip rahatsiz olmayasiniz diye evli demis. Sonra siz onu cevrimici gordukce o kadinla konustugunu dusunmussunuz yoksa bu diyalog benim anladigim 1 kez yasanmis sadece
evet bu dialog bir kez yaşandı ve üzerinden birkaç hafta geçti.
ama whatsaptta yarım saatten fazla 40 dk falan çevrimiçi kalıyor. ve bu adam asla erkek arkadaşıyla bu kadar uzun süre yazışmaz.
kesinlikle bayanla konuşuyor. boş sohbet edecek biri de değil.
aklıma tek gelen cinsel sohbet yaptığı. sonuçta aklın yolu bir. hangi erkek bir erkekle saatlerce yazışır?

Hahahahaha ben silmezsin dıye sor dedım, bence silmek en dogrusu. Dogru olanı yaptın, zaten merak etme o arar seni.
evet sildim. bakıp sinirlerimi bozmaktansa defolsun dedim :)))
ha bu arada iyi ki konu açmışım bir ikilemden de kurtuldum.

Kurtulduysan ne mutlu. Kim karsı cinsle 40 dk yazısır demıssın kendı adıma cevap vereyim.
Hemcınsımle de yazmısmam, karsı cinsle de.
Sıkılırım.
Az once dedım ya, arar konusurum geyıkte yapacaksam konusurum dertte dinliyorsam konusarak dınlerım derdimi de konusarak anlatırım.
He karsımdaki hoslandıgım bir beyse goruntulu konusmaya o gul cemalini gormeye de varım.

evet bu dialog bir kez yaşandı ve üzerinden birkaç hafta geçti.
ama whatsaptta yarım saatten fazla 40 dk falan çevrimiçi kalıyor. ve bu adam asla erkek arkadaşıyla bu kadar uzun süre yazışmaz.
kesinlikle bayanla konuşuyor. boş sohbet edecek biri de değil.
aklıma tek gelen cinsel sohbet yaptığı. sonuçta aklın yolu bir. hangi erkek bir erkekle saatlerce yazışır?
Bence siz gereksiz kiskanclik yapiyorsunuz. Neticede cinsel icerikli olsa goruntulu konusurlardi. Hadi kadin evli diye konusmuyorlar diyelim, her gun cinsel sohbet de yapilmaz. O yuzden bu ihtimali kafadan eleyin. Bence hayatinda biri var o kadin haricinde, sizi yedekte tutuyor

Bence siz gereksiz kiskanclik yapiyorsunuz. Neticede cinsel icerikli olsa goruntulu konusurlardi. Hadi kadin evli diye konusmuyorlar diyelim, her gun cinsel sohbet de yapilmaz. O yuzden bu ihtimali kafadan eleyin. Bence hayatinda biri var o kadin haricinde, sizi yedekte tutuyor
bence de biri var. ama nasıl biri işte onu bilmiyorum
olmaz yani. bir erkek yarım saatten fazla whatsapta yazışıyorsa bir b...k yiyordur bence (biraz iddialı oldu ama...)

bence de biri var. ama nasıl biri işte onu bilmiyorum
olmaz yani. bir erkek yarım saatten fazla whatsapta yazışıyorsa bir b...k yiyordur bence (biraz iddialı oldu ama...)
İste bu b...k yemek sayilmaz;cunku sizin bir iliskiniz yokmus. Adam birkac kisiyle gorusuyormus kafasina en cok uyanla devam edecekmis.
Seref yoksunuymus ama bence sapik, aldatan ya da baska bir sey degilmis. Neticede sizle bir baglilik durumu yokmus

İste bu b...k yemek sayilmaz;cunku sizin bir iliskiniz yokmus. Adam birkac kisiyle gorusuyormus kafasina en cok uyanla devam edecekmis.
Seref yoksunuymus ama bence sapik, aldatan ya da baska bir sey degilmis. Neticede sizle bir baglilik durumu yokmus
şeref yoksunuymuş derken?
yani bağlılık durumu yok evet ama imalar var. istiyor benimle birşeyler olsun diye. kaç kişiyle uğraşır ki bir insan bunun için. ya da uğraşıyorsa bu normal mi karşılanmalı?

sevgılın degıl anladıgım kadarıyla. arkadasları olabılır. bunlar bekar yada evlı olabılır. kadın erkek cıddı cıddı arkadas olabılır kanka olabılır cooooook yıllık arkadaslık oyle evlendı bıttı gıttı olmaz :) karı koca ıkısı de arkadası olabılır. konusmalarında ne gordun de hemen ahlaksız seyler yapıyolar gıbı kurguladın=) belkı derdı var kadının? kadın onu kardesı gıbı goremez mı. hep pıs dusunmeyın yahu herkes kotu yada herkes ıyı denmez elbet :)) ama boyle cıdden hayat cekılmez kımse kımsenın yanına yaklasmaz sosyal hayat sıfır olur. zaten onla konusma bunla gulme falan modunda olcaksanız guvenmıceksenız hıc baslamayın ılıskıye . yazık mı degıl canınıza.

şeref yoksunuymuş derken?
yani bağlılık durumu yok evet ama imalar var. istiyor benimle birşeyler olsun diye. kaç kişiyle uğraşır ki bir insan bunun için. ya da uğraşıyorsa bu normal mi karşılanmalı?
Adam ayni anda birkac alternatifi degerlendirdigi icin seref yoksunuymus diyorum. Sizce normal mi karsilamisim bu durumu?
Ben evli kadin ya da erkek ya da bekar kadin ya da erkek arkadaslariyla konusmasini normal karsiladim sadece.

sevgılın degıl anladıgım kadarıyla. arkadasları olabılır. bunlar bekar yada evlı olabılır. kadın erkek cıddı cıddı arkadas olabılır kanka olabılır cooooook yıllık arkadaslık oyle evlendı bıttı gıttı olmaz :) karı koca ıkısı de arkadası olabılır. konusmalarında ne gordun de hemen ahlaksız seyler yapıyolar gıbı kurguladın=) belkı derdı var kadının? kadın onu kardesı gıbı goremez mı. hep pıs dusunmeyın yahu herkes kotu yada herkes ıyı denmez elbet :)) ama boyle cıdden hayat cekılmez kımse kımsenın yanına yaklasmaz sosyal hayat sıfır olur. zaten onla konusma bunla gulme falan modunda olcaksanız guvenmıceksenız hıc baslamayın ılıskıye . yazık mı degıl canınıza.
keşke sizin gibi bakabilsem.
ama kadının derdi varsa bunu benim sevgilim olmaya çalışan biriyle paylaşmasını asla istemem.
bu aşırı kıskançlık mıdır onu da bilemiyorum demiyim. biliyorum çünkü fazla kıskanç olduğumu ben de düşünüyorum.
ama sizin gibi rahat bakmayı çok isterdim.
çünkü bu gece onu çevrimiçi gördükçe gerçekten sinirden beyni yandı resmen.

Adam ayni anda birkac alternatifi degerlendirdigi icin seref yoksunuymus diyorum. Sizce normal mi karsilamisim bu durumu?
Ben evli kadin ya da erkek ya da bekar kadin ya da erkek arkadaslariyla konusmasini normal karsiladim sadece.
hadi neyse hakaret etmiyim :)
ama seninle aynı fikirdeyim.

hayır ben de zaten aynı fikirdeyim şerefsiz zaten :)
ama senin ne açıdan böyle düşündüğünü merak etmiştim sadece.
Tamam simdi kiskancligi bir kenara birakip makul mantikli dusun 😁 belki gercekten normal arkadaslariyla konusuyor? Benim 1 saatten fazla cevrimici oldugum oluyor, yazismayi seviyorum ben. İnsanlarin sesini duymaya tahammul edemiyorum cogunlukla, olamaz mi boyle?

Karşı cinsten ıkı kişi görüntülü konuşuyorsa bu illa sanal seks mi yapıyorlar anlamına geliyor. Görüntülü konuşma diyince aklınıza gelen ilk sey bu mu. Kazara asansörde falan kalsalar demek ki neler dusuneceksiniz .

Tamam simdi kiskancligi bir kenara birakip makul mantikli dusun 😁 belki gercekten normal arkadaslariyla konusuyor? Benim 1 saatten fazla cevrimici oldugum oluyor, yazismayi seviyorum ben. İnsanlarin sesini duymaya tahammul edemiyorum cogunlukla, olamaz mi boyle?
ben de konuşuyorum. arkadaşlarımla uzun süre. ama erkekler bunu yapmıyor.
hele de bu adam gerçekten yazmaya üşenen bir tip. onu harekete geçirecek birşey olması gerekiyor.
ya arada duygusal bir bağ var ya da cinsel bir yazışma.
yani eğer bunlar değil de ben adamın günahını alıyorsam da. çok utanırım kendimden. ama bunu ispat etme şansım yok.
ha ben bu mantığın doğru olduğun savunmuyorum. ben de isterdim daha sakin kalıp, kimle konuştuğunu bilmeden onu yaftalamamayı.
siz evli bir erkekle yazışır mısınız bir saate yakın bir süre?

Karşı cinsten ıkı kişi görüntülü konuşuyorsa bu illa sanal seks mi yapıyorlar anlamına geliyor. Görüntülü konuşma diyince aklınıza gelen ilk sey bu mu. Kazara asansörde falan kalsalar demek ki neler dusuneceksiniz .
görüntülü konuştuklarını bilmiyorum ancak uzun süre çevrimiçi olması evet bir b...k yediğine emin olmamı sağlıyor

aklıma bu replik geldi :)

Eklentiler

• EZBtAQEWkAM9AxC.webp
    EZBtAQEWkAM9AxC.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 37
Back
X